![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomogę z komputerem
A ja mam problem z kolorami, po uruchomieniu komputera patrzę a tu obraz stał się niebieskawy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-05-17 o 22:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczynki a żadna nic nie wie w mojej sprawie
![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
sab - mam monitor zewn.
restart ustawień nic nie dał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
O, widzę, że ktoś mnie uprzedził
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
hej, mógłby mi ktoś pomóc?
![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Mam problem...
przed chwilą wyskoczył mi w przeglądarce toolbar MYGLOBALSEARCH, zupełnie nie wiem skąd się wziął. Kliknęłam w coś, żeby to odinstalować ( ![]() ![]() 1. nie mogę otworzyć żadnego dysku. jeśli klikam w dysk E to wyskakuje mi komunikat: E:\ nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32. i tak samo jest w przypadku pozostałych dysków. 2. internet muli mi strasznie, jedna strona potrafi się otwierać przez kilka minut 3. to samo z programami, np. Microsoft Word otwiera się kilka minut, a po jego uruchomieniu automatycznie włącza się skaner antywirusowy. Czy ktoś może wie, o co chodzi? ![]() Edytowane przez lovecassie Czas edycji: 2009-07-08 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Hej.
Przez 2 lata korzystałam z przeglądarki Mozilla, ale ostatnio zaczęła mi się bardzo wieszać i przed chwilą zainstalowałam Explorera 8. Tylko jak chcę oglądać jakieś filmiki, to pojawia mi się: Cytat:
Bardzo proszę kogoś o pomoc ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Pomocy
![]() ![]()
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Skoro ktoś jest tu taki pomocny, to ja proszę o radę. Mianowicie, nie wiem, który z laptopów wybrać. Ma to być komp do użytku domowego: Internet, filmy nic więcej. Zastanawiam się nad:
http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/570...-+kx868at.html http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/436...+vista+pl.html Macie jakieś inne propozycje? Dzięki za wszelkie opinie ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Mi też się to zdarza. Najlepiej po prostu zamknij ten dokument i otwórz go jeszcze raz. Powinno wszystko wrócić do normy. Pozdrawiam. Edytowane przez violet77 Czas edycji: 2009-07-14 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
wlaczylas sobie klawiature numeryczna, musisz znalezc gdzie masz num lock (numlk) albo bedzie sam, albo klawisz funkcyjny (Fn) + klawisz pod ktorym ma byc numlock
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Hejka...
![]() Mam taki problem z przeglądarkami Firefox i Operą... Otóż, tak po ok.pół godzinie normalnego używania internetu, coś się "zawiesza"... I tak dla przykładu gdy chcę otworzyć stronkę w firefoxie, to mi wyskakuje nowa podstrona ale jest napisane "bez nazwy" i pusta stronka... A w operze wyskakuje mi "wewnętrzny błąd komunikacji..." Nie wiecie o co chodzi?? Dodam, że gdy na nowo włącze kompa dzieje się od początku to samo.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
masz jakiegos trojana pewnie na kompie, przepusc antywirusa i jakiegos antyspyware'a
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Witam mam problem z komputerem. Komputer mi się zawiesił. Zrestartowałem go i już się nie włącza... Nic nie pisze mi, żadne zrzucanie pamięci, po prostu nie widać nic. Monitor przez 2 - 3 sekundy działa tzn światełko na niebiesko się pali i nagle na pomarańczowy przechodzi. Tak jakby był stan wstrzymania, że monitor się wyłącza. Sprawdzałem inny monitor i mam to samo.Komputer nie chce ie włączyć. Oczywiście wiatraczki wszystkie się kręcą ale nic się nie dzieje. Do tego tak jakby od razu się wieszał. wcale nie działa klawiatura nie można wyłączyć np Num Lock. Jak wkładam płytkę z Vista to wtedy klawiatura się odblokowuje ale tylko tyle. bo nie widać nic na monitorze. Monitor jest dobry to wiem na pewno i jet prawidłowo podpięty. Proszę o pomoc.
Ps. Kolega coś mówił że muszę usunąć błędy z dysku twardego, tylko w tym problem że mi się monitor nie włącza ani nawet nie myśli. ![]() Edytowane przez xAniolx Czas edycji: 2009-09-03 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
powyciagaj wtyczki od sprzetow i wloz jeszcze raz i dopiero wlacz;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie. Sciagam filmy przez Rapid share, ale filmy nie chca sie otwierac prawie wcale, tzn w zadnym programie. Prawie- tzn to,ze za rada kogos w necie sciagnelam program VLC media player, ktory ponoc mogl odtwarzac czesc filmu, bo przez Rapid share idzie film w kilku czesciach. Niestety niewiele to dalo, poniewaz zazwyczaj owszem otwiera sie , ale tylko pierwsza czesc filmu, a pozostale nawet nie drgna..nie wspominajac juz o innych programach, w ktorych mam posciagane kodeki- nic nie dziala... co moge zrobic? dzieki za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
No to może i mi ktoś pomoże. Mój problem polega na tym, iż odkąd mam nowego laptopa, nie potrafię trwale ustawić pewnych rzeczy w kompie. Tzn. na przykład- ciągle muszę włączać antenę sieciową bezprzewodowego internetu, po przykryciu pokrywy laptopa, komp nie przechodzi w stan spoczynku, mimo, że tak ustawiłam, ale jeśli przejdzie (rzadko, ale czasem się udaje) to nie mam tego okna logowania użytkowników, mimo, iż również mam to ustawione wraz z hasłem.
Znikają mi też różne ustawienia typu: ikonka głośnika zawsze na pasku zadań... Najbardziej przeszkadza mi jednak ciągłe włączanie i wyłączanie laptopa, zamiast zamykania pokrywy. Podobno problem może leżeć w źle wgranym windowsie... Ale czy możliwe, że fachowiec w serwisie źle to zrobił? Trochę nie chce mi się w to wierzyć. Ktoś coś poradzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
po prostu musisz wejsc w ustawienia baterii i tam gdzies sa wszystkie reakcje na zamkniecie pokrywy, bezczynnosc itp.
A co do znikajacego glosniczka masz to jak klikniesz prawym na pasek zadan i dasz wlasciwosci to gdzies masz ustawienia obszaru powiadomien (nie wiem jakiego masz windowsa) i ustawiasz ktore ikony maja znikac a ktore nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
I ja mam problem. Co chwilę otwierają mi się nowe okna z kilkoma stronami- jakiś portal randkowy, portal z gierkami itp. Co mam zrobić, żeby przestały mi się same otwierać? Zaczyna się to robić wkurzające. Skanowałam kompa- wirusa nie znalazł. Co to może być? Pomocy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
to moze byc spyware, tego antywirus moze nie wylapac.
http://www.antispyware.com/ stad np sciagnij program i przeskanuj. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ok, już to robię. Dziękuję.
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Nie mogę niestety ściągnąć tego programu- antywirus informuje mnie, że jest tam wirus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
ale to normalne, sciagaj sciagaj
![]() A i przy puszczaniu programu wylacz na chwile antywirus bo moze cos tam piszczec ![]() A jak cos ci znajdzie i nie bedzie mogl usunac to napisz jaki plik ci ciagle znajduje to poszukamy konkretnego programu. Czesto infekujacy jest np. Vundo i jest odobny program do usuniecia tego spyware. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ściągnęłam w końcu inny program- Ad- Aware. Może taki być?
Przeskanowałam nim system i nic chyba nie wykrył. Natomiast atywirus coś mi sam wykrył, no i wzięłam wylecz. Na razie nic mi się nie otworzyło z tamtych stron, więc mam nadzieję, że pomogło. Dziękuję za pomoc ![]() Chyba, że znowu coś mi się zacznie otwierać to nadal Cię będę męczyć, jeśli pozwolisz ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- aaaaaa nadal mi się otwierają te strony, co robić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
http://www.dobreprogramy.pl/Spybot-S...ows,12546.html sprobuj tym
lub tym http://www.pctools.com/pl/spyware-doctor/ zobacz co masz w folderze autostart, moze tam sa jakies smieci. czasami trzeba kilkoma programami przeskanowac. pusc jeszcze raz antywirus i napisz mi prosze co ci wykrylo jako wirus (nazwe, mozesz zrobic screena) Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-12-19 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
już skanuje
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Nic mi nie znalazło ![]() Pościągam te programy, które mi znalazłaś. Ech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Programy ściągnęłam, przeskanowałam, coś wykryło, usunęłam i nie pomogło. Wciąż mi się te strony otwierają, a do tego przeglądarka IE sama mi się zamyka w najmniej oczekiwanym momencie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
dlatego mowilam ze jak cos ci wykryje zebys napisala mi dokladnie co wykrylo wtedy znajde ci program do usuniecia tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.