![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty dla najbliższych - robione własnoręcznie.
albo moze mozna narysowac portret danej osoby w tym wypadku rodzicow? jesli masz talent to sama .. jesli nie to duzo osob poleca sie na allegro do takich rzeczy. jednak wtedy to juz kosztuje.. ale naprawdewarto.. poszukajcie i same zobaczycie... wystarczy wyslac zdjecie a osoba narysuje doslownie tak samo.. i naprawde jest to ladne.. w dodatku wlozyc w ladna rame i prosto na sciane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
ja też poszukuję prezentu na 26 maja czy mogłybyście mi doradzić jaki prezent mogę zrobić mamie albo macie jakieś stronki internetowe???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio mojemu ukochanemy zrobiłam niespodziankę w postaci listu, Przechodziłam koło poczty , kupiłam kopertę, i na małym skrawku papieru napisałam mu miłe słowa, zakleiłam i wysłałam priorytetem, był bardzo zaskoczony ale BARDZO ZADOWOLONY
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
zauważyłam, że wypowiada się tu dużo kreatywnych osób, tak poza tematem polecam Wam http://kreacjeredds.pl/
zawsze robiłam własnoręcznie prezenty: wspomniane już figurki z masy solnej, albo kawałków gazet klejonych mąką rozrobioną z wodą, ramki ze zdjęciami, czasem przepełnione "ręcznym" fotomontażem, czyli wycinanie i sklejanie elementów zdjęć ( można stworzyć komiks) kalendarz, wystrczy dobrze się rozejrzeć nawet po mieszkaniu i zawsze można stworzyć coś pięknego i cennego praktycznie z niczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
![]()
Na pewno kiedyś coś takiego robiłyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Dot.: Prezenty własnoręcznie robione :)
Wyszukiwarkę. Skoro potrafisz temat założyć, z pewnością potrafisz też z niej skorzystać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
ja właśnie teraz na rocznice kupuje 100 cukierków ( pomysł nadany mi na forum wizaz) :P i każdy zawijam jeszcze w papierek a w kazdym z tym papierków będzie pisac za co go kocham
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- a mój na 10 miesiąc zrobił filmik z naszymi zdjęciami z podłozoną piosenką i tekstem przetłumaczonym. idealnie zdania pasowały do nas i każde zdanie do pokazanego zdjęcia pokolei ![]() ![]() ![]()
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
A jeśli macie głowy pełne pomysłów to mogę podpowiedzieć że Redd's organizuje teraz fajny konkurs dla kreatywnych ludzi;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
2 lata temu zrobilam dla przyjaciolki prezent na spole z jej chlopakiem: kupilismy wielka poduche i jedna strona poswiecona byla na przyjazn, a druga na milosc
![]() ![]() rok temu natomiast kupilam pamietnik z Kubusiem Puchatkiem i przepisalam wlasnorecznie CALEGO Kubusia Puchatka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny potrzebuje wasze pomocy
![]() chciałabym zrobić coś własnoręcznie dla tżta, jakoś tak ostatnio rutyną nam powiało więc chciałabym go miło zaskoczyć ![]() ![]() wysłałam mu kiedyś już list więc to odpada, co jeszcze mogłabym zrobić sama, ja niedorajda ![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
moglabys np zalatwic jakies duze (albo wysokie) pudlo, obkleic papierem ozdobnym, wsypac duzo cukierkow i innych slodkosci
![]() ![]() to oczywiscie opcja dla kogos, kto lubi slodycze ![]() ale mozesz np zrobic kolaz z waszych zdjec np w corelu i wydrukowac jako plakat (oczywiscie w jakims punkcie w miescie do tego pzreznaczonym) albo zrobic dla niego smieszna koszulke. Zapisac jakies zdjecie z internetu na plycie (lub namazac np w paincie samemu) i zaniesc do punktu gdzie robia nadruki na koszulkach. Mozesz np napisac cos w stylu: na przodzie:'pod ta koszulka znajduje sie to, o czym marzysz' a z tylu:'jednak to wszystko nalezy do mojej kobiety/dziewczyny'. Wyobraznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
sluze rada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Feniksica świetne pomysły, masz jeszcze jakieś, chętnie skorzystam, mój TŻ ma urodziny za 2 tyg. nawijaj...; D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
hm, no to moze jakas mala podpowiedz czym sie interesuje itp?;P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
j też chcę podzielic się pomysłem!
![]() zrobiłam ostatnio ramki do zdjęc dla mnie i dla TŻ - takie pamiątki znad morza, gdzie uzbieraliśmy kamienie - takie płaskie. Kupiłam w IKEI ramki do zdjęc drewniane zwykłe nielakierowane sosnowe i poprzyklejałam do nich kamienie, jeden koło drugiego w taką mozaikę. Można jeszcze polakierowac ![]() Zrobiłam też wazony oklejając słoiki tymi kamieniami ![]() Myślę że to fajne pomysły na niedrogie i orginalne prezenty ![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
wymyslone przed chwila
![]() hm, mozesz dac mu szanse zabawic sie w detektywa: piszesz na malej charakterystycznej karteczce np 'na miejscu naszego pierwszego spotkania znajdziesz kolejna wskazowke' i zainteresowany idzie w dane miejsce:P tam znajduje kolejna charakterystyczna karteczke, ze w twojej ulubionej kawiarni znajdzie kolejna wskazowke itp, i w ten sposob przeprowadzasz go pzrez wasze ulubione miejsca itd i wreszcie na ostatniej kartce piszesz swoj/wasz adres. Tymczasem ty w pokoju ukladasz wyciete uprzednio serduszka z kartonu i ukladasz je w ksztalt serca w sypialni, dokola swieczki czy co tam wymyslisz, a ty w srodku tego serca w bieliznie ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- mozna uszyc poduszke, udziergac smieszne skarpetki, narysowac jego karykature... o! mozesz np na kolorowych karteczkach (musi ich byc multum ![]() ![]() ![]() Edytowane przez feniksica Czas edycji: 2009-08-06 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Czym się interesuje, nie ma jako takich szczególnych zainteresowań, samochody, motory, piłka nożna, o tym najchętniej rozmawia, jest bardzo otwarty, rozrywkowy, lubi poimprezować.
Z tą sypialnią to nie wypali, ponieważ nie mieszkamy razem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
to moze taka koszulka pilkarska z twoim imieniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
![]()
Chciałabym stworzyć swój własny wątek na którym umieszczałabym zdjęcia i sposób wykonania prezentów dla moich najbliższych
![]() ![]() Co o tym myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
Jakoze moja pasja jest projektowanie i robienie unikatowych kolczykow, zazwyczaj sa one moim prezentem dla mamy, siostry czy przyjaciolek. Mysle ze jest to o tyle dobry prezent bo moge sama stworzyc kolczyki ktore idealnie pasuja do danej osoby.. no i sa wlasnorecznie zrobione
![]() ![]() Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-10-04 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
A ja chcialabym komu podziekowac za pomoc. Jest to kolega, moze przyjaciel. MIeszkalismy razem pol roku na stancji. Mielismy dobry kontakt. Moglam mu o wszytskim powiedziec. Przyszly wakacje i kazdy pojechal do rodzinengo domu, kontakt nasz jednak sie nie urwal. Pisalismy od czasu do czasu sms no i konwersacje na gg
![]() ![]() Juz kiedys dalam mu aniolka zrobionego z masy solnej ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Ja na allegor znalazlam swietne miski do wyszycia ale chyba za duze jak na prezent w podziekowaniu. Zreszta,tak sie zastanawiam ,,,wy dajecie takie obrazki czy kartki swoim chlopakom,mezom..Czy wypada mi dac takiego misiaka koledze/przyjacielowi? Czy moze lepiej mu samochod wyszyc? Co myslicie? Znalazlam te dwa, ktory lepszy? http://img242.imageshack.us/i/754975430.jpg/ http://img267.imageshack.us/i/754975957.jpg/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie. Bardzo fajne ramki na zdjęcia można zrobić z plastykowych opakowań na płytki CD. Ja takie robiłam z dziećmi, Możesz je zobaczyć u mnie. Podam Ci stronkę, gdzie można znaleźć wielw fajnych pomysłów. To ta stronka http://www.abcgospodyni.pl/ramki_do_zdjec.html zajrzyj tam.
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Odswiezam watek!
![]() Juz niedlugo czas na wreczanie sobie prezentow...Ja chcialabym tez zrobic cos sama dla swojego Tzta ale nie mam pomyslow ![]() Nie chcialabym robic mu ramek,albumow...Interesuj e sie komputerami,grami,wiec trudno cos wymyslic ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Ja sama rysowałam portret rodziny, w empiku kupiłam pudełeczko drewniane i obkleiłam je suchymi kwiatkami ( też empik. ok. 7 zł ). Zrobiłam kolaż ze zdjęciami rodzinnymi w programie, wydrukowałam, potem w paincie zrobiłam kartki z kalendarza ( jedna kartka-jeden miesiąc) i wydrukowałam i na kartce A3 na górze nakleiłam kolaż, a poniżej kalendarz. Czekam na wasze pomysły. Potrzebuję prezent hand made ( sama zrobię..ale weny potrzebuję ) dla mamy, taty albo dla obojga razem. Nic z haftowania xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta.. powiedzcie mi czy karteczki takie kolorowe, na których będą wypisane wszystkie pozytywne cechy mojej przyjaciółki + zdjęcia, wstawione w antyramę będą odpowiednim prezentem na Gwiazdę? Czy lepsze będzie pudełko z naszymy wspólnymi zdjęciami?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.