![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Armin van Buuren - trance'owy mistrz :)
Mi to też nie przeszkadza. Choć trochę byłam w szoku, gdy usłyszałam In and out of love w RMF FM(bo, że na Maxxie leci to jeszcze rozumiem). No, ale dzięki temu utworowi zaczęłam się wgłębiać w temat, ściągnęłam cały album i myślę nawet, że pozostałe kawałki podobają mi się bardziej niż ten singiel
![]() A teledysk mi się bardzo podoba, a sam Armin to już w ogóle ![]()
![]() |
#92 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do TX.. może coś później napiszę, dzis jestem jakaś nieogarnięta, goście obok, skupić się nei mogę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Ewelka, to i ja pododobnie miałam . Trance'u słuchałam zawsze, z Arminem bliżej zetknęłam się w wakacje 2007, myślę jednak, że wtedy był jeszcze przeze mnie niedoceniony . Dopiero w maju zeszłego roku na Vivie (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocimietka, czekam na relację ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się ściągnąć kilka ASOTów, przerzuciłam sobie wszystko na mp4 i mi miejsca brakło
![]() Pisałyście, że Unforgiveable leciało na 4FunTV ![]()
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i tak oglądam, patrzę....no faktycznie Armin ![]() BTW. Armin jest rocznik `76 ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-23 o 07:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
album remixów jego najnowszych kawałków jest niczego sobie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Nie taki stary, a nawet jeśli dla kogoś jest to nadal jary
![]() Ja ostatnio mam powrót do źródeł - znów męczę ''Imagine" [album], a konkretnie "What if" "Never say never" i "Rain" <--- zakochałam się ! ! ! ! !
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie jary jak najbardziej
![]() Ja sobie zaraz album Shivers zapuszczę. Jeszcze go nie przesłuchałam ![]() EDIT: przesłuchałam Shivers i powiem tylko tyle --> ![]() ![]() Podoba mi się ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-24 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;11141405]shivers to byl 1 album /set jaki rpzesłuchałam armina.
![]() ![]() Nom, mi się spodobał zwłaszcza utwór Golddigger - taki inny, klimatyczny i ten wokal super ![]() BTW. Gdzie się podziewa reszta dziewczyn, które się w tym i Tiestowym wątku udzielały a teraz milczą? ![]()
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
pewnie jak ja sie maturują albo mają sesje ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a skąd śćiągasz albmy? ja te starsze mam beznadziejnej jakości :/ Uwielbiam Dash Berlin - Man on the run ![]() ![]()
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2009-02-25 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Ja wpisuję w google tytuł albumu albo piosenki i ściągam z rapidshare`a
![]()
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
[quote=_Ewelka___;1115669
Uwielbiam Dash Berlin - Man on the run ![]() ![]() Ja też lubiłam, ale mimo wszystko mi się przejadło. I odpodobało mi się od kiedy usłyszałam relację live, gdzie na żywo śpiewała Jaren - ale fałszowała ![]() Shivers, nie wiem czy pierwszy, ale na pewno jeden z pierwszych, jakie słyszałam. Potwierdzam - cudo . Swoją drogą teledysk Shivers był chyba w którymś tam roku teledyskiem number one w kategorii trance ;-)
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Za mną od wczoraj non stop chodzi Shivers
![]() A przed chwilą In and out leciało na 4Fun, ciekawe czy Unforgiveable dziś też puszczą. Będę polować ![]() EDIT: Jeee, widziałam teledysk ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-27 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
shivers jako utwór było moim 1 na liscie utworów trancowych... chyba nadal jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
A więc przybyłam podzielić się z Wami przesuperaśnymi wiadomościami, które autentycznie poprawiły mi mój,ostatnimi czasy nieco depresyjny, nastrój
![]() 22 VIII 2009 - Special Event z okazji 10 lat MSM . Kto będzie główną gwiazdą ? A R M I N ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rok 2010 - wielki come back Armin Only . Armin Only:Imagine przeszło już do historii, ostatni event tego typu odbył się w LA . Po wydaniu nowego krążka ma ruszyć nowa Edycja Armin Only, promująca nowy krążek ![]() ![]() ![]() Ale mam zaciesz, autentycznie ![]() Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie ![]()
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
WOW! Super
![]()
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Ciężkie życie, chyba już zacznę oszczędzać . Ale takie eventy są warte każdych pieniędzy ;-) Aby do sierpnia
![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
coś pięknego
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Będę monitorować sytuację, jak coś to będę dawać znać na bieżąco ;-) obecność - obowiązkowa
![]()
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Zacznę od tego,że na impreze poszłam niezbyt dobrze nastawiona- poprzedniego dnia impreza opijająca koniec sesji, opiłam solidnie, do 16 leżałam w łóżku..
![]() ![]() Na Trance Xplosion udaliśmy się o 20:40 - tak by byc na Dj Sash'u... Tym razem nei było mega kolejki przywejściu. Obiecanej kurtyny zapachowej nawet nie poczułam, nie wiem czyw ogóle była... Weszliśmy na salę, potuptaliśmy trochę, ale Sash jakoś tak nie zaskoczył, poszliśmy na piwo.. Lange- o mój Boże, dal takiego tranceowego kopa , na jakiego czeka sie idąc na event ![]() ![]() Ferry Corsten- mam już tak,ż ejak pzrychodzi czas dja wieczoru to odwala on w moich oczach najgorsza kaszanę( tak jak ARmin na Sensation White w Pradze , Tiesto na Stadium of Sound). Czekam na takiego dja czekam, ajak zaczyna grac, to nie mogę się doczekać aż skończy;] No, moze trochę pzrerysowałam.. ale tak to mniej więcej wygląda. Więc na Ferrym szału nie było, poszliśmy na piwo:P Judge Jules-.. hIT IMPREZY! energia, basy, wibracje, emocje i jeszcze raz energia. boski trance- raz łagodniejszy raz silny, Tego wqieczoru Sędzia Jules byl moim tranceowym bogiem ![]() ![]() Mark Sherry- set , ktorego zagral ten pan cięzko nazwac tranceowym... w najlepszym wypadku był to tech- trance, a ogólnie to techno techno, ale powiem ,że nieliche;P Kicaliśmy jak dzikie zające, jednak szybko złapaly nas kolki i inne przypalości, tzreba było wypauzować.. ![]() ![]() Tiddey- byłam jakieś 15 minut.. sorry Darek ![]() ![]() Aco do ARMINA-- o 22sierpnia przeczytałam dziś na ftb, ale o Armin Only--- czuję się taka połechtana, że to właśnie Polska rozpoczyna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym ja go zobaczyła z tak bliska na żywo to chyba bym zemdlała z wrażenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Kocimiętka pokazała sie wreszcie :P
dziewczyny nie zapomne jak ona mi mówiła ze Armin jej uścisnął ręke ![]() moja droga wnerwiaj mnie dalej swoimi imprezami to sie pogryziemy ze ja ostatnio być nie moge ;] ale ale jak na Above to sie nei wybiera ;] apropo, ma ktoraś plany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;11221602]Kocimiętka pokazała sie wreszcie :P dziewczyny nie zapomne jak ona mi mówiła ze Armin jej uścisnął ręke ![]() moja droga wnerwiaj mnie dalej swoimi imprezami to sie pogryziemy ze ja ostatnio być nie moge ;] ale ale jak na Above to sie nei wybiera ;] apropo, ma ktoraś plany?[/quote] Wybieram sie na Above! ( Za to chyba bilety na Godskitchen pójda w odstawkę, CHCE KtOS KUPIC? ![]() mam wyrzuty co do GlobalGathering bo to właściwie srodek mojej sesji.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Ja tez postanowiłam, że muszę mieć zdjęcie z Arminem - kolejny cel życiowy . Mam jego zdjęcie zrobione z bliska, mam jego autograf, dotknęłam go (ale ręki nie uścisnął ![]() ![]() ![]() Co do Above and Beyond to masz na myśli Global Gathering, ma się rozumieć . Strasznie się z kolegą najaraliśmy i w ogóle line-up przedstawia się bardzo zachęcająco . Jeżeli dostanę na osiemnastkę bilet to jadę, jeżeli nie to zobaczę - muszę jakoś rozłożyć kaskę, bo chciałabym jednak tego Ferry'ego zobaczyć, a ma on być na Sunrise. Więc na razie mam w planach Global Gathering, Sunrise jeden dzień no i oczywiście MSM Special Event, ale z czegoś na pewno będę musiała zrezygnować - wiadomo, chodzi mi o względy finansowe, ech ![]() Mam takie postanowienie ''zaliczyć'' (bez skojarzeń) trójkę Holendrów - Armina Tiesto i Ferry'ego w ciągu trzech lat - jednego mam już z głowy, ale ciągle chcę więcej ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to dziś na zetce słyszałam nutę Rank 1 - And then... co mnie bardzo zdziwiło, tam przecież takiej muzyki nie grają, a tu proszę - reklama Sunrise ![]() ![]() Troszkę się rozpisałam, hehe, dobry humor mam, mimo, że wczoraj powiedzmy ''mój'' TŻ niesamowicie zrobił mnie... w bambuko ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie, miłego dnia ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny trzymam kciuki w takim razie żeby Wam się udało zrobić fotki z Arminem ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki, żebyś miała okazję zemdleć ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.