![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki pielęgnacyjne, kolorowe, w tym kilka nowych!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
Podkład Satin Kolastyna 30ml Kolor: Jasny Beż Mam dwie sztuki jedna nowa, jedna raz używana jaka data ważności??? Perfecta Cera Wrażliwa Tonik oczyszczająco-łagodzący 175ml - również 1/5 opakowania zużyta jaka data ważności?? 11. Johnson's Baby Softwash Extracare Kremowy żel do mycia ciała z oliwką 400ml - używany kilkakrotnie data ważności?J prosze o odp. u mnie ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() Podkład Satin Kolastyna 30ml Kolor: Jasny Beż Ziaja Med, Kuracja naczynkowa, Krem uszczelniający naczynka krwionośne na noc 50ml Jesteś jeszcze zainteresowana wymianą? I czy ewentualnie taka wymiana byłaby ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki pielęgnacyjne,kolorowe,ki lka nowych i jedna EDP
Witaj
![]() 1. Rimell Lasting Finish Mineral Powder Foundation Kolor: 100 Ivory - użyłam go raz 2. Essence Pure Mineral Make Up Kolor:01 Soft Beige - użyłam go raz Joanna Z Apteczki Babuni Serum wygładzająco-regenerujące 50g - użyłam go kilkakrotnie Johnson's Baby Softwash Extracare Kremowy żel 400ml - używany kilkakrotnie Zapraszam , zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam te próbki itp. Niespecjalnie to wygląda ,ale możemy zrobić tak:
Lolita EDP-2,5ml YSL Baby Doll-2,5 ml Britney-Fantasy-7mlGuarlain-Terracota-2ml Oriflame-Tsun Lai-2,5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Mam tylko jedną GG White
![]() Woda ważna 12.09 próbka Eternity nie ma ważności, ale powinna być ok ![]() To byłabym zainteresowana dwoma podkładami kolastyny i tym żelem ![]()
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki pielęgnacyjne,kolorowe,ki lka nowych i jedna EDP
Cytat:
U Ciebie podoba mi się: =AVENE -woda termalna 150 ml zostało jakieś 50-70ml - (tylko podaj mi proszę datę ważności) I próbki: = CHANEL Chance niecałe 2 ml, kartonik = ARMANI CODE - próbka niecałe 1,5 ml, kartonik =EAU DE LALIQVE- ok 0,5 ml =AQVA DI GIO- 1,5 ml cała próbka =YVES ROCHER -Nature EDP, próbka (ok. 5ml )cała. Żelu Johnsona już nie ma. Czy taka wymiana, tych rzeczy o które pytałaś bez żelu, za te którymi ja jestem u Ciebie zainteresowana by Ci odpowiadała? Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-16 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Byłabym zainteresowana dwoma, a jeśli nie to jednym, tym dłużej ważnym
![]()
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tobie wysyłam dwa podkłady i żel (albo jeden podkład i żel i coś jeszcze innego co sobie dobierzesz) Ty mnie próbkę Eternity i Giordani White Gold Jeśli tak to możemy wymieniać sie adresami na PW. Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-16 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Słabo, że nie ma już Miracle
![]() Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-16 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie rezygnujemy, w żadnym wypadku
![]() ![]() Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-17 o 00:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Szampon Clear an Intensywna pielęgnacja włosów farbowanych i zniszczonych oraz suchej skóry głowy 200ml - użyłam go raz ? Czyli dla mnie by było: 1. Rimell Lasting Finish Mineral Powder Foundation Kolor: 100 Ivory - użyłam go raz 2. Essence Pure Mineral Make Up Kolor:01 Soft Beige - użyłam go raz Joanna Z Apteczki Babuni Serum wygładzająco-regenerujące 50g - użyłam go kilkakrotnie Dla Ciebie : =AVENE -woda termalna 150 ml zostało jakieś 50-70ml - kody AV5215A 18H12/5, daty nie ma żadnej I próbki: = CHANEL Chance niecałe 2 ml, kartonik = ARMANI CODE - próbka niecałe 1,5 ml, kartonik =EAU DE LALIQVE- ok 0,5 ml =AQVA DI GIO- 1,5 ml cała próbka =YVES ROCHER -Nature EDP, próbka (ok. 5ml )cała. + ... ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-16 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
a co ze mną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę Ci jeszcze dorzucić jeśli chcesz miniaturkę szamponu Clear Complete Soft Care o pojemności 50ml ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Już odpowiadam ![]() ![]() Tak sobie pomyślałam, że mogłabym przysłać razem z rzeczami, które Ci wyślę atomek, jeśli jest u Ciebie problem z fiolkami lub atomkami. Mogłabyś wlać tam coś co będzie dla mnie do wysyłki. Jeśli przyślę Ci atomek, to może zamiast Tsun Lai i Terracotty wlejesz mi tam odlewkę Lolity, a z próbek zamiast Lolity to dasz mi próbkę zapachu Lanvin lub Chopard Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-17 o 00:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303753 Z chęcią bym przyjęła tą miniaturę Clear ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-17 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Może lepiej, jakbym Ci zrobiła próbkę ok 3-4 g podkładu mineralnego Everyday Minerals? jasny odcień, formuła semmi-matte
![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-17 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Napisałam Pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się:
![]() Jedwab do włosów CHI Infusion. Produkt i zużycie widoczne na zdjęciu. Zużycie zaznaczone różową kreseczka po prawej stronie. Szampon odżywczy Klorane , z mango. Poj. 25 ml. wersja miniaturowa, nowy.Produkt widoczny na zdjęciu. Dwufazowy płyn do prostownicy Chantal.Poj. pierw. 200 gr. zużycie widoczne na zdjęciu. Odżywka w sprayu Color Energy Kadus.Pierw.poj.150ml.zos tało ok.70-72 ml Podobają mi się też miniaturki zapachów, które masz do wymiany. Mam dwa pytanka: Ile na chwilę obecną zostało płynu Chantal? I co oddasz z tych rzeczy, które wybrałam, za to co chciałabyś ode mnie? (Szczególnie interesują mnie kosmetyki do włosów i byłabym też wdzięczna, gdybyś podała mi ich daty ważności) Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-17 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
Jedwab do włosów Chi oraz szampon Klorane 25 ml - lecą już do innej wizażanki na wymiankę.
A ja zastanowiłam się ponownie czy na pewno te rzeczy od Ciebie będa mi na już potrzebne i doszłam do wniosku, ze na razie nie....więc przepraszam, na razie rezygnuję, ale za czas jakiś się odezwę, może wtedy i Ty czymś się nowym też u mnie zainteresujesz ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
przepraszam,że tak długo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli podsumowując ja bym od Ciebie dostała: Britney Fantasy 7ml Odlewkę Lolity i próbki Baby Doll i Terracotty a może w drugim atomku zrobiłabyś próbkę L LL, bo zauważyłam, że masz na odlewkę, a jeśli masz próbkę w fiolce to nawet byłoby lepiej. I czy chcesz ode mnie próbkę zapachu A.Coudray? Przyznam się szczerze, że nie wiem jeszcze jak do końca będzie z tonikiem Garniera, bo druga Wizażanka, która go chciała ma jedną rzecz co bardzo by mi sie przydała i kusi mnie, żeby go jej oddać. I czekam na jej odpowiedź. Także jak ją uzyskam, będziemy mogły zamknąć naszą wymiankę. Będę na 100% wiedziała czy oddam go jej czy tobie. Najwyżej, jeśli nie, to może dobierzesz u mnie coś innego, a jeśli nie to ja zrezygnuję z czegoś od Ciebie albo zaproponuję Ci jeszcze coś z próbek zapachów z poza wątku. P. S. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to zamieszanie z tym tonikiem. Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-19 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.