|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgłubszy usłyszany/wypowiedziany dialog z jakim się spotkałam ^^
Wczorajszy dialog między mną a tatą xD
ja-Chce mi się pić . a ni w domu nie ma;/ tata- no jak to ? przecież woda jest. ja-ale tam mucha plywa tata- no i dobrze bo to muszowianka xD hahaha xD tak sie polałam z tego że yy xD |
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Może nie są śmieszne, ale wypowiedziane w taki sposób ^^
Lekcja fizyki: Kolega rozwiązuje jakieś zadanie na tablicy. I zaczął je pisać od prawej strony. Na to nauczyciel: Może tak bardziej w lewo, Lala. Lekcja matematyki: Kolega rozwiązuje zadanie na tablicy. Wygląda ono mniej/więcej tak: 4+15 = x, a polecenie brzmi: Znajdź x. Rozwiązanie kolegi: 4+15 = x <----- tutaj. Lekcja polskiego: Nauczycielka: (...) bohaterka tej książki miała trudną żytuację syciową (sytuację życiową). Kolega: Żytuację syciową? Nauczycielka: O nie! Przepraszam, powinno być syciową żytuację. Dialog mój i Gosi: Ja: Gosiaaaa, no. Goś: Ale ja nie jestem Koza! (nadal nie wiem o co jej chodziło )
|
|
|
|
|
#93 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj.
Monika: Maciuś, kochanie... Maciek: Nie mów do mnie baranie! Nauczycielka: (do uczennicy mając na myśli jej roztargnienie): Madziu, czy ty się kochasz nieszczęśliwie? Magda: Ja się w ogóle nie kocham. Nauczycielka: Aaaa, to dlatego.... Damian nie miał zeszytu. Damian: (z odpowiednim tragizmem w głosie): PSZE PANI!! I cóż ja pocznę?! Nauczycielka: No cóż, Damianku teraz to raczej nic, ale jeżeli już, to pewnie chłopca albo dziewczynkę… Edytowane przez 8b9e548609c344054e4abd55f0a324170747666e_602b0b39c7b72 Czas edycji: 2009-04-09 o 10:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

)