|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miss Wapster :)
hah, ja tej aktualizacji jeszcze nie miałam... A ty ją ściągalaś czy co?
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
hah, a ja jeszcze nie mam... też chce aktualizacje! xD
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
bylem przed chwila na stronie misswapster (tylko z jednego powodu,ale o tym nizej)
i jest straszna .. po pierwsze strasznie prosta i glupiutka no i ten wielki napis za darmo ... link do artykulu o tym jak dziecko 'wrobilo' rodzicow przez ta gre w niezly wydatki krectactwo u nas caly czas i na calego ;/ |
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
czy z banku aby wziasc wyplate trzeba wyslac smsa?
jak tak to ile on kosztuje prosze o odpowiedz! |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytaj instrukcje, bo potem będą problemy, że będziesz musiała 1000 zł zapłacić jak inni, czyta się takie rzeczy a nie, potem ludzie mają pretensje do nie wiadomo kogo ;/ ech..
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
no sory gdybym wiedziala gdzie mam przeczytac to bym nie pisala :?
widze ze nie orientujesz sie to po co piszesz?
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
sama się nie orientujesz, głupia nie jestem tak jak co niektórzy i czytam instrukcje, żeby problemów potem nie robić, gdybym nie wiedziała o co tu chodzi nie grałabym, ale przeczytałam instrukcję, którą widzi nawet 5 letnie dziecko, bo ona zawsze na początku gry jest ;/ poza tym najpierw trzeba się zorientować co i jak, w tym przypadku przeglądnąć porządnie grę i przeczytać instrukcję bo potem ludzie dziwią się, że kasy na koncie nie mają.. ech..pewnie ty masz z 10 lat.. ;/ a ten temat akurat ja sama założyłam, i znam tę grę dobrze..no sory, ale tacy ludzie mnie denerwują ;( i może panienka raczyłaby przeczytać wątek to tylko niecałe 4 strony, to nie gryzie zajęło by ci to kilka minut, uniknęłabyś mojego ataku i dostałabyś odpowiedź ;>
Edytowane przez laza Czas edycji: 2009-02-15 o 15:10 |
|
|
|
|
#99 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() z wiekiem nie trafilas mam 15 nawet skonczone ![]() a instrukcje przeczytalam juz dawno ale tam niestety nic na ten temat nie ma ;( no coz skoro przeczytalas instrukcje to powinnas wiedziec wiec?
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
w instrukcji są informacje, dobrze przeczytaj, całe ! pozdrawiam ;]
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
najwidoczeniej jestes bardziej blyskotliwa
![]() to dobrze moze latwiej bedzie po prostu odpowiedziec na pytanie ![]() a wiec czy konieczne jest wyslanie smsa aby wziasc wyplate z banku i ile taki sms kosztuje? ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak, aby wziąć pożyczkę z banku, trzeba wysłać sms'a. Smsy kosztują odpowiednio: * pożyczka w kwocie 500 zł na nr 7228 kosztuje 2,44 zł * pożyczka w kwocie 1 300 zł na nr 7428 kosztuje 4,88 zł * pożyczka w kwocie 3 200 zł na nr 7928 kosztuje 10,98 zł Wszystko jest napisane w "INFORMACJACH" przy logowaniu się do gry. Warto je poczytać ![]() Pzdr.
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Jestem tu nowa!
Co do misswapster to gra mnie uzależniła. Grałam w nią codziennie, miałam chłopaka Tomka, który dawał mi 320zł, byłam rzecznikiem prasowym, miałam 180 IQ. Nie mogłam się doczekać żeby zagrać w puzzle, mastermind albo zgadnij kolory. Gdy doszłam do 10 levelu wyświetliło mi się, że jestem najlepsza i game over. Byłam na te grę wk*****na (sorki za słownictwo). Teraz gram od początku i nie przechodze do następnych poziomów tylko mam super fryzurke i wszyski ciuchy (prawie), mam chłopaka i wisi mi to że musze robić to co mi każą.Gdybym mogła ulepszyć troszkę tę gre to płaciłabym za przejście do następnego levelu. Piszcie co o tym myślicie!!! POZDRO!!!!!!!!!!!!:rolley es: |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
płacić za przejście do nast poziomu?
bez sensu jak dla mnie. JA jestem na 9 lvl i dla mnie oburzające jest to, że trzeba wziąć pożyczkę z banku. Gra niby darmowa, a pieniądze żeby przejść dalej trzeba wziąć ;/ co do tego, że po 10 lvl się kończy to wiem, już o tym pisałam dość dawno. Z chłopakiem mojej miss narazie zatrzymałam się na 178 zł, ale napewno będę starała się zdobyć lepszego jak tylko będzie miała więcej siana. pozdro. |
|
|
|
|
#105 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zaraz potem do mnie przyszedł esemes i pobrałam. Tak, z prawidziwego. Dobrze,że nie pobrałaś Jest BE-ZNA-DZIE-JNA
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
a co w niej się w ogole zmienia?
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
i dziś znowu mi aktualizacja przyszłą
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam prośbę. Czy mógłby ktoś napisać co ta aktualizacja wprowadza? Bo właśnie dostałam ją ale nie wiem czy ściągnąć.
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
pisał wcześniej dziewczyny
mnie wkurza ta gra znowu do 6 poziomu doszłąm i specjalnie czekałam i w puzzlach byłam na 5 i potem jak bym była w 6 normalnym to bym przeszłą w puzzlach do 6 żeby mieć to zad zrobione.;/ i przeszłąm ale mam to na czerwono dalej.. ale za to nie mam żadnego zielonego ciuszka i mma to na zielono, że kup 4 zielone ? co jest ? i mam chłopaka, który mi daje 102 zł i mma pyt. czy jak jej piersi powiększyłąm to mogę jeszcze raz ?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz jej jeszcze bardziej powiększyć piersi. mojej chłopak daje 208zł i niedługo jak będzie miała jeszcze więcej kasy to idzie na podryw xD Aktualnie nie przechodzę, jestem na 9 lvl. Tam jest żeby wziąć pożyczkęi aktualnie nie mam zamiaru, więc tak sobie żyje, kupuje jej ubrania itd. Naraziema ponad 1200 zł. |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Ta aktualizacja wnosi jakieś beznadziejne konkurs... 'piękności' ,a wygrywaja smae brzydoty.
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
może niedługo ją ściągne, choćby z czystej ciekawości.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
może mi ktoś pomóc?
bo ja tak sobie w to gram i mam mały problem... ona non stop tyje, nie da się, żeby schudła, poprzez sam fitness... a potem ma ponad 30 kg nadwagi, kasy 0 i ona chce schudnąć do 56 kg nie wiem co robić, nie chcę wysyłać SMS-a, bo to bezsensu...ma ktoś jakieś rady? aha, i jak ktoś się nie może doczekać następnego dnia, to wystarczy przesunąć tylko datę w komórce
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej tylko jest na szczęscie i wgl
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Ja wiem, że są tabletki odchudzające, ale jak wy to robicie, że macie na nie kasę? Jak ja brałam tabletki to mi wystarczyło na 1 co drugi dzień, ale potem to ona do szpitala trafiała, bo miała szczęście na 0...
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
no bo tabletki zabieraja szczescie, zeby kase meic gra sie w gry, oszczedza i pracuje..a szczescie - siłka, wlosy,pazury, usta operacje, wakacje, club ;D
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Jak moja miała schudnąć ze 140kg na 56 to po prostu poszłam na żywioł i posłałam ją do szpitala. Zapłaciłam za sms. Teraz waży 55 i regularnie daję jej tabletki. Szczęście jak się do 100 doprowadzi i ma na dodatek dobrą pracę i chłopaka to nie spada w ogóle. Najlepiej jak ma pracę Rzecznik prasowy, wtedy zarabia 220 zł na dzień i starcza na wszystko.Dom ten za 10 zł się bierze. Mojej chłopak daje aktualnie 238 zł, to też jest plus.
|
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie. Jak Wy wylaczacie ta gre to ona wam sie zapisuje i na drugi dzien mozecie ja kontynuowac? bo mi sie nie zapisuje.
i wgll. czas jest rzeczywisty. piszecie ze mozna jakos zmienic date . jesli mozecie to napiszcie krok po kroku jak to zrobic. Pliss
|
|
|
|
|
#120 |
|
Przyczajenie
|
Czy moglby mi ktos napisac co oznaczaja poszczegolne kolory (bialy,czarny,szary) w grze mastermind? Pokazalo mi sie to raz na poczatku co i jak ale nie zapamietalam a teraz jak chce zagrac to juz nie wiem o co chodzi. Z gory dziekuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

Byłam na te grę wk*****na
(sorki za słownictwo). Teraz gram od początku i nie przechodze do następnych poziomów tylko mam super fryzurke i wszyski ciuchy (prawie), mam chłopaka i wisi mi to że musze robić to co mi każą.
)
i wgll. czas jest rzeczywisty. piszecie ze mozna jakos zmienic date . jesli mozecie to napiszcie krok po kroku jak to zrobic. Pliss