|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jakich perfum uzywacie?
Clinique Happy i P. Presley ostatnio i tak już zostanie tego lata...
![]() Ale jestem zapachową minimalistką (mam maksymalnie 5 flakonów ) i zapachowym prymitywem
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
ja uwielbiam wszytsko hugo bossa- obecnie intense i deep red, ale również ultraviolet (od marti
) i surrender for her avonulubię też i mam już resztki freyę i eclat oriflame
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Ja używam odwiecznego l'eau par Kenzo to są perfumy które nigdy mi się nie nudzą i jak dla mnie mogły by być produkowane w litrowych butlach
(tylko jakbym na taką uciułała ) Oprócz tego wykańczam setkę Angel Schlesser Famme i zaczynam przygodę miłosną z Helloween, zakochałam się od pierwszego niuchnięcia
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zakochana w Chanel "Allure" i w "Laurze" Laury Biagiotti.
Mhmmm... |
|
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Martiene, z tego co namiętnie obserwuje na Allegro, to można tam dostać naprawdę rarytaski (oczywiście, ja specem nie jestem , więc nie wiem jak oryginalność. Jako maniaczka miniaturek, których mam hmm może z 30 :P obserwuje tylko takie, ale czasami przeglądam wiele i tu przykład starszych perfum:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53508918 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53651353 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53175202 tu przykładowo Lagerfeld, którego w sklepach nei widzę Oczywiście, nie wiem jak z oryginalnością, bo ja jestem początkująca, z powodu finansów ![]() Dzięki Allegro udało mi się zdobyć miniaturkę Safari i GHOST, a także Anne Sui
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam zapachy podzielone na dwie grupy zimowe i letnie oraz podgrupe przejsciowa.
Typowo zimowe: Armani Sensi Givanchy Organza Indecense Letnie: J'adore EDT Hermes Jardin en Mediterrane Lancome Miracle Przejsciowe: Cacharel Amor Amor Armani Emporio She Gold Marzy mi sie jeszcze Herba Fresca i Feu Light Issey'a |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
a ja wczoraj kupiłam sobie malenska próbeczkę lolitki bo ją po prostu Kocham! 7 zł za mała starczy na 3 psiknięcia ale za droga jest abym kupiła całą a szkoda
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak...Llolita jest piękna...sama się w niej zakochałam i kupiłam od razu 100 ml, a co sobie będę żałować...
|
|
|
|
|
#100 |
|
🦄
|
Ja zmieniłam prawie całkiem swój "zestaw zapachów"- na wieczór i na dyskotekę mam perfumy z brokatem "naomagic" naomi campbell (pudrowe, słodkie, ale raz na jakiś czas można uczyć), wykańczam reszteczkę mojego Gucci II, poza tym sprawiłam sobie ejszcze Echo Davidoff'a i najcudowniejszego pod słońcem Gapa "Dream More"
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Wasze ulubione perfumy
kurcze wiecie co dziewczyny zawsze stoje przed problemem kiedy kończą mi się perfumy i trzeba pomyśleć o jakiś nowych(bo ja raczej nie jestem wierna jednym i tym samym), zawsze mam problem jakie wybrać.Jak kupie to w końcu mi się już nie podobają... Fajnie jak czasami idzie jakaś dżaga
i unosi się od niej super zapach-zawsze myśle ciekawe jakich ona perfum używa![]() Dziewczyny jakie zapachy wam się najbardziej podobają? Ja nie lubie perfum owocowych.Podobają mi się takie kobiece,słodkie, romantyczne. Śliczne są z Avonu z takim pędzelkiem buteleczka(niestety nigdy ich nie zakupiłam) amor amor też fajne ale jak dla mnie trohe za słodkie.. Musze jutro kupić nowe i będzie problem Prosze doradźcie jakieś fajne perfumy jakie są wasze ulubione?
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ulubione perfumy
Lancome-Miracle
Nuta zapachowa: sok z liczii, płatki frezji, magnolia, imbir, pieprz, jaśmin, ambra, piżmo Moje ulubione,niestety teraz już mnie na ten zakup nie stać i musze zadowolić się nowym zapachem z Avonu-Surreal
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Moje ulubione perfumy to zdecydowanie Hugo Boss - Woman (okrągły flakonik) i Intense.
Na lato Versace - Versus (zielony) ewentualnie Elizabeth Arden - Green Tea lub Cinique - Happy. Perfumy lekkie, świeże, idealne na ciepłe dni. Sprawdz równiez Chanell - Mademoiselle. Pozdrawiam
Edytowane przez PtAsiek Czas edycji: 2005-06-10 o 16:45 |
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem zakochana w Light Blue D&G...są boskie
a jak podobają się facetom... :P
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdecydowanym faworytem są Tommy Hilfiger Tommy Girl- świeże wymarzone na lato. A ze słodkich to polecam Baby Doll YSL
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Light Blue D&G rzeczywiście są boskie,ale moze polecicie cos tańszego...?
|
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Moje faworyty to:
na lato: Ralph Ralpha Laurena, Acqua di Gio Armaniego, Noa Cacharel ( to zapach z mojego slubu), konwaliowe Diorissimo Diora. na chlodniejsze pory roku, ewent. na wieczor: Pleasures Estee Lauder, Simply Clinique'a, Allure Chanel ( ladnie pachnie na cieplutkim swetrze, czy szaliku, bardzo trwaly i mocny). Kiedys uzywalam tez Dune Diora, oraz J'adore ale juz pozniej nie mialam ochoty do nich wracac. Obecnie mam na sobie DK Delicious: sa takie sobie, ale wciaz szukam czegos niezwyklego. Zapachy, ktorych nie znosze: DKNY, Light Blue D&G, Opium i Samsara. Po prostu mnie odrzuca. |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista TOP 5 ulubionych perfum w przypadkowej kolejności:
1. D&G - Light Blue 2. Hugo Boss - Intense 3. Gucci - Rush 4. Tommy Hilfiger - Tommy Girl 5. Givenchy - Eau Torride Jednak wygrywają Light Blue bezapelacyjnie, a mój chlopak uwielbia Intense, jakoś tak szybciej, częściej i wogóle się przytula hehe :P Zawsze mówi że bosko pachnę jak sie nimi poperfumuje hehe No rposze jak zapach potrafi zadzialać na płec przeciwną
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez zawsze podobal sie Hugo Boss - Intense ale jets z deczka drogi jak na moja kieszen...Slodkim zapaszkiem jest Puma Flowing
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Hugo Boss - Deep Red
Cacharel- Amor Amor J. Lo- Still Davidoff- Cool Water + zachorowalam ostatnio na Cartiera 'Declaration', ale ku mojemu zdziwieniu okazuje sie chyba, ze to zapach meski;-))))))))))))Choc zdania sa podzielone... |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Moja najnowsze i jedno z najwspanialszych odkryc to juz wspomniana Dolce&Gabana Light Blue
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Hugo Boss-Intense...uwielbiam je.Jednak na razie się z nimi rozstałam.Moja nowa miłość,to Sensi Armaniego...Wspaniałe!
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
a dla mnie Escada... uzywalam Tropical Punch i bardzo mi sie podobaly, wiem ze teraz sa nowe zapachy chyba nawet jeszcze ladniejsze, ale jak dla mnie troche za drogie, niestety. Moglam sobie pozwolic tylko na jednorazowy taki wyskok
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanko a mianowicie mozecie mi napisac w jakich cenach są tu podane przeze mnie perfumki:
1 lacoste 2 lancome miracle 3 d&g light blue 4 hugo boss i jeszcze jaką nute zapachową mają, czy są eleganckie czy moze kwiatowe prosze o szybka odp pozdro |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
lancome miracle, truth CK i amor amor cacharela to moje ukochane
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam aktualnie Cinema Yves Saint Laurent- super ! Zapach wybrany jako najladniejszy przez jury skladajace sie z samych facetow
Powąchalam w Serphorze i sie zakochalam . Poza tym sa niewymiernie trwale.
|
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Escada-Island kiss
Ralph Raulen-Ralph
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Troche mi glupio bo tu same drogie perfumy wymieniacie... Na odmiane wyskocze z Puma Jamaica
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym sie pewnie placi za niska cene
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

Czy mialabys mozliwosc i ochote zdobycia dla mnie probki (jak mowie, wystarczy na blotterze) Libertine lub Tentations? Bylabym wniebowzieta... Mowisz, ze Libertine wyprzedaja, czy to znaczy ze za nizsza cene, czy po prostu, ze zapach znika? 

:P