![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Cytat:
faktycznie wolałabym nie oddawać kompaktu za nic innego ... no przynajmniej na razie nie troszke jeszcze poczekam ... a nuz znajdzie sie ktoś chętny na wymianę na interesuący mnie odcień (lub na kompakt Shiseido) ale przejrzę Twój wątek i dam znać, gdybym znalazła tam coś, co mogłabym ewentualnie rozważać jako zamiennik za mój podkład |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Witaj
![]() Czasem warto zapytać; moze u mnie cos wypatrzysz za: Chanel - kompakt Mat Lumiere, kolor 30 Aurore; wkład, użyty kilka razy; Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nic z Twojego kramiku aktualnie mi się nie przyda ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-01-16 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
cos u mnie?
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() interesuja mnie te cienie Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual; zostały kolory: satynowy kakaowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada; opakowanko w stanie idealnym; brak pacynek; jest kartonik ! Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Incognito; wersja testerowa w plastikowym przezroczystym etui; odłamany fragment plastiku; zużycie niewielkie zapraszam do mnie, moze Ci sie cos spodoba? pozdrawiam
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
ivanna, Adzika
![]() Was to przede wszystkim przepaszam za 2-dniową zwłokę w odpowiedzi ![]() Jakoś umknęły mi nowe wpisy w moim własnym watku ![]() tylko L, nadal ![]() niestety jest go zbyt mało na wymianę za mój Bright Crystal, no a poza nim niestety niczego dla siebie nie wyszperałam ![]() Tylko próbeczka L ... a to niestety zbyt mało, żeby opłacało się wymieniać ![]() Cytat:
pobuszuję w Twoim kramiku późnym wieczorem cienie oddałabym najchętniej w zamian za zapachy lub inne cienie (optymalny byłby zestaw: jaśniutki łosoś + szary) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
masz racje
![]()
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety szarosci nie mam, ale w lososiowym moze cos znajdziesz, gdybys potrzebowala wiecej fotek to daj znac u mnie na watku ![]()
![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety niczego dla siebie w Twoim kramiku nie wyszukałam ![]() Błyszczyki mnie nie interesują, a za cieniami marki Clinique akurat nie przepadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma problemu pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Aniu, trudno mi cos konkretnego zaproponować, bo nie wiem na ile wyceniasz swoje próbki
![]() ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-01-22 o 14:07 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale "odbiłas piłeczkę" ![]() napisz mi, proszę, jaką pojemność mają miniaturki SR i Pi. I gdzie/kiedy nabyłaś poszczególne interesujące mnie zapachy Przemyślę, jaki wariant wymiany byłby satysfakcjonujący dla mnie jesli moja propozycja nie będzie Cię satysfakcjonować, to będziemy negocjować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
coś za obie ! Cacharel Amor Amor ?? zależy mi bardzo
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sonia Rykiel - allegro, jest w kartoniku, 7,5ml bez testowych psików ![]() sorry, że tak późno, juz się gubie w tych watkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ze sweterka SR zrezygnuję ![]() Jakos nie moge przekonać się do nabytków pochodzących z tego źródła ![]() Potwierdzam zainteresowanie Moschino I love love, zostało ok. 30% z 30 ml oraz Givenchy Pi, 15 ml bez kilku testowych psików. Czy z Avene Ystheal + interesuje Cię krem czy też byłabyś zainteresowana również emulsją? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oddanie piątek Diora z minimalnym zużyciem za posiadaną przez Ciebie ilość Liberte faktycznie nie za bardzo by mnie interesowało ![]() Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() wstepnie interesuje mnie lucidity. czy to jest sypaniec czy prasowany? znajdziesz ewentualnie cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to puder sypany. Oryginalny, zakupiony w Stanach wiosną ubiegłego roku. Połowa zawartości opakowania (ważona na wadze aptecznej ![]() Druga połowa została u mnie. Informuję o tym, ponieważ majolce bardzo zależało na oryginalnym opakowaniu. Częśc pozostała u mnie znajduje się w opakowaniu Lucidity 06, ale nie oryginalnym, tylko w opakowaniu "starszego typu" (tym granatowym) po wcześniej posiadanym przeze mnie pudrze. Mnie to nie przeszkadzało, ponieważ w ogole nie zakładałam, że będę oddawać ten puder. Odkryłam jednak kompakt Mat Lumiere i do Lucidity chyba już nie wrócę. Zanim zacznę przeglądać Twój wątek, musisz zastanowić się, czy Lucidity w takim "oryginalnym-nieoryginalnym" opakowaniu Cie interesuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze mnie interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety "wpadła mi w oko" tylko piątka Diora, której wartość ma się nijak do wartości mojego pudru ![]() Szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.