|
|
#91 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: American girls cz. Viii
Cytat:
![]() w ramach pocieszenia powiem, ze kiedys pamietalam nazwisko tej babki (jest modelką lub/i aktorką, nie pamiętam) i na reszcie zdjęć nie wyglądała tak bosko
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju jak ja ostatnio jechałam autobusem to widziałam laske IDENTYCZNĄ jak nasza Stacie Cole
Też blondynka, taka sama buzia, szczupła.
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie tak afrykanskie słonce opaliło w te wakacje ale dzisiaj to juz sladów raczej nie ma hehe włoski też ma boskie ![]() MySSaaa wklej fotki dalej |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
ooo a jednak mam wiecej nadrabiania
![]() no to jeszcze raz prosze chetne do przygarniecia mnie na nk o linki na pw
|
|
|
|
#96 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
widze że tu dyskutujecie na inny temat , ale musze sie komus wyżalić.
Za 3 miesiace matura. Ogółem to mam mojego liceum dość. Było tylko na poczatku fajnie, jednak z czasem to każdy poszedł swoja ścieżką. zadnych przyjaźni w liceum nie nawiazałam. Chodze do szkoły praktycznie bo musze no i oczywiscie dla siebie. Bardzo chce juz zaczac nowy etap pt studia jednak boje sie że bedzie tak samo. Ogólnie jestem osoba która ma pewien dystans do ludzi. może to dlatego mam tak mało przyjaciół. Lubie towarzystwo, wypady do baru, jednak odkad mam faceta to całkowicie na bok odsunełam kolezanki. Znajomosci z gimnazjum poprostu przepadły. Nowy etap w zyciu i co z tego. Pewnie znow popadne w rutyne, nie bede miała checi do życia bo to pracy nie znajde, to studia nie takie beda. ehhh czy tylko ja mam takie problemy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w gimie mialam kolezanki ,a w LO nie za bardzo
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1233516148 a mi sie taki brzuch podoba
nieumiesniony bo umiesnione niezbyt lubie taki w sam raz
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam dziewczynki ze tak Was wypytuje z tymi zwiazkami, ale osatnio cos mnie naszlo
Co najbardziej cenicie w swoich TZ? albo co sprawilo jak jeszcze ze soba kreciliscie ze chicalyscie z nimi byc na stale? nie wiem poczucie bezpieczenstwa, poczucie humoru, urode, dobry seks?
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam maturę za 3 miesiące
|
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
vadi podaj jakies cw zeby uzyskac umiesniony brzuch
i spasc z lekkieo zatulszczenia go ja slyszalam ze jak kobieta cwiczyla przed ciaza i mam miesnie to nie bedzie miala rozstepow dla przyk;adu mam taka kumpela ktora jest mega chuda nic kraglosci i ma taki okropnie pomarszczony brzuch w rozstepach po ciazy a mam kolezanka ktora normalnie wazy a ma taki ladny brzuch po ciąży jakby w ogole nie rodzila i wlasnie ona kiedys cwiczyla brzuch i mi kazala cwiczyc zebym pozniej nie miala problemow z rozstepami
|
#103 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie ma reguły czy to ten facet nadaje sie na stały zwiazek. Z jednym zwytrzymiesz tydzien innym pół roku. musisz wszystko sama przejsc na własnej skórze.
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#105 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciala byc modem fajna robota ![]() Cytat:
amiclubwear podawalam setki raz link i pislam ze robimy zamówienie to żadna z was nie chciala Cytat:
zawsze mozna nie zjęśv Cytat:
mi też sie podoba boski
|
|
#106 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() rozstępy zależą od nawilżenia i elastyczności skóry, a nie od mięśni
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czego Ty oczekujesz od swojego królewicza z bajki ?
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor.Własnie nadrobiłam VII czesc a tu widze juz 8
cholericia no
|
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no wlasnie od hulaj hop to mi sie tak zawsze napinaly miesnie chyba zaczne krecic a ktore brzuszki lepsze te pelne czy takie nie pelnie wiesz o co mi chodzi czyli takie broda w gore i lekko napiac robilysmy takie na w-f
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
LISTA UCZESTNICZEK BIORąCYCH UDZIAł W WIELKIM WIOSENNYM POWROCIE DO IDEALNEJ SYLWETKI NA WąTKU AG
Justyss wzrost 170 waga 57 biust 88 talia 66 biodra 96 udo 54 Maja55 wzrost 175 waga 52 biust 85 talia 60 biodra 89 udo 49 Klatkanaptaszka wzrost 162 waga 55 biust 93 talia 67 biodra 90 udo 53 UnbelievableGirl wzrost 165 waga 50 biust 86 talia 65 biodra 90 udo 50 Lil coco wzrost 158 waga 43 biust 9o talia 64 biodra 85 udo 46 natasza87 wzrost 165 waga 61 biust 92 talia 68 biodra 91 udo 51 LilyHoney wzrost 167 waga 53 biust 90 talia 65 biodra 90 udo 52 Nanaaaaa87 wzrost: 174 cm waga biust 92 talia 70 biodra 98 udo 55 Zuziunia wzrost: 171 waga 50 biust 82 talia 67 biodra 91 udo 5 Honey1012 zrost :170 waga:63 udo :58 talia : 67 biodra : 96 dla przypomnienia wklejam jeszcze w tym wątku wymiary jeśli kogos ominełam to proszę podac jeszcze raz bo innych nie znalzłam ![]()
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2009-02-01 o 22:52 |
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
od jutra zaczynam na 100% nasza akcje
ide spac jestem padnieta dobranoc slicznotki
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do brzuszków mam jeszcze pytanie , jak to jest z ta kołyska? czy tak robione brzuszki daja efekt? jestem cienki bolo i bez tego zrobie tylko ok 5
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje,ze nie bedzie to 100% od jutra codziennie
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nana..hmm nie wiem...pierrw jest sie zauroczony mwiec zwraca sie uwage na inne rzeczy a na stale to juz jak sie pozna tez i wady...co dalej sie bedzie czuc do tej osoby... chyba tak
|
|
|
|
|
#115 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
oj nie postaram sie na pewno jestem zawzieta z natury
|
#117 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
prawidłowe spięcia identycznie obciążają mięśnie ![]() Klatko - możesz mnie dopisać jako pompującą naleśnika Cytat:
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-01 o 22:20 |
||
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Nanaaaaa87 na początku ja go chciałam, później on mnie i musiał się długooo starać..
Był po zerwaniu z wielką miłością, oszukany i zraniony, później zaczęły się kluby i kilka dziewczyn co noc(na szczęście nie aż tak dosłownie), aż zaczął się starać i to mocno o mnie, chociaż byliśmy kolegami 3 miesiące latał za mną i próbował mnie pocałować, ale ja chciałam być Żydówką więc niezbyt, ale w końcu mu się udało i jakoś poszło ![]() i chyba to, że musiał się starać i dojrzał po porzuceniu do następnego związku przywiązało go do mnie.. ![]() a mnie do niego, że był moim pierwszym(heh od tego czasu liczymy nasze 'bycie razem') i że jest uroczy.. słowo daje nigdy nie widziałam kogoś tak uroczego..ahh..coraz bardziej teraz za nim tęsknię ![]() Plotkara0804 w liceum też nie zawiązałam przyjaźni, a Tż zastąpił mi większość czasu spędzanego z koleżankami..nie martw się, niedługo studia i zobaczysz, będzie o wiele, wiele lepiej.. i kilka zdjęć: |
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no wlasnie nie wiem i to chyba jest moj najwiekszy problem (ale napewno bardzo wazne jest dla mnie poczucie bezpieczenstwa, zaufanie no i wyglad...), a drugi to taki ze wymyslam sobie problemy i wady i zrywam znajomosc zanim jeszcze zdaze kogos dobrze poznac, a 3 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

Też blondynka, taka sama buzia, szczupła.

myślałam, że jest, bo kumpela z grupy mówiła, że tam składała. ale ona składała papiery i na pedagogikę i na psychologię ogólnie i nie wspomniała na co gdzie.