![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scrapowe zakupy - polecamy i radzimy
Cytat:
![]() a mozesz napisac tak mniej więcej jaka jest cena i za ile sztuk, bo zupełenie się nie orientuje a znalazlam na allegro i nie wiem czy to dużo czy malo ![]() Cytat:
![]() znalzałam super, idealne dla mnie ale co...chwilowy brak towaru ![]() Wstawię zdjęcie to może ktoraś z Was widziała takie gdzieś jeszcze ![]() I dziękuje za odzew ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ze względów logistycznych przedłużam zbieranie zamówień na puncherki do wtorku
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
to świetnie, bo ja sie jeszcze nie zdecydowalam - nie bylo mnie caly weekend w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
moje zamówienie poszło, proszę tylko o potwierdzenie, że dotarło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam karteczek z motywem wielkanocnym ale retro.
Spotkałyście się gdzieś z czymś takim? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
dziewczyny czy już cos wiadomo o dziurkaczach? bo nie mam potwierdzenia na maila?
---------------------------------------------------- Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich którzy są w potrzebie Nasz Ślub -> 5.09.09 godz. 18.00 <- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie odnośnie tektury modelarskiej, gdzie ją kupujecie?
Bo u mnie w okolicy w żadnym papierniczym nie znalazłam, a gdy wpisałam w google to wyświetliło się kilka stron na allegro(10szt za 6,99zł, i za 2,50 chyba sztuka) i w świstaku(na sztuki). Pamiętam, że kiedyś była w sklepie IloceScrap, niestety teraz są tam tylko kolekcje papierów ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
![]()
Agnieś jeśli chcesz to ja mogę Ci kupić tekturkę. Tylko nie wiem jaka grubość. Ostatnio Nir wysyłałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Joaś z nieba mi spadujesz
![]() ![]()
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Ja też już od jakiegoś czasu poluję na tekturkę
![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
![]()
W Auchan... Hmm... Ta coś tam można. W Tesco są papiery pakunkowe tanie. A są dość mocne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź.
![]() Rzeczywiście niebogato. Ale Leroy Merlin będę często odwiedzać :P
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Nie wiedziałam że w Leroy Merlin można za darmo brać próbki.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jakie macie nitownice?
Szukałam na allegro i znalazłam na allegro coś takiego: http://www.allegro.pl/item681313313_...cena_anaz.html czy to może byc? Czy jakaś normalna nitownica jakz brico?
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
A taka nitownica, jak na zdjęciu ile kosztuje, tak około?
Może byłaby trwalsza od nitowników?
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 Edytowane przez dajanka87 Czas edycji: 2009-07-16 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Nie wiem, może zainteresują Was stempelki na ebay. Ja nawet początkująca jeszcze nie jestem, bo dopiero czekam na zamówienia, no ale może komuś się ta informacja przyda. Szukałam stempli SKETCHY FLOURISHES( zdjęcie w załączniku). W znalazłam na allegro za 36 zł + 8 zł przesyłka, i w sklepie craft4you za 37 zł. Postanowiłam więc poszukać na ebay, I znalazłam takie same za 15 zł + 12 zł przesyłka. Ale tyle za przesyłkę jest tylko za pierwszą rzecz - za każdą następną jest doliczane po 1 $. Ostatecznie więc zamówiłam 2 komplety stempli za które dałam tyle, ile u nas za jeden. Link do sprzedawcy http://shop.ebay.pl/merchant/my2008grandprixgxp Ogólnie, tak jak patrzyłam to są tam tanie stemple. Jeśli się wygłupiłam, to wybaczcie ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-07-19 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
CraftMod
|
Piękne stempelki!!!
Ja bym chętnie dołączyła sie do kogoś do zakupów, moze kiedyś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Monika piękne te stempelki,ja chce takie same
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
nirshya.dwbh, Arletasa - Jeszcze nie zapłaciłam, więc jeśli któraś jest chętna, to popatrzcie jakie stempelki są jeszcze dostępne u tej osoby ( choć widzę,że niewiele zostało już, wczoraj chyba było więcej przedmiotów ) - jeśli chcecie to dajcie mi znać i mogę Wam zamówić. Czekam na ewentualną wiadomość do wieczora.
Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-07-19 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Monik,napisałam Ci na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Mi się strasznie podobają te, które zamówiłaś. Też bym takie chciała.
![]() |
#113 |
CraftMod
|
Kochane, czy któraś robiła ostatni zakupy w craft4you? Złożyłam zamówienie w środę i dopisałam pytanie i nadal nie mam akceptacji zamówiania. Dziś domówiłam jeszcze coś i tak sie zastanawiam kiedy moje zakupy do mnie dojdą
![]() W scraparcie też robiłam w środę i jak zwykle szybko i miło i mam juz zakupki u siebie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie pytanko, bo już mam masło maślane w głowie ;]
Mam zagwozdkę z tym embossingiem. Bardzo podobają mi się elementy obsypane tym pudrem do embossingu. Tylko moje pytanko - ten puder to jest do tych wytłaczanek czy do stempli? Kupiłam "wytłaczankę" no i ja byłam pewna,że to jest właśnie ten embossing. A w sklepach spotkałam się z pudrami do embossingu, puder ten nakłada się na świeżo odciśnięty stempel. I już nie wiem co do czego. Pewnie potrzebuję wolnoschnący bezbarwny tusz no i puder oczywiście. Gdzie można to kupić w miarę tanio? Jeśli chodzi o puder to na początek chciałabym złoty i srebrny. Idę dalej szukać ładnych "rogów" do zdjęć do albumiku. Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-07-22 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
CraftMod
|
Właściwie embossing jest na ciepło i zimno, ciepły to tak jak mowiłaś - stemplem w tusz i na to puder i po zsypaniu podgrzewasz. Zimny to szanlon/płytka + dłutko.
Ale jak masz szablon do wytłaczania na zimno to możesz np dokupić sobie pisak do embossu (to samo co tusz bezbarwny tylko w mazaku) i pociągnąć te wytłoczone elementy. Jeśli chodzi o ceny to nie wiem, ja brałam w scraparcie, w niektórych sklepach nie ma wcale albo maja przyblizoną cenę. nie wiem jak na all. Zwórć też uwagę na pojemność. Ja mam 14 i 28g a cena jest mniej więcej taka sama(różnica chyba 1zł ale przy cenie np 15 zl to nie robi raczej różnicy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba kupię z w scraparcie - bo przyszło dziś do mnie zamówienie od nich i jestem bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny może polecić mi jakiś dobry sklep internetowy.. ?
Czy polecacie ScrapArt.. ? Bo bardzo mi zależy na dobrych zakupach a ja się po prostu nie znam.. Zajrzałam np. na naszehobby i na stonogi.., ale asortyment mnie nie zachwycił.. A na allegro się nie opłaca, bo nie ma tam takiego sprzedawcy, który miał by większaość potrzebnych mi matriałów.. i bym musiała osobno kupywać.., i za przesyłke płacić a każdym razem.. ;( |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
CraftMod
|
bardzo polecam.
Również artpasje i craftshop w którym pierwszy raz robiłam zakupy ale pozytywne na mnie wrażenie zrobili |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja polecam Craft4You
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
CraftMod
|
Asiu - jak u Ciebie wyglądała sprawa z statusem zamównienia? Od razu mialaś powiadomienie czy po jakimś czasie?
U mnie na razie mają minusa i nie tylko u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.