![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. VIII! :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
yes spokojnie, może nie ma nic na koncie, albo naprawde jest niesmiały i nie wie co napisac, tak jak dziewczyny mówią, a zreszta wydaję mi się, że faceci niektórzy tak mają, bo mój też do mnie czasami nie pisze przez cały dzień :|, albo np. pisze z nim wieczorem, a on mi nagle nie odpisuje, a potem okazuje się, że był zmęczony i poszedł spać, ale oczywiscie nie napisze mi 'dobranoc ide spac blabla' tylko wycisza telefon i tyle, denerwujące.
o ja też jakaś diete muszer zastosować ![]() ![]()
#93 |
Zadomowienie
|
ja też!
![]() I mam dłuuuuugą listę postanowień noworocznych :P |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
A ja mam ferie jako 2 od 26, ale wyjeżdżam tydzień wcześniej czyli tak jakbym miała jako 1
![]() Wczoraj byłam na zakupkach niezłe przeceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
ja też byłam na zakupach i tylko buty, opaske kupilam ;/ a ceny kusiły, bo nawet do - 50 % były, ale właśnie już wszystko powybierane i rozmiarów nie moglam znaleźc ;/
#96 |
Zakorzenienie
|
ja 2 zwykłe koszulki, różowy sweterek! (szukałam takiego a tu przez przypadek się trafił i to po przecenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
![]() yes to nie masz za fajnie, czasami już tak po prostu jest. wgl, chcesz się z nim tak męczyć? ^^
#98 |
Zakorzenienie
|
ejjj właśnie, mnie nie ma ![]()
#99 |
Rozeznanie
|
heloł widzę że macie wene do pisania dzisiaj ja nie dawno wróciłam z zakupów miałam kupić sobie kiecke na sylwestra a kupiłam tunikę która w ostateczności może posłużyć za krótką sukienkę i spodnie ale z tej tuniki to jestem bardzo zadowolona i nie widać tak mojego grubaśnego brzuszka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
moze i za dobrze
![]() ![]() tak, ucze sie za granica, mowiac blizej ja Wyspach u krolowej ![]() wyjechalam po gimnazjum ![]() klaudiat a skad jestes, jesli mozna wiedziec? ja tez mialam tak samo ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez AnnGabi Czas edycji: 2008-12-29 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
czeeść
![]() ![]() ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
To się pochwal kiedy przyszłaś na świat ;>
Chcąc nie chcąc poszłam do dentysty... Dostałam za słabe znieczulenie, które zaczęło działać jak już wyszłam z gabinetu, poza tym źle mi plombę założyła i skręcam się z bólu ;/ A na poprawkę mogę iść dopiero po nowym roku! ;/ Nie wiecie może czy są jakieś pogotowia stomatologiczne albo coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
siemankooo ;D
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oła.. pewnie tak . szukaj czegoś w necie( pf) , chociażby prywatnego bo mi Cie szkoda ![]()
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale ci zazdroszczę, ja miałam na rok do stanów wyjechać, ale nie dałabym rady nadrobić potem 1klasy liceum+szkoły muzycznej, wiec zrezygnowałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
ale nudy ;D
#107 |
Raczkowanie
|
a ja upitrasiłam sobie lasagne o! i zaraz będe jeść <cwaniak2> :PP
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś byłam na zakupach!!!!!
Aaaaa ile super rzeczy było ![]() Kupiłam spodnie i bluzke i tunike ![]() i podkład i szampon ![]() Zakupy baaardzo udane ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam dwie przeciwbólówki, do jutra jakoś muszę przeżyć -_-
Ale na pocieszenie poszłam na zakupy i straciłam 80 zł w drogerii ;o ale za to jak się humor poprawił ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
ej ja bylam i nic nie kupilam
![]() zepsulam sie ![]() ![]()
#111 |
Wtajemniczenie
|
Ja też dziś byłam i nic nie kupiłam! ;p
Co się ze mną dzieje xd. Ale za to wcześniej kupiłam sobie spodnie na Sylwka (kuśfa, nie mam rajstop) i cienie do powiek, aby się nieco pomaziać. ;p Bluzki nie mam dalej. Jutro ruszam poza granice mojego 'miasta'. Tak w ogóle, to ja nie chcę końca roku, ale nie wiem dlaczego xd.
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja przed wczoraj byłam i kupiłam sobie buty i spodnie ;d
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2008-12-29 o 20:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde i żałuję że nie wyszłam z mamy na prima aprilis tylko 15 minut ._. ale no nic ;D ojaa, właśnie się dowiedziałam przed chwilą że mojego kumpla matka zostawiła z ojcem i bratem a siore zabrała ![]() zaje.biste święta, i w fajnym przełomowym okresie dla niego zostawiła go, już się buntował, a co dopiero będzie potem.. boję się co teraz z nim będzie ;/ "bo mąż nie zabierał jej do restauracji" a ten z którym teraz jest zabiera, eee jak masz męża to przecież nie będziesz wychodzić codziennie do restauracji!? a że tamci nie mają się gdzieś spotkać to idą do restauracji, żal mi tego wszystkiego, po prostu żal. ![]() ![]() no i spadłam z konia dziś :| i łeb mnie napierdziela ![]() rosiek typowi polscy dentyści ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
No, następną wizytę mam 8 stycznia, ciekawe ile wtedy mi spieprzy ;/
Mojej koleżance ojciec kiedyś wygarnął, że ona nie ma głosu bo jest przybłędą (jako, że z domu dziecka) a po chwili się zreflektował, że ona o niczym nie wie - i tak się dowiedziała, że jest adoptowana a niedługo po tym ojciec zostawił ją z matką i poszedł w długą. Pamiętam jak się pozbierać nie mogła... Edytowane przez rosiek Czas edycji: 2008-12-29 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Współczuje mu ;(
A co do zakupów to muszę stwierdzić że w takich zwykłych sklepach nic nie ma ! U nas w mieście na 2 razy w tygodiu jest targowisko i tam przyjeżdżają Bułgarzy i mają bardzo tanie ciuchy np. bluzka za 5, 10 zł .. , spodnie 30 zł itp. Zmierzam do tego , że po dokładnym pszeszukaniu sklepów odzieżowych w moim "mieście" stwierdzam , że jest w nich to samo co u Bułgarów tylko droższe .. MASAKRA ! Podsumowując : NIC NIE KUPIŁAM !!
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w Koszalinie odkąd jest Forum to jeszcze czasami można coś dostać ale nie za często ja mam nadzieje że jak w ferie bede w wa-wie i mój tata też ma kilku pracowników w Łodzi to może będzie musiał po coś tam do nich jechać to się z nim zabiore do Manufaktury to sobie nakupuje ciuchow na caluski rok bo tu u nas to najblizej fajne centrum jest w Szczecinie i do Bydgoszczy nie jest najdalej ja nie nawidze dentysty fle okropność ja zabawiam sie w dj i nagrywam muzyke na płyty tylko kurde jedan koleżanka nam się rozchorowała i nie przyjdzie ![]() ja sylwka mam u siebie w domu i tak chcemy się odstroić bo taka okazja do balowania nie zdarza się często Edytowane przez klaudiat Czas edycji: 2008-12-29 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Byłam ostatnio w tym Forum w Koszalinie
![]()
#118 |
Zadomowienie
|
wróciłam juz!!! (tak, wiem, wszyscy skaczecie z radości xD) Kurde, zaglądam do subskrypcji i taka zdziwiona, że od paru dni nic nie piszecie, a ty sie okazuje, że nowy wątek
![]() ja mam też ferie jako pierwsze (dolnośląskie) yes - ja też mam szczęście, do takich "facetów" ![]() ![]() ![]() ![]() raz napisał ";]", a drugi raz " hej ;]" (na moje cześć już nie odpisał xDxD)
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a to Forum to w sumie w większości sklepy będą otwarte i będą mieć lepszy towar po Nowym roku ponoć ale pożyjemy zobaczymy ja tam w sumie to mam zamiar do kina pojechac bo jeszce nie byłam a ty może byłaś? dziewczyny ile potrzeba mniej więcej piosenek żeby starczyło na sylwka? bo mam już 67 i nie wiem jak myslicie wystarczy jeszcze na pewno dziewczyny doniosa jakąś muzke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
za dużo piszecie.... literki mi się zlewają ._.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.