![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Różności - kolorówka, biochemia, minerały i inne :)
Cytat:
![]() poza watkiem mam mineralny zloty cien Isa Dora (nieuzywany). moze bylabys zainteresowana? zalezalo by mi na jakies wiekszej ilosci, wiec dlatego namawiam CIe na cos jeszcze ![]() poza watkiem również mogę się podzielić https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...alosciami.html . jego go mnostwo, wiec chetnie troche oddam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11225392]kosztowal 25 zl. przelicz tak, zebys nie byla stratna
![]() poza watkiem mam mineralny zloty cien Isa Dora (nieuzywany). moze bylabys zainteresowana? zalezalo by mi na jakies wiekszej ilosci, wiec dlatego namawiam CIe na cos jeszcze ![]() poza watkiem również mogę się podzielić https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...alosciami.html . jego go mnostwo, wiec chetnie troche oddam[/quote] Cień mnie nie interesuje, ale kremu nuxe jak najbardziej ![]() ![]() Za filtr Lirene mogę zaproponować 3g Lucidity. Przeliczałam tak, jak to robiłam dla słonika. 1 g to wychodzi jedna łyżeczka z delikatnym czubkiem. Na pewno oddam tak, abyś nie była stratna. Niestety muszę kombinować bo nie mam wagi ![]() Czy odsypka Lucidity mogłabybyć w jakimś zastępczym opakowaniu a nie po pudrze??? ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Oczywiście ![]()
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Ankie83;11226712]Cień mnie nie interesuje, ale kremu nuxe jak najbardziej
![]() ![]() Za filtr Lirene mogę zaproponować 3g Lucidity. Przeliczałam tak, jak to robiłam dla słonika. 1 g to wychodzi jedna łyżeczka z delikatnym czubkiem. Na pewno oddam tak, abyś nie była stratna. Niestety muszę kombinować bo nie mam wagi ![]() Czy odsypka Lucidity mogłabybyć w jakimś zastępczym opakowaniu a nie po pudrze???[COLOR="Silver"] nie potrzebuje oryginalnego opakowania po Lucidity, ale po jakikolwiek pudrze. z tego co pisalas w watku mowilas, ze mozesz oddac jakies po innym pudrze. problem ewlasnie w tym, ze poprzednie wszystkie pudelka wyrzucilam i obecnie nie mam zadnego na stanie. oryginalne opakowanie Nuxe'a wolalabym zostawic sobie bo jest szklane (jak sie krem skonczy to mi sie przyda - szklanych zapasow nie mam). jesli masz watpliwosci co do mojego kremu chetnie zrobie zdjecia, zebys widziala, ze odlewka jest oryginalnego kremu a nie jakiegos bazarowego syfu ![]() przyjechalam na pare dni do domu, kosmetyki do wymiany mam w akademiku. moze zrobimy tak co do kremu: kupie strzykawke i na podstawie niej powiem Ci dokladnie ile Nuxe'a moge odlac. nie okresle przeciez tego na oko a wydaje mi sie, ze to bedzie najbardziej dokladny i najbardziej higieniczny pomiar. bede we wtorek u siebie, wiec obadam ilosc kremu i wtedy napisze ile go moge oddac. proponuje wtedy dogadac sie co do ostatecznej ilosci odsypki. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11228319]
nie potrzebuje oryginalnego opakowania po Lucidity, ale po jakikolwiek pudrze. z tego co pisalas w watku mowilas, ze mozesz oddac jakies po innym pudrze. problem ewlasnie w tym, ze poprzednie wszystkie pudelka wyrzucilam i obecnie nie mam zadnego na stanie. oryginalne opakowanie Nuxe'a wolalabym zostawic sobie bo jest szklane (jak sie krem skonczy to mi sie przyda - szklanych zapasow nie mam). jesli masz watpliwosci co do mojego kremu chetnie zrobie zdjecia, zebys widziala, ze odlewka jest oryginalnego kremu a nie jakiegos bazarowego syfu ![]() przyjechalam na pare dni do domu, kosmetyki do wymiany mam w akademiku. moze zrobimy tak co do kremu: kupie strzykawke i na podstawie niej powiem Ci dokladnie ile Nuxe'a moge odlac. nie okresle przeciez tego na oko a wydaje mi sie, ze to bedzie najbardziej dokladny i najbardziej higieniczny pomiar. bede we wtorek u siebie, wiec obadam ilosc kremu i wtedy napisze ile go moge oddac. proponuje wtedy dogadac sie co do ostatecznej ilosci odsypki. pozdrawiam[/quote] Więc oki, poczekam na wiadomość z Twojej strony. Mam jeszcze jedno opakowanie po pudrze, więc nie ma sprawy - oddam w takim. A w czym oddałabyś krem nuxe???
![]() |
#96 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11233355]myslalam o innym zdezynfekowanym pudelku po kremie badz o kupnie jakiegos pudelka w aptece. jesli masz jakies specjalne zyczenia to napisz. chce zebys byla zadowolona, wiec sie dostosuje
![]() Bardzo miło z Twojej strony ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Hej. Zakupilam dzis strzykawke pelna checi do pomiarow. Moja glupota byla jednak niezglebiona bo nie wpadlam na to, ze krem jest za gesty na to, zeby "wessalo" go do strzykawki :p. Doszlam do wniosku, ze najdokladniej i najhigieniczniej zrobie to recznie wtlaczajac krem do strzykawki. Zeby jednak go tam wcisnac potrzebuje higienicznego patyczka drewnianego (nie wchodzi w reakcje z kremem). Takie patyczki sa nie do kupienia w aptece, ale poprosilam kogo trzeba i bede miec go jutro, max pojutrze. Mam nadzieje, ze to nie klopot dla Ciebie, zeby zaczekac. Naprawde do glowy mi nie wpadlo, ze krem taki gesty
![]() BTW: chcialabym zapytac - ostatnio zapomnialam - na ile tego kremu bylabys chetna. Za 50 ml w jednej z wroclawskich aptek zaplacilam 140 zl. Pytam, zeby nie bylo tak, ze tego kremu jest tyle, ze Ci caly puder zabiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11264592]Hej. Zakupilam dzis strzykawke pelna checi do pomiarow. Moja glupota byla jednak niezglebiona bo nie wpadlam na to, ze krem jest za gesty na to, zeby "wessalo" go do strzykawki :p. Doszlam do wniosku, ze najdokladniej i najhigieniczniej zrobie to recznie wtlaczajac krem do strzykawki. Zeby jednak go tam wcisnac potrzebuje higienicznego patyczka drewnianego (nie wchodzi w reakcje z kremem). Takie patyczki sa nie do kupienia w aptece, ale poprosilam kogo trzeba i bede miec go jutro, max pojutrze. Mam nadzieje, ze to nie klopot dla Ciebie, zeby zaczekac. Naprawde do glowy mi nie wpadlo, ze krem taki gesty
![]() BTW: chcialabym zapytac - ostatnio zapomnialam - na ile tego kremu bylabys chetna. Za 50 ml w jednej z wroclawskich aptek zaplacilam 140 zl. Pytam, zeby nie bylo tak, ze tego kremu jest tyle, ze Ci caly puder zabiore ![]() Przykro mi bardzo, ale się przeliczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam Cię za to zamieszanie ![]() ![]() Może jestem w stanie zaproponować Ci coś jeszcze??? Proszę oto zdjęcie
![]() |
#100 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"Mam nadzieję, że Cię to nie zrazi ![]() ![]() ![]() Za wieksza ilosc kremu niestety nic nie znalazlam. Chetnie za to przygarnelabym jakies intensywnie kolorowe cienie badz najchetniej kolorowe linery, zwlaszcza Nouby. Jesli wyszperasz cos poza watkiem to chetnie oddam krem ![]() btw: ilosc pudru pasuje. Jestem chetna do wymianki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11268044]"Mam nadzieję, że Cię to nie zrazi
![]() ![]() ![]() Za wieksza ilosc kremu niestety nic nie znalazlam. Chetnie za to przygarnelabym jakies intensywnie kolorowe cienie badz najchetniej kolorowe linery, zwlaszcza Nouby. Jesli wyszperasz cos poza watkiem to chetnie oddam krem ![]() btw: ilosc pudru pasuje. Jestem chetna do wymianki[/quote] To dobrze ![]() ![]() Chociaż na minimalną próbkę kremu nuxe jestem jak najbardziej chętna ![]() Jeśli wszystko się zgadza to proszę o namiary na pw. Jutro bym mogła wysłać paczkę ![]()
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11276848]Zatem próbka Nuxe'a bedzie
![]() To może cień Stila w kolorze batura - fiolet???
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
ostatnio stawiam na ciemne fioletwy badz zielenie, wiec podziekuje. PW napisane. Paczka przygotowana. Oprocz probki kremu (wybacz, ze to bedzie rozmemłane po całym opakowaniu ale nakladalam to drewniana łyżeczka o powierzchnii chyba 4 mm :P). Jako gratisy dorzucilam probke bazy Sephory i probke 50+ Atheliosa XL La ROche Posay. Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
Mazidła, Lecytyna sojowa HLB 7, 10g, termin ważności 07/2009, zawartość – ubytek znikomy
Spiralka do tuszowania rzęs i brwi, nylonowa – NOWA. Kompaktowy grzebyk do rozczesywania rzęs wraz ze szczoteczką do tuszowania; szczoteczka z syntetycznej szczeciny – NOWY. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Serum już prawie się skończyło, także na dniach buteleczka powinna już byc gotowa do wysyłki - także wstępnie możemy się już umawiac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Perry Ellis Portfolio EDP, zostało jakieś 75-80 ml
Everyday Minerals, Puder prasowany Olive Fair, 8g, użyty kilka razy, ubytek praktycznie znikom cos u mnie??
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z mojej strony: odsypka Lucidity /ilość uzgodniona/, serum Eveline oraz puzzle w zamian za: tonik Clinique, paletka Essence Sun Club, olejek do demakijażu i buteleczka po serum oriflame. Jeśli wszystko się zgadza, to proszę o wiadomość na PW. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Tak, interesowałby mnie ten zapach. Niestety nie mogę skontaktować się z Wizażnka, która go rezerwowała (cement) . Czy znalazłabyś ewentualnie coś jeszcze? Jutro napiszę, co mogłabym Ci zaproponować poza wątkiem
![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że dopiero odpisuję ale mam ostatnio mało czasu. Cement na chwile obecną nie jest jeszcze wymieniony i prawdopodobnie nie będzie. Miał iśc do większej wymianki razem z moim depilatorem, ale nie możemy dojśc na PW do consensusu, więc pewnie cement zostanie.
Pamietam o Tobie, bo mimo dużego zaintersowanie nim dałas mi najlpesza ofertę na jego wymianę ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja twarzy:
Iwostin Purritin, Emulsja matująca – poj. 75 ml, zostało ponad połowa opakowania, term. ważności 08.2009 r. Coś u mnie? ![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Czy ten zapach to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5690
Jak możesz go opisac? Słodki, kwiatowy, świeży?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Rozumiem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- No cóż, szkoda, ale polecam się na przyszłość ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Czy interesuje Cię odlewka Euphorii? Jeśli tak to czy masz jakies zapachy poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.