![]() |
#91 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Pomysł Na Prezent Na 25-lecie Małżeństwa
Cytat:
Dobry pomysł, ale...rodzeństwo co prawda mam, jednak tylko ja się "zrzucam", więc jakiegoś super aparatu nie kupię, taki mniej super już w domu jest, poza tym mamy "normalny" ![]() Najchętniej zafundowałabym im jakieś wakacje w ciepłych krajach, ale cóż..mimo posiadania rodzeństwa tylko ja się "zrzucam" i nie uzbieram przez 3 tyg odpowiedniej kwoty :[ Chyba że zaczekają parę miesięcy...ale po co jechać do Toskanii czy na jakąś ciepłą wyspę w styczniu...najlepiej wybrać maj lub wrzesień, turystów nie ma a i brak upału nie wymaga stałego przebywania w pobliżu lodówki. Cytat:
![]() ![]() I proszę o jeszcze jakieś propozycje...ale nie w stylu rocznego zapasu Centrum Silver, na co wpadł mój brat:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
zdjecia tez nie mielismy ale kiedys tak siedzielismy i sioistra kazalaim razem usiasc.... oczywiscie my wiedzielismy juz o co chodzi....a oni nic nie podejrzewali.... a ile robil ten portret nie mam pojecia....
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Spryciule
![]() Ale ja nie mam szans na to, bo tata pracuje w innej części Polski i zanim przyjedzie, do rocznicy zostanie tydzień...to nawet Matejko i Rembrandt w jednym by się nie wyrobili:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
![]()
Doradzcie mi co mam kupić mężowi na 2 rocznicę ślubu.Ostatnio on kupił mi perfumy a ja mu nic,nie chcę żeby tak było a w ogóle nie mam pomysłu.Myślałam żeby kupić mu sweter ale to takie zwyczajne i nudne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznica ślubu
Pojawiła się cała masa wątków o prezentach na różne okazje. Skorzystaj z wyszukiwarki.
![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
up
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice też mają w tym roku 25. rocznicę i też mamy zagwozdkę z prezentem. W grę wchodzi np. uroczysty obiad + coś do domu (bliżej nie sprecyzowane).
Moja koleżanka kiedyś zrobiła prezent rodzicom w postaci zaproszenia do jakiegoś fajnego lokalu i otwartego rachunku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Co prawda moi rodzice mają 20 rocznice ślubu w tym roku. Są stosunkowo młodzi i rozywkowi i lubia smieszne prezenty, więc postanowiłam zafundować im karykaturę ze zdjęcia. Niedługo wyśle zdjecia, koncepcję już mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Moi mają (włąsciwie mieli wczoraj, ale nie ma ich w domu, to dostaną po powrocie prezent)w tym roku 21 rocznicę i zamierzam im kupić coś praktycznego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Moi rodzice też mają 25. rocznicę w tym miesiącu (jej jak już blisko!) i z bratem się chcemy złożyć na prezent i tu mamy problem... Pościel, wycieczka już odpadają... Proszę i jakieś propozycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Też myślałam nad kolacją w jakiejś fajnej, spokojnej knajpce...Pościel to rzecz bardzo praktyczna, ale wydaje się mało romantyczna, to zawsze mogę kupić na gwiazdkę, o
![]() Chciałabym, żeby zapamiętali ten dzień, ostateczni na skutek podjęcia decyzji i założenia podstawowej komórki społecznej mają teraz trzy pociechy ![]() Hm, chyba jednak spóźnię się z prezentem przez piekielną kampanię, nie mam teraz głowy i czasu do robienia zakupów, a nie zlecę tego młodszym knypkom:/ Czasem ciężko być tą najstarszą:/ Nic to, wciąż czekam na ujawnienie się waszej inwencji, dziękuję za dotychczasowe pomysły! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
wiec moi rodzice mieli w czerwcu rownież taka rocznice, kupiłysmy im z siostrami srebrne zegarki bo wkoncu to "srebrne wesele" i wygrawerowalismy rowniez "SREBRNE WESELE 26.06.2006"
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Co prawda nie mam pomysłu na prezent, ale na taki dodatek do prezentu... a mianowicie 25 czerwonych róż w dużym koszu
![]()
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznica ślubu rodziców...PrEzEnT!!
Nie wiem jaka suma pieniedzy dysponujesz....co lubia twoi rodzice....Ale moglabys np.zrobic im portret z jakiegos wspolnego zdjecia z wakacji.Np.rysowany wegielkem.Moja kolezanka sprawila taki prezent komus i trafila w dziesiatke!A moze wspolny weekend w SPA?Masaze,sauna..itp.Rod zicom taka chwila wytchnienia na pewno dobrze zrobi.Inna znajoma zamowila w drukarni kalendarz z rodzinnymi zdjeciami,wyszedl super!Nie wiem,czy podsunelam ci dobre pomysly..??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznica ślubu rodziców...PrEzEnT!!
vichy,podpisuje sie pod tym!SPA!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Prezent dla rodziców
Tak jak w temacie - dodam tylko że to na rocznicę ślubu, będzie to 26 rocznica. Nie okrągła, ale chciałabym coś dla rodziców kupić - nie za drogiego ale takiego charakterystycznego.
Pomóżcie mi kochane, rocznica w niedzielę a ja nie mam żadnego pomysłu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent dla rodziców
Moze taki duzy album
a w nim zdjecia rodziców! ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Mają już dużo albumów... mama lubi jakieś pierdółki, ale kompletnie nie wiem co wybrać... tata zresztą też lubi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
A moze tort ze specjalną dedykacją? A i jeszcze teraz przyszło mi cos do głowy:pościel- sa sklepy, których mozna poprosic o wyszycie określonych słów.
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Tort już był w zeszłym roku, a pościel to całkiem nienajgorszy pomysł, ale chyba za kosztowny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Wiesz, tak zupełnie bez kosztów to sie nie obejdzie, może kupisz jakiś zegar? taki na ścianę np. ? albo wazę, albo pięknego kwiata doniczkowego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
no wiem wie, koszty zawsze będą, liczę że max 100 zł ale to naprawdę max jakby coś się super trafiło
![]() Zegarów mają pełno, no dobry pomysł z tą wazą. Moi rodzice lubią takie duperelki, mają ich mnóstwo ale oczywiście zawsze im mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
ja moim na rocznice kupilam swiecznik drewniany w sklepie z pierdółkami indyjskimi kosztowal ok 40 zl i do tego bardzo ladną duża swiecę.
wyglada to fajnie ,swiecznik stoi na podlodze ,bo jest dosc duzy . Byli zadowoleni. Tak mi sie przynajmniej wydaje. ![]()
Edytowane przez ruda7816 Czas edycji: 2006-10-20 o 11:55 Powód: literowka -pierdółki.;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
HHHmmm
![]() jakis ladny obraz ![]() ![]() jakas lampke np. nocna witrazową np. jak te na fotkach (z allegro )
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
ja tacie kupilam kremy przeciwzmarszczkowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
ja bym wziela jakies zdjecie na ktorym sa oboje, bardzo je powiekszyla i kupila ladna ramke i wtedy mogliby sobie postawic w jakim widocznym miejscu.
Mozesz tez kupic jakis komplet dwoch filizanek do kawy sa takie fajne odrazu z porcelanowa lyzeczka i podstawkiem.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Postanowilam odkopac ten watek, bo zbliza sie 40-sta rocznica slubu moich tesciow a ja nie mam pomyslu co moglibysmy z mezem im z tej okazji podarowac.
![]() ![]()
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
25 rocznica-jaki prezent?
Mam prośbę o radę. Otóż moi rodzice obchodzą w sierpniu 25 rocznicę ślubu, zamówiłam już jako prezent ich portret, ale zastanawiam się co jeszcze do tego dokupić??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.