![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wątek o sklepie Asia Fashion
i jak dziewczyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Organizatorka :)
|
Dziewczynki, wysłałam im potrzebne dokumenty, część wysłałam mailem, część faxem i część pocztą
![]() ![]() Jak się odezwą to oczywiście o wszystkim poinformuję tutaj na wątku ![]() Miejmy nadzieję, że nie dosadzą nie wiadomo jakiego tego cła... I że chociaż ciuchy będą tego warte... Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-10-26 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Sa juz jakies informacje co do tego ile clo wynioslo? Bo jestem zainteresowana zamowieniem kilkudziesieciu sztuk i nie wiem czy to bedzie oplacalne oO
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
[1=2080c943818d32225d1c778 444416ddc1155cbfe_673bd51 9c7f26;14983167]Sa juz jakies informacje co do tego ile clo wynioslo? Bo jestem zainteresowana zamowieniem kilkudziesieciu sztuk i nie wiem czy to bedzie oplacalne oO[/QUOTE]
A nie możesz sobie sama tego policzyć ile Ci cło wyniesie? Przecież to jest łatwo policzyć ![]()
![]() |
#95 |
|
Widzę, że Mania bardziej się interesuje tym zamówieniem niż uczestniczki
![]() Pisałam wyżej, że jak już będę coś wiedzieć to dam znać tu na wątku. ![]() Narazie to dzwonią do mnie z pytaniami, wczoraj, dzisiaj... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Nie wiem jak to sie liczy + chcialam sie dowiedziec od organizatorki, gdyby bylo inaczej nie pytalabym, he?
Interesuje mnie poprostu, bo jesli bedzie to duza kwota to bede miala przynajmniej jakies info. |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
|
Tylko, że ja sama nadal nic nie wiem
![]() ![]() Podejrzewam, że to moje ostatnie zamówienie z tej strony jako organizatorki... Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-10-31 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Siemasz. Urzšd Celny dzwoni i mailuje do Ciebie?:P czy uczestniczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Zamawiając od chińczyków musiałam wysyłać do UC nawet zdjęcia zakupionych rzeczy. Poczta elektroniczna nie była preferowana, tylko telefon i mnóstwo faksów i wyjaśnień panom celnikom ( bardzo mili i uprzejmi), że towar nie był zakupiony w celach handlowych. Makabra.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
hey! wiadomo już coś wiecej na temat zamówienia?? Masz już paczuchę ??
![]()
#101 |
|
Nie... i szczerze mówiąc nie zanosi się na to żebym ją szybko miała...
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
O matko, właśnie odkryłam ten wątek i przeglądam te stronki z japońskimi ciuszkami - a w tym sklepie są po prostu cudowne, takie jakich szukam a nie mogę znaleźć
![]() ![]() ![]() ![]() Idę dalej buszować po tej stronce, i tak już kocham to co zobaczyłam ![]() ![]()
#103 |
Zakorzenienie
|
ja chce sie zapisac nanastepne zamowinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to najpierw przeczytaj regulamin !
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieje ze niczego nam nie zabiorą ..
![]() |
#106 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wlasnie zlamalas regulamin
#107 |
|
Dziewczynki, w końcu odprawili Naszą paczkę
![]() Dzisiaj do mnie dzwonili z 15 razy a ja bidulka na zajęciach siedziałam i miałam wyciszony tel ;D ale jak sprawdzałam godzine to zobaczyłam nieodebrane i już czatowałam z telefonem w ręku hehhe jak tylko pojawiło się połączenie to wyszłam z zajęć i tę oto szczęśliwą nowinę mi przekazali ![]() Dodam że do Nich nie można oddzwonić bo włącza się jakieś piszczenie a kase z konta ściąga ![]() Właśnie wróciłam do domku. Muszę im przelać pieniążki i wtedy dostarczą mi Naszą paczuchę ![]() Chyba był sam Vat + opłaty celne - wyszło ok. 179 zł z groszami + ok. 10 zł za wysyłkę papierów do Nich, fax i temu podobne ![]() Zaraz zrobię wyliczenia i Wam roześlę. Przeleje im za chwilkę pieniążki i mam nadzieję w poniedziałek będę Wam już rozsyłać ciuszki ![]() Dokument do wglądu ![]() Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-11-05 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Zle sie wyraziłam
![]() Chodziło o to ze słyszałam o takich przypadkach i nie które rzeczy zabierają i mam nadzieje ze nikomu z wizazu się to nie przytrafii. Mój błąd,zle to sformułowałam.. ![]()
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I PP też powinna a tego nie robi - tzn robi, ale celnicy zatrzymują dokument dla siebie a my nie dostajemy nawet kopii... Otrzymujemy tylko taką małą karteczkę na której są kwoty do zapłąty plus dużą z kwotą cła/vatu... Inaczej to wygląda w przypadku firm kurierskich, które mają własne agencje celne i na tym również zarabiają... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Jeśli dostaniecie ciuszki to bardzo prosiłabym o napisanie jak z jakością i wymiarami
![]() I chyba można zamawiać już kilka sztuk a nie min. 20, wrzuciłam do koszyka 3 rzeczy i bez problemu przekierowuje do paypalu. |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
|
Cytat:
![]() "1. Wholesale Only. Minimum wholesale quantity : 20 pcs per shipment and different colors or sizes or designs could be combined. " Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-11-07 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Faktycznie, muszę poczytać co tam jest napisane, bo tylko pobieżnie przejrzałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
|
Tum turum !!!
![]() Dziewczyny zgadnijcie co mam ? ![]() Naszą paczkę ![]() Rzeczy są bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie lepszej niż te z CCT czy ja333 ![]() Warto było czekać ![]() Uciekam na zajęcia. Jeśli dziś zdąże przed zamknięciem poczty ( u mnie jest tylko do 15ej) to wyślę kilka paczek, a resztę jutro lub w poniedziałek ![]() Najważniejsze że już mam Naszą paczuchę ![]() Mam nadzieję, że adresy które mi podawałyście są aktualne ![]() Wielkie podziękowania i ukłony w stronę Can, za wyjaśnienie pewnych kwestii związanych z cłem ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-11-13 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Organizatorka
|
Martuniu, a dałabyś radę wrzucić może jakieś fotki ? Bo może pokusiłabym się o organizacje kolejnego
![]()
#117 | |
|
Cytat:
![]() Może potem zrobię zdjęcie mojego żakietu i legginsów to wrzucę ![]() Narazie się nie dotykam bo schną mi paznokcie heheh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Organizatorka
|
Skuszona jakością ciuszków, stwierdzam, iż przydałoby się kolejne zamówienie
![]() Zgłoszenia proszę wysyłać na wizazankowo@gmail.com w tytule: "ASIA FASHION 2 , Wasz nick z Wizażu". w treści: od razu wszystkie linki rzeczy jakie chcecie zamówić ( a nie tylko informacja, że jesteście chętne) wg wzoru: Cytat:
Cytat:
Panuję zasada kto pierwszy ten lepszy, nie ma ograniczeń na osobę ![]() Pamiętajcie, że zgłaszając się nie możecie ujawnić się na wątku i musicie spełniać wymogi ( szczegóły w regulaminie).
![]() |
#119 |
|
Dobra wrzucam zdjęcia swoich rzeczy i bluzeczkę jednej z uczestniczek, która prosiła przez PW o zdjęcia swoich rzeczy
![]() ![]() Zdjęcia robione na szybko, więc z góry przepraszam za plamy, które są winą apartu :P i ogólny "porządek" ![]() btw. czy ten żakiet nie jest na mnie za obcisły??? Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-11-13 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
martunia co Ty ekstra wygladasz
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.