|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmierzchomaniaczki & Edwardomaniaczki cz.II
Już część druga. ; ) Widzę, że nawet lista zrobiona .. ciekawie no no.
Cytat:
To ja się popotykam w niedzielę. ;D
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Miłej kąpieli Fiołku. ;*
I czekamy na 'ulepszoną' listę. ; )
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzięki![]() [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;10639902]Tak, książki NAPRAWDE SĄ LEPSZE od filmu, ale film znowu nie jest taki zły [/quote] no szczególnie ze gra tam takie przystojny aktor![]() wy tez macie zamiar kupic film jak wyjdzie na dvd? ja napewno tak![]() zobaczcie to o ile jeszcze nie widziałyscie cudne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=A7ZX6...eature=related a tu cudowne tłumaczenie tej piosenki http://www.tekstowo.pl/piosenka,lafee,tell_me_why.html |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupie na dvd...
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście też kupię film na DVD . ; )
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a KwN na dvd bedzie gdzies w 2010
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
no to wszystkie mamy obsesje, jescze troche a będzie paranoja
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, ja uciekam, bo cały dzień przed kompem
![]() Jeszcze może dziś wpadnę
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami chciałabym znaleźć w te ferie trochę czasu , żeby posiedzieć przed komputerem, ale ciągle mi go brakuje. ;D
Paa.
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Póki co obejrzałam tylko film, ale w poniedziałek mam zamiar wypozyczyć książkę i ją przeczytać I mam do Was pytanie. Czy tylko "Zmierzch" doczekał się ekranizacji? Jeżeli tak to czy wiecie czy reszta książek też będzie w kinach? Ja się doczytałąm tylko, że chyba III część będzie za rok, ale co z II ? Chyba ze coś znowu poplątałam ![]() I mam drugie pytanie, bo czegoś nie rozumiem. Czy te wampiry się nie starzeją w ogóle? Ciągle np. Edward wygląda jak siedemnastolatek?
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Heej ^^
Pod koniec tego roku bedzie KwN (2 czesc) albo na pocatku 2010 w 2012 bedzie 3 czesc Zaćmienie a w 2013 bedzie 4 Breaking Dawn (Przed Świtem) podobno taak czytałaamA Edward został ugryziony jak miał 17 lat i taki juz pozostał
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak żyją wieczność to się nie starzeją
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak. Jak narazie tylko Zmierzch został nakręcony. Niedługo zaczną kręcenie Księżyca w Nowiu.; ) I pewnie będzie jakoś pod koniec roku. A na kolejne części jeszcze sporo poczekamy. Tak, tak. Wampiry są nieśmiertelne i się nie starzeją. ;D Witamy w naszym gronie. ;*
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziwnie, ten ich przbrany ojciec to ma może z 40 lat teraz i jak pracuje w szpitalu i będzie tam w papierach miał że niby 60 i już emerytura a będzie wyglądał na 40 ..
dobra, pokręciłam ![]() edit: o to ja sie 2013 nie doczekam roku ponoć w 2012 ma być koniec świata
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2009-01-24 o 20:45 |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
hmm nie wierze w koniec swiata
![]() ![]() miał byc juz wiele razy ![]() a Carlisle ma gdzies baaardzo duuzoo
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-01-24 o 20:49 |
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale wiecznie tyle nie może mieć
![]() A w IV części im się dziecko urodziło przecież, czyli że ono jakby się starzeje To ja nie rozumiem. Poplątane ![]() Ogólnie to dziękuję za powitanie ![]() Sama nie wiem czy jestem bardziej edwardomaniaczką czy zmiehomaniaczką
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
too o 4 czesci daj na biało
![]() zeby Ci co nie chca nie przeczytali ^^ nie wiem jak to bedzie moze dlatego ze (na biało) to dziecko to pół człowiek pół wampir albo ze to dziedcko nie jest ugryzione tylko sie take urodziło.
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-01-24 o 20:56 |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
juz przeczytałam to o 4 części ide się utopić
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
To zeby się każdy połapał dam wszystkie, oprócz Zmierzchu
![]() II cz Księżyc w nowiu Po urodzinach Belli, kiedy Jasper chciał ją zaatakować, Edward Cullen i jego rodzina opuszczają Forks. Ukochany Belli uważa bowiem, że naraża ją na zbyt wielkie niebezpieczeństwo. Isabella zapada w głęboką depresję na ponad siedem miesięcy, po jego odejściu. Zaprzyjaźnia się z Jacobem Blackiem, zaczyna spędzać więcej czasu w rezerwacie La Push. Jej wyobraźnia 'wytwarza' głos Edwarda, kiedy jest w niebezpieczeństwie, dlatego Bella robi wszystko byleby go usłyszeć. Jacob i reszta jego sfory muszą chronić Bellę przed Victorią, która nade wszystko pragnie zemsty po śmierci Jamesa. Po tym jak Jacob bliżej poznaje Bellę, zakochuje się w niej, jednak ona wciąż jest zakochana w Edwardzie. Jacob nagle zaczyna chorować i zmienia się, nie chce widzieć się z przyjaciółką. Wkrótce okazuje się, że legendy, które jej opowiadał są prawdziwe. Jest wilkołakiem. Później następuje wielkie nieporozumienie, kiedy Alice - siostra Edwarda - widzi w swojej wizji Bellę, która skacze z klifu, Edward przekonany jest, że jego ukochana nie żyje. Wtedy to nie widząc sensu w swojej dalszej egzystencji, decyduje się wyjechać do Voltery we Włoszech i sprowokować Volturi, by go zabili. W samą porę Alice i Bella powstrzymują go przed wyjściem na słońce. Volturi stawiają warunek, że w najbliższym czasie Edward musi zamienić swoją ukochaną w wampira, co chce jak najbardziej odwlec w czasie. Po powrocie do Forks, Jacob Black nie chce dalej utrzymywać kontaktów z Bellą, a Edward obiecuje jej, że już nigdy jej nie opuści, chyba, że sama będzie tego chciała. III cz Zaćmienie Charlie nienawidzi Edwarda, za to, że jego córka dużo przez niego wycierpiała. Bella wciąż jest poszukiwana przez Victorię żądną jej krwi, która stworzyła dodatkowo armię "nowo narodzonych" wampirów. Rodzina Cullenów i sfora Blacka łączy się w bitwie przeciw Victorii i jej armii. Jasper szkoli wszystkich, aby jak najlepiej umieli się bronić i unieszkodliwiać nowonarodzonych. Bella martwiąc się o ukochanego Edwarda, prosi go by został z nią na czas bitwy. Oczekując na bitwę Jacob oznajmia Belli iż będzie walczył choćby miał umrzeć, jeśli go nie pocałuje. Martwiąc się również o jego życie, całuje go. Wtedy zdaje sobie sprawę, że również kocha Jacoba Blacka, jednak nie tak mocno jak Edwarda. Walka się zaczyna i Victoria z jej armią zostaje zniszczona. Jacob zostaje ranny, lecz wychodzi z tego. Na koniec Swan wybiera miłość Edwarda, a nie Jacoba. Black jest zdruzgotany tym, że go nie wybrała i ma zamiar zostać wilkolakiem do konca zycia, ucieka z Forks. IV cz Przed świtem Bella i Edward pobierają się. Miesiąc miodowy spędzają na Wyspie Esme, gdzie przeżywają swój pierwszy raz. Jednak ich miesiąc miodowy szybko się kończy kiedy Bella dowiaduje się, że zaszła w ciążę, czego z Edwardem nie przewidywała. Jej ekstremalnie szybka ciąża mocno ją wykańcza przez co Edward nienawidził istoty, która wyrządzała jej krzywdę. Zmienił jednak zdanie gdy usłyszał myśli ich dziecka, a były one przepełnione miłością do Belli. Gdy na świat przychodzi ich córeczka pół-człowiek, pół-wampir Renesmee, Bella ociera się o śmierć (dziecko złamało jej m.in. kręgosłup). Edward chcąc ją uratować, przemienia ją w wampira wstrzykując jej swój jad w serce. Wkrótce okazuje się, że dziecko posiada nadprzyrodzoną moc - potrafi pokazywać swoje wspomnienia, prośby, żądania za pomocą obrazów. Gdy obcy wampir Irina dostrzega Renesmee w lesie bierze ją za "nieśmiertelne dziecko" - które jest niezgodne z prawem ustanowionym przez Volturi - zawiadamia Aro, Kajusza i Marka we Włoszech o zaistniałym incydencie. Kiedy wiadome jest, że dojdzie do starcia z Volturi nagle Alice i Jasper znikają i zostawiają Belli dziwne znaki. Cullenowie, którzy zakochali się w Renesmee zwołują swoich znajomych z całego świata, którzy mają potwierdzić to, że dziecko Belli i Edwarda rozwija się i nie jest tym za kogo uważają Volturi.Podczas tego zjazdu wampirów, Bella dowiaduje się że ma dar. Jest tarczą i może chronić swoich bliskich przed atakiem psychicznym. Cullenowie przekonują Volturi, że Renesmee nie jest jedynym takim przypadkiem i nie stanowi niebezpieczeństwa dla reszty wampirów. Volturi nie mając argumentów by ukarać Culllenów zawieszają broń i rozstają się w pokoju.
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-01-24 o 21:03 |
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko o to co napisałas w 107 poscie ![]() o tym dziecku ![]() dziekuje ![]()
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-01-24 o 21:02 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
o mój Boże
ledwo dzień mnie nie było (nie miałam neta, no i przygoda z autem... ) a tu już nowy wątek i dodatkowe 4 strony?! witam ![]() aaa i znalazłam coś na poprzendnim, co bardzo chciałabym skomentować: Cytat:
Ja też nim wobec tego jestem, czasem głupio się czuję ze swoją obsesją na pkt Edwarda oraz Pattinsona, bo wcale nie ejstem lepsza od tych nastolatek, które piszczą i robią sobie biwaki pod jego domem Wyluzujmy, nie jesteśmy tutaj by kogoś oskarżać 'ty jesteś fanem, a ty nie', to tylko zabawa, nie podchodźmy do tego tak na serio (trzeba mieć zryty beret by na 7dni wycofać się z życia i czytać tylko kolejne części sagi haha, chętnie bym zrobiła sobie taki biwak! <3 ale duma mi na to nie pozwala... :LOL: dać jeszcze trochę zdj eda, na dobry początek wątku? <3 |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
4 czesc bedzie w marcu
![]() Killerzin daaaj ! ale poteem sie nei oderwe ^^
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz pytanie moge dac sobie w podpis cytat "jestes jak moja własna odmiana heroiny" co do pseudo fanów to ja tez jestem pseudo fanem dlatego ze njapierw obejrzałam film a dopiero potem przeczytałam książke
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołchy powróciłam
zaczynam się brać za bajeryzacjie pierwszego posta ![]() Mirelka nie top się, ale współczuje tez bym nie chciała się dowiedzieć olasia99 jak przeczytasz wszystko to zrozumiesz
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

dzięki

ledwo dzień mnie nie było (nie miałam neta, no i przygoda z autem...
) a tu już nowy wątek i dodatkowe 4 strony?!