|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXVI)
Puma Flowing, ta różowa
|
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez księżycowa Cytat:
U mnie jest coraz gorzej i coraz częściej przesuwa się dysk unieruchamiajac mnie na kilka dni.
|
||
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj jest dzień Soir de Lune - widzę, ze nie tylko ja tym pachnę.
Dziwnie się czuję w dżinsach i w domu nosząc SdL ale moja miłość jest silniejsza niż przeciwności szarej codzienności
|
#94 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nadgarstkowo Molekuły,zausznie Wenge-piękny miks
Co poprawiło mi troche nastrój po testach Labdanum-tak oczekiwany przeze mnie zapach na mojej skórze rozwija się w kierunku skwaśniałej cytryny wymieszanej z zepsutym kremem Nivea ![]() Dobrze,że skusiłam sie tylko na 10 ml.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-01-27 o 14:28 Powód: literówka |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
edytapa68
Może w Twoim przypadku będzie inaczej Koniecznie poproś lekarza o skierowanie na masaże Dasz radę ![]() Edit: Koniecznie zgłoś się do specjalisty(Neurolog). Sephora Brown + Nature Millenaire
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-01-27 o 15:00 |
|
|
|
#96 |
|
never say no to panda
|
tylko w żadnym przypadku na własną rękę się wybierać do ulicznych kręgarzy i innych paramedycznych konowałów, bo jeszcze większa krzywda będzie
a ja nie wytrzymałam i musiałam nałapkowo Tobacco Vanille
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Lou Lou Cacharel
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Będę musiała spróbować tego miksu. Zresztą doszłam do wniosku że Nature Millenaire jest zapachem idealnym do łączenia z innymi.
Pięknie współgra, przenika, czasem cicho przupnie obok i uzupełnia inny zapach. Rozważam napisanie maila do Yves Rocher, z pytaniem czy być może nie mają w planach wznowienia tego zapachu Kto wie, my tu klikamy za spore kwoty, a tam moga się toczyć przygotowania do ponownego wypuszczenia na rynek. Chociaż tym razem cena byłaby zapewne wyższa, patrząc po obecnych cenach zapachów Yves Rocher.Jak tłumaczyć tę nazwę, co ona oznacza?
|
|
#100 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Gloria
|
|
|
|
#101 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
mnie się właśnie druga próbeczka skończyła i waham się, czy klikać flakon, czy się chwilowo wstrzymać :/A tłumaczenie (w moim wydaniu bardziej tłumOczenie) - Tysiącletnia natura/przyroda?
|
|
|
#102 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Globalnie Amour le Parfum, a na nadgarstku testuję Gaultier'a 2 (interesujący całkiem
)
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojawiła się tam informacja że mieli niby znów produkować, ale to informacja z 2007 i nadal nic.
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
rano było Mystery Naomi Campbell(przepiękne
), a teraz na fitness- wish of Luck Avon
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś niczym - nie zdążyłam
Ale przyszły próbasy od KomEwy i będzie testowanieNa początrk poszły Soir de Lune. Na początku ostre, mydełkowe, charakterystyczne nuty plus drapiący miód. Po około 20 minutach wychodzi cudowna różana nuta. Muszę się mocno wwąchiwać, ale jest, jest
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-27 o 16:18 |
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Hot RL rozgrzewa mnie w dzisiejszy paskudny, zimny dzień...
Oby do wiosny
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wieczornie Magnetism
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-01-27 o 16:16 Powód: post pod postem, prosze korzystac z funkcji "EDYTUJ" |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
ogródek nilowy
|
|
|
|
#110 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Ale szczerze mówiąc nie byłabym pewn,a że będa tam mieli dobry utarg. Do tego centrum przychodzi coraz mniej ludzi ![]() Cytat:
Cytat:
a ja jeszcze nie mam mojego kochanego TV ... A MamaAntosia się nie odzywa Ja testowałam TV z próbki dekantu (w naprawdę baaaardzo skromnych ilościach) i wtedy nie zwróciłam uwagi na to żeby był diablo trwały. Nie mogę się doczekać kiedy sama się przekonam! Bardzo się cieszę, że masz seduszka w oczkach ![]() Moje wyjście na głupka i latanie po całym Tricity na coś się przydało ![]() Cały dzień miks Amour Le Parfum z Chocolate Toffee. Osładzałam sobie paskudny dzień. Ale w nagrodę przepuściłam trochę kasy na przepiękną białą koszulę (jest piękna nawet pomimo faktu, że nie znoszę białych koszul ) i megawypasione indyjskie kolczyki - żeby podkreślić swoją nowoodkrytą indyjską duszę ![]() /edit/ Ale fotek oczywiście nie będzie - tak tylko jakoś odczułam potrzebę wyrzucenia z siebie radości ![]() A teraz idę spać.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-01-27 o 16:34 |
|||
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Tulipanko, dlaczego Ty jesteś morderator ?
![]() ![]() jak to i skąd to? twarz miła wszak i brak morderczych skłonności zauważam ...
|
#112 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pachne Brown
|
|||
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Edyto - wcale nie jesteś stara
![]() Na drugim nadgarstku Nawalony Ruski (Ambre Russe) - rzeczywiście - pierwsze kilka sekund to opary wódki ( zresztą w tym wydaniu całkiem miłe). Potem jest cynamon, przyprawy,wyczuwam rum, gdzieś tam przebija ambra( - i już nie jest fajnie Po okresie fascynacji kadzidło mnie męczy.Jestem zaskoczona, że po godzinie Soir de Lune tak łagodnie się na mnie ułożyło Myślałam, że będzie gryźć i drapać do końca
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-27 o 16:44 |
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
Terre d'Hermes.
I wyłączam komputer, bo już mnie głowa boli od tego... dźwięku
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Addict Fraiche z nowej flaszki
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iris Pallida nadal przepiękny i ma dobrą trwalość. Dlaczegoooo? Szukałam podobieństwa do czegoś i na innych częściach rąk mam Molekuły i Hirisa. Molekuły dziś niefajne, gryzące cierpkie mydło-drewno. Hiris początkowo jak środek czystości, teraz łagodniejszy i przyjemniejszy, ale jakiś aseksualny i blady. Iris Pallida jest trochę w tym klimacie: dyskretny, profesjonalny, dobrze skrojony, a jednocześnie bardzo kobiecy.
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
pure poison
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Od rana Bois Blond PG
|
|
|
|
#119 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Innocent
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

)

Dobrze,że skusiłam sie tylko na 10 ml.

a ja jeszcze nie mam mojego kochanego TV ...
A MamaAntosia się nie odzywa