![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Do galerii Britney Spears ewww!
Britney Spears and Shaved Kevin Federline Visit Her Dad in LA - March 20
Good God, smoking is KILLING HER FACE!! Get using proactiv Britney!! It works!! And I'm pretty sure you used it before! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Re: Do galerii Britney Spears
Britney Spears and Kevin Federline at Justin Timberlake's Resturant - March 21
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Lalique kochana
![]() Cos Ci sie Jennifer Lopez zaplatala ![]() Powiedz mi, Ty jestes fanka Britney ![]() Ja wprawdzie fanka nie jestem, ale wole ja od Paris Ach mam próbke nowej perfumy Britney Curious ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
słuchaj Dzwoneczku, nie przyznaję się do tego publicznie, ale mogę Ci zdradzić, że ostatnio tylko piosenki Brytki se zapodaję. Ona ma naprawdę fajne piosenki - Showdown i Touch of my Hand, osdłuchuję je na www.mp3spy.ru. Pzdr!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Britney Spears and Kevin Federline, wearing a new watch, seem to struggle the day after his birthday party. She than buys some art after finding what looks like a masterpiece at a framing store in Santa Monica. Britney wears a "Juicy" pink outfit and gets a big dose of caffeine.
Absztyfikant Kristiny wygląda tak poczciwie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Wczoraj na mtv lecial program swiatowe zycie, pokazywali wlasnie te siosty hilton i wspaniale gwiazdy popu, po tym programie dostalam poprostu dola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Re: Do galerii Britney Spears;P
To nie jest zdjęcie Britney Spears,wklejam tylko bo dostałam szoku jak je zobaczyłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Nati ja może ślepa jestem, ale nie widze cellulitu, a każdej z modelek uważnie się przyjrzałam.Która to jest z tym cellulitem..?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza od lewej w białej bieliźnie. Stoi tyłem do obiektywu. Mnie też to zdjęcie zatkało, bo nieraz słyszy się, że to modelki są wzorem do naśladowania, jeśli chodzi o urodę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
wow, ja na serio nie moge sie tam dojrzec szokujacego cellulitisu. nie przesadzacie czasem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
a tam cellulitis..jakie ona ma rozstepy na pupce! dokładnie takie jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
No nie wiem to może ja jestem zbyt przewrażliwiona na tym punkcie
![]() ![]() Pozdrawiam!! ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Ja nie powiedziałam, że jest on szokujący. Chodzi mi tylko o to, że modelki są przedstawiane przez media jako bóstwa bez skazy, a to zdjęcie pokazało, że to tylko czlowiek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
A ja z kolei nie widzę rozstępów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
czy to ze jakakolwiek modelka ma cellulitis dziala na nasza korzysc?
kazde z tych zdjec moze wyretuszowac na korzysc lub niekorzysc. kazda z gwiazdek to tylko czlowiek ale ma tyle kasy ,ze pozbedzie sie w miesiac cellulitu,rozstepow jak i kazdego zbednego kg z ktorymi my walczymy od lat. dziwi mnie ze jak zdjecie podciagniete photoshopem to krecimy nosami ze to sztuczne ,ze cycek sztuczny, ze nos sztuczny a jak zamieszczamy swoje zdjecia to tez je poprawiamy. a jak zdjecie naturalne to poprawia sie nam samopoczucie i poczucie wartosci czy to nie prowadzi do jakiegos obledu? apeluje precz z photoshopem !!!!badzmy soba z pruszczami i cellulitem przeciez ma go 90% kobiet wiec moz to cos normalnego i naturalnego?cos co trzeba zaakceptowac? ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
No cóż, jak się uważnie przyjrze to widze ten "cellulit", a rozstąpów w ogóle...
A nie zastanawiałyście się nad tym, że to zwykła obróbka komputerowa. Pamietam jak kiedyś Sarenka napisała, że w Photoshopie(albo Corelu) można "dorobić" cellulit... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
paula78 napisał(a):
> czy to ze jakakolwiek modelka ma cellulitis dziala na nasza korzysc? > kazde z tych zdjec moze wyretuszowac na korzysc lub niekorzysc. Jednak przyznasz Paulo, że tych zretuszowanych zdjęć "na korzyść" jest więcej, dlatego takie poruszenie jest, gdy wyłowi się "perełkę", czyli zdjęcie naturalne. ![]() > > kazda z gwiazdek to tylko czlowiek ale ma tyle kasy ,ze pozbedzie sie w miesiac cellulitu,rozstepow jak i kazdego zbednego kg z ktorymi my walczymy od lat. No właśnie. Zastanówmy się, którą kobietę można nazwać piękną: czy tą zgrabną, która osiągnęła swoją figurę poprzez ciężką pracę i ćwiczenia czy tą, która zrobiła sobie kilka operacji plastycznej+przeróbki swoich zdjęć Photoshopem? > > dziwi mnie ze jak zdjecie podciagniete photoshopem to krecimy nosami ze to sztuczne ,ze cycek sztuczny, ze nos sztuczny a jak zamieszczamy swoje zdjecia to tez je poprawiamy. Ja szczerze mówiąc nie zauważyłam, żeby na Wizażu przewinęła się jakaś ogromna ilość zdjęć zretuszowanych. > > a jak zdjecie naturalne to poprawia sie nam samopoczucie i poczucie wartosci czy to nie prowadzi do jakiegos obledu? > > apeluje precz z photoshopem !!!!badzmy soba z pruszczami i cellulitem przeciez ma go 90% kobiet wiec moz to cos normalnego i naturalnego?cos co trzeba zaakceptowac? ![]() Ja mam na ten temat takie zdanie: za czasów młodości mojej mamy nikt nie słyszał ani o cellulicie ani o rozstępach; owszem, cellulit i rozstępy istniały, ale nikt, a przede wszystkim media, nie przedstawiały tego jako problem, i nie sugerowały podświadomie kobietom:"Zrób coś z tym bo to jest beee i wyglądasz z tym brzydko". Ja uważam, że cellulit i rozstępy są tak naturalne, jak np. zarost na twarzy u faceta. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Mi to zdjęcie na obróbkę nie wygląda.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
powiekszyłam sobie fote
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
"Jednak przyznasz Paulo, że tych zretuszowanych zdjęć "na korzyść" jest więcej, dlatego takie poruszenie jest, gdy wyłowi się "perełkę", czyli zdjęcie naturalne"
jednak żadna z nas nie umie wskazac zdjecia naturalnego ,to jak wygladaja gwiazdki wiedza tylko one. "No właśnie. Zastanówmy się, którą kobietę można nazwać piękną: czy tą zgrabną, która osiągnęła swoją figurę poprzez ciężką pracę i ćwiczenia czy tą, która zrobiła sobie kilka operacji plastycznej+przeróbki swoich zdjęć Photoshopem?" mysle ,że większosc z nas gdyby bylo nas stac to zrobilaby operacje plastyczną ,wynajęłaby masazyste ,komsetyczke itp aby wyglądac bosko. faktycznie 20 lat temu cellulit byl normalny i nikt nie walczyl zreszta nie bylo czym ![]() obecnie wkurza mnie ze babeczki walcza ,katuja sie ,wydaja kolejne pieniadze na kosmetyki ktore nie zadziałają zamiast kupic rower i pojechac na wycieczke i cieszyc sie życiem ![]() denerwuje mnie takie bieganie za kosmetykiem a to na pryszcz na nosie ,a to na ucho a to na paznokcie po co? i tak kazda z nas sie zestarzeje a to czy ładniej czy gorzej tego nie jestesmy teraz stwierdzic . na szczescie obracam sie w srodowisku "normalnym" z cellulitem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do galerii Britney Spears;P
może macie jeszcze jakies fotki, coby sie podbudowac ?
![]() ![]() niejedna polka ma ładniejsza cerę ![]() ![]() Polki the Best ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
A dzisiaj nawet cos znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Do galerii Britney Spears;P
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Britnej jest w ciazy, czy jej sie przytylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.