![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: szukam przyjaciolki do odchudzania. wsparcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
nom
![]() http://zdrowezywienie.w.interia.pl/ nom.. a ja spadam zrobic sobie podwieczorek i sie pouczyc bo jutro spr;/;/ milego czytania ![]()
![]() |
#95 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Ja nikomu nic nie narzucam,,,,wczesniej mnie proszono o przyklad wiec go napisalam,,,nie myslalam ze tak sie stanie,,,,ok(wiecej nie bede pisac)ale jak ktos chce schudnac to musi miec jakas diete,,nawet z produktòw i z tego co lubi (zaden dietolog nie odmòwi wpisania wlasnych ulubionych potraw ale z glowa (wazenie),,tym bardziej ze dziewczyna co mnie prosila o przyklad napisalam jej aby zrobila mala liste tego co lubi...Wiem po mnie ze dochodzi sie do jakiejs wagi jak u m,nie ze mialam 53-54 kg,,i nic nie bylo w stanie jej poruszyc(((nawet codzienne chodzenie do palestry) z ta dieta doszlam po 3 miesiacach do 46kg.....Dziekuje.
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
cześć
dzisiaj mam okropne wyrzuty sumienia. paskudne!!!! moj clopak wzial mnie do kfc i zjadłam z nim kubełek na pol. taki kwadratowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
kokoa no bez zbytniej paniki na pewno po jednym takim wyskoku świat się nie zawali a od jutra bedzie lepiej zawsze mozesz to zwalic na okres heheheh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Wieeecie co ja bym rowniez chcala zrzucic 10 kg bo mam 145cm i 58kg i tak ciezko mi sie za to zabrac choc barzo mi na tym zalezy czy moge sie rzylaczyc tyle ze mam 14 lat nazywam sie Naalia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
jasne ze mozesz napisz cos wiecej o sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Jest nas wiecej
![]() ![]() ja już zrobiłam 3 dzien z 6 weidera ![]() i się zmierzyłam. TALIA : 74 (chcę żeby była 60 :P) BRZUSZEK : 84 (chce żeby było 66 ![]() PUPA: 93 (może być 89 ![]() UDO : 51 (marze o 45 ![]() ŁYDKA: 38 ( żeby było 30) z nóg najgorzej sie spala. a o nie mi najbardziej chodzi i brzuszek. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sory spoko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj na podwieczorek troszke makreli i 2 marchewki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
i sniadanko
![]() ![]() jakby ktos nie wiedzial to to jest jajecznica z pomidorkiem ![]()
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
cześc kobitki, chętnie dołączę do was .zaczęłam zele tydzień temu najpierw od pół tabletki .teraz jem 2 dni całą.jestem troche nerwowa, ręce rozdygotane. Boję skutków ubocznych zeli, ale jestem w wieku że ciężko schudnąć dietą lub ćwiczeniami.na razie nic nie schudłam nie mogę uwierzyć ze niektórzy gubia nawet 7 kilo w miesiąc przy zeli. pewnie zależy to od organizmu każdy indywidualnie.w ciągu roku przytyłam 10 kilo czuję się ospała zmęćzona żle się czuje dlatego chce schudnąć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
wydaje mi się ze nie musisz się odchudzać masz dobrą wagę pzy tym wzroście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
a ja znow platki z mlekiem cynamonowym
![]() uciekam do szkoly ![]() trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
ja kupiłam 60 tabletek w aptece za 32 z groszami,wiem ze przepłaciłam bo na allegro są zdecydowanie tańcze
![]() wziełam dzisiaj 2 tabletki rano i normalnie niedobrze mi jak pomyśle o jedzeniu,ledwo wcisnełam pół bułeczki z ciemnego pieczywa i serek wiejski ![]() uciekam do szkoły ![]() a po obiedziee zaczynaa sie treninggggg ![]() ;-*
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
dziewczyny... jak się w ogóle wstawia obrazki na forum? wstyd się przyznać ale nie umiem :/
A jeśli chodzi o wymiary to miałam się znowu zmierzyć w poniedziałek, ale czytając wasze posty nie wytrzymałam i sama też się zmierzyłam dzisiaj. A więc tak: TALIA- 69 (chcę 60) BIODRA- 86 (chcę takie żeby nie było na nich żadnego tłuszczyku!!!) UDO- 54 (chcę 45) reszta może być więc nawet nie mierzę. może jeszcze z rączek chciałabym trochę tłuszczyku zrzucić ale ich tym bardziej nie mam co mierzyć bo przez ćwiczenia rosną mi ich mięśnie także obwód się raczej zwiększa niż zmniejsza ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale po zjedzeniu śniadanka (wafel ryżowy z półtłustym białym serem i dżemikiem oraz pół jabłka) mi przeszło ![]() Edytowane przez Liyiah Czas edycji: 2008-12-18 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewuszki
![]() ![]() xxolushiaxx piękne robisz śniadanka takie kolorowe ![]() Idę uskuteczniać przedświąteczny sprint po sklepach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam pyt. co do TLII ... po niej nie chce wam sie w ogole jesc? bo kurde... nie chcialam sie faszerowac tabletkami.... a po zelice moja ciotka zaczela brac...a ona ma w sobie amfetamine... no i tez nie za bardzo chce ja brac.... ehhh ![]() ![]() a ja dzisiaj na II sniadanie: 2 male kromeczki mojego chlebka na zakwasie suche i jabluszko ![]() na obiad (ze wzgledu na dlugi pobyt w szkole) zjem: taka sałatkę grecka 200g...(w plastikowych opakowaniach wujek z firmy przywiozl ![]() ![]() a na podwieczorek pewnie cos wymysle ![]() aaa.... no i musze wam powiedziec, ze dzisiaj na tym weinachtsmarkcie u mnie w sql bylo tyle jedzenia, slodyczy, ciast itp... a ja nie ruszylam nic ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
xxolushiaxx a na czym robiłaś jajecznice ? bo zawsze mi sie wydawało, że to takie tłuste danie, z resztą całe twoje śniadanko wydaje mi się jakieś takie duże, chodź wygląda całkiem smakowicie - prócz jajecznicy;]
ja zaczynam od stycznia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
haha xD miałam too samo ej ;o myslałam ze zwymiotuje Xd iiiiii normalnie nie miałam na nic ochoty,teraz tez nie mam....zjadłam pół obiadu iiiii mam pełny brzuch ;o w ogóle to zabrałam sie za mycie okien,jak skończyłam to myślałam ze padne : D słabo mi jak nie wiem coo ...^^ ale mam nadzieje ze to tylko przejsciowe ,tak na początku ![]() w ogóle jak wróciłam ze szkoły...całe plecy mokre ![]() a nigdy tak nie miałam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie mam w ogóle pomysłu co zjeść na obiad... :/ warzywka, kasza gryczana itd już mi się znudziły a nic innego dietetycznego nie przychodzi mi do głowy :/ Edytowane przez Liyiah Czas edycji: 2008-12-18 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
ja sobie zrobiłam dzisiaj brokuły z ryżem i normalnie tez juz mi sie konczą pomysły na te obiadki,bo do znuudzenia jest czasami...
![]()
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
ja już jestem po obiedzie. i wiecie co sobie zrobiłam? wsypałam do miseczki 50g musli (takie zwyczajne- ze zbożami i chyba orzechami, bez żadnych crunchy itp) zalałam to gorącą wodą żeby napęczniały. potem wbiłam do tego jedno jajko, rozmieszałam i wylałam to na patelnię. chciałam żeby wyszło mi coś w stylu omleta z musli. tylko że - no właśnie, NIE WYSZŁO ;P mój omlet się rozwalił i musiałam wszystko zamieszać tak że w efekcie miałam raczej jajecznicę z musli ;P
zjadłam z kefirem ;P nie było złe. aczkolwiek zastanawiam się czy ten mój eksperyment mi nie zaszkodzi... i chyba jednak lepszym rozwiązaniem byłyby te warzywka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.