|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ładnie pachnące , świeże ciuszki !
Dziewczyny tak się napaliłam na tego Softlana, że mam zamiar pojechac do najbliższej Niemieckiej mieściny Löcknitz bo tam ponoć Netto
![]() Tylko moje pytanie ile kosztuje w Niemczech ten płyn Softlan? Ile euro? Oraz ile kosztuje proszek albo żel Persil (bo ponoć jakiś bardzo dobry)? Nie mam pojęcie ile jakiś płyn do płukania może kosztować 2 euro?
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Pozwolę sobie podłączyć się pod Twoje pytanie
Czy ktoś podpowie?Edit: podobno w marketach Piotr i Paweł są takie, ale nie zweryfikuję, bo nigdy nie byłam. Jeśli u nas kosztuje około 5-6 złotych, to pewnie w Niemczech podobnie, 2 euro? Na forum gazeta.pl wyczytałam, że około 1-1,5 euro, ale nie było napisane o jaki konkretnie chodzi
Edytowane przez YipYip Czas edycji: 2009-09-30 o 19:56 |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Softlan kupilam za 1.29 Euro
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Mój były zawsze właśnie tak świeżo pachniał.Jak byłam u niego w łazience to zawsze podpatrywałam w czym jego babcia pierze mu ubrania i wiem że to był efekt płynu do płukania lenora
w jakich proporcjach niestety nie wiem,konkretny rodzaj zapachu to nie był bo wiem że się zmieniały,ale zawsze ciuszki pachniały świetnie....a z innej strony.... wiem że w avonie mają taki zapach który wd mnie pachnie "świeżym praniem" nie pamiętam jak się nazywa,taka smukła,matowa buteleczka z niebieskim koreczkiem za ok 25 zł,ale to już kwesta indywidualna jak każdy go odbiera.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
super trwały i intensywny jest Silan Armomatherapy (złoty i czerwony).
Generalnie pewnie koleżanka wlewa zawsze dużo płynu (ja zawsze wlewam podwójną zalecaną ilość) - to dobry sposób.
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuje niemieckie proszki na stadionie dziesięciolecia mają bardzo duży wybór
|
|
|
|
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płyn jest niesamowity!! zapach utrzymuje się baaardzo długo, bywa, że nawet do następnego prania! ja go rozrzedzam, a mimo to intensywność zapachu pozostaje bardzo wysoka.Polecam gorąco! P.S. żaden polski zamiennik nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak ten. A uwierzcie mi, eksperymentowałam bardzo w tej kwestii. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() Poza tym najlepiej szukać takich produktów na targowiskach!
|
||
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Ja mialam lenora czarnego ,bardzo ladnie pachnie ale wolalabym zeby byl mocniejszy.. A zolty lenor to masakra..fakt ze ladnie, slodko pachnie, i jest intensywniejszy bo wszyscy go u mnie wyczuwali ale to byl koszmar kiedy chodzilam po gorach..muchy mnie tak oblazly ze przez kilkugodzinna wyprawe musialam chodzic z narzucona kurtka na łbie!!
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Te same produkty a roznia sie kolosalnie. Niemieckie lepsze.
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio dostalam prezent ze strony Rossmanna, w ktorym byla probka Lenor Perfumelle zoltego. Postanowilam sprawdzic, co to za cudo. Pachnie intensywnie, mocnymi, lekko gorzkimi perfumami. Wypralam w nim m.in. pizame, w ktorej spie juz kilka nocy, a ona caly czas pachnie! Nie wiem, czy to kwestia tego, ze probka jest bardziej skoncentrowana i ma naciagnac do kupna pelnowymiarowego opakowania, czy moze rzeczywiscie jest to tak dlugotrwaly plyn?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odkrylam własnie tez złoty Lenor, perfumowany... dla mnie cudo. Intensywny, pachnacy troche wanilią.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie w sieci sklepów Piotr i Paweł jest dstepny SOFTLAN
cena za litr = 8,99zl wiecej info: http://www.e-piotripawel.pl/zakupywa...index.php?s=60
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Softlan widziałam też w ABC.
Tylko różnica cen, w niemczech kupiłam chyba za 1.40 Euro |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Mnie zawsze podobal sie silan waniliowy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio będąc na zakupach w realu, widziałam tam niemieckie proszki i płyny do płukania
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej byłoby zapytać tą dziewczynę w czym pierze ciuchy
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pralam recznie i wlalam dosc duzo plynu,nieco ponad pol nakretki i zapach utrzymywal sie na bluzce 3 dni.. i naprawde ladnie pachniala(suszylam w lazience) i nie bylo czuc zapachu potu wcale.
|
|
|
|
#109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny ja kupilam proszek E i plyn Lenor niebieski i wypralam tym posciel i poduszki . Pachnie wszystko juz miesiac!!
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
O co w koncu chodzi z tymi niemieckimi proszkami? Ja ze wzgledu na miejsce zamieszkania piore w szwedzkich i te szwedzkie sa do niczego, polskie duzo lepsze. Szwedzki proszek nie ma zadnego zapachu, jak powachasz pudelko to nic nie czuc, to samo z plynami do plukania ( i to wyzej wspomniany Softlan, tu tez to jest dostepne w sklepach chyba w ze 4 podstawowych zapachach)
Edytowane przez Blushy Czas edycji: 2010-05-18 o 02:00 |
|
|
|
|
#112 |
|
BAN stały
|
ja tam polecam polskie produkty zeby wspierac nasza gospodarke, z polskich plynow najlepsze sa:
BOOSTER - Koncentrat do płukania tkanin http://www.golddrop.com.pl/booster--...ia-tkanin.html oraz GLOBAL SOFIN- wszystkie, mozna kupic w rossmanie http://www.dobra-mama.pl/images/notk...e-visual_b.jpg. co do niemieckich plynow i proszkow, to mam to szczescie, ze mieszkam w Szczecinie blisko Niemiec, wiec nawet nigdzie nie musze jezdzic za granice, bo u nas na ryneczkach pelno ich plynow i proszkow. Softlan najtanszy jest na Turzynie na hurcie po 7 zl z 1 l. Na Manhattanie jest zdecydowanie drozej. dobre sa niemieckie Lenory mocno skoncentrowane i pieknie pechna. |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Przypomnialo mi sie, jest taka seria wod perfumowanych i toaletowych, nazywaja sie Clean. Zwlaszcza Clean Fresh Laundry, pachnie doslownie jak swieze pranie, duzo lepiej niz lenory itd.... Niestety nie wiem, czy to dostepne w Polsce, ale warto poszukac
![]() "Producent: Clean Czystość w płynie Zapach przypomina świeże pranie Orzeźwiający, czysty, intensywny Zawiera nuty pomarańczy brazylijskiej, olejku różanego Połączone z nutami białego jaśminu, kwiatów bawełny, limony meksykańskiej" http://www.lemonnet.pl/go/_info/?id=..._content=82630 Edytowane przez Blushy Czas edycji: 2010-06-06 o 03:12 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Sama lubie jak ciuszki mi ładnie pachnie, dlatego ciuszki płucze w płynie Lenor Perfumelle o zapachu Magnifique
Gorąco polecam
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
A jawam powiem Dziewuszki ze raczej wszystkie te plyny pachna ,tylko my szybko sie do nich przyzwyczajamy.Tez kiedys szalalam
i jestem bardzo zadowolona nie uzywam juz plynu do plukania Bo ten sam ariel swietnie pachnie a te plyny to faktycznie niebieskie sa najintensywniejsze a i plyny czy proszki zawsze wkladam do pralki nie do zbiorniczka na gorze to tez daje roznice---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- w niemczech Lenor ,Softlan Ver nel 1.29-1,69€ za litr |
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
O, temat dla mnie, bo mam obsesję na punkcie prania.
Mój ulubiony płyn to Silan Amethyst granatowy. Trudno go dostać, czasem się gdzieś trafi. I zgodzę się co do niemieckich produktów - są silne skoncentrowane, biją zapachem na kilometr. Kupiłam kiedyś w Niemczech Softlan za 1,11 euro (dlaczego w Polsce płyny kosztują 2 razy tyle, się pytam?), ale oddałam mamie, bo nie mogłam znieść tej mocy rażenia zapachem. Wolę subtelną woń Silana. Wszystkie ubrania piorę dość często i tylko w płynach (poza pościelą i ręcznikami). Uwielbiam pranie i jego zapach! |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
A co sądzicie o tych nowych Lenorach kwiatowo-owocowych? Fajne?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Wansou- są w auchanie, simply-market. Bardzo pachnące. Ja preferuję czarny. Intensywny i trwały. Płyn z lidla w dwulitorowej butli za 8 zł rokował na trwały, bo mocnointensywny w butli , ale niestety wansou lepszy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

2 euro?

mają bardzo duży wybór

i jestem bardzo zadowolona nie uzywam juz plynu do plukania Bo ten sam ariel swietnie pachnie a te plyny to faktycznie niebieskie sa najintensywniejsze a i plyny czy proszki zawsze wkladam do pralki nie do zbiorniczka na gorze to tez daje roznice