![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
![]() zmieniam, bo podwojnego nie chce bo same problemy, a jak sie nie zmienia to potem problem czyje nazwisko beda mialy dzieci, a jak beda mialy ojca a dziecko np. trafi do szpitala, a ja przyjde z innym nazwiskiem to nikt mi nie uwierzy, ze to moje i chyba wtedy ciagle trzeba nosic akt urodzenia, bo przeciez juz nie ma w dowodach dzieci wpisanych. Cytat:
![]() jego klasa to bylo jakies nieporozumienie ![]() ale mature zdal dobrze i na informatyke dzienna na AGH sie dostal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Samciu to ciągle będziesz Ty
![]() ![]() Lain masz racje,ja też tak myślę i będę miała tylko nazwisko męża ![]() Kochane czy myślicie ,że zespół składający się z 2 osób to tak nie za bardzo na wesele? |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopisuję dziewczyny do listy, jak coś będzie nie tak to pisać, zaliczyłam dzisiaj egzamin na 4 ![]()
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziekowałam również babce która jest asystentka mojego promotora oraz promotorowi, ponieważ szczególnie bez tej pani nie zakonczyłambym pracy.. ja zmieniam ![]() ![]() 4 to tez bardzo dobra ocena ![]() ja się smieje że w tym semestrze będe miała 5,0.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Cytat:
kaska87 dzięki, że mnie dopisałaś, ale o tydzień za wcześnie, mamy datę wyznaczoną na 14 sierpnia ![]() Mam do Was pytanie, wybieracie sobie sami piosenkę na pierwszy taniec czy orkiestra Wam coś proponuje? My zastanawialiśmy się czy nie wybrać sobie samemu tylko, że nie mamy żadnego pomysłu;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-21 o 17:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Ja zmieniam, kiedyś myślałam, że zostanę przy swoim albo wezmę i zrobię dwuczłonowe, ale teraz chce nazwisko TŻa, wiem że on tego bardzo chce a mi w sumie przestało zależeć tak na moim nazwisku
![]() a teraz jeszcze proszę wypowiedzcie się jeszcze na temat tej sukienki, podoba Wam się? Bo mi bardzo ale nie wiem czy będzie mi w takiej dobrze ponieważ jestem trochę okrągła (nadwagi nie mam ale do szczupłych bym się nie zaliczyła) ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zmieniam nazwisko i już się doczekać nie mogę, bo teraz mam głupie i mam go dość ![]() Wracam do nauki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak chodziąłm do liceum profilowanego ekonomiczno-administracyjnego. I to prawda ze gorzej wypadaja w rankingach. Ale same pomyślcie miałam 7 przedmiotów zawodowych to wiecie nie bylo 13 przedmiotów jak w normalnym liceum tylko 20 przedmiotów. Takze t robi swoje... Szana ja zmieniam nazwisko bo tak ustaliliśmy z TZ ![]() Ilusia Suknia ładna ale nie w moim typie przyznam sie:P
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-21 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
suknię znalazłam na allegro, jak kiedyś z nudów przeglądałam SPOSA bodajże to było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja powinnam zacząć się uczyć na sobotnie zaliczenie, ale mam strasznego lenia ![]() Cytat:
![]() Przy okazji orkiestr, ostatnio się dowiedziałam, że kolega z pokoju nauczycielskiego (nauczyciel od muzyki) ma swój zespół, który gra na weselach i to za bardzo fajną kaskę. Nawet z nim o tym zagadałam, ale mi powiedział, że u znajomych nie gra, bo za bardzo się wzrusza ![]() Cytat:
![]() A ja miałam dzisiaj przedstawienie z przedszkolakami dla babć oraz dziadków i wyszło całkiem całkiem ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ilusia suknia jest bardzo ładniutka moim zdaniem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tej listy to sugerowalam się nią ale wiele rzeczy jeszcze same dopisywałysmy więc nasza lepsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehhh uczyc się muszę... ![]()
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
My tez kamerzyste mamy dwa dni. Taki chyba u nas juz wszedł zwyczaj. A po za tym na poprawinach tez sie dorze bawimy i chcemy miec wszytsko na tasmie. Zeby nie bylo:p Nie wyobrazam sobie i inaczej...
![]() ![]() A i piosenka pierwsza tez sami wybieramy ![]() ![]() ![]()
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-21 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też się ciesze że niedługo z TŻcikiem stworzymy własną rodzinę ![]() ![]() no a ja muszę zrobić prezentacje pracy na obrone inż.. bo promotor chce abysmy przed nim tak wstepnie "wystąpiły" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do orkiestry to najlepiej samemu się kierować przy wyborze, bo każdy ma inny gust..U moich przyjaciół był zespół 2osobowy, My z TŻ się wybawilismy ale sporo ludzi narzekało ![]()
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
No i dobrze hihi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Ja zmieniam nazwisko, nie podoba mi sie wprawdzie, ale to jest tylko nazwisko
![]() A na poprawinach nie bedzimey mieli kamerzysty. 4 godziny ze ślubu w zupełności nam wystarczą ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ja zmieniam a właściwie dokładam do swojego nazwiska, nazwisko TŻ.. w sumie to oba moje imiona i podwojne nazwisko z dashem ma 24 znaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
a ja przyjmę nazwisko tżcika i będę już w pełni jego!!!
![]()
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do zespołu to zgadzam sie że czasem 2 osoby lepiej graja i spiewają niż 4-5 ![]() my robimy poprawiny w domku.. dla młodych grill w altanie na ogródku, dla troszke starszych posiadówka w domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My mamy max. 2,5 godziny filmu tak żeby było wszystko, ładnie i miłe dla oka ![]() Sama Pani kamerzystka powiedziała że nie fajnie to wygląda jak się kameruje ludzi wcinających śledzika ![]() I dużo łatwiej jest stworzyć płyty z wesela 4godzinne( bo leci tam wszystko) i odradzała Nam to. Poza tym Pani kamerzystka i foto, należą do WPJA, więc wyższa szkoła jazdy ![]() A dziewczyny mam pytanie do tych ktore dają mini upominki dla gosci..Jak to się liczy 1 pudełeczko lub sakiewka na osobę czy parę(jesli jest to np małżeństwo)?
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj nienie.. ja nie chcę żeby oglądać gości wcinających schabowe ![]() co do upominków.. to ja chcę zrobic sakiewki z jakimiś cukierkami, albo kupie gotowe pudełeczka.. kiedyś wrzucałam tu linka ![]() ![]() zapomniałam dodać że 1 upominek dla 1 osoby.. nie doczytałam ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-01-21 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli przyjdzie 3-osobowa rodzina no i przykład jeden będzie mial 2 nie będzie miało albo na odwrót 2 nie będzie miało a jeden będzie miał.. jeśli już decydujesz się na upominki no to musisz położyć je przy każdym nakryciu bo inaczej wyjdzie dziwnie.. ja tak uważam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
czeeesc
ja tez zmieniam nazwisko chociaz mi sie nie podoba ![]() sukienka mi sie nie podoba tzn nie moj styl, a co do kamerowania to my jeszcze nie mamy załatwione ale mysle ze bedzie na 2 dni |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dlatego się spytałam Was o! Ja jeszcze nie wiem na 100% czy wogole będziemy mieć te mini upominki, chociaż w miarę przeglądania stronek kusi i chyba skusi ![]() A ostatnio znalazłam na all coś takiego:
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
No generalnie żadnego filmowania przy jedzonku... Zgadzam się w 100%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
w sukni bardzo podoba mi się góra, ale dół napewno ni do mojej figóry, co do nazwiska to też amierzam mieć przyszłego męża
![]() Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2009-01-21 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Bez kitu Dziewczyny...
![]() ![]() Co do nazwiska też zmieniam na nazwisko męża ![]() ![]() Dziękuję za miłe przyjęcie w tym wątku ![]()
![]() Edytowane przez Lena21 Czas edycji: 2009-01-21 o 19:04 Powód: zapomnialam o czymś;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.