![]() |
#91 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Kilka rzeczy....
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie wynalazlam...
moze innym razem, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
niestety ale
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
hop hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
hop hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pędzel the body shop ,róż clinique....zapraszam
SHISEIDO - MLECZKO DO DEMAKIJAŻU - PRAKTYCZNIE NOWE UŻYTE RAZ
URBAN DECAY - PRIMER POTION - BAZA POD CIENIE DO POWIEK - UŻYTA PARE RAZY - UBYTEK ZNIKOMY CLARINS - KREM KOLORYZUJACY - HYDRA-CARE TINTED MOISTURIZER SPF6 - KOLOR 11 BLOND - UŻYCIE BARDZO MAŁE OK.5-6 RAZY co byś chciała za te rzeczy? mogę spróbować poszukać poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak masz cos poza watkiem to napisz ...a ja zobacze czy cos mnie bedzie interesowac... pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
z Diora mam: nowy Diorblush Passion Fruit, 3 razy użyte minicienie 5 Iridescent Smoky Light, nowy tusz Diorshow
z Clinique: minitusz Lancome: nowy tusz Hypnose i błyszczyk Juicy fruit nie wiem, w jakiej cenie się poruszać czy mogłabyś zamieścić realphoto ze zużyciem Twoich rzeczy? czy są one pełnowymiarowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdjecia sa w pierwszym poscie...zapraszam Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-03-11 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ja znow u Ciebie... interesuje mnie wstepnie roz Clinique Aglow. znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11400803]CLINIQUE - RÓŻ DO POLICZKÓW - ICED LOTUS - moze cos u mnie?[/quote]
podobaja mi sie perfumy diora poison ale nie wiem czy bys chciala je wymienic na roz...no i jeszcze czekam na decyzje jednej wizazanki...takze zastanow sie a ja poczekam na jej decyzje...pozdrawiam Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- a opiszesz mi ten blyszczyk...??co to za kolorek??co bys wolala za ta baze wymienic tusz czy blyszczyk...??pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11402185]a ile mililitrow odlewki bys chciala?[/quote]
nie wiem a ile bys zaproponowala...??ale jeszcze musze poczekac na decyzje innej wizazanki...pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Patrzylam na stronie CLinique' a i Lotus wydaje sie rozowy a Aglow bardziej bezowy. Chcialabym zapytac czy daje efekt ciemnego bezu? Ja jestem bladzioch straszny i na lato lekka brzoskinia na policzki by sie przydala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
a jaki on daje kolor na ustach??
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11402917]W razie wymiany, chce zebys byla zadowolona, wiec mililitry do dogadania ![]() Patrzylam na stronie CLinique' a i Lotus wydaje sie rozowy a Aglow bardziej bezowy. Chcialabym zapytac czy daje efekt ciemnego bezu? Ja jestem bladzioch straszny i na lato lekka brzoskinia na policzki by sie przydala ![]() lotus jest bardziej rozowo/fioletowy a aglow badziej bezowo/pomaranczowy ...ja bym aglowa wolala wymienic na jakis inny roz....pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11403261]mnie by sie bardziej Aglow przydal
![]() a jaki to benefit...??ja szukam jakiejs pomaranczyki/bezowo/malinowej...na pewno nie czystego rozu ani czystego pomaranczu ...wolalabym matowy ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://cgi.ebay.com.sg/BENEFIT-Powde...QQcmdZViewItem - jest mniej rozowy a bardziej malinowy Cyfrowke pozyczylam i dostane ja z powrotem na dniach. Jesli jestes zainteresowana to moge wyslac zdjecie mms (jesli tak, to prosze o nr na pw). Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-03-11 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.