|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki:)
przepraszam, ale ja jednak zrezygnuje
pozdrawiam! chyba, że chciałabyś ten żel do stóp, ale wtedy nie wiem za co byś sie wymieniła...
|
#92 |
|
BAN stały
|
można prosić o zdjęcia:
8.avon-kuleczki brazujacy do twarzy zostalo 9 kuleczek,na sprobowanie akurat ![]() 1.Mgiełka avon banan i mleczko kokosowe -trochę wiecej niż pół polecam4.mgiełka do ciala avon be..sensual 1/8 buteleczki ,za drobiazg,dorzucę do wiekszej wymianki. do tego sliczna kosmetyczka z Rimmela praktycznie nie uzywana i jeszcze: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1226948743 na tym zdjęciu, to zielone, to co to?
|
|
|
|
#94 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Czy możesz napisać dokładnie czym jesteś zainteresowana? Bo mam kilka 10 i 11
![]() Edit: ale niestety nic nie znalazłam :/ Te róże mnie interesowały, ale widzę, że nie ma. Może masz coś z mojej wish listy? Pozdrawiam Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-12-15 o 23:04 |
|
|
|
#95 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nie używam pudrów z Avonu, zresztą Buff byłby zbyt ciemny. Chodzi mi o typowe bronzery, a nie ciemne pudry
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Mogą być 2 pudełeczka za mydło w płynie
W kopercie bąbelkowej to mydło nie przetrwa raczej Musiałabyś w jakmiś pudełku wysłać![]() Podaj mi swój adres na PW. |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za urzadzenie do warkoczyków oraz:
Twarz: odcień Natural . dobrze przystosowuje się do koloru skóry. i caly nowy Podklad nivea visage young odcien natural. Pielęgnacja ciała: ![]() Zapachy: polecamodp u mnie w ciuszkowym ![]()
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
1.Połowa dobrego balsamu brązującego BRONZE ambition-soft touch 150ml
mój ulubieniec ![]() color ideal -lancome paris - beigne diaphane 03 co byś u mnie za to znalazła jaki jest termin wazności balsamu , czy to jest balsam czy samoopalacz? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
u Ciebie podoba mi się cyt.1.Mydło do ciała piękny słodki zapach w ozdobnej buteleczce, świetny do używania jak również do ozdoby w łazience, mydło koloru zielonego , buteleczka ozdobiona motylkami.
|
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś u mnie?
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
tylko trochę na pierwszej i piątej stronie.
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
cóż, bardzo mi przykro, ale majtki już wymienione. nie znajdziesz już zupełnie nic innego?
na niektórych rzeczach naprawdę mi zależy.
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te, rzeczy, które pogrubiłam są najbardziej pożądane. ![]() ewentualnie, gdybyś tak jakoś jeszcze cośtam odemnie chciała to ja może coś bym znalazła u ciebiee, wieesz. np. te little black dress, czy coś tam jeszcze.
i love london! ps. mów mi - asia aka kalwas. ![]() 23.07-03.08, lloret, hotel ancla! *** Edytowane przez asius123 Czas edycji: 2008-12-21 o 19:37 |
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
to tak, ujmijmy ten błyszczyk 'sephora' i na bank musiałabym ci śoś dodać[szczególnie, że u obu rzeczy; masła i spraya do stóp nie potrafię określić wybrakowania]. może chciałabyś balsam avon pomarańczowy praktycznie cały lub truskawkowy ponad 60%? albo pomarańczową galaretkę do kąpieli, też ok. 60% - 70%? albo [asia wychodzi szukać w łazience.
] albo balsam h&m zielone jabłuszko ok. połowa, z 'psikaczem' o ślicznym zapachu? czy grejfrutowo herbaciany krem do twarzy z avonu gdzieś tak 70-80%? ^^jeśli nic, napisz, i tak poszukam czegoś jeszcz, bo faktycznie byłabyś zbyt chojna. przejżyj jeszcze ewentualnie ciuchy i dodatki.
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
nie zależy mi tak bardzo na tym błyszczyku.
![]() ale mam tusz nowy, tylko raz pomalowany, turkusowy z avonu. ^^ nie odpowiada mi wcale kolor, więc oddam go b. chętnie. mam też wspaniały czarny tusz, ale nie mam zamiaru się go pozbyć, bo używam.
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za
2. 1/2 podkładu Nivea Visage young -be beautiful! odcień Natural . dobrze przystosowuje się do koloru skóry. i caly nowy Podklad nivea visage young odcien natural. 3.Blyszczyk oriflame Toffee-1/5 tubki. 4.Mały grzebyczek do brwi i rzęs -nie używany ? ![]() Odpisz u mnie
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
no dobra, ujmijmy to mam jeszcze trochę starej tubki. ^^
a teraz mi powiedz, co dokładnie ustaliłyśmy, okej? ![]() napisz dokładnie to, co chcesz dostać ty, a ja na dole napiszę, to czego chcę ja. i wtedy po raz ostatni to zestawimy, okeej? 5.Summer Glow balsam do ciala : brązujący -Dove -dla Ciemnej skóry mniej niz 1/4 2.Wosk do włosów Nivea diamond gloss - 3 razy użyty polecam 4.Nivea Hair Care -Pianka do włosow :skręt fal i loków 4-mocny zostalo wiecej niz pół 3.Ujędrniający tonik do ciała Skin So Soft -wiecej niz pol - na zdjeciu do polowy napisu Skin 6.miss sporty-blyszczyk rozowy połowa, rożowyz drobinkami ![]() 7,malutki blyszczyk Sephora, był na bryloczku ale nie chcacy urwalam -połowa ZA DROBIAZG [ujęłam za niego różowy błyszczyk. ^^]7.avon-clearskin 2/3-tonik do twarzy. 1.Mgiełka avon banan i mleczko kokosowe -trochę wiecej niż pół polecam4.mgiełka do ciala avon be..sensual 1/8 buteleczki ,za drobiazg,dorzucę do wiekszej wymianki. a ty? napisz u mnie co dokładnie chcesz.
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze tylko ostatnie pytanie;
nie będę musiała wysyłać pierwsza, nie? ![]() i paczkę będę mogła przygotować najwyraźniej dopiero po świętach. jeśli ci odpowiada - pisz na PW.
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienione:
Lirene. mus samoopalający do twarzy i ciała Dwa pastelowe Cienie do powiek brazowy i zielony Róż do policzkow Polowa wody termalnej Wygładzający balsam do prostowania włosów. Cziki. Mousse do twarzy ShineStar. Dwa błyszczyki H&M Róż do policzków 2/3 dove dla jasnej skóry MONIAR93 Mydełko do ciała-niebiański zapach. Seona 3 roże do policzków 3 pędzelki do cieni MEI B ZAPRASZAM DO WYMIANEK
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
A byłabyś zainteresowana wymianą za te ozdóbki?
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
czy nadal jesteś zainteresowana rzeczami z mojego wątku
Dot.: Avon, Clinique i inne wymiana 2.błyszczyk do powiek Avon, nowe kol.bronze shine poj.6ml, nie były używane 3.błyszczyk do ust Avon kol.clear poj.6ml i ze staREGO WĄTKU: chłodzący balsam do stóp z arbuzem i skrub do stóp z arbuza Avon Foot Works oba poj.75 ml, balsamu jest 2/3 opakowania, skrub ok. połowa, może się komuś przyda, kto chodzi nawet teraz na obcasach |
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Avon, Clinique i inne wymiana
dwa by mnie interesowały ![]() to moze dwa blyszczyki do powiek +blyszczyk do ust+scrub za esprit i puder avon? Taka zamiana by mi odpowiadała, jak Tobie też, to przyślij wiadomość do wysyłki na PW Życzę Wesołych świąt i pozdrawiam |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

pozdrawiam! chyba, że chciałabyś ten żel do stóp, ale wtedy nie wiem za co byś sie wymieniła...

W kopercie bąbelkowej to mydło nie przetrwa raczej
Musiałabyś w jakmiś pudełku wysłać