|
|
#91 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nuxe, Borghese, Redermic, Estee, Givenchy....
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozatym dużo kolorówki, pisałaś jescze o rózach - jakie kolory ? z cieniem diora rozstaje się niechętnie, bo pare dni temu je dostałem, a L2 jest dla mnie pryiorytetem, może szukasz jeszcze czegoś poza sypańcem, mam mnóstwo kolorówki
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Kamisiu, byłam parę dni temu na wyprzedażach w Sephorze i sie obkupiłam w Diorblush, cienie Guerlain z linerem, korektor Clinique
może tak - przeglądałam kWC i chciałabym: pudry sypkie Kanebo Translucent (mam końcówkę z wymianki i jest super) !!! Clarins Shiseido, Revital, Refined Royal Loose Powder Peach Veil !!! ew. Shiseido, The Makeup, Loose Powder Guerlain, Les Voilettes Pudre Libre (Puder sypki) Givenchy, Prisme Libre korektor Biotherm Forget IT !!! jeśli róże, to chyba tylko te poczwórne Guerlain na zasadzie gadżetu, bo rzadko używam a przepraszam byłabym zapomniała - bardzo chętnie nowy/śladowo używany pędzel do pudru Body Shop lub Sephora ![]() odcienie chłodne (ten Diorblush mam w kolorze Passion Fruit), jestem mieszańcem albo mocnym latem róże różowe, cienie do oczu zielono-szarych, włosy ciemny brąz, skóra jasna chłodna (ale nie porcelanowa )
Edytowane przez oolong Czas edycji: 2009-01-01 o 17:55 Powód: popraweczka mała |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
ok, te z wykrzyknikami rzeczy i pędzel są dla mnie najważniejsze, ale wymienię przede wszystkim na puder sypany
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
czyli ja: maseczka nawilżająca Avene + kartonik, peeling Norel, maseczka nawilżająca Boots i próbki Biodermy White Objective
a Ty: Nuxe olejek z drobinkami zużyte koło 1ml z 50ml i Nuxe Soleil Prodigieux mleczko SPF 8, nieużywane w kartoniku Piszę do Ciebie PW. Czy możesz tą wymianę potwierdzić również w moim wątku?
|
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za shiseido, mam np. sisleya jasnego sypkiego z kartonikiem, ja mam porcelanowa wiec dla mnie jest za ciemny o odcien / wiec mysle ze dla Ciebie bylby ok, sam puder jest cudowny /
Edytowane przez marsylia Czas edycji: 2009-01-01 o 18:21 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam jeszcze poza wątkiem ok. 1/2 z 15 ml kremu na dzień multi-Active i miniaturki demakijażu La Roche powiedz tylko jaki jest to odcień? wpadający w żółć? i czy jest przeznaczony do cer tłustych i mieszanych? |
||
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
odcień to 1 mate
jak nazwa wskazuje lekko matowi, ale nie jest to taki sztuczny mat. Ja przy mojej mieszanej byłam zadowolona, zarówno w partiach tłustszych jak i suchych. Najlepiej by było żebyś poszłą do perfumerii, u mnie w sephorach jest sisley i sobie go obejrzała, on bardzo ładnie dopasowuje się do skóry, tyle, że ja jestem bardzo porcelanowa, 010 w podkładach diora i to nawet czasem jest za ciemny odcień, więc jeśli masz po prostu jasną karnację, ale nie białą to powinnien być akurat ![]() Najlepiej przeczytaj sobie KWC do niego. Edytowane przez marsylia Czas edycji: 2009-01-01 o 18:40 |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak jak pisałem mam te dwa cienie z twojej wish-listy, balsam z TBS, moge mieć też inne nowe rzeczy z TBS (wszystko co jest w polsce, potrzbowałbym tylko 2 dni na zamówienie) i inne rzeczy z kolorówki ale musiała byś napisać co by ci się przydało z jasnych pokładów do skóry tłustej mam studio fix MAC kolor Nc 15 została 1/2 ewentualnie puder z lini MACpro, bardzo blady róż (taka porcelanka) z lekkimi drobinkami, transparentny, kolor Warm Rose FX limitowany, ubytek minimalny link do tego pudru w innych kolorach http://www.macpro.com/templates/prod...CT_ID=PROD7785
Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2009-01-01 o 18:48 |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
ok
![]() tak jak mówiłam i tak na razie jestem w fazie negocjacji poszukam tego puderku w perfumeriach, ale wczoraj nogę podkręciłam i ledwo kuśtykam, więc może być kiepsko ze sprawdzeniem jutro, ale w weekend powinno sie udać odezwę się na pewno
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Kamisio, ale jakie rzeczy z kolorówki? Body Shop? czy inne firmy też?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
z kolorówki ma różne rzeczy łatwiej jak napiszesz co ci potrzeba i jakie kolory a ja odpisze co mam
z TBS mam pół balsamu z mango i moge mieć inne rzeczy nowe jakbyś chciała z MAC też moge miec każdą rzecz nową jaką bys chciała, ale dopiero pod koniec stycznia
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
oolong ja siedzę w domu z gorączką, a też bym chciała sobie sprawdzić tą L2 bo pamiętam L3 i L1 a L2 własnie nie.
jesli Sisley Ci podpasuje, daj znac, to ja wtedy postaram się tez sprawdzic, bo w internecie nie ma dobrych fotek. |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
marsylia L2 mam na fotce, ale rozumiem że chcesz sprawdzić, jak sie zachowuje na twarzy
![]() także dobrze, ja posprawdzam, a Ty też na spokojnie. Mi się nie śpieszy, mam jeszcze trochę sypańca Kanebo ![]() kamisio skonkretyzowane mam właściwie tylko te pudry, korektor, ew róż - te co wymieniłam cienie jak mówiłam ostatnio zakupiłam, a na dodatek przez net zamówiłam sobie taki set - Diorshow + miniaturka piątek więc mam co kłaść na swe małe oczka cienie nie są moim priorytetem. Co do podkładów, mam duży zapas, bo to dla mnie podstawowy kosmetyk. Chyba żebyś miał Podkład Parure w płynie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja poczekam co wyniknie z wymiany z marsylią, jeżeli puder bedzie dalej wolny to pomyślimy, nie wiem czy lunisz MAC tak jak pisałem pod koniec stycznia jadę na zakupy do UK i wtedy moge ci za ten puder przywiżc dowolne kosmetyki tej firmy, nowe.
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Puder Borghese - Cura naturale dual effetto powder makeup SPF 8
2 opakowania – kolory Buffa jasny czy ciemny raczej jest?? czy masz moze jeszcze cos poza watkiem?
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
podoba mi sie u Ciebie puder shiseido,i wiem,że łatwo go pewnie nie oddasz )))mam róż Nouba nr 44-ubytek ok.10% i to co w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300897 |
|
|
|
|
#110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w wątku kusi puder sypki La praire, spróbuję się z nim zapoznać w weekend
|
|||
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam też bym się zakochała, gdyby nie to że najjaśniejsyz kolor jest dla mnie za ciemny
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedziałam u Ciebie, dziś planuję dokładki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
Miniaturka Estee Lauder płynu do demakijażu oczu zostało koło 20ml z 30ml Clinique zestaw 3 kroków (ale nie te próbki) próbki Efaclar (wszystkie jakie masz) olejek eteryczny Ylang Ylang i Sandałowy |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
na razie nic, ale będę zaglądać. Daj znać, jakbys miała jakiś jasny sypki puder
![]() Cytat:
Nola_ też nic na razie Edytowane przez oolong Czas edycji: 2009-01-03 o 22:39 Powód: dopisek |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.