|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Stepper II
Hello
Czwartek, piątek się obijałam, ale wczoraj zaliczone 30min stepperka, ćwiczenia na barki i na brzuch. Mam pytanko do tych dziewczyn, które ćwiczą górną część ciała z hantelkami - z jakim obciążeniem ćwiczycie? Chcę kupić hantle, ale nie wiem jakie Żebym potem nie miała zbyt rozbudowanych tych parti ciała.Dobrej niedzielki! |
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sie właśnie zastanawiałam czy wszyscy przestali ćwiczyć czy co a tu druga część
![]() Mimo kataru i bólu gardła melduję 20 minut wczoraj Katrina ja mam takie obciążniki na ręce i nogi zapinane na rzepy i one mają ok 1,5 kg z tego co pamiętam i wydaje mi sie, że spoko bo ani za ciężko i można zrobić sporo powtórzeń ani za lekko bo czuć bicepsy ![]() Ćwiczę z nimi prawie 2 miesiące i mam fajne mięśnie ale nie jak kulturysta ![]() Wole je niż hantle bo można też do nóg przyczepić
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki a jaki stepper polecacie?
Szukalam co nie co. Podobno skretny jest dobry ![]() Ale wy macie juz bardziej wyrobiona opinie
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
od paru dni posiadam skrętny i nie narzekam. ( :
to, że się nie melduję nie oznacza że się obijam ![]() nawet dałam się skusić na A6W ![]() zrobiłam sobie taką fajną kartkę z napisem "zostało Ci jeszcze TYLKO...' i jest tabelka na której skreślam dni
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Melduję 40 min stepperka. Szaleństwo
|
|
#96 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ja dzisiaj 55min 3000kroków 330kcl za mną
) jeszcze dzisiaj czeka mnie ABS i twister
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
nie lubie cwiczyc na stepperze bo jest to dla mnie niesamowicie nudne, robilam juz wiele podejsc i nie moge nawet tych 15 minut "poskac" bo juz mi sie nudzi ;/
|
|
|
|
|
#98 |
|
Rzabbocop
|
20 minut
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko/a, czy ktoś już zrzucił jakieś cm dzięki stepperowi tutaj(plus dieta oczywiście?)
I czy on działa na nogi i pośladki, cyz ogólnie na wysmuklenie sylwetki jak np bieganie? I czy on jest głośny, czy nie wydaje 'dzwieków' ...można np przy nim oglądać TV (przy moim tweesterze nie moge bo się tłucze..)?? Wtedy ćwiczyłabym zawsze na Barwach Szczęścia albo Brzyduli czy można stepperem zastąpić bieganie w dni np zimowe? Zastanawiam się czy lepiej zapisać się na siłownie, czy biegać/stepper w zimne dni, hulahop, skakanka, jakieś 8 min, tweester? Dodam że nie chce mieć mięśni, a już na pewno nie na nogach! Zalezy mi tylko na spaleniu tłuszczyku i ogólnie poprawieniu sylwetki... ![]() Chyba zrobiłąm troszke offtoppa ale mam nadzieje że mnie nie zabijecie za to
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki ja dzis zaliczylam:
30 min stepper 30 min cwiczenia (nogi, ramiona, biceps, triceps, brzuszki) + rozciaganie dla mnie to juz nalog jak jeden dzien nie posteppuje to sie zle czuje
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Melduje się dzisiaj za wczoraj było tylko 2x30min na stepperze i rozciąganie. trillinka u Mnie jest podobnie , stepper wszedł Mi w krew i codziennie muszę pośmigać bo czegos Mi brakuje I tak trzymać
|
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że nie tylko ja się uzależniłam
3 dni nie miałam dostępu do steppera i już się nie mogę doczekać dzisiejszych kroczków Ale to dopiero po południu, bo jakoś źle się czuję na razie
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
tak, jak obiecalam, wklejam zdjecia z 'efektami' a6w...'EFEKTY' w cudzyslow, bo jakos wielkiej roznicy nie widze, a wrecz wydaje mi sie, ze cialka mi przybylo...Pierwsze zdjecie 31-01, drugie- 07-02, trzecie- 14-02, czwarte- 21-02
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zrzuciłam "jakieś cm" Już teraz nie pamietam konkretnie ale około 7 cm z ud , i po kilka bioder..pasa itd. a ogólnie schudłam 11 kg ![]() Stepper to ćwiczenie aerobowe...także z całego ciałka się chudnie.... na najlżejszym obciążeniu i małym schodku..śmigałam żeby schudnąć..a potem na większym schodku żeby wymodelować sylwetkę..można tez do modelowania zwiększyć obciążenie...ja akurat mam stepper bez obciążenia ,ale tez daje rade ![]() Mój stepper nie wydaje dźwięków...ale większość laseczek pisała już na ten temat,ze potrafi nieźle skrzypieć ale skoro oglądają przy tym TV to chyba nie jest najgorzej![]() może poczytaj pierwszą część wątku...tam są dokładne odpowiedzi na twoje pytania..i inne też pozwodzenia dziś 30 min stepperek ćwiczenia na biceps i triceps A6W zrobiłam rozciąganie chociaż nie cierpię tego ,nie wiem dlaczego ![]() Miłego popołudnia laski |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
helou dziewuszki
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
to steppery maja obciazenie
![]() jejku ja juz zielona jestem moze ktoras z was ma jeden z tych stepperow? http://www.allegro.pl/item552870820_...w_24_m_ce.html http://www.allegro.pl/item552870822_...w_24_m_ce.html musze przewertowac caly pierwszy watek bo malo jeszcze wiem na ten temat
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
No to dzisiaj 2x30min steppera
rozciąganie ćwiczenia na barki Miłego wieczorku ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Ten drugi jest podobny do mojego ![]() A poczytać pierwszy wątek to swoją drogą, jest tam dużo info i zdjęcia do motywacji naszej Madziarelli . Jak zobaczysz jej figurkę to dostaniesz takiego pałera że... ![]()
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak tylko kupilam stepper i cwiczylam regularnie najwiecej zgubilam z talii teraz wracam do regularnych cwiczen i melduje 44 min stepeera (tyle ile trwa odcinek dr housa )agrafka brzuszki |
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się obijałam,ale juz jestem... 40 min stepperka a6w dzień 14 agrafka 4x40 rozciąganie przed,po i między ćwiczeniami ![]() no i zjadłam surówkę z pekinki,rzodkiewki i ogórka oraz jogurtu naturalnego-tak mi się jeść zachciało po tych ćwiczeniach,że nie mogłam się powstrzymać tym bardziej,że wcześniej jadłam około godziny 18... dobrej nocy dziewczyny
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2009-02-23 o 22:08 |
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetnie bym sie zmotywowala, ale duzo tych stron do przegladania |
|
|
|
|
|
#111 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mają ,mają regulację zarówno pedałów jak i obciążenia...są też tylko z regulacją pedałów..ja mam właśnie taki ![]() ja mam stepper podobny do tego w drugim linku ![]() To dobry pomysł,zeby najpierw poczytać pierwszą część wątku ![]() madziunia dzięki za Twoją miła wypowiedz zawsze wiesz jak mnie połechtać po moim ego ![]() ![]() a tak serio to dobrze,że się znowu wzięłam za stepper .bo juz sflaczałą się robię za duża przerwa![]() madzia brawo!!!!!!! ale się zawzięłaś 2x30 min ,nieźle ![]() andziuchna dziękuję ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
No,nie wiem czy to aż taka motywacja.. ![]() ![]() wstawiałam już kilka zdjęć na watek...jedne są na 136 stronie |
||
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, to jest AZ taka motywacja swietnie wygladasz, masz naprawde fajne cialko! jeszcze raz gratuluje teraz jak mi sie nie bedzie chcialo cwiczyc popatrze na Twoje foty bo zdjecia celebrytek srednio na mnie dzialaja jak sobie pomysle, ze przez tydzien one pija tylko wode to mi sie odechciewa cwiczyc zeby osiagnac efekty |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() obejrzalam na szybko zdjecia. Efekt powalajacy Ja jakos gruba nie jestem ale mam jakos tak malo ze tak powiem ujedrnione cialo. Brzuch i uda szczegolnie. No i cellulit tez jest ![]() ale postanowilam sie wziac za siebie, teraz po tych zdjeciach jeszcze bardziej niz kiedykolwiek
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Od 1 lutego mam stepper i ćwiczę na nim ok. 20 minut dziennie. Rezultaty: nie mierzyłam się specjalnie przed, ale spodnie są luźniejsze
.Oprócz steppera są jeszcze zajęcia z aqua aerobiku 2 razy w tygodniu no i trochę opgraniczeń w jedzeniu. Mam nadzieję, że jeśli podejmę dietę to do lata będzie tak jak chcę, czyli jeszcze z 5 kilo mniej.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
andziuchna,Dominicana
![]() malgos_t Gratuluję |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Madziarella to ja dziekuje za motywacje
![]() chociaz w sumie cwiczyc nawet lubie- gorzej z MZ; musze sie zebrac w sobie i przestac zrec slodycze |
|
|
|
|
#117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wcześniej widziałam je co prawda ale z chęcią popatrzyłam drugi raz ![]() Nie mów że ten efekt na 2 zdjęciu osiągnęłaś dzięki stepperowi? W 4 miesiące?![]() Wyczytałam gdzieś że później stosowałaś ćwiczenia siłowe..Po jakim czasie jeśli można zapytać? I ile dziennie robiłaś na stepperku mniej więcej na początku? ![]() Pytam bo efekty są wspaniałe, a moja obecna sytuacja jest chyba mniej więcej podobna do Twojej wyjściowej no może w brzuchu troszke zgubiłam już Chyba przyłącze się do fanek steppera i za rozliczenie kupie sobie stepperek
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
30 min stepper + cwiczenia na brzuszek i posladki
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzięki wsiowy_gupek tak efekty przede wszystkim dzięki stepperowi Nie pamiętam dokładnie ,ale siłowe dołączyłam gdzieś po 2 miesiącach,a może nawet wcześniej ....siłowe na całe ciało Przez pierwsze 2 miechy ćwiczyłam na stepperze 2 razy dziennie po 30 minut Potem już tylko 1x30 min i tak do tej pory ,ale to z czystego lenistwa wystarcza..jeśli ćwiczy się dość regularnie![]() Stepper na pewno pomaga zgubić tłuszczyk ,ale i gwarantuje ,że podnosi tyleczek ![]() Stepperek jak kupisz na pewno się nie zmarnuje
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

Czwartek, piątek się obijałam, ale wczoraj zaliczone 30min stepperka, ćwiczenia na barki i na brzuch. Mam pytanko do tych dziewczyn, które ćwiczą górną część ciała z hantelkami - z jakim obciążeniem ćwiczycie? Chcę kupić hantle, ale nie wiem jakie
Żebym potem nie miała zbyt rozbudowanych tych parti ciała.

60kg.. 59.. 58..57..56... 55,,,
..52.. 51.. 50.. 49. .48kg

Już wcześniej widziałam je co prawda ale z chęcią popatrzyłam drugi raz