|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy dziewczyna,która ma faceta i całowała się z inną dziewczyną,zdradziła go czy nie? | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
187 | 68,25% |
Nie. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
87 | 31,75% |
Głosujący: 274. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy dziewczyna,która ma faceta i całowała się z inną dziewczyną,zdradziła go cz
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy dziewczyna,która ma faceta i całowała się z inną dziewczyną,zdradziła go cz
Mimo że nie myślę o poważnym związku z dziewczyną to dla mnie całowanie się z dziewczyną to zdrada. (po prostu zdrada to zdrada i już
![]() Pytałam mojego chłopaka co myśli na ten temat. Powiedział, że jego zdaniem to jest zdrada. Stwierdził też, że mimo tego, że inny facet by mnie nie dotknął, to on źle by się czuł wiedząc, że 'dotknęła' mnie dziewczyna. On po prostu w tych sprawach chce mieć mnie na wyłączność ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Hm... trudne pytanie. Jestem ciekawa jak odpowiedziałby na nie mój TŻ...
Ja jestem biseksualna. Kilka razy na imprezach zdarzyło mi się całować z kobietami. Całować na prawdę namiętnie, dodam. Mój TŻ widział te pocałunki (choć ja byłam przekonana, że nie ![]() Mój TŻ chyba wie, ze choć podniecają mnie kobiety, nigdy, będąc z nim, nie posunęłabym się dalej. Natomiast nie wierzy mi w to, że brzydzę się 99% facetów chodzącymi po tej ziemi, a pozostały procent mnie nie podnieca, ani trochę. Rozumiem, też by mi było ciężko w to uwierzyć. Podsumowując, myślę, że facet mój owszem, odczuwa zazdrość widząc mnie całującą się namiętnie z inną panną, jednak uważa to za zjawisko niezbyt groźne i nawet, wydaje mi się, ustalił sobie jakis limicik, typu: "jak lubi, to niech się całuje, byle nie za często". I tak o to z 2-3 razy do roku jest mi to wybaczane ![]() ![]() ![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie uwazam ze jak kobieta sie raz calaowala z druga kobieta ale np nie uznaje sexu z kobietami, jest w zwiazku hetero, czerpie z niego satysfakcje to jest bi helloł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz z moja psiapsiola, bo chcialysmy "pocwiczyc" zanim sie bedziemy calowaly z chlopakami ![]() ![]() potem sie calowalam z moimi przyjaciolkami dla jaj i eksperymentow (czy jest to podniecajace) itp itd. nigdy nie calowalam sie z obca dzieczyna, w celach seksualnych czy cosik takiego. zazwyczaj traktowalam to jak dobra zabawe z kumpelami, ktore sa dla mnie jak rodzina (nie wiem czy powinnam to pisac bo pewnie zaraz ktos zrobi ze mnie kazirodcza biseksualistke, znajac wizazowe ciagotki ![]()
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie podpisuje pod tym co napisalas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
gdyby moj TZ calowal sie z innym facetem to poczulabym sie zdradzona. dlatego sytuacja gdy dziewczyna ktora ma faceta caluje sie z inna tez jest dla mnie zdrada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam i dziękuję za tak miłą i pokojową wymianę zdań, jakoś rzadko się to tu zdarza... ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat z Wiki : Cytat:
Dla mnie taka "zabawa, chęć spróbowania czegoś" przejawiająca się w takim zachowaniu wobec osoby tej samej płci to właśnie przejaw bycia bi i koniec. Bo mnie takie żarty nie bawią, ani nie mam zamiaru/nie chcę tego próbować brzydzi mnie to strasznie i uważam, że mam prawo nazywać siebie 100% hetero. I nie chcąc nikogo urażać osoby, które miały kontakt cielesny wiadomego charakteru z tą samą płcią będę sobie uważać za BI. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw kiedys chyba we wproscie lub tego typu innej gazecie przeczytalam ze kobiety z natury sa bi. gdzies jeszcze wyczytalam ze to normalne ze kobiete podniecaja inne kobiety. wezmy np sny erotyczne. dam sobie reke uciac ze jakies 90% kobiet miewa takie sny. i co tez sa bi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
W niektórych (coraz częstszych) przypadkach, kwestia bycia homo, hetero czy bi na "imprezce" jest umowna i zależy od ilości wlanych w siebie procentów albo wypalonych skrętów
![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-02-08 o 22:18 Powód: literówa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Reasumując, skoro te kobiety są bi- bo taka jest konkluzja- to jeśli mają faceta, taki pocałunek z kobietą to zdrada na bank ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit skoro 70% wizazanek odpowiedzialo ze pocalunek z dziewczyna tez jest zdrada to widac one musza byc w tych 10% ![]() Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-02-08 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. tego, jaki procent kobiet jest bi - czytałam nawet naukowe opracowanie, z którego wynikało, że wszystkie kobiety są bi. Dla mnie jest to bzdura kompletna. W takim układzie wszyscy faceci też powinni być bi, bo niby dlaczego nie?? Ciekawe, co taka skłonność miałaby wnosić do naszego gatunku? W naturze jest tak, że nie ma rzeczy zbędnych. Zostaje to, z czego gatunek ma korzyść. Fakt, kobiecie hetero może łatwiej się przełamać do kontaktów z inną kobietą, bo nie ciąży na tym oskarżenie o "zboczenie", "nienormalność" itp,. jak to jest w przypadku mężczyzn i ich doświadczeń homoseks. W pewnych kręgach i sytuacjach jest to węcz wysoko punktowane ( w przyp. kobiet). Sorry bardzo, ale ja takich teorii nie kupuję..
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o ten cytat:
"Badania przeprowadzone w kulturach Wschodu wykazują znacznie większy odsetek biseksualistów. Niektóre raporty, jak choćby najbardziej znany autorstwa Alfreda Kinseya – Sexual Behavior in the Human Male (1948) i Sexual Behavior in the Human Female (1953), utrzymują, że zdecydowana większość ludzi w różnym stopniu jest biseksualna. Wykazują oni zainteresowanie obiema płciami, choć na ogół preferują jedną z nich[1]." to ja bym się z tym zgodziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Ta, przezylam zdrade. Nie, nie przewrocila mojego zycia do gory nogami. Szczerze mowiac,. dla mnie jest to porownywalne do zbicia ukochanego kubka - przez dziesiec minut nie moze sobie czlowiek wyobrazic gorszego nieszczescia. Tydzien pozniej nie pamieta, co sie stalo. Moze jestem strasznie liberalna, ale ja zawsze bylam osoba malo honorowa, ale bardzo praktyczna. Gdyby mi ukochany oznajmil, ze wpadl w alkoholizm, nie mialby po co wracac do domu. Bo z tej choroby w zaden sposob nie da wyjsc do konca, zawsze bedzie wracac, nie chcialabym zyc z takim czlowiekiem pod jednym dachem. A zdrada... Jezeli wczesniej troszczyl sie o mnie, zajmowal sie mna, dbal o dom, o mnie, a ja nie mam sobie nic do zarzucenia pod wzgledem dbalosci o zwiazek - no, to trudno, bywa, zdarzylo sie, nie moja wina, to czemu mam sie przejmowac. I czemu mam na sile rzucac faceta, z ktorym mi dobrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
To zalezy od podejscia.
Gdyby moj facet namietnie pocalowal innego to by mnie strasznie podniecil bo uwazam gejowskiej pocalunki za cos bardzo seksownego. Sam o moja przyjaciolke sie nie rzuca a niejednokrotnie widzial nas calujace sie namietnie. Ot - za innego facet by mnie rzucil tak samo jak ja jego za inna panne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tak oftopowo - co wami kieruje że całujecie się z przyjaciółkami/dziewczynami (pytanie do tych co praktykują ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
agusiajnw - rzecz w tym, ze ja bym juz nie chciala miec z ta osoba nic wspolnego. Zawsze bym sie bala, ze to wroci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Zdrada to zdrada->nie zależy od płci.Gdybym się dowiedziała,że mój TŻ całował się z innym facetem to automatycznie przestałby być moim Tżtem;]
“Maybe we like the pain. Maybe we're wired that way. Because without it, I don't know; maybe we just wouldn't feel real. What's that saying? Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też podłączam się pod pytanie - dlaczego - jeśli jesteście hetero - całujecie się z dziewczynami..?
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
BAN stały
|
A coś więcej ?
![]() Z ciekawości jak całuje się ta konkretna kobieta, czy jak ? No i jak już się dowiesz to co ? No bo wiesz, jak się całujesz z facetem (i jesteś hetero), to to jest jakby przedsmak seksu. Jakby nie było, jest szansa na dalszy ciąg seksualnych uciech ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.