Prezenty.Co już kupiłyście?? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-19, 11:48   #91
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??

Cytat:
Napisane przez czajaa Pokaż wiadomość
Aaa withyou dokopałam się do Twoich prezentów Bo wskoczyło mi na 3 stronke, a byłam ciekawa jak tam Twoje zakupy Fakt masz duuuużą rodzinkę Podziwiam, że dałaś radę aż tyyle zainwestować Widzę, że robimy podobne prezenty - pod gusta tego co oni chcą ;D Bo niestety wiele osób kupuje to co samo chciałoby dostać ( mi się zdarzyło zostać w ten sposób obdarowaną nieraz :P) co nie zawsze na dobre wychodzi ;P A jak idzie prezent dla Brata2 ?

I dziękuję bardzo Gdybym nie kupiła tego co mam to pewnie zakupiłabym podobnie, bo również bardzo fajnee
Nadal nic dla niego nie mam I mam straszny problem...On wszystko ma(stać go na wszystkie zachcianki) Perfumy używa tylko z najwyższej półki...Ciuszki wszystkie markowe...alkoholu nie pije...Co mogę mu kupić???????

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-19, 11:53   #92
czajaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxwitchyouxxx Pokaż wiadomość
Nadal nic dla niego nie mam I mam straszny problem...On wszystko ma(stać go na wszystkie zachcianki) Perfumy używa tylko z najwyższej półki...Ciuszki wszystkie markowe...alkoholu nie pije...Co mogę mu kupić???????

Wiesz mam ten sam problem. Mam brata, który mieszka i pracuje w anglii. Jak mu czasem coś kupię to stoi na półce :P Więc ja zupełnie nie mam pomysłów nigdy na niego Najgorzej jest kupić prezent facetowwi który wszystko praktycznie ma i lubi lepsze i dorższe rzeczy.

Ale jak na coś wpadnę, to dam znać

Zdana matura

Zdane prawkoo - już dawno ;P

Oczekuję pieknej Greece <3

I bardziej deszczowej Anglii <3

Od października studentka Zarządzania.

Wciąż z tym samym u boku
czajaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-19, 11:57   #93
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz mam ten sam problem. Mam brata, który mieszka i pracuje w anglii. Jak mu czasem coś kupię to stoi na półce :P Więc ja zupełnie nie mam pomysłów nigdy na niego Najgorzej jest kupić prezent facetowwi który wszystko praktycznie ma i lubi lepsze i dorższe rzeczy.

To widzę,ze nie jestem sama Ok w takim razie czekam na wiadomość

Stary 2008-12-19, 12:35   #94
madame paranoja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxwitchyouxxx Pokaż wiadomość
ciekawą książkę

madame paranoja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-19, 12:46   #95
lilmary
BAN stały

Jaa kupiłam:
Mamie - perfumy Elizabeth Arden, Ardenbeauty
Siostrze - komplet sexy bielizny (fioletowa połprzezroczysta koszulka nocna i majcioszki ;D) z La Senzy + coś chce jeszcze dokupić
TŻ'towi - krawat-śledzik w szachownicę szaro-czarną
Taccie - kupie pasek skórzany chyba

lilmary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-19, 12:48   #96
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madame paranoja Pokaż wiadomość
ciekawą książkę
Odpada...nie lubi czytać...Zresztą jest tak zabiegany,ze nawet nie miałby kiedy czytać:P

Stary 2008-12-19, 12:57   #97
flybird
BAN stały

a ja już prawie wszystkie zakupy mam za sobą. miałam lekkiego stresa, bo zamawiałam wiele rzeczy na ebayu, ale na szczęście wczoraj już się pojawiły i dzisiaj ostatnia rzecz. pozostała mi tylko babcia i tutaj będę musiała niestety się wybrać już normalnie do sklepu czego nie znoszę, ale cóż - takie życie. lepiej za jednym prezentem latać niż jakbym miała za wszystkimi :P chwała zakupom przez internet
flybird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-19, 13:00   #98
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez flybird Pokaż wiadomość
a ja już prawie wszystkie zakupy mam za sobą. miałam lekkiego stresa, bo zamawiałam wiele rzeczy na ebayu, ale na szczęście wczoraj już się pojawiły i dzisiaj ostatnia rzecz. pozostała mi tylko babcia i tutaj będę musiała niestety się wybrać już normalnie do sklepu czego nie znoszę, ale cóż - takie życie. lepiej za jednym prezentem latać niż jakbym miała za wszystkimi :P chwała zakupom przez internet
Pochwal się co kupiłaś

Stary 2008-12-19, 13:03   #99
Carola941
Raczkowanie

Ja zakupiłam już:
Mama- czarna torba skórzana... bałam się, że nie przyjdzie a tu dwa dni później przychodzę do domu i paczka w moim pokoju leży , coś jeszcze muszę dokupić.
Tata- Slipy, spodnie dresowe bo marudzi, że w domu nie ma w czym chodzić, koszulę i coś trzeba dokupić.
Brat- Spodnie dresowe, bokserki no i trzeba coś dokupić.
Przyjaciółka - brak pomysłu.
Dziewczyna Braciszka - brak pomysłu.
No i tak to wszystko wygląda... ;/
Carola941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-19, 13:14   #100
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoodka92 Pokaż wiadomość
Tez mi sie wydaje że powinnam coś dokupić orpócz tych bokserek, ale ramka z moim zdjęciem raczej odpada nie wiem dlaczego ale po prostu nie pasuje mi to do niego
a łańcuszków nie nosi bo nie lubi, więc raczej chyba tez nici z tego..
macie jakis inny pomysł jeszcze
-etui na telefon komórkowy
-etui na płyty cd
-żel pod prysznic+body spray

Stary 2008-12-19, 13:15   #101
nusia74
Przyczajenie

Dziewczyny pomóżcie
nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale to mój pierwszy post, właśnie dostałam od mężczyzny z pracy złotą biżuterię. Ten człowiek jest mi całkiem obcy. Nigdy nic mu nie dawałam do zrozumienia itd. Co mam zrobić z tym fantem??
nusia74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-19, 13:46   #102
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nusia74 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie
nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale to mój pierwszy post, właśnie dostałam od mężczyzny z pracy złotą biżuterię. Ten człowiek jest mi całkiem obcy. Nigdy nic mu nie dawałam do zrozumienia itd. Co mam zrobić z tym fantem??
Piszesz,że ten człowiek jest Ci całkiem obcy...to dlaczego przyjęłaś ten prezent??? Domyślam się,ze nalegał itp...ale taki prezent może być zobowiązujący...

Stary 2008-12-19, 13:55   #103
nusia74
Przyczajenie

On przyszedł złożyć życzenia świąteczne wręczył mi zapakowany prezent i wyszedł zanim zdążyłam coś powiedzieć, tzn. powiedziałam że nie mogę przyjmować prezentów a on poszedł, mało tego wyjechał już z firmy. Sądziłam, że to czekolada lub rafaello czy inna słodycz a tu zbaraniałam jak zobaczyłam złoty łańcuszek i 2 wisiorki. Nie spodziewałam sie takiego czegoś. Zastanawiam się czy wysłać mu to pocztą do domu ale on ma rodzinę więc nie wiem kto to odbierze a nie chce człowiekowi robić problemów. (on mógłby być moim ojcem !!) Czy mam mu oddać to po powrocie po przerwie noworocznej? Bo dziś jestem ostatni dzień w pracy. Z drugiej strony wiem że nie oddaje się prezentów tak?? Ale nie daje się chyba też zbyt kosztownych obcej osobie. Uważam że to on popełnił nietakt. Czuję się żle z tym schowanym w szafce. Chciałam poznać wasze zdanie na ten temat. Nie mam kogo zapytać .
Stary 2008-12-19, 14:00   #104
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:
On przyszedł złożyć życzenia świąteczne wręczył mi zapakowany prezent i wyszedł zanim zdążyłam coś powiedzieć, tzn. powiedziałam że nie mogę przyjmować prezentów a on poszedł, mało tego wyjechał już z firmy. Sądziłam, że to czekolada lub rafaello czy inna słodycz a tu zbaraniałam jak zobaczyłam złoty łańcuszek i 2 wisiorki. Nie spodziewałam sie takiego czegoś. Zastanawiam się czy wysłać mu to pocztą do domu ale on ma rodzinę więc nie wiem kto to odbierze a nie chce człowiekowi robić problemów. (on mógłby być moim ojcem !!) Czy mam mu oddać to po powrocie po przerwie noworocznej? Bo dziś jestem ostatni dzień w pracy. Z drugiej strony wiem że nie oddaje się prezentów tak?? Ale nie daje się chyba też zbyt kosztownych obcej osobie. Uważam że to on popełnił nietakt. Czuję się żle z tym schowanym w szafce. Chciałam poznać wasze zdanie na ten temat. Nie mam kogo zapytać .
A on jest w pracy "nad" Tobą(na wyższym stanowisku?)???Wiesz czy ma żonę??Jeżeli ma to NIE POWINIEN WRĘCZAĆ CI TAKIEGO KOSZTOWNEGO PREZENTU.Dziwna sytuacja...

Stary 2008-12-19, 14:11   #105
nusia74
Przyczajenie

Nie, to jest "zwykły " pracownik a ja jestem kadrową - dlatego wiem "wszystko" Czuję sie okropnie. Podejrzewam że może jest to zwykły gest sympatii z jego strony (może się mylę) a on pewnie nie zdawał sobie sprawy jakie to pociągnie konsekwencje lub jak ja to mogę odebrać.
Stary 2008-12-19, 14:46   #106
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
A co to za płyta? Mój TZ też lubi Cejrowskiego
Cejrowski ma w telewizji cykl programów o swoich podróżach po świecie. Znalazłam w empiku jego płytę, mam nadzieję, że TŻ się ucieszy, bo coś kiedyś mówił, że zakupiłby właśnie jakiś taki film. Szukałam o Kubie, bo też go fascynuje, ale niestety nie ma. A Cejrowski zawsze fajne ciekawostki opowiada Tu masz link http://merlin.pl/Wojciech-Cejrowski-....html#fullinfo

- I love you Honey-Bunny...
- I love you Pumpkin...
di_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-19, 14:49   #107
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, to jest "zwykły " pracownik a ja jestem kadrową - dlatego wiem "wszystko" Czuję sie okropnie. Podejrzewam że może jest to zwykły gest sympatii z jego strony (może się mylę) a on pewnie nie zdawał sobie sprawy jakie to pociągnie konsekwencje lub jak ja to mogę odebrać.
Moze cos nabroil i chcial sie podlizac? Dziwne Trudno zeby ktos w gescie sympatii dawal zlota bizuterie ja bym napewno oddala prezent i sie wrecz wyjasnien domagala o co mu chodzi

Ja z prezentow to narazie mam
dla TŻ plecak na laptopa, t-shirt i bokserki
dla babci swieczki zapachowe i tu problem co jeszcze moja babcia jest specyficzna osoba, to nie jest taka typowa babcia, kosmetykow uzywa drogich wiec raczej odpada, ciuchy to w ogole - nie trafiam w gust. Chcialabym kupic cos co ja zrelaksuje i zajmie czas, myslalam o ksiazce ale nie znam jej gustu literackiego i poza tym ksiazke przeczyta 2 dni i tyle z prezentu. Macie jakies pomysly? Przejrzalam watek dla babc, ale kalendarz czy tez moherowy beret jej nie ucieszy
Dla mamy narazie nic, ale bedzie to albo jakis ciuszek, albo kosmetyki jutro zakupy, nie ma to jak prezenty na ostatnia chwile
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-19, 15:07   #108
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
dla babci swieczki zapachowe i tu problem co jeszcze moja babcia jest specyficzna osoba, to nie jest taka typowa babcia, kosmetykow uzywa drogich wiec raczej odpada, ciuchy to w ogole - nie trafiam w gust. Chcialabym kupic cos co ja zrelaksuje i zajmie czas, myslalam o ksiazce ale nie znam jej gustu literackiego i poza tym ksiazke przeczyta 2 dni i tyle z prezentu. Macie jakies pomysly? Przejrzalam watek dla babc, ale kalendarz czy tez moherowy beret jej nie ucieszy
A może portfel albo jakiś ładny kubek lub filiżankę i do tego dobrą herbatkę? Ewentualnie Biovital lub coś takiego na zdrówko?

- I love you Pumpkin...
Stary 2008-12-19, 15:14   #109
Papiszynka
Zakorzenienie

Kurcze no wlasnie filizanek ma od groma a z takim Biovitalem to nie wiem - bierze troche lekow i wole jej tam nie mieszac. Zreszta to jest rzecz ktora ona moze sobie sama kupic, wolalabym cos symbolicznego, co jej bedzie te swieta przypominac bo beda dosc wyjatkowe. Portfel ma. Glowie sie od miesiaca, niedlugo sie wykoncze i swiat nie dozyje, o chyba poprostu nie ma takiej rzeczy z ktorej moja babcia by sie szczerze cieszyla
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-19, 15:30   #110
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:

Właśnie wpadł mi do głowy pomysł...Kupię KUPON DUŻEGO LOTKA Skoro ma szczęście do pieniędzy...może uda mu się coś wygrać
Do tego dokupię pudełko DOBRYCH czekoladek.

Stary 2008-12-19, 15:45   #111
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Cytat:
Kurcze no wlasnie filizanek ma od groma a z takim Biovitalem to nie wiem - bierze troche lekow i wole jej tam nie mieszac. Zreszta to jest rzecz ktora ona moze sobie sama kupic, wolalabym cos symbolicznego, co jej bedzie te swieta przypominac bo beda dosc wyjatkowe. Portfel ma. Glowie sie od miesiaca, niedlugo sie wykoncze i swiat nie dozyje, o chyba poprostu nie ma takiej rzeczy z ktorej moja babcia by sie szczerze cieszyla
Kurcze...z moją babcią też mamy problem, jak pisałam wcześniej, tylko taki, że ona nic nie chce.. A jak się jej już coś kupi to i tak nie używa albo nam oddaje (np. ręczniki) A może jakąś apaszkę? Albo zestaw aromatycznych herbat lub kawy? Broszkę? Kolczyki? Sama nigdy nie wiem...

- I love you Pumpkin...
Stary 2008-12-19, 15:47   #112
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Jeśli chcesz jej zająć czas to może jakiś fajny zestaw łamigłówek krzyżówek, sudoku czy coś z tego rodzaju ?
Stary 2008-12-19, 16:17   #113
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez Wiedziemka Pokaż wiadomość
rodzicom - odpowiednią, wiszącą, pionową ramkę na kilka zdjęć pociech i wnuków
dziecku - samochód, grę edukacyjną i samolot
chłopu - "rękądzieło" (koszulka malowana ręcznie i haftowana zakładka)
a ja mam pytanie gdzie można kupić taką malowaną koszulkę? oprócz internetu
Stary 2008-12-19, 17:20   #114
izeczkaaa
Raczkowanie

Tak czytam Wasze wypowiedzi i znalazłam tu parę ciekawych pomysłów na przyszły rok

Jeśli chodzi to, co już zakupiłam:
dla rodziców- satynowa pościel + kawa (ale nie taka zwykła-w ziarenkach, aromatyzowana-cuudo )
dla TŻta- torba sportowa (na treningi piłkarskie)

Nie mam jeszcze prezentu dla siostry,ale to raczej z powodu nadmiaru pomysłów,także musze się teraz tylko zdecydować i kupić
Stary 2008-12-19, 17:26   #115
malinka18222
Zadomowienie

Mama- zestaw wszystkich kolorów cieni do oczu + tusz do rzęs Astora
Tata- perfumy i woda po goleniu Adidasa
Siostra- kosmetyki Hello Kitty
TŻ- piłka do kosza Nike
Stary 2008-12-19, 22:10   #116
Voodia
Wtajemniczenie

W końcu udało mi się (prawie ) zakończyć zakupy prezentowe Lista przedstawia się tak:
Mama: tusz Clinique( w świetniej promocji w Douglasie w warszawskiej Arkadii ), błyszczyk MF, zestaw balsamów nawilżających Garniera (tych czerwonych, Jej ulubione)
Tata: torba na ramię, płyta dvd Shakiry mtv unplugged
Brat: tu jeszcze nie mam koncepcji
Babcia: pomadka w kolorze cyklamenu Bell- na wyraźne życzenie, się naszukałam tego maleństwa, lakier w kolorze tymże, kawowy balsam do ciała, piękny, różowo-srebrny szal
Sis: róż Deborah, który miała od daaawna upatrzony

Teściówka: też szal, beżowo-srebrny coby jej do włosów pasował
Teść: Biovital w wielkiej puszce, nie wpadłam na lepszy pomysł niestety...
10-letnia chrześniaczka TŻ: srebrne kolczyki z cyrkoniami z Apartu, breloczek z napisem "Dziewczyny rządzą"
Siostra TŻ: i znowu szal, tym razem złoto, bordo i ecru
Siostrzenica TŻ: tusz do rzęs Clinique i czekoladki

Został jeszcze sam TŻ- ale tu koncepcję mam od dawna, oraz druga siostrzenica i siostrzeniec TŻ, nad którymi to właśnie się głowię...

A w ogóle to mogłabym zawodowo kupować i pakować prezenty, uwielbiam to

Edytowane przez Voodia
Czas edycji: 2008-12-19 o 22:17
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-20, 00:44   #117
All_that_jazz
Zakorzenienie

Zapracowanemu facetowi, który ma wszystko kupiłabym fajną relaksującą płytę.
Moje typy: Julie London (seksowny głos), Ram Cafe 2 , Lazy Hours 1
All_that_jazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-20, 10:00   #118
małeSłoneczko
Zadomowienie

ja kupilam jedynie prezent dla TZ- bluze z logo as roma z kappa
dla mamy TZ planuje kupic pomadke chanel
a dla taty TZ kupie koniak

Morena mia, siete son los pecados cometidos,
suman ocho conmigo, nueve los que te cobro,
mas de diez he sentido y por mi parte,
sobra darte lo que me das, damelo... damelo
bien, lo pongo aqui, lo pongo a quien

małeSłoneczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-20, 11:56   #119
Brynia
Raczkowanie

Zakupy już mam prawie z głowy.
Wybiorę się jeszcze na małą rundkę po mieście
we wtorek, bo teraz jestem chora i nie chcę się całkowicie
rozłożyć na święta.
Mama- perfumy 'Być może...', wiem stare to jak świat,
ale jakie wspomniena, perełki brązujące.
Tata- balsam do ciała z Nivea, bo ostatnio dowiedziałam
się, że podbierał mi mój, czyli samoopalający
i myślałam jeszcze o jakiejś fajnej herbatce+ obowiązkowo kupon
dużego lotka.
siostra- żel pod prysznic i mus do ciała z Farmony- Tutti Frutti- mango i brzoskwinia.
I tyle.
Brynia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-20, 13:27   #120
martyna_martyna
Rozeznanie

dla meza kurtka oraz miniaturka jego ukochanego samochodu, unikat;D
mama-lokowka, rajstopy,apaszka i cos musze jeszcze dokupic
tata-maszynka do golenia
brat tak jak wyzej
tesciowa(prezent dla niej i troche dla tescia) dopiero musze kupic, bedzie to pewnie cos do nowego domu do kuchni, termofor i cieple skarpetki
Prezenty kupujemy wspolnie z mama dzis ostatnie juz chyba zakupy

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości