|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Re: sesja foto(?)
no to para moich dyletanckich zdjec "z lapy"
![]() swoja droga,kiedys mialam "profesjonalna" sesje i doszlam do wniosku ze jestem obrzydliwa, wytapetowala mnie pani wizazystka tak, ze ledwo mogla oddychac,a w tramwaju ludzie milkli na moj widok,od tamtej pory wiec wole sie na "zdjeciach z imienin" ![]() ![]() sciskam piekne panie ![]() Martiene
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Re: sesja foto(?) do Julity
woj. dolnoslaskie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
łojojoj troche daleko
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
bluegirl, musisz przejsc sie po sklepach, pozagladac tu i owdzie i napewno cos slicznego dla siebie znajdziesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ines akurat Twoje fotki nazwałabym "sesją" według mnie i wcale nie są złe, ( pare na moje upierdliwe oko nieostrych, i "w stylu coś mi z głowy wyrasta" ale ogólnie fajne
![]() w sesje można się pobawić choćby z kumpelami i może być zabawnie a efekty ciekawe, tylko właśnie wadą większosći popełnianych fotek (nie sesyjnych ale w ogóle) jest skupianie się na pozujących a nie zwracanie uwagi na reszte, stąd ostateczny efekt bywa niezbyt dobry ... Patis_79 Twoje fotki też akurat mi się podobają, na pierwszych dwóch wypisz wymaluj Drzyzga na drugich dwóch J.Lo. ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
muszę poszukać, ale wątpie żebym taką znalazła
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Zuziu, wiec droga selekcji sadze, ze chodzilo o moje fotki... Coz, nie jest to zadna sesja, ot tak, zdjecia robione w domu przy normalnych warunkach. Ani ja, ani moj chlopak nie jest profesjonalista w dziedzinie fotografii. Ale wazne ze ujal mnie w obiektywie a nie "obcial" mi np. glowy :P Wiadomo - zdjecia nie sa najlepszej jakosci, ale tez nie najgorszej...
![]() A co do Kubusia, to nie mam pojecia skad on sie tam wzial... Asz to huligan! ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Zuzanka napisał(a):
> > Patis_79 Twoje fotki też akurat mi się podobają, na pierwszych dwóch wypisz wymaluj Drzyzga na drugich dwóch J.Lo. ![]() Patis jak widac jestes niesamowita, ze "laczysz w sobie" te dwie poostacie bo sama chyba przyznasz ze Drzyzga do J.Lo. nie bardzo jest podobna no nie ![]() A ty jestes 2w1 ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Julitko fakt troche chodziło mi o Twoje fotki, ładna z Ciebie babeczka i w sumie nie dziwie się że facet skupia się na Tobie a nie Puchatku i całej reszcie
![]() ja popieram robienie fotek bo to fajna zabawa i pamiątka, ale z tego wątku zrobił się wątek pt "jak wyglądacie" i jakby to wszystko odbiegało od tematu ...... o to mi głównie chodzi ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
ja tez kiedys mialam "sesje" u znajomego fotografa-amatora.. ale teraz
moj maz robi mi zdjecia i mam ich mnostwo. Jak mi sie uda to zalacze te od tego znajomego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze jedno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Re: i jeszcze jedno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Ines1985 napisał(a):
> Patis jak widac jestes niesamowita, ze "laczysz w sobie" te dwie poostacie bo sama chyba przyznasz ze Drzyzga do J.Lo. nie bardzo jest podobna no nie ![]() A ty jestes 2w1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oj a ja dopiero teraz widzę, że podwójnie załączył mi się tekst do Zuzanki ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Julita napisał(a):
> Zuziu, wiec droga selekcji sadze, ze chodzilo o moje fotki... Coz, nie jest to zadna sesja, ot tak, zdjecia robione w domu przy normalnych warunkach. Ani ja, ani moj chlopak nie jest profesjonalista w dziedzinie fotografii. Ale wazne ze ujal mnie w obiektywie a nie "obcial" mi np. glowy :P Wiadomo - zdjecia nie sa najlepszej jakosci, ale tez nie najgorszej... ![]() No właśnie. Jak mnie denerwują zdjęcia, na których ktoś obetnie mi kawalek głowy albo na których zajmuję 1/3 zdjęcia z boku... ![]() A propos, kiedyś moja koleżanka robiła zdjęcie mnie i mojemu koledze i staliśmy przed choinką świąteczną. No i koleżanka tak pstryknęła zdjęcie, że koledze wyrastała z głowy gwiazda z czubka choinki. ![]() > > > A co do Kubusia, to nie mam pojecia skad on sie tam wzial... Asz to huligan! ![]() > > Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Nineczko, jak na moje rozsmakowane w retro oko, masz urodę niczym gwiazdy kina przedwojennego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Nio to ja tez wrzuce pare fotek z moich sesyjek robionych przez mojego chlopaka ,fotografa. Wybralam te ktore najbardziej mi sie podobaja ,te sa najswiezsze z przed paru dni
![]() ![]() Aha musze sie jeszcze,pochwalic ,ze moje zdjecie ukazalo sie w najnowszym numerze Komputer Swiat Ekspert . Balam sie troszke ,ze mnie moze nie podpisza ale podpisali per (czy jak to sie tam pisze )Modelka Iza Majewska ![]() ![]()
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za rozmiar
![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Izunia86 napisał(a):
> Nio to ja tez wrzuce pare fotek z moich sesyjek robionych przez mojego chlopaka ,fotografa. Wybralam te ktore najbardziej mi sie podobaja ,te sa najswiezsze z przed paru dni ![]() ![]() > Aha musze sie jeszcze,pochwalic ,ze moje zdjecie ukazalo sie w najnowszym numerze Komputer Swiat Ekspert . Balam sie troszke ,ze mnie moze nie podpisza ale podpisali per (czy jak to sie tam pisze )Modelka Iza Majewska ![]() ![]() Wiesz co Iza? Te zdjęcia robione przez Twojego chłopaka były dużo ładniejsze niż to w gazecie. Śliczne fotki. Pokazują przede wszystkim to co w Tobie najładniejsze: nieskazitelna cera i piękny kolor zdrowych włosów!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
To z gazety to robila nasza znajoma , tez fotograf ,ale szczerze mowiac to mi rowniez bardziej podobaja sie fotki robione przez chlopaka .
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
A no i czywiscie dziekuje ,cmoczki
![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam jeszce kilka, wkoncu je zmniejszylam choc jakosc juz nie jest juz taka dobra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ladne te ostanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Wasze wszytskie tez sa sliczne. Czarny Elfie te Twoje tez bardzo ladne
![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Wpisalam sobie na google na grafice i takie piekne widoki ,ze szok ,a co dopiero na zywo ...zazdroszcze ...
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Tam jest pieknie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
No mnie sie tez podobaja.Kolezanka ma oko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.