|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Kasia i gdze katalog kupiłaś???
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Jejciu tu juz cz. III ale zescie popisaly hehe
)Ja wczoraj załatwiłam sobie fotografa (paparazzi) bedziemy mieć tak 100 zdjec w albumie od momentu przyjazdu Pana Młodego do mnie do podziekowań dla rodziców. W tym zdjecia plenerowe. I za to zapłacimy 500zł. A za dopłata 100 zł bedziemy mieć na płycie wszystkie zdjęcia jakie on zrobi mówi ze robi tak około od 500 do 700 zdjęć. Jestem szczesliwa bo juz wszystko jest oki )can't be perfect wszystko bedzie dobrze zobaczysz... Jesteśmy z Toba. ATż napewno zadzwoni jak tylko znajdzie chwilke i ocknie sie z tego złego snu... |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspolczuje TZowi trzymaj sie, bedzie dobrze ![]() dlatego ja alergicznie wrecz reaguje na wszelkie TZowe przebakniecia o kupnie motoru... niech juz lepiej siedzi w samochodzie... przynajmniej jest jakas strefa zgniotu. |
|
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuję.. kochane jesteście już mi trochę lepiej..lain wybij to swojemu TŻtowi z głowy.. mój tez kiedyś wspominał że w przyszłości kupimy jakiś motocykl, ale jas motoreom mówię stanowcze NIE.. |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja właśnie widziałam dziś takiego motocyklistę
(Oczywiście nie mówię can't be perfect że brat Twojego TŻta tak jeździ)... Ale ten w centrum Rzeszowa praktycznie wystartował na światłach i w ciągu kilku sekund taką prędkośc rozwinął że szok i matoł zaczął wśród innych samochodów na jednym kole jechac :/ porażka
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze strasznie mnie denerwuje wyprzedzanie samochodow z prawej strony poboczem. jak jestesmy na drodze to wszyscy stosujemy sie do tych samych przepisow ![]() can't be perfect to teraz bedziesz chodzic do szpitala w odwiedziny i uszczesliwiac TZa swoja osoba ja pamietam jak kiedys tak kursowalam do TZa i kupowalam panu z tej samej sali Meskie bez filtra, bo mnie bardzo prosil... alez byl wstyd w kiosku.. 18-letnia dziewczyna kupujaca Meskie bez filtra
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
mój tez chciałbym motor ale ja mu nie pozwole bo on dostaje małpiego rozumku...
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-12-03 o 16:49 |
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
A mojego na motor nie stac i tak nawet jakby chciał
I na szczęście nawet nie ma takich ciągotek i całe szczęście
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
to nie było w szczecinie.. brat TŻ jakoś szczęgólnie nigdy szybko nie jeździł, tylko z rozsądkiem... ale mnie przeraża jak widzę pędzących motocyklistów..nawet jak jadę sacmochodem i takich widzę od razu zjeżdżam na pobocze..
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
ja też się boję motocyklistów,zawsze wyobraża mi się co się może im stać jak tak szybko jadą... eh...mój też chciał kiedyś ale już go do aut przekonałam.
Nie martw się,wyjdzie z tego,będzie dobrze
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to się boję zwłaszcza takich którzy tak jadą że jeszcze się nie zorientujesz, że cię ktoś wyprzedza a oni już znikają z zasięgu wzroku.. Masakra
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa to brat TZa.... a ja zrozumialam, ze TZ
![]() cos nieprzytomna jestem
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
can't be perfect, mam nadzieję, że brat TŻ szybko z tego wyjdzie. Jakieś 2,3 miesiące temu brat mojego TŻ też miał poważny wypadek, ale samochodowy. Był w śpiączce i niewiedzieli, czy z tego wyjdzie. Ale już jest ok, może normalnie funkcjonować. A tez wtedy nie wiedziałam jak go pocieszać. Nie dzwoniłam do niego, ale co jakiś (w miarę dłuższy czas) wysyłąłam mu SMS że go kocham i wierzę, że wszystko będzie dobrze. To chyba było najlepsze co mogłam...
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
no wiadomo...
ja pamietam jak TZ trafil do szpitala, bo stracil w szkole (jeszcze za czasow liceum) przytomnosc i mial jakies drgawki... najpierw go w szkole zaniesli do higienistki i ta mu sprawdzila cale cialo czy nie ma sladow igiel, bo od razu wymyslili, ze sie przecpal ![]() potem trafil do szpitala i zaczela sie seria badan. ja sie o tym dopiero dowiedzialam jak byl juz w szpitalu i do mnie zadzwonil (a zadzwonil jak jechalam tramwajem i sie tam przy tym telefonie rozplakalam )i tak przez pierwsze dni bylo czekanie na wyrok, co to takiego mu jest... najpierw podejrzenie bialaczki, potem cukrzycy, potem epilepsji... to byl horror... skonczylo sie na ciezkiej anemii o nieustalonych zrodlach. musieli mu zrobic transfuzje krwi ![]() a teraz regularnie robi badania krwi i sie pilnuje... i mam nadzieje, ze juz nie bedzie mi dane przezywac czegos takiego. |
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
mój TŻ dawno temu to miał serię takich niefajnych wypadków. Ale wtedy nie wiedzieliśmy nawet o swoim istnieniu. Na szczeście teraz dużo bardziej na siebie uważa
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba znalazlam zespół
Jedyny, który do tej pory mi sie spodobał , teraz tylko czekam na odpowiedz od niego czy mają wolny termin
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
masz linka?
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
A ja znalazłam śliczny diadem na allegro
![]() Do rybki będzie super pasował...
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
mam mam http://www.alien.fr.pl/ jak by Ci się Kasia chciało to zerknij i powiedz mi tak obiektywnie czy dobrzy są, bo ja naprawdę już po mału wariuje słuchając poszczególnych zespolów ![]() A tych ostatnuio oglądalam an płycie z wesela koleżnaki i wydają mi sie dobrzy
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze ze mój nie ma wypadków (odpukać w niemalowane). Pamiętam jak ja byłam w szpitalu jednak nie znałam się jeszcze z Tz ale wiem jak przezywali wszyscy i znajomi. Nie ma mowy zebym drugi raz to samo przezywala i jeszcze bardziej gdybym to ja milaa cierpiec ze Tz jest w szputalu. Dla mnie to jestt nie wyobrazalne....
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja wole DJ bo jakoś nie lubię coverów
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze ze my juz wszystko mamy zamówione. My mamy orkiestrę i bardzo sie cieszymy z tego powodu
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się wydaje, że dosyc fajnie grają nawet
Tylko że ciężko mi ocenic troszeczkę bo większośc tych piosenek to jest taka co w ogóle na weselach nie słyszałam nigdy ![]() A ile biorą? |
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm... a to dziwne bo mi lecą normalnie pisoenki ![]() to good ![]() Odpisała mi pani z tego zespołu, że mają wolny termin, teraz zapytałam o cene Mam nadzieję, ze o ile odpisze to nie zabije mnie ceną 4 czy 5 tys ![]() Gosica cena 2300 za jeden dzien, na dzień dzisiejszy, więc obawiam się, że za 2 dni na 2010 może byc z 4 tys Edytowane przez onaella Czas edycji: 2008-12-03 o 17:37 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

)
na razie jest cały połamany i poobijany i długo w szpitalu zostanie.. ma mieć 2 operacje w przyszłym tygodniu.. najważniejsze że zyje i jest przytomny.. TŻ jest załamany a ja nie wiem jak mam go pocieszyć, bo ciągle z mamą w szpitalu siedzi.. a nie chcę do niego dzwonić bo już probowalam i nie odbiera.. pewnie nie może.. ale mam nadzieję i będę się modlić żeby wszystko dobrze było..

już mi trochę lepiej..

i jeszcze strasznie mnie denerwuje wyprzedzanie samochodow z prawej strony poboczem. jak jestesmy na drodze to wszyscy stosujemy sie do tych samych przepisow