![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: NIE ZNOSZE TOREBEK LV!!! Kto się przyłączy?
Przepiękne niektóre te torby od Valentino.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
Cytat:
Uwielbiam jakość toreb tel klasy, nie zdecydowałam się na LV mdzy innymi przez nagminne podrabianie oraz fakt, że odrobinę taniej mogłam kupić Furlę czy Polliniego, których dresiary raczje nie znają - ok. 500 usd, lv w wypadku większych toreb to powyżej 800 usd. Z Polskich - mam paru Batyckich - też polecam! ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- W kwestiach wizualnych - zdjęcie w internecie nie starczy. Raczej niewiele osób nawet zna osobę, która ma oryginalną lv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
taaak, są strasznie denerwujące.
chyba, że jest pewnośc, że to oryginał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
UUU ale się goraco zrobilo... po części się z tym zgadzam.. moze troszeczke za ostro... A torebki lv...hm..albo się je kocha albo nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Fakt, że teraz LV kojarzy się wielu z bazarową modą i oceniają całość asortymenty po jednej kolekcji z kolorowymi literkami... Wydaje mi się, że tak to wygląda w tej "nieświadomej" części społeczeństwa. LV ma sporo klasycznych modeli, niezaprzeczalnie są świetnie wykonane, a nosząc je można poczuć dotyk luksusu (tak jak z seksowną bielizną pod ubraniem) mi lepiej działa to na samopoczucie
![]() Ja mam tak, że jak już sprawiłąm sobie kilka rzeczy z wyższej półki to rękoma i nogami potrafię się zaprzeć aby coś nowego sobie sprawić. Kilka lat temu szczytem marzeń był dla mnie zegarek DKNY. j ile było zastanawiania się - wydać tyle kasy (ok 600zł) na zegarek czy nie ![]() ![]() Jakiś czas temu zachorowałam też na Lockit i pokazała tacie w internecie. Kochany tatuś (który przeważnie jest bardzo oszczędny) wrócił z podróży z moją torbą!! Coś mi niedawało spokoju i zaczęłam ją nałogowo sprawdzać. Okazałą się baaardzo dobrą repliką. Widocznie tacie cena wydała się bardziej przystępna, ale doceniam jego dobre chęci. Jak się później okazało taka replika kosztuje prawie 300$ - byłam w szoku bo za taką kasę mogłabym mieć kilka rzeczy niepodróbkowych. Dziś noszę w niej laptopa jak trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Ja nie tyle jestem anty LV, co jestem anty torebki z ogromnymi monogramami LV. Działają mi na nerwy z jakiegoś powodu. I nawet nie chodzi o samo LV. Moja współlokatorka prawie wszystkooo ma z Sisleya oczywiście z monogramami na tym, paski 2, portfel, torby i pewnie cos jeszcze. Nie wiem czemu, ale działa mi to na nerwy. Nie mam nic przeciwko Sisleyowi również. Sama też mam torebkę, ale gładką - czarną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Witam kochane
![]() czy ja wiem denerwujące są podróbki bo oryginałów jest niewiele by najmniej u nas ps LV nie robi wyprzedaży z tego co czytałam o tych firmach one nigdy nie przeceniają żadnej kolekcji ale to tylko moja wiedza drobna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.