![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz masz, czyli wszystkie o wszystkim:), część XI
przepraszam ze w takim momencie ale moge Was prosic o jakieś tytuły romantycznych piosenek o milosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Klaudens- nie wiem co masz do tej zawodówki , że z zawodówki , momja mama też jest z zawodówki, nie ma matury i co ? kase ma, prace ma i taką że ją lubi i jest szczęśliwa. Moj tż też jest po zawodówce, zdobył ten tytuł w zawodzie, ale nie mógł roboty znaleźć to poszedł na kursy z urzędu pracy, wystarczy sie zapisać i pytac, dzwonić bo na kursy jest zapotrzebowanie i co ? forma tak chciała nowych pracowników, że na wejsciu podniesli mu kwalifikacje, tylko trzeba wiedziec, że to jest to. I jak tu któraś zauważyła, jak jesteście razem to zluzuj troche o tych studiach , zagadaj o czyms innym i nie wchodz na ten temat, o studiach pisz lepiej tutaj a z nim gadaj o róznych innych rzeczach, ale nie o nauce! Zajmijcie się sobą i nie koniecznie sexem
![]() Ide spać ![]() Dobranocka ![]()
#93 |
Zakorzenienie
|
Nie mam nic do ludzi po zawodowce powtarzam to po kolejny raz. Ja po Biologii bede pracować w Macdonaldzie pewnie. Chodzi o prostackie gadanie. Bynajmniej jego. Może Twoja mama miała lepszych rodziców i ma inne patrzenie na swiat, on powiela teksty rodziców sprzed wieku , uwaza ze ma prace u ojca, ktory na kazdym roku go kiwa np. z kasą. Matka mu jeść nie daje, ale i tak jest najlpesza.
Jesli na spotkaniu z nim nie mowie o studiach to nie mamy o czym gadać, bo on nie jest na tyle kreatywny żeby coś wymyśleć. Chyba że "zdejmiesz staniczek? " ![]() Marcia, Insomnia taki wątek zakładała kiedyś. |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
marcia dl amnie numer jeden blue cafe - niewiele mam, metallica - nothing else matters, iga porada - książe i róża, pectus - to co chciałbym ci dać, seweryn krajewski - czekasz na tę jedna chwile, video - soft, varius manx - piosenka księżycowa
#95 |
Zakorzenienie
|
to ty przejmij pałeczkę
![]() ![]() Wymysl coś, jakiś temat, zagrajcie w coś, zawsze cos sie znajdzie, albo pytaj sie jego, co robił w szkole, bo ty kręcisz monolog a on tylko przytakuje pewnie i odbąkuje ![]() A on ma się cieszyć ![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
Klaudensik, to ja widze ze Tobie już w nim wszystko zaczeło przeszkadzac.... a chcesz poprawy tego zwiazku?
#97 |
Zakorzenienie
|
werg dziekuje
![]() jak któraś cos jeszcze zna nie musi byc oczywiscie polskie to chetnie sobie poslucham ![]() wiecie co.. boje sie isc spac, ze znowu rano wstane i bedzie tak jak dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
to jaki czlowiek jest jak sie zachowuje to nie zalezy tylko od tego jaka szkole skonczyl (rozumiem klaudens ze nie tylko o ta jego zawodowke ci chodzi
![]() kludens ja ci nic radzic nie bede - zrobisz jak uwazasz ![]() marcia hmm... ja z takich piosenek to kojaze np: lady pank - zawsze tam gdzie ty, mandy moore - only hope, sarah connor - living to love you i skin on skin, jeszcze sumptastic - kołysanka
![]() Edytowane przez blue_mysecka Czas edycji: 2009-02-05 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam piosenke książe i roza
Sama niewiem co mam robić. Mam mętlik w głowie. Z jednej strony denerwuje mnie ciągle, wkurza mnie każde jego słowo. Z drugiej strony wiem, że ode mnie wiele zależy, wiem że potrafi być lepszy, nie potrafię powiedzieć koniec i zostawić tyle wspomnieć , chwil . Jeśli stracę jego , nie będę mieć nikogo. Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2009-02-05 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam prezencik dla tż na walentynki
![]() ![]() ![]() ![]() I jutro okna mnie czekają - juz sie ze stara o nie pokłóciłam, bo tylko okna i okna i sprzątanie ! gorzej niz w muzeum u nas jest ![]() no nic, si ju na ra ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
Klaudus nie dziw się mu jak był tak wychowywany rodzice nie umieli mu pokazać jak ma się zachowywać i co jest w życiu ważne. Mój tż też nie całkiem był we Wszystkim super, ale przez te wszystkie lata ja starałam się go wielu rzeczy nauczyć i on sam to zrozumiał Mówiliśmy sobie co nam przeszkadza i staramy się docierać i myślę, że jest teraz bardzo dobrze między nami.
Może Twojemu tż towi potrzebny jest wstrząs, który by go uświadomiłm, że może Ciebie stracic.
#102 |
Zakorzenienie
|
marcia, Sylwia wiśniewska - słowa szeptane do ucha
![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wstrząs. Jakiś czas temu jak zerwaliśmy ze sobą to dla niego to było fajne. To ja nie mogłam mowic Paweł tylko wymykało mi się Skarb .. To ja go namówiłam na całowanie . On nic. Jak mu dac odczuć. Dla niego moglibyśmy nie widziec sie przez 2 tygodnie po słowie "zrywam" , ale nie przyszedłby . To nie tak w bajkach jest. Facet zawsze przychodzik, prosi o szansę . Specjalnie chodzi Jej drogami. "Przypadkowo" idzie też do sklepu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230912 To mój zeszłoroczny wątek Marcia
![]() Wiesz Klaudens, w moim poprzednim związku kiedy zaczęłam zauważać wady i je WYOLBRZYMIAĆ, miarka się przebrała i rozpoczęła się droga ku rozstaniu. W tym związku, kiedy zacżęlo się sypać, zaczęłam walczyć... Może tu tkwi różnica. Musisz to CZUĆ ityle. Dzięki za słowa, że rzekomo jestem dobrym psychologiem. To miłe ![]() I powiem jak Justyna - też widzę z moim TŻecie wady, a on we mnie. Oboje nie wiemy wszystkiego, ale staramy się uczyć siebie i swiata razem, nawzajem.
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Inso, Justyna, dokładnie
![]() ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Jedne z moich ulubionych
![]() michael bubble - quando, quando michael bubble - fever michael bubble - home peter gabriel - book of love sting - when we dance sting - fields of gold rod steward - when i need you michael i sting mają mnóstwo takich piosenek, jedni z moich ulubionych wykonawców ![]()
#107 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy razem po to, by poznawać świat, tym bardziej, że jesteśmy w tak młodym wieku.
Skoro on czegoś nei wie, powiedz mu. Nie rozumie - wytłumacz. Nie widział - pokaż. Wspalanie jest poznawać razem neiktóre rzeczy ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez blue_mysecka Czas edycji: 2009-02-05 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
i tak powinno być, my też z tz wytykamy sobie różne wady, czesto sie z nich smiejemy no ale... nikt nie jest idealny prawda?
![]()
#110 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam
![]() ![]() Jeszcze przez chwile poslucham sobie a jutro zaczne prace nad prezentem dla tŻ :P |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
marcia a mozna wiedziec co to za prezent?
![]() a i jeszcze mi sie teraz przypomnialo - fajna tez ta piosenka co mam w podpisie kawałek, tylko nie pamietam czyja to ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
Ja sie na temat Klaudii nie wypowiem bo sama do niedawna tkwiłam w "bagnie" teraz jest wzorowo ale rad udzielac nie zamierzam bo to byłaby hipokryzja z mojej strony.
Powiem tyle co nie zrobisz my i tak będziemy z tobą ![]() ![]() Marcia kilka ode mnie ![]() The Righteous Brothers - Unchained Melody - moim zdaniem najpiękniejsza piosenka jaka kiedykolwiek powstała ![]() Król Lew- Miłośc rośnie w nas Lenny Kravitz -Belive in me Maryla Rodowicz- Są dwa światy Sade-By your Side Toni Braxton-Spanish Guitar |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Tak prawda. Nikt nie jest idealny. Razem sie poznaje świat. Ale co jak w swiecie tża nie mnie? Proszę, zostaw trochę pieniedzy na wakacje z tej pracy . Ależ nie. On woli kupić gry. Przecież mozemy do jego babci pojechać i znowu kryć sie z nocowaniem razem. Prosiłam o wyjazd czy w gory czy gdzies to znowu "nie mam kasy, szkoda mi na to".
Nie ważne. Niewiem czy jestem w stanie wszystko przemysleć. Jutro ostatni egzamin, nastepne po tygodniu prawie. Po egzaminie pogadam z kumpelą, przejdę sie po sklepach, wieczorem potworzę coś. Jesli tż nie zapoponuje spotkania. Jesli tak, bedzie rozmowa. Chyba se na kartce wsz.spiszę .. |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zraz poslucham sobie tych piosenek ![]() Cytat:
Pomyśl, zastanów się. Przeczytaj swojego bloga, obejrzyj zdjęcia, przypomnij sobie co czułas kiedyś i zapomnij na chwilę o słowach mamy. Marcia super pomysł. Ja wykorzystałam piosenkę - Kopciuszek. Na poczatku nasz osobne zdjęcia, potem razem w kolejności chronologicznej... akurat kiedy leciało "to był na prawde piekny bal, i ja w sukience jak we mgle..." było moje zdjęcie ze studniówki - fajnie wyglądało ![]()
Edytowane przez Insomnia89 Czas edycji: 2009-02-05 o 21:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
ahaaaa
![]()
#117 |
Zakorzenienie
|
Klaudus
![]() dziewczyny moja mama ma grypę żołądkową, a ja w poniedziałek i środę mam najważniejsze egzaminy i się boję, że jeszcze mama mnie zarazi ![]() tż moj chory na grype.... dzisiaj chociaż kupilam w tally weijl super małą torebęczkę za 15 zł i kolczyki kokardki były przecenione na 5zł ![]() ![]() ![]() Do tego sweterek ale to już nie w tally weijl
#118 |
Zakorzenienie
|
MAm nadzieje ze mu sie spodoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
wiecie dziewczyny chyba musze serio wyjechać
![]() ![]() ![]()
#120 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam od Tż
![]() ![]() Nie wiem Klaudia co powiedziec... Wiem tylko tyle ze wina zawsze lezy po obu stronach i najwazniejsza jest rozmowa... ![]() Ja od poniedzialku biore sie za diete i cwiczenia ![]() ![]() Justyna zdjecia mialas wstawic ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2009-02-05 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.