![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: IsaDora, Clinique, Estee Lauder, Nouba, Sally Hansen, Bioderma...
Dokładka!!!
Zebrało mi się kilka niekosmetycznych rzeczy, które też chętnie oddam. Nie chodzę w nich, ale to nie znaczy, że mi się nie podobają... Jeśli nie uda mi się wymienić nie będę rozpaczać:P 1. Czarna tunika Camaieu - rozmiar L. Tuniki zawsze kupuję oversized, ale tu chyba przesadziłam ![]() 2. Zielona sztruksowa torebeczka Atmosphere Primark. Kupiona w Anglii. Byłam w niej 2 razy, więc nie nosi żadnych śladów użytkowania. Edytowane przez Buła Czas edycji: 2009-04-01 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
3. zielone drewaniene korale. Jakie są, każdy widzi:P Nosiłam dobrych parę razy, ale nadal w stanie idealnym
![]() 4. Drewaniane, długie korale H&M. Podobno hand made w Indiach:P Gdzieniegdzie szklane paciorki i elementy metalowe. Odcięłam różowy wełniany kwiatek, który pierwotnie był do nich przytwierdzony. Poza tym stan bez zarzutu. Jak wyglądają można się przekonać w "Rozmowach nocą" na pani Różdżce ![]() 5. Czarny naszyjnik Miss Etam. Wisior pięknie lakierowany, złożony z trzech oddzielnych elementów. Dwa mniejsze kółeczka od tyłu "posrebrzone", największe pzypomina (od tyłu!!!) masę perłową. W sumie wygląda jak prawdziwa masa perłowa, ale kosztowało albo 10 albo 15 euro (zabijcie mnie - nie pamiętam), a za taką cenę to chyba niemożliwe ![]() 6. Biały naszyjnik/kolia(:P). Z białymi, mieniącymi się, plastikowymi paciorkami. Kupiony w Nanu Nanie -nie był drogi. Oddam za cokolwiek przydatnego 7. Dwie dremniane bransoletki. Obie kupione w Taboo, ale oni chyba nie mają własnej biżuterii tylko stoisko z cudzą ![]() 8. "Srebrne" kolczyki H&M. Zgubiłam zatyczki, ale nie wypadają z uszu. Poza tym stan idealny 9. Srebrne kolczyki Bijou Brigitte z masą perłową i fioletowymi kryształkami. Noszone kilka razy - srebro trochę pociemniało. Zapraszam!!! Edytowane przez Buła Czas edycji: 2009-04-01 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
tunika camaieu-poprosze o szer pod paszkami
nglot Freedom System, paletka 5 mieniących się cien Biotherm Biopur Non Stop Purifying Moisturizer (miniaturka) - krem dla skóry tłustej zwężający pory. Z opakowania 20 ml zostały jakieś 4, może 3 ml - akurat na wypróbowanie. Dorzucę do większej wymianki. KillyS baza przedłużająca trwałość lakieru. Raz maźnięta na paznokieć. Nie mam czasu na papranie się jeszcze dodatkowo bazą
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
...No to skoro nie perfumy, to proponuję co następuje :P :
1) trójki Deborah 2) pojedynczy Mac - ten, co się ostał 3) pojedynczy Collistar 4) czarny 2000 colections (nie mam pojęcia jak się ma cenowo, ale zakładam, że nie jest tak źle - jeśli się mylę, to proszę, wyprowadź mnie z błędu cenowo powinno wyjść na to samo, a kompromis z mojej strony jest, z racji na to, że sprzątnięto mi najpiękniejszego na świecie Maca sprzed nosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1) trójki Deborah
2) pojedynczy Mac - ten co się ostał czyli braz 3) pojedynczy Collistar 4) czarny 2000 colections moge oddac za: 9. Inglot Freedom System, paletka 5 mieniących się cieni 11. Biotherm Biopur Non Stop Purifying Moisturizer (miniaturka) 14. KillyS baza przedłużająca trwałość lakieru. Czarna tunika Camaieu - rozmiar L zielone drewaniene korale
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czekam na PW ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Dalsza część, tym razem bardziej ciuszkowa...
10. Welurowy żakiet Quiosque w kolorze bordo. Miałam go na sobie sporo razy, ale w stanie bdb. Rozmiar S 11. Rozpinana sukienka H&M Divided w kratę. Założyłam raz. Rozmiar 34, stan idealny 12. Króciutka fioletowa minispódniczka H&M. Noszona raz, stan idealny. Rozmiar 34 Edytowane przez Buła Czas edycji: 2009-03-29 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
12. Sukienka bez ramiączek z dżerseju H&M Divided. Góra przetykana złotą nitką. Tylko przymierzona, ale metkę odcięłam :/Stan idealny, Rozmiar 34
13. Czarne bolerko KappAhl. Noszone kilka razy, ale bez uszczerbku na zdrowiu - stan bdb. Rozmiar 36/38 S 14. Fioletowa, długa bluzka Cubus. Również zaledwie kilka razy noszona. Stan bez zastrzeżeń. Rozmiar XS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() cos u mnie za: 17. Avene, Emulsja z bardzo wysoką ochroną przeciwsłoneczną SPF 50+. Z niebieskim paskiem = beztłuszczowa. 2 x 5ml (próbki nietknięte, w kartonikach) -pedzel do pudru sephory ? ![]() poza watkiem moze zainteresuje ciebie EDM olive-sweet almond intensive probka( dopiero czekam na nie ale odpukac, dolecą na dniach ![]()
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Olive będzie dla mnie chyba za zimny - mam bladą karnację o raczej neutralnym odcieniu, czasami delikatnie "wpadam" w zółty. Nie umiem znaleźć tych kolorków pozostałych minerałów z Twojego wątku, a w sumie rozglądam się za mineralnym różem... ![]() ![]() A na koniec taka uwaga do wszystkich - na jakiś czas zawieszam działalność, bo wybywam i nie będę miała mozliwości wysłania... Co jednak nie znaczy, że nie będę buszowała po Waszych wątkach! ![]() ![]() Edytowane przez Buła Czas edycji: 2009-03-30 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do tego olive to on nie jest zimny bo ja mam chyba podobna cere do Ciebie, bardzo jasna wpadajaca w zolc ![]() ![]() Oczywsicie do niczego nie namawiam na sile ale chcialam rozjasnic ta kwestie olivek ![]() co do moich pozostalych minerlakow to nie mam zdjec niestety ale w watku EDM gdzies powinny byc fotki, postaram sie poszukac i wkleje jak chcesz ![]() edit" na tej stronie swatch pink snowflakes http://images.google.pl/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1 a na tej bronze medal http://images.google.pl/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2009-03-30 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Proszę Cię o wiadomość czy moja przesyłka do Ciebie dotarła ( masz w tej sprawie zapytanie na PW )
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.