|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
zmieniam, bo podwojnego nie chce bo same problemy, a jak sie nie zmienia to potem problem czyje nazwisko beda mialy dzieci, a jak beda mialy ojca a dziecko np. trafi do szpitala, a ja przyjde z innym nazwiskiem to nikt mi nie uwierzy, ze to moje i chyba wtedy ciagle trzeba nosic akt urodzenia, bo przeciez juz nie ma w dowodach dzieci wpisanych. Cytat:
) jego klasa to bylo jakies nieporozumienie ![]() ale mature zdal dobrze i na informatyke dzienna na AGH sie dostal
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Samciu to ciągle będziesz Ty
ale wiem o co Ci chodzi![]() Lain masz racje,ja też tak myślę i będę miała tylko nazwisko męża ![]() Kochane czy myślicie ,że zespół składający się z 2 osób to tak nie za bardzo na wesele? |
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopisuję dziewczyny do listy, jak coś będzie nie tak to pisać, zaliczyłam dzisiaj egzamin na 4 troche mi smutno, ale cóż
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dziękowałam rodzicom i TŻtowi również ponieważ bardzo mnie wspierali w tym okresie.. i kiedy było mi źle, kiedy byłam załamana pracą, kiedy badania na poczatku mi nie wychodziły wtedy zawsze mnie pocieszali... wierzyli i wierzą we mnie nadal i nie kończę studiów tylko ze względu na siebie i swoje ambicje ale także dla nich.. i myśle że to jest dla nich wyróznienie.. i bardzo się wzruszyli gdy im pokazałam prace![]() dziekowałam również babce która jest asystentka mojego promotora oraz promotorowi, ponieważ szczególnie bez tej pani nie zakonczyłambym pracy.. ja zmieniam .. wg mnie to jest taki wyraz miłości.. teraz mam pospolite nazwisko, a po slubie będe miała bardzo oryginalne, które bardzo mi się podoba.. ale nawetg TŻ nazywał się Boczek, Sroka czy jakos ianczej to i tak bym zmieniła nazwisko![]() 4 to tez bardzo dobra ocena ![]() ja się smieje że w tym semestrze będe miała 5,0..
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Cytat:
kaska87 dzięki, że mnie dopisałaś, ale o tydzień za wcześnie, mamy datę wyznaczoną na 14 sierpnia chociaż ten 7 sierpnia był wymarzony ale nie wyszło...Mam do Was pytanie, wybieracie sobie sami piosenkę na pierwszy taniec czy orkiestra Wam coś proponuje? My zastanawialiśmy się czy nie wybrać sobie samemu tylko, że nie mamy żadnego pomysłu;-) |
|
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na czym graja i kto spiewa?Cytat:
z reszta mam zamiar ladnie nauczyc sie walca wiedenskiego wiec piosenka musi byc w takim rytmie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-21 o 18:03 |
||
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
Ja zmieniam, kiedyś myślałam, że zostanę przy swoim albo wezmę i zrobię dwuczłonowe, ale teraz chce nazwisko TŻa, wiem że on tego bardzo chce a mi w sumie przestało zależeć tak na moim nazwisku
![]() a teraz jeszcze proszę wypowiedzcie się jeszcze na temat tej sukienki, podoba Wam się? Bo mi bardzo ale nie wiem czy będzie mi w takiej dobrze ponieważ jestem trochę okrągła (nadwagi nie mam ale do szczupłych bym się nie zaliczyła)
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z jakiej kolekcji?Ja zmieniam nazwisko i już się doczekać nie mogę, bo teraz mam głupie i mam go dość Wracam do nauki |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak chodziąłm do liceum profilowanego ekonomiczno-administracyjnego. I to prawda ze gorzej wypadaja w rankingach. Ale same pomyślcie miałam 7 przedmiotów zawodowych to wiecie nie bylo 13 przedmiotów jak w normalnym liceum tylko 20 przedmiotów. Takze t robi swoje... Szana ja zmieniam nazwisko bo tak ustaliliśmy z TZ ![]() Ilusia Suknia ładna ale nie w moim typie przyznam sie:P
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-21 o 18:40 |
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
suknię znalazłam na allegro, jak kiedyś z nudów przeglądałam SPOSA bodajże to było
|
|
|
|
#101 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Jutro sądny dzień, czy zostaje tam gdzie jestem, czy będę musiała sobie nowej roboty szukać ![]() Cytat:
Na poprawiny można sobie ewentualnie poprosić znajomego z kamerą. Teraz tego bardzo wiele osób ma ![]() Cytat:
No i gratuluję super ocen. Ja powinnam zacząć się uczyć na sobotnie zaliczenie, ale mam strasznego lenia ![]() Cytat:
![]() Przy okazji orkiestr, ostatnio się dowiedziałam, że kolega z pokoju nauczycielskiego (nauczyciel od muzyki) ma swój zespół, który gra na weselach i to za bardzo fajną kaskę. Nawet z nim o tym zagadałam, ale mi powiedział, że u znajomych nie gra, bo za bardzo się wzrusza ![]() Cytat:
![]() A ja miałam dzisiaj przedstawienie z przedszkolakami dla babć oraz dziadków i wyszło całkiem całkiem W piątek to samo, ale z inną grupą
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
4 to jest super ocena, przynamniej u mnie na studiach Cytat:
Cytat:
Wiele się niezmieni bo tak czy tak będę miała "ptasie" nazwisko ![]() Ilusia suknia jest bardzo ładniutka moim zdaniem
|
||||
|
|
|
#103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tej listy to sugerowalam się nią ale wiele rzeczy jeszcze same dopisywałysmy więc nasza lepsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehhh uczyc się muszę...
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
My tez kamerzyste mamy dwa dni. Taki chyba u nas juz wszedł zwyczaj. A po za tym na poprawinach tez sie dorze bawimy i chcemy miec wszytsko na tasmie. Zeby nie bylo:p Nie wyobrazam sobie i inaczej...
Plyte z wesala bedzie trwac 4h a poprawiny 1.5 h. wesele mamy na 2 płytach a poprawiny na jednej![]() A i piosenka pierwsza tez sami wybieramy W sumie juz wiemy co i wiemy co zatanczymy tylko na kurs tanca musimy isc bo chcemy do piosenki paktusa walca. Cudo jak dla mnie. Piosenka moze nie ma bardzo ladnych słów ale walca pienie sie zatanczy do tego A na poprawiny tez mamy piosenke Kindla - z kim s takim jak Ty i tez zatanczymy ladnie czegos sie nauczymy
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-21 o 19:12 |
|
|
|
#105 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TŻ chce " chcę tu zostac..." w sumie to nasza piosenka, ale to bardzo oklepane jest Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też się ciesze że niedługo z TŻcikiem stworzymy własną rodzinę już się nie mogę doczekac![]() no a ja muszę zrobić prezentacje pracy na obrone inż.. bo promotor chce abysmy przed nim tak wstepnie "wystąpiły"
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do orkiestry to najlepiej samemu się kierować przy wyborze, bo każdy ma inny gust..U moich przyjaciół był zespół 2osobowy, My z TŻ się wybawilismy ale sporo ludzi narzekało
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas chyba też pewnie się na dwóch dniach skończy. Mój tata to w ogóle nie chce poprawin ale w demokratycznym kraju głos jednej jednostki przy reszcie zginął i mamy dwa dni
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
No i dobrze hihi
MY za same poprawiny płacimy osobno 100 zł wiec to nie sa wiecie co z pieniadze. OD tych 100zł sie nie zbogace ani nie zbiednieje take... A wszystko na płytach bedzie uwiecznione |
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zmieniam nazwisko, nie podoba mi sie wprawdzie, ale to jest tylko nazwisko
A na poprawinach nie bedzimey mieli kamerzysty. 4 godziny ze ślubu w zupełności nam wystarczą
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmieniam a właściwie dokładam do swojego nazwiska, nazwisko TŻ.. w sumie to oba moje imiona i podwojne nazwisko z dashem ma 24 znaki
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przyjmę nazwisko tżcika i będę już w pełni jego!!!
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do zespołu to zgadzam sie że czasem 2 osoby lepiej graja i spiewają niż 4-5 ![]() my robimy poprawiny w domku.. dla młodych grill w altanie na ogródku, dla troszke starszych posiadówka w domku
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj nie![]() My mamy max. 2,5 godziny filmu tak żeby było wszystko, ładnie i miłe dla oka Sama Pani kamerzystka powiedziała że nie fajnie to wygląda jak się kameruje ludzi wcinających śledzika ![]() I dużo łatwiej jest stworzyć płyty z wesela 4godzinne( bo leci tam wszystko) i odradzała Nam to. Poza tym Pani kamerzystka i foto, należą do WPJA, więc wyższa szkoła jazdy ![]() A dziewczyny mam pytanie do tych ktore dają mini upominki dla gosci..Jak to się liczy 1 pudełeczko lub sakiewka na osobę czy parę(jesli jest to np małżeństwo)?
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj nienie.. ja nie chcę żeby oglądać gości wcinających schabowe ![]() co do upominków.. to ja chcę zrobic sakiewki z jakimiś cukierkami, albo kupie gotowe pudełeczka.. kiedyś wrzucałam tu linka no i oczywiście do każdej sakiewki/ pudełeczka będzie dołączony wierszyk z podziekowaniem za przybycie![]() zapomniałam dodać że 1 upominek dla 1 osoby.. nie doczytałam
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-01-21 o 19:43 |
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli przyjdzie 3-osobowa rodzina no i przykład jeden będzie mial 2 nie będzie miało albo na odwrót 2 nie będzie miało a jeden będzie miał.. jeśli już decydujesz się na upominki no to musisz położyć je przy każdym nakryciu bo inaczej wyjdzie dziwnie.. ja tak uważam |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
ja tez zmieniam nazwisko chociaz mi sie nie podoba ,sukienka mi sie nie podoba tzn nie moj styl, a co do kamerowania to my jeszcze nie mamy załatwione ale mysle ze bedzie na 2 dni |
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dlatego się spytałam Was o! Ja jeszcze nie wiem na 100% czy wogole będziemy mieć te mini upominki, chociaż w miarę przeglądania stronek kusi i chyba skusi ![]() A ostatnio znalazłam na all coś takiego:
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
No generalnie żadnego filmowania przy jedzonku... Zgadzam się w 100%
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
w sukni bardzo podoba mi się góra, ale dół napewno ni do mojej figóry, co do nazwiska to też amierzam mieć przyszłego męża
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2009-01-21 o 19:56 |
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Bez kitu Dziewczyny...
Raczej zrezygnuję z tego zespołu, facet zażądał 5200zł. Wcześniej podałam orientacyjną cenę. Te 4000zł jeszcze bym jakoś przetrawiła, ale 5200zł juz nie Co do nazwiska też zmieniam na nazwisko męża Kiedyś myślałam o podwójnym, ale z tego co wiem, czasem to utrudnia życie Dziękuję za miłe przyjęcie w tym wątku ![]()
![]() Edytowane przez Lena21 Czas edycji: 2009-01-21 o 20:04 Powód: zapomnialam o czymś;) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

) 
ale wiem o co Ci chodzi

troche mi smutno, ale cóż
Ja bym sie nie odwazyła, chyba, że bym odkryła coś rewolucyjnego w tej pracy
.. wg mnie to jest taki wyraz miłości.. teraz mam pospolite nazwisko, a po slubie będe miała bardzo oryginalne, które bardzo mi się podoba.. ale nawetg TŻ nazywał się Boczek, Sroka czy jakos ianczej to i tak bym zmieniła nazwisko

w niedziele miałam prawie 40 stopni gorączki, w poniedziałek 39 a uczyć się musiałam bo sesja

Raczej zrezygnuję z tego zespołu, facet zażądał 5200zł. Wcześniej podałam orientacyjną cenę. Te 4000zł jeszcze bym jakoś przetrawiła, ale 5200zł juz nie