![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szukam pielęgnacji, oddam zapach i kolorówkę
Olciu, to czym byłabym zainteresowana już wymienione
Vilandro masz fajne rzeczy ale szukam głównie z listy poszukiwań, przechodzę na minimalizm a przynajmniej się staram ![]() martulinko niestety nic nie wybrałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Może zainteresuje Cię ok 26-27ml Hot Couture EDP za Versace? Interesuje mnie też pędzel
![]()
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() podoba mi sie u Ciebie ten puderk brązujący EL kurczę myslałam co by Ci zaproponować i wymyśliłam ![]() mam polowę kremu Avene ELUAGE CREME-krem przeciwzmarszczkowy odbudowujący-otwarty ok 2 m-cy temu i ważny do 09.2010r i mogę zrobić "odlewkę" cremu Clarena Golden z wit. C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Dusiu, ja ciągle mam wielką ochotę na ten fioletowy tusz
![]() Dzisiaj popatrzę w moich zapasach co nowego mam, może coś cię skusi ? A nie chcesz może masła TBS z mojego wątku ? ![]()
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Estee Lauder puder brązujący Bronze Goddess Soft Matte nr 01
puder brązujący-matujący - może spodoba Ci się coś u mnie?
![]() |
#101 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na masełka TBS nie mówię nie, ale może jeszcze cos nowego wykopiesz z zasobów? ten tusz Ci chyba pisany, bo dłuuugo na Ciebie czeka chętna byłabym też na flowerbombkę, jakąś końcóweczkę, a nawet odleweczkę, bo mnie naszło... ![]() Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2009-01-06 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
jeżeli będziesz chciała, ja oddam 10 ml flowerbomby w 2 jasno-różowych, plastikowych atomizerkach. dopiero co ją dostałam, ale za tusz fioletowy ysl oddałabym, gdybyś Ty była chętna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10374185]Leyla nie mówię nie, choć tusz wolałąbym wymienić na coś konkretnego, ale przemyślę i odpowiem
![]() a.. to przepraszam, widziałam, że szukasz flowerbombki nawet w odlewce 12 ml za tusz. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10365489]Witaj małpeczko miło Cię widzieć
![]() Na masełka TBS nie mówię nie, ale może jeszcze cos nowego wykopiesz z zasobów? ten tusz Ci chyba pisany, bo dłuuugo na Ciebie czeka chętna byłabym też na flowerbombkę, jakąś końcóweczkę, a nawet odleweczkę, bo mnie naszło... ![]() Wybacz, ale nie wyrabiam się kompletnie, i nie miałam kiedy przejrzeć moich zasobów ![]() Ale z tego co pamiętam powinnam mieć: szampon nowy Biosilka z jedwabiem, cień w kremie Mac grafitowy ciemny, raz maźnięty, nowe cienie w brązach Clinique, tusze do rzęs Mac i Shiseido nowe, z pielęgnacji Estee Lauder idealist taki 15 ml, coś z serii SVR na przebarwienia, tą serię Garancia z Sephory co kiedyś myślałaś... ![]() W wolnej chwili postaram się poszukać czegoś jeszcze, jeśli nic z tego cię nie zainteresuje ![]() Flowerbombki nie mam ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
małpeczko nie gniewaj sie że grymaszę ale nie chce wymianiać się na rzeczy których nie będę używała, a tych wymienionych przec Ciebie nie bądę, mimo że fajne
najchętniej przyjmę te z mojej listy poszukiwań |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Piers do przodu
|
dusiu - może u mnie znajdziesz coś za Guerlain Parure?
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10408879]małpeczko nie gniewaj sie że grymaszę ale nie chce wymianiać się na rzeczy których nie będę używała, a tych wymienionych przec Ciebie nie bądę, mimo że fajne
najchętniej przyjmę te z mojej listy poszukiwań[/quote] Jasne ![]() ![]() Mam jeszcze Payot special rides serum i special rides combleur, takie: http://www.female.pl/artykul/3378/Pa...rectrices.html No ale wtedy znowu musiałabyś mi coś dodać, bo to się nie równoważy ![]()
![]() |
#111 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() oczywiście jak najbardziej dobieraj, wątek stoi otworem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10412227]O tak! takie serum chciałabym
![]() oczywiście jak najbardziej dobieraj, wątek stoi otworem ![]() A może masz coś jeszcze poza wątkiem albo coś z mojej wish listy ? ![]() Kolorówki mam aż nadto, więc nie potrzebuję ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Małpeczko, niestety nie mam rzeczy z Twojej listy, tzn. mam niektóre ale nie są do oddania
a gdybym się zdecydowała na The Body Shop, fruit de la passion body butter, masło do ciała marakuja, 200 ml, i dobrałabym jakąś rzecz z pielęgnacji -mogłoby być? czy proponowany przez Ciebie Estee Lauder idealist taki 15 ml wchodziłby w rachubę? Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2009-01-11 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
Witaj, znalazlabys cos u mnie za bright cristal?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299964
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10437773]Małpeczko, niestety nie mam rzeczy z Twojej listy, tzn. mam niektóre ale nie są do oddania
a gdybym się zdecydowała na The Body Shop, fruit de la passion body butter, masło do ciała marakuja, 200 ml, i dobrałabym jakąś rzecz z pielęgnacji -mogłoby być? czy proponowany przez Ciebie Estee Lauder idealist taki 15 ml wchodziłby w rachubę?[/quote] Jasne ![]() ![]() A gdybym ci dodała do tego próbki perfum ? ![]() Ange ou Demon, Noa Perle, L'Orchidee Leonard, gucci rush, dkny be delicious, l'eau chip and chic Moschino, Amarige Givenchy, L'instant magic Guerlain, Eau de Merveilles Hermes, Energizing fragrance Shiseido, Alien T. Mugler, Insolence Guerlain, Mintea Masaki Matsushima, CK One, L'instant de Guerlain, Angel T. Mugler, Amor Amor Cacharel, Trussardi Inside. Te są raczej pełne, ale mam też trochę testowanych ;P
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Jednak za próbaski zapachów podziękuję, za tusz wolałabym
--The Body Shop, fruit de la passion body butter, masło do ciała marakuja, 200 ml, --AA, liftingujący podkład pod krem na dzień, z algaDHEA i ekstraktem z hibiskusa białego, do cery dojrzałej, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii, 30 ml, nowy zafoliowany, jeśli się zgadzasz to poproszę adres na PW i finalizujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za **Estee Lauder puder brązujący Bronze Goddess Soft Matte nr 01
puder brązujący-matujący ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=298464 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
asiu, byłabym zainteresowana
HR SPECTACULAR nr 20, zostało ok 90% z 30ml GIVENCHY PHENOMEN'EYES czarna maskara 2 razy użyta napisz prosze kilka słów o kolorze HR, nie znam jej kolorówki kusi mnie aby spróbować, ale nie jestem super blada, szukam jasnego beżu bez różu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
**Perfumy Versace Bright Crystal, 20/30, bez kartonika- wymienię raczej na inne perfumy
może paco rabanne pour elle edp około 40 ml https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.