|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zaprasz
Cytat:
Widzę, że masz parę kosmetyków do włosów, ale akurat tych produktów nie znam, a nie chcę ryzykować wejścia w posiadanie preparatu, co do którego nie mam pewności, że go zużyję
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zaprasz
Aniu u mnie w wątku jest balsam Code (nie wiem, czy zauważyłaś)
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za Helena Rubinstein Stellars Showlights Gloss kolor 66 Sweet dream
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda, że poza balsamikiem nie masz też wody (szczególnie interesowalaby mnie EDP) ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Niestety nic
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam w sumie zapasik 20ml, ale jeszcze nie jestem do końca pewna, czy oddać...
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, faktycznie przeoczylam ;-) Niestety miniaturki kupowalam na allegro, wiec nie wiem czy jestes nadal zainteresowana. Moge tylko reczyc za ich oryginalnosc. No i napisz ewentualnie co bys mogla za nie wymienic, ja dla siebie widze tu:
La Roche Posay woda termalna 150 ml; nowa nieużywana Vichy Capital Soleil brązujace mleczko nawilżające do twarzy i ciała; pojemność 100 ml; produkt 1 raz użyty; jest kartonik
|
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,dziękuję za odpowiedź Niestety produkty z Allegro z założenia mnie nie interesują ![]() Wprawdzie wiem, że pewien (niewielki) ułamek oferowanych na aukcjach zapachów to oryginały, ale mimo to jakoś nie mogę się przekonać ![]() Prosze o zrozumienie ![]() Pozdrawiam i życzę udanych wymian
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Avene woda termalna; 50 ml; - np. 2 buteleczki
albo woda LRP..Coś u mnie?
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MOZE COS U MNIE Za:
Avene woda termalna; 50 ml; nowa nieużywana zafoliowana 2/3 SZTUKI LUB La Roche Posay woda termalna 150 ml; nowa nieużywana Avene łagodny żel do demakijażu; buteleczka 25 ml; nowy nieużywany La Roche Posay; Cleanance tonik matujący; buteleczka 25 ml; nowy nieużywany
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Avene Ystheal+Emulsion; tubki po 5ml, nowe, w kartonikach, 6 sztuk?
) to emulsja jest do cery mieszanej? |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos za Estee Lauder puder sypki Lucidity kolor 06??
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Witaj po latach
![]() Mam prostownice -zerknij http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=336031&page=2 napisz u mnie ,czy jesteś zainteresowana
Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-05-19 o 16:03 |
|
|
|
|
#104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przepraszam za zwłokę w udzieleniu odpowiedzi - nie było mnie dłuższy czas na Wizażu (problemy ze zdrowiem dziecka) Nie wiem, czy prostownica nadal aktualna i co Tobie wpadło w oko u mnie (parę kosmetyków usunęłam właśnie z mojego kramiku; sama zaczęłam ich używać)---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Nie wiem, czy nadal jesteś zainteresowana Lucidity,a jeśli tak, to czy masz coś poza Meteorytami. |
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic z Twojej wish listy nie posiadam co odpowiadaloby wartosciowo EL. Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-05-28 o 14:44 |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Avene woda termalna; 50 ml; nowa nieużywana zafoliowana (mam kilka sztuk) Avene łagodny tonik przeznaczony dla skóry wrażliwej; opakowanie pełnowymiarowe; produkt nowy, świeży, nie otwierany; kartonik w jednym miejscu naderwany ?
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wstępnie zainteresowały mnie u Ciebie miniaturki zapachów Bvlgari oraz zapachy Ferre (szczególnie Rose) Widzę jednak, że obydwa zapachy Ferre oraz jedna miniaturka Bvlgari są aktualnie w rezerwacji. Czy jest jeszcze jakaś szansa na to, że rezerwacja zostanie odblokowana? Gdybyśmy negocjowały dalej, to na pewno chciałabym przypomnieć sobie posiadane przez Ciebie zapachy, a nie miałoby to sensu, gdyby i tak nie były "do wzięcia" ![]() Aha! Wód termalnych mam aktualnie ok. 5-6 sztuk. Wszystkie zafoliowane Z Avene mam jeszcze (nie wymienione w wątku) dwie tubeczki maseczki kojącej oraz ze 3 tubeczki kremiku Antirougers w wersji Riche. |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłoby to grubo nie w porządku. Nie wiem na ile wyceniasz wody 50ml i ciężko mi coś proponować. Poza wątkiem mam jeszcze jedną miniaturkę Bvlgari-Eau de Parfum, jak przy tamtych dwóch: ma 5ml i jest z minimalnym testowym ubytkiem (jeden test). Dodałam też dzisiaj trzy zapachy (odlewki) Incanto, o ile jesteś zainteresowana odlewkami. Czy tonik ma 200ml?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-20 o 21:29 |
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tonik ma pojemność 200 ml - to pełnowymiarowy produkt Wody ciężko mi wycenić, ponieważ nie były one kupowane oddzielnie, tylko stanowiły część zestawów. Odlewki niestety nie bardzo mnie interesują ![]() Rozumiem zatem, że w Twoim kramiku aktualnie byłyby ewentualnie "do wzięcia" trzy miniaturki Bvlgari (wśród pozostałych kosmetyków niestety nieczego dla siebie nie znalazłam )Czy możemy umówić się tak, że przetestuję zapachy Bvlgari jutro (jest niedziela, więc sądzę, że znajdę chwilę aby wyskoczyć do perfumerii) i na kontynuację negocjacji umówimy się na jutrzejszy wieczór? Jeśli zapachy mi się spodobają to powinnyśmy jakoś dojść do porozumienia ![]() EDIT: protko, podeślij mi, proszę, linka do opisu zapachu Bvlgari-Eau de Parfum. Jakoś nie mogę go znaleźć .... Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-06-20 o 21:54 |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1385 Mam trzy miniaturki do oddania ).
|
|
|
#115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niestety tylko Omnia Crystalline aktualnie budzi moją symaptię ![]() Nie wiem, czy interesują Cię niewielkie wymiany ![]() jeśli tak, to ja byłabym chętna |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

) to emulsja jest do cery mieszanej?