![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Własny biznes, działalność gospodarcza - pomysły, dotacje, porady etc.
no tak ale tu nie rozważamy takich hipotetycznych sytuacji tylko pytanie było czy można. Odpowiedź brzmi: można, a ew. problemy o których piszesz to juz na własną odpowiedzialnosc.
Ja zaczynam 1 kwietnia, płace od razu 2 tysie czynszu wiec musze zaczac działac już zeby zarobic na kolejny czynsz, a nie dopiero dopiero robic zakupy. W niektórych przypadkach wczesniejsze zakupy są jak najbardziej uzasadnione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
No i o to mi właśnie chodziło. Dziękuję za odpowiedź kasiulka.
szugarbejb Jeżeli ulegnę wypadkowi, to powiedzmy że mam dobre ubezpieczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Witam!!
Czytam wszystkie wypowiedzi i zastanawiam się czy taka osoba jak ja ( mam 40 lat ,dorosłe dzieci i dużo wolnego czasu ) ma jeszcze szanse na rozkręcenie własnego biznesu ?Faktycznie nie mam pomysłu ale się nie boję ryzyka ,kiedyś jeszcze wierzyłam, że na tym świecie zdarzają się ludzie dobrzy ,którzy może pomogą ale z czasem.... niestety takie rzeczy się nie zdarzają , ludzie bogaci dbają tylko o siebie i nie pomagają zwykłym biedakom ,ja oczywiście nie liczę na pomoc finansową bo to raczej upokorzenie ,ja szukam pracy nic za darmo !!Ale z pracą raczej ciężko dlaczego zaczęłam się zastanawiać nad własną firmą ale jaki biznes się opłaca ???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Drogie,
prowadzę badanie w ramach pracy magisterskiej. Skupia się ono wokół zagadnień satysfakcji życiowych, osobowości i wyborów zawodowych. Ogromnie doceniam udział każdego uczestnika badania. W obecnej chwili szczególnie intensywnie poszukuję przedsiębiorców (ale nie tylko!), grupy trudnodostępnej ze względu na pełne zaangażowanie czasowe w prowadzenie biznesu. Wersja w języku angielskim (wersja oryginalna, dla osób, które swobodnie czują sięużywając tego języka): http://job.i-test.pl/ Wersja polska: http://master.i-test.pl/ Feedbacki mówią, że badanie jest ciekawe. Będzie mi miło przesłać wyniki zainteresowanym uczestnikom. Bardzo dziękuję i życzę ogromnych sukcesów, martiiinis __________________
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.