![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zaprasz
Cytat:
Widzę, że masz parę kosmetyków do włosów, ale akurat tych produktów nie znam, a nie chcę ryzykować wejścia w posiadanie preparatu, co do którego nie mam pewności, że go zużyję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zaprasz
Aniu u mnie w wątku jest balsam Code (nie wiem, czy zauważyłaś)
![]()
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
coś za Helena Rubinstein Stellars Showlights Gloss kolor 66 Sweet dream
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda, że poza balsamikiem nie masz też wody (szczególnie interesowalaby mnie EDP) ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Mam w sumie zapasik 20ml, ale jeszcze nie jestem do końca pewna, czy oddać...
![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, faktycznie przeoczylam ;-) Niestety miniaturki kupowalam na allegro, wiec nie wiem czy jestes nadal zainteresowana. Moge tylko reczyc za ich oryginalnosc. No i napisz ewentualnie co bys mogla za nie wymienic, ja dla siebie widze tu:
La Roche Posay woda termalna 150 ml; nowa nieużywana Vichy Capital Soleil brązujace mleczko nawilżające do twarzy i ciała; pojemność 100 ml; produkt 1 raz użyty; jest kartonik
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziękuję za odpowiedź Niestety produkty z Allegro z założenia mnie nie interesują ![]() Wprawdzie wiem, że pewien (niewielki) ułamek oferowanych na aukcjach zapachów to oryginały, ale mimo to jakoś nie mogę się przekonać ![]() Prosze o zrozumienie ![]() Pozdrawiam i życzę udanych wymian ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Avene woda termalna; 50 ml; - np. 2 buteleczki
![]() Coś u mnie? ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MOZE COS U MNIE Za:
Avene woda termalna; 50 ml; nowa nieużywana zafoliowana 2/3 SZTUKI LUB La Roche Posay woda termalna 150 ml; nowa nieużywana Avene łagodny żel do demakijażu; buteleczka 25 ml; nowy nieużywany La Roche Posay; Cleanance tonik matujący; buteleczka 25 ml; nowy nieużywany
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Avene Ystheal+Emulsion; tubki po 5ml, nowe, w kartonikach, 6 sztuk?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos za Estee Lauder puder sypki Lucidity kolor 06??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Witaj po latach
![]() Mam prostownice -zerknij http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=336031&page=2 napisz u mnie ,czy jesteś zainteresowana ![]() Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-05-19 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przepraszam za zwłokę w udzieleniu odpowiedzi - nie było mnie dłuższy czas na Wizażu (problemy ze zdrowiem dziecka) Nie wiem, czy prostownica nadal aktualna i co Tobie wpadło w oko u mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Nie wiem, czy nadal jesteś zainteresowana Lucidity,a jeśli tak, to czy masz coś poza Meteorytami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic z Twojej wish listy nie posiadam co odpowiadaloby wartosciowo EL. Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-05-28 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Avene woda termalna; 50 ml; nowa nieużywana zafoliowana (mam kilka sztuk) Avene łagodny tonik przeznaczony dla skóry wrażliwej; opakowanie pełnowymiarowe; produkt nowy, świeży, nie otwierany; kartonik w jednym miejscu naderwany ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wstępnie zainteresowały mnie u Ciebie miniaturki zapachów Bvlgari oraz zapachy Ferre (szczególnie Rose) ![]() Widzę jednak, że obydwa zapachy Ferre oraz jedna miniaturka Bvlgari są aktualnie w rezerwacji. Czy jest jeszcze jakaś szansa na to, że rezerwacja zostanie odblokowana? Gdybyśmy negocjowały dalej, to na pewno chciałabym przypomnieć sobie posiadane przez Ciebie zapachy, a nie miałoby to sensu, gdyby i tak nie były "do wzięcia" ![]() Aha! Wód termalnych mam aktualnie ok. 5-6 sztuk. Wszystkie zafoliowane ![]() Z Avene mam jeszcze (nie wymienione w wątku) dwie tubeczki maseczki kojącej oraz ze 3 tubeczki kremiku Antirougers w wersji Riche. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłoby to grubo nie w porządku. Nie wiem na ile wyceniasz wody 50ml i ciężko mi coś proponować. Poza wątkiem mam jeszcze jedną miniaturkę Bvlgari-Eau de Parfum, jak przy tamtych dwóch: ma 5ml i jest z minimalnym testowym ubytkiem (jeden test). Dodałam też dzisiaj trzy zapachy (odlewki) Incanto, o ile jesteś zainteresowana odlewkami. Czy tonik ma 200ml?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-20 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tonik ma pojemność 200 ml - to pełnowymiarowy produkt ![]() Wody ciężko mi wycenić, ponieważ nie były one kupowane oddzielnie, tylko stanowiły część zestawów. Odlewki niestety nie bardzo mnie interesują ![]() Rozumiem zatem, że w Twoim kramiku aktualnie byłyby ewentualnie "do wzięcia" trzy miniaturki Bvlgari (wśród pozostałych kosmetyków niestety nieczego dla siebie nie znalazłam ![]() Czy możemy umówić się tak, że przetestuję zapachy Bvlgari jutro (jest niedziela, więc sądzę, że znajdę chwilę aby wyskoczyć do perfumerii) i na kontynuację negocjacji umówimy się na jutrzejszy wieczór? Jeśli zapachy mi się spodobają to powinnyśmy jakoś dojść do porozumienia ![]() EDIT: protko, podeślij mi, proszę, linka do opisu zapachu Bvlgari-Eau de Parfum. Jakoś nie mogę go znaleźć .... Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-06-20 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1385 Mam trzy miniaturki do oddania ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niestety tylko Omnia Crystalline aktualnie budzi moją symaptię ![]() Nie wiem, czy interesują Cię niewielkie wymiany ![]() jeśli tak, to ja byłabym chętna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.