Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-21, 16:33   #91
lain
Zakorzenienie

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a przy okazji Wy zmieniacie nazwiska?

zmieniam, bo podwojnego nie chce bo same problemy, a jak sie nie zmienia to potem problem czyje nazwisko beda mialy dzieci, a jak beda mialy ojca a dziecko np. trafi do szpitala, a ja przyjde z innym nazwiskiem to nikt mi nie uwierzy, ze to moje i chyba wtedy ciagle trzeba nosic akt urodzenia, bo przeciez juz nie ma w dowodach dzieci wpisanych.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a chodziłas do liceum profilowanego czy technikum, bo piszesz o zawodowych? Ponoc w liceach profilowanych jest cięzko sie dobrze do mtury przygotować - chyba nwet wg statystyk te licea miały najniższe wyniki. A technikm o wiem jk est, bo mój brat skończył i wiem jakie tam królowało podejście
moj brat chodzil do liceum profilowanego w Łączności (nie wiem czemu, chyba skusil go profil informatyczny )
jego klasa to bylo jakies nieporozumienie
ale mature zdal dobrze i na informatyke dzienna na AGH sie dostal
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 16:37   #92
szana
Zadomowienie

Samciu to ciągle będziesz Ty ale wiem o co Ci chodzi

Lain masz racje,ja też tak myślę i będę miała tylko nazwisko męża

Kochane czy myślicie ,że zespół składający się z 2 osób to tak nie za bardzo na wesele?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 16:39   #93
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dopisałam do tytułu jak i zedytowałam pierwszy post, w którym należy zawsze podawać link do poprzedniej części wątku .

Owocnego plotkowania
dobrze przepraszam

dopisuję dziewczyny do listy, jak coś będzie nie tak to pisać, zaliczyłam dzisiaj egzamin na 4 troche mi smutno, ale cóż

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 16:49   #94
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
napisała w prcy podziekwania dla rodziów i narzeczonego Ja bym sie nie odwazyła, chyba, że bym odkryła coś rewolucyjnego w tej pracy
tak sie składa że bardzo ciekawe i naukowe rzeczy odkryłam dzieki pracy doświadczalnej i promotor stwierdził że może w przyszłości dostane nagrodę Nobla a dziękowałam rodzicom i TŻtowi również ponieważ bardzo mnie wspierali w tym okresie.. i kiedy było mi źle, kiedy byłam załamana pracą, kiedy badania na poczatku mi nie wychodziły wtedy zawsze mnie pocieszali... wierzyli i wierzą we mnie nadal i nie kończę studiów tylko ze względu na siebie i swoje ambicje ale także dla nich.. i myśle że to jest dla nich wyróznienie.. i bardzo się wzruszyli gdy im pokazałam prace
dziekowałam również babce która jest asystentka mojego promotora oraz promotorowi, ponieważ szczególnie bez tej pani nie zakonczyłambym pracy..

Cytat:
ja zmieniam.. wg mnie to jest taki wyraz miłości.. teraz mam pospolite nazwisko, a po slubie będe miała bardzo oryginalne, które bardzo mi się podoba.. ale nawetg TŻ nazywał się Boczek, Sroka czy jakos ianczej to i tak bym zmieniła nazwisko

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
zaliczyłam dzisiaj egzamin na 4 troche mi smutno, ale cóż

4 to tez bardzo dobra ocena

ja się smieje że w tym semestrze będe miała 5,0..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 17:01   #95
ilusia88
Przyczajenie

Hej dziewczyny

Cytat:

Kochane czy myślicie ,że zespół składający się z 2 osób to tak nie za bardzo na wesele?
My będziemy mieć dwu osobowy zespół, facet i kobieta zresztą małżeństwo, stwierdziliśmy, że jak dobrze grają to sie nadają;-)

Cytat:

dopisuję dziewczyny do listy, jak coś będzie nie tak to pisać
kaska87 dzięki, że mnie dopisałaś, ale o tydzień za wcześnie, mamy datę wyznaczoną na 14 sierpnia chociaż ten 7 sierpnia był wymarzony ale nie wyszło...

Mam do Was pytanie, wybieracie sobie sami piosenkę na pierwszy taniec czy orkiestra Wam coś proponuje?
My zastanawialiśmy się czy nie wybrać sobie samemu tylko, że nie mamy żadnego pomysłu;-)
ilusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 17:02   #96
lain
Zakorzenienie

Cytat:

2-osobowy zespol a na czym graja i kto spiewa?

Cytat:
Napisane przez ilusia88 Pokaż wiadomość

Mam do Was pytanie, wybieracie sobie sami piosenkę na pierwszy taniec czy orkiestra Wam coś proponuje?
oczywiscie ze sami. nie rozumiem dlaczego orkiestra mialaby nam narzucac z reszta mam zamiar ladnie nauczyc sie walca wiedenskiego wiec piosenka musi byc w takim rytmie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-01-21 o 17:03
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 17:12   #97
ilusia88
Przyczajenie

Cytat:
Ja zmieniam, kiedyś myślałam, że zostanę przy swoim albo wezmę i zrobię dwuczłonowe, ale teraz chce nazwisko TŻa, wiem że on tego bardzo chce a mi w sumie przestało zależeć tak na moim nazwisku

a teraz jeszcze proszę wypowiedzcie się jeszcze na temat tej sukienki, podoba Wam się? Bo mi bardzo ale nie wiem czy będzie mi w takiej dobrze ponieważ jestem trochę okrągła (nadwagi nie mam ale do szczupłych bym się nie zaliczyła)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia ś.jpg (50,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2009-01-21, 17:30   #98
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zmieniam, kiedyś myślałam, że zostanę przy swoim albo wezmę i zrobię dwuczłonowe, ale teraz chce nazwisko TŻa, wiem że on tego bardzo chce a mi w sumie przestało zależeć tak na moim nazwisku

a teraz jeszcze proszę wypowiedzcie się jeszcze na temat tej sukienki, podoba Wam się? Bo mi bardzo ale nie wiem czy będzie mi w takiej dobrze ponieważ jestem trochę okrągła (nadwagi nie mam ale do szczupłych bym się nie zaliczyła)
Boska ta suknia Z jakiej kolekcji?
Ja zmieniam nazwisko i już się doczekać nie mogę, bo teraz mam głupie i mam go dość
Wracam do nauki
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 17:36   #99
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
a chodziłas do liceum profilowanego czy technikum, bo piszesz o zawodowych? Ponoc w liceach profilowanych jest cięzko sie dobrze do mtury przygotować - chyba nwet wg statystyk te licea miały najniższe wyniki. A technikm o wiem jk est, bo mój brat skończył i wiem jakie tam królowało podejście
Jak chcesz Jozia to ja Ci moge skserowac i wysłac moje zeszyty z wszystkimi słówkami i zwrotami potrzebnymi do matury (wypisywałam je tematycznie zgodnie z syllabusem), bo tez zdawałam niemiecki Jak sie tego nauczysz to gwarantuje niemiecki na 100% - mówię oczywiście o podstawowym o tgo tylko dwa zasy zeszłe, czas teraźniejszy i luzik jamajka i w ogóle
tzprzyjechł, jemy i jedziemy do babci i na cmentarz do dziadków, pa
Jak juz pisałam wcześniej z kazdej pomocy skorzystam choc wiem ze z niemieckim dam rade, ale pomoc sie przyda dziekuje
Tak chodziąłm do liceum profilowanego ekonomiczno-administracyjnego. I to prawda ze gorzej wypadaja w rankingach. Ale same pomyślcie miałam 7 przedmiotów zawodowych to wiecie nie bylo 13 przedmiotów jak w normalnym liceum tylko 20 przedmiotów. Takze t robi swoje...
Szana ja zmieniam nazwisko bo tak ustaliliśmy z TZ

Ilusia Suknia ładna ale nie w moim typie przyznam sie:P

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-01-21 o 17:40
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 17:37   #100
ilusia88
Przyczajenie

suknię znalazłam na allegro, jak kiedyś z nudów przeglądałam SPOSA bodajże to było
Stary 2009-01-21, 17:54   #101
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Aniołku nie zapomniałyśmy o Tobie wcale Może z tą datą to o wrześniu pomyśl to by ktoś do mnie dołączył
Wrzesień raczej odpada, no chyba że przestanę być szkolną Jutro sądny dzień, czy zostaje tam gdzie jestem, czy będę musiała sobie nowej roboty szukać
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
A teraz pytanie do dziewczyn urządzających dwudniowe wesele
czy kamerzystę to zamawiacie na oba dni wesela czy aby na pierwszy?
Tylko jeden dzień i starczy Na poprawiny można sobie ewentualnie poprosić znajomego z kamerą. Teraz tego bardzo wiele osób ma
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
kilka dni mnie nie było bo mam zapalenie oskrzeli w niedziele miałam prawie 40 stopni gorączki, w poniedziałek 39 a uczyć się musiałam bo sesja
Ale już 3 ezaminy za mną
Wczoraj z jednego dostalam 5 i dzisiaj z kolejnego też 5 z jednego pisemnego nie mam jeszcze ale napewno będzie dobrze
To się kuruj Kochana. Zdrówka życzę No i gratuluję super ocen.
Ja powinnam zacząć się uczyć na sobotnie zaliczenie, ale mam strasznego lenia
Cytat:
Jak dla mnie może być. Byłam na kilku weselach, na których były tylko dwie osoby i było ok. Możliwe, że my też będziemy mieli tylko dwóch panów

Przy okazji orkiestr, ostatnio się dowiedziałam, że kolega z pokoju nauczycielskiego (nauczyciel od muzyki) ma swój zespół, który gra na weselach i to za bardzo fajną kaskę. Nawet z nim o tym zagadałam, ale mi powiedział, że u znajomych nie gra, bo za bardzo się wzrusza
Cytat:
dopisuję dziewczyny do listy, jak coś będzie nie tak to pisać, zaliczyłam dzisiaj egzamin na 4 troche mi smutno, ale cóż
Kaśka, czwóreczka to super ocenka. Don't worry

A ja miałam dzisiaj przedstawienie z przedszkolakami dla babć oraz dziadków i wyszło całkiem całkiem a tak się przed tym denerwowałam W piątek to samo, ale z inną grupą
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 17:59   #102
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Samciu to ciągle będziesz Ty ale wiem o co Ci chodzi

Lain masz racje,ja też tak myślę i będę miała tylko nazwisko męża

Wiem że są takie zespoły i nawet jak ok grają to jest ogromna różnica w brzmieniu między zespołem 2 osobowym a np 5-osobowym

Cytat:
dobrze przepraszam

Kasia ale czemu Ci smutno 4 to jest super ocena, przynamniej u mnie na studiach

Cytat:

My zastanawialiśmy się czy nie wybrać sobie samemu tylko, że nie mamy żadnego pomysłu;-)
Of course że sami tylko że jeszcze nie wiem co to będzie za piosenka bo koncepcja się nam co chwila zmienia...

Cytat:

Ja nazwisko zmieniam i się cieszę Wiele się niezmieni bo tak czy tak będę miała "ptasie" nazwisko
Ilusia suknia jest bardzo ładniutka moim zdaniem
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:02   #103
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

może nie do końca pytanie do mnie ale zawsze jak byłam na poprawinach to nikt nie miał już kamerzysty ani fotografa, tylko rodzina zdjęcia robiła czasami też normalnie gra zespół jak na weselu, ale u nas toczęsciej preferuje się musyke puszczaną

tancerka też kiedys robiłas taka liostę co musi mieć panna młoda w dniu slubu, a tu prosze jest taki watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254721
a ja własnie bywając na weselach widziałam że kamerzysta był na obu dniach... szczególnie że drugiego dnia młodzi tez organizują jakieś atrakcje np podziekowania dla rodziców, przyjeżdża "ciotka z ameryki"- taka zabawa i jest śmiechu co nie miara no i takie inne... tak ciekawa byłam... bo jak chce dwa dni a jednego dnia aby kamerzyste to te zabawy z drugiego dnia bede musiala przełożyc na pierwszy albo nie zostaną uwiecznione...

a co do tej listy to sugerowalam się nią ale wiele rzeczy jeszcze same dopisywałysmy więc nasza lepsza

Cytat:

Proponuje się wyżyc (jej to pomaga) tu na forum np. na mnie i na Tancerce, bo ona taka milusia jest a ja wszystko zniosę
jej jak chcesz to ja mogę być twoim guru

Cytat:
Ja ostatnio mam jakiś dziwny humor jak pomyślę,że za półtora roku zmieniam nazwisko to jakieś motylki w brzuchu czuję,bo wiem,że już będziemy z TŻ jednością i to takie..no wiecie.. a przy okazji Wy zmieniacie nazwiska?
ja dzis tak miałam heh jak sobie pomyślałam że za rok już mam wyprowadzic się od rodziców, założyć własną rodzinę, sama z tżcikiem zacząć na siebie zarabiac no i w ogóle być oddzielną rodziną to mnie wielkie motylki w brzuchu złapały ale takie miłe i na pewno nie mam wątpliwości co do tego co robię i na co się decyduję

ehhh uczyc się muszę...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:10   #104
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

My tez kamerzyste mamy dwa dni. Taki chyba u nas juz wszedł zwyczaj. A po za tym na poprawinach tez sie dorze bawimy i chcemy miec wszytsko na tasmie. Zeby nie bylo:p Nie wyobrazam sobie i inaczej... Plyte z wesala bedzie trwac 4h a poprawiny 1.5 h. wesele mamy na 2 płytach a poprawiny na jednej

A i piosenka pierwsza tez sami wybieramy W sumie juz wiemy co i wiemy co zatanczymy tylko na kurs tanca musimy isc bo chcemy do piosenki paktusa walca. Cudo jak dla mnie. Piosenka moze nie ma bardzo ladnych słów ale walca pienie sie zatanczy do tego A na poprawiny tez mamy piosenke Kindla - z kim s takim jak Ty i tez zatanczymy ladnie czegos sie nauczymy

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-01-21 o 18:12
Stary 2009-01-21, 18:11   #105
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny

my sami wybieramy TŻ chce " chcę tu zostac..." w sumie to nasza piosenka, ale to bardzo oklepane jest

Cytat:
sliczna napiszesz mi na PW gdzie mozna taka znaleźć.. poprostu dla mnie cudo, chociaz nigdy o takiej nie myslalam

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a co do tej listy to sugerowalam się nią ale wiele rzeczy jeszcze same dopisywałysmy więc nasza lepsza

ja dzis tak miałam heh jak sobie pomyślałam że za rok już mam wyprowadzic się od rodziców, założyć własną rodzinę, sama z tżcikiem zacząć na siebie zarabiac no i w ogóle być oddzielną rodziną to mnie wielkie motylki w brzuchu złapały ale takie miłe i na pewno nie mam wątpliwości co do tego co robię i na co się decyduję

ehhh uczyc się muszę...
pewnie ze nasza lepsza
ja też się ciesze że niedługo z TŻcikiem stworzymy własną rodzinę już się nie mogę doczekac
no a ja muszę zrobić prezentacje pracy na obrone inż.. bo promotor chce abysmy przed nim tak wstepnie "wystąpiły"
Stary 2009-01-21, 18:12   #106
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze przepraszam

U mnie na uczelni 4 to była dobra ocena, ale Ja też czasami się smutałam jak dostałam 4 a nie 5..Ale sprawiedliwości an studiach nie ma nieraz się o tym przekonałam na własnej skórze
Cytat:

Niestety ta suknia nie jest w moim stylu, ale jest ładna.

A co do orkiestry to najlepiej samemu się kierować przy wyborze, bo każdy ma inny gust..U moich przyjaciół był zespół 2osobowy, My z TŻ się wybawilismy ale sporo ludzi narzekało

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:12   #107
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
My tez kamerzyste mamy dwa dni. Taki chyba u nas juz wszedł zwyczaj. A po za tym na poprawinach tez sie dorze bawimy i chcemy miec wszytsko na tasmie. Zeby nie bylo:p Nie wyobrazam sobie i inaczej... Plyte z wesala bedzie trwac 4h a poprawiny 1.5 h. wesele mamy na 2 płytach a poprawiny na jednej
no wlasnie mniej więcej o czymś takim mówiłam u nas chyba też pewnie się na dwóch dniach skończy. Mój tata to w ogóle nie chce poprawin ale w demokratycznym kraju głos jednej jednostki przy reszcie zginął i mamy dwa dni
Stary 2009-01-21, 18:16   #108
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

No i dobrze hihi MY za same poprawiny płacimy osobno 100 zł wiec to nie sa wiecie co z pieniadze. OD tych 100zł sie nie zbogace ani nie zbiednieje take... A wszystko na płytach bedzie uwiecznione
Stary 2009-01-21, 18:18   #109
obca7
Wtajemniczenie

Ja zmieniam nazwisko, nie podoba mi sie wprawdzie, ale to jest tylko nazwisko
A na poprawinach nie bedzimey mieli kamerzysty. 4 godziny ze ślubu w zupełności nam wystarczą
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 18:29   #110
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Ja zmieniam a właściwie dokładam do swojego nazwiska, nazwisko TŻ.. w sumie to oba moje imiona i podwojne nazwisko z dashem ma 24 znaki
Stary 2009-01-21, 18:30   #111
tancerka212
Zakorzenienie

a ja przyjmę nazwisko tżcika i będę już w pełni jego!!! z resztą moje mi się i tak nie podoba więc nie mam czego żałować....
Stary 2009-01-21, 18:30   #112
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Niestety ta suknia nie jest w moim stylu, ale jest ładna.

A co do orkiestry to najlepiej samemu się kierować przy wyborze, bo każdy ma inny gust..U moich przyjaciół był zespół 2osobowy, My z TŻ się wybawilismy ale sporo ludzi narzekało
ja na prewno poprzymierzam duzo sukien slubnych i wtedy dopiero zadecyduję
co do zespołu to zgadzam sie że czasem 2 osoby lepiej graja i spiewają niż 4-5

my robimy poprawiny w domku.. dla młodych grill w altanie na ogródku, dla troszke starszych posiadówka w domku
Stary 2009-01-21, 18:32   #113
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość

A i piosenka pierwsza tez sami wybieramy W sumie juz wiemy co i wiemy co zatanczymy tylko na kurs tanca musimy isc bo chcemy do piosenki paktusa walca. Cudo jak dla mnie. Piosenka moze nie ma bardzo ladnych słów ale walca pienie sie zatanczy do tego A na poprawiny tez mamy piosenke Kindla - z kim s takim jak Ty i tez zatanczymy ladnie czegos sie nauczymy
4 godzin kamerowania co kto w którym momencie wcina ojj nie

My mamy max. 2,5 godziny filmu tak żeby było wszystko, ładnie i miłe dla oka
Sama Pani kamerzystka powiedziała że nie fajnie to wygląda jak się kameruje ludzi wcinających śledzika
I dużo łatwiej jest stworzyć płyty z wesela 4godzinne( bo leci tam wszystko) i odradzała Nam to. Poza tym Pani kamerzystka i foto, należą do WPJA, więc wyższa szkoła jazdy

A dziewczyny mam pytanie do tych ktore dają mini upominki dla gosci..Jak to się liczy 1 pudełeczko lub sakiewka na osobę czy parę(jesli jest to np małżeństwo)?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 18:35   #114
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
4 godzin kamerowania co kto w którym momencie wcina ojj nie

My mamy max. 2,5 godziny filmu tak żeby było wszystko, ładnie i miłe dla oka
Sama Pani kamerzystka powiedziała że nie fajnie to wygląda jak się kameruje ludzi wcinających śledzika
I dużo łatwiej jest stworzyć płyty z wesela 4godzinne( bo leci tam wszystko) i odradzała Nam to. Poza tym Pani kamerzystka i foto, należą do WPJA, więc wyższa szkoła jazdy

A dziewczyny mam pytanie do tych ktore dają mini upominki dla gosci..Jak to się liczy 1 pudełeczko lub sakiewka na osobę czy parę(jesli jest to np małżeństwo)?

oj nienie.. ja nie chcę żeby oglądać gości wcinających schabowe

co do upominków.. to ja chcę zrobic sakiewki z jakimiś cukierkami, albo kupie gotowe pudełeczka.. kiedyś wrzucałam tu linka no i oczywiście do każdej sakiewki/ pudełeczka będzie dołączony wierszyk z podziekowaniem za przybycie
zapomniałam dodać że 1 upominek dla 1 osoby.. nie doczytałam

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-01-21 o 18:43
Stary 2009-01-21, 18:38   #115
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
A wyjaśnij mi jak to poukładasz przy nakryciach?? co drugie nakrycie położysz??
a jeśli przyjdzie 3-osobowa rodzina no i przykład jeden będzie mial 2 nie będzie miało albo na odwrót 2 nie będzie miało a jeden będzie miał.. jeśli już decydujesz się na upominki no to musisz położyć je przy każdym nakryciu bo inaczej wyjdzie dziwnie.. ja tak uważam
Stary 2009-01-21, 18:38   #116
metkaa
Zakorzenienie

czeeesc

ja tez zmieniam nazwisko chociaz mi sie nie podoba,

sukienka mi sie nie podoba tzn nie moj styl,

a co do kamerowania to my jeszcze nie mamy załatwione ale mysle ze bedzie na 2 dni
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:50   #117
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
A wyjaśnij mi jak to poukładasz przy nakryciach?? co drugie nakrycie położysz??
a jeśli przyjdzie 3-osobowa rodzina no i przykład jeden będzie mial 2 nie będzie miało albo na odwrót 2 nie będzie miało a jeden będzie miał.. jeśli już decydujesz się na upominki no to musisz położyć je przy każdym nakryciu bo inaczej wyjdzie dziwnie.. ja tak uważam
Take it easy, widziałam na zdjęciu ułożone pudełeczka co do drugiego nakrycia
I dlatego się spytałam Was o!

Ja jeszcze nie wiem na 100% czy wogole będziemy mieć te mini upominki, chociaż w miarę przeglądania stronek kusi i chyba skusi
A ostatnio znalazłam na all coś takiego:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e9fe844f7a9799bbmed.jpg (33,8 KB, 12 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 18:53   #118
gosica502
Wtajemniczenie

No generalnie żadnego filmowania przy jedzonku... Zgadzam się w 100%
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:54   #119
kinga1701
Zakorzenienie

w sukni bardzo podoba mi się góra, ale dół napewno ni do mojej figóry, co do nazwiska to też amierzam mieć przyszłego męża, bo dwu członowe wogule ale to wogule mi się nie podobają, kamerzyste tylko w pierwszy dzień, w poprawiny to zazwyczaj każdy się najlepij bawi i wypić więcej można a przy kamerzyście to każdy by się "stresował"

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2009-01-21 o 18:56
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 19:02   #120
Lena21
Raczkowanie

Bez kitu Dziewczyny... Raczej zrezygnuję z tego zespołu, facet zażądał 5200zł. Wcześniej podałam orientacyjną cenę. Te 4000zł jeszcze bym jakoś przetrawiła, ale 5200zł juz nie

Co do nazwiska też zmieniam na nazwisko męża Kiedyś myślałam o podwójnym, ale z tego co wiem, czasem to utrudnia życie

Dziękuję za miłe przyjęcie w tym wątku

Edytowane przez Lena21
Czas edycji: 2009-01-21 o 19:04 Powód: zapomnialam o czymś;)
Lena21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości