Wymienię Kolorówka: L'Oreal, Revlon, INGLOT, AVON, Bourjois...pielęgnacja włosów. ZAPRASZAM!!! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-15, 08:19   #91
Ally_
Raczkowanie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Kolorówka: L'Oreal, Revlon, INGLOT, AVON, Bourjois...pielęgnacja włosów. ZAPRAS

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
a może być za bahię
  1. L'OREAL mineral make-up - użyty kilka razy także zużycie niewielkie. Kolor Golden sand W5. Ciepła beżowa tonacja.
i róż?

bardzo ciemny jest ten l'oreal?
L'Oreal za Bahię to trochę za dużo Zgodziłabym się na wymiankę, gdybyś dorzuciła olejki kokosowe. Możesz coś więcej o nich napisać, ew. wkleić linka do opisu firmy?

Golden Sand jest dość ciemny. Nadaje się do opalonej skóry lub dla osób z naturalną średnią karnacją. Kolorki idą w kierunku beżu i żółtego.
Ally_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-15, 08:24   #92
aneczka358
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
Dot.: Kolorówka: L'Oreal, Revlon, INGLOT, AVON, Bourjois...pielęgnacja włosów. ZAPRAS

niestety nic nie znalazłam pozdrawiam
aneczka358 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-17, 14:33   #93
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18
Dot.: DOKŁADKA - L'Oreal, Revlon, INGLOT, AVON, Bourjois...pielęgnacja włosów. ZAPRAS

pielegnacja:
avon nowe
krem clinical thermafirm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...tingujacy.html
avon rejuvenate https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-i-na-noc.html
avon clinical serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ift-serum.html
anew cleanse https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nia-2-w-1.html
anew clinical trilaser https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cellulitu.html
planet spa krem relaksujacy do dłoni i stop sake i ryz

planet spa blotna maska do ciala https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-martwego.html
solutionos tonik p oznakom starzenia
solutions krem nawilzajaco opalajacy do buzi
liv botanics noc

perfumy:
fire me https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...me-up-edt.html
perceive https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ceive-edp.html
signature https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ature-edt.html
tta in love https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-love-edp.html

La Roche Posay, Anthelios AC SPF 30 (Fluid ochronny do skóry tłustej i trądzikowej)

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,24412,anthelios-ac-spf-30-ppd-25.html

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

# INGLOT lakier do paznokci kolor nr 313. Transparenty lakier o lekko brzoskwionowej poświacie. Masa mieniących się drobinek, świetny jako wykończenie francha. Pozostało ok. 80% lakieru. Świeży, mokry.
# INGLOT lakier do paznokci kolor nr 18. Transparentny lakier o mlecznej poświacie. Mnóstwo mieniących się na różowo drobinek, świetny jako wykończenie francha. Pozostało ok 50% lakieru. Świeży, mokry.

ORIFLAME Giordani Gold kolor Eclipse. Szlachetny, ciemny fiolet. Lakier gęsty, ale taką konsystencje miał od nowości. Świetnie kryje już za pierwszą warstwą. Zużycie oceniam na 30%. Świeży, gęsty.

1. LANCOME Miracle perfum -Oryginalna pojemność 50 ml. Pozostałość widać na zdjęciu.+zel i balsam

v

to mnie interesuje
Stary 2009-03-17, 15:08   #94
Ally_
Raczkowanie

mucia18 niestety nic nie znalazłam. To w większości kosmetyki do cery dojrzałej podczas gdy ja młoda dziewczynka jeszcze jestem Szukam przede wszystkim kosmetyków do cery naczynkowej ale też różnych specyfików do oczyszczania buźki.

Także na chwilę obecną muszę zrezygnować, ale będę zaglądać do Twojego kramika.
Stary 2009-03-17, 15:26   #95
Hisoka
Zakorzenienie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
GG do Hisoka

wiem, wiem.Zastanawiam się , bo na olejki mam dużo chętnych,a tego pudru trochę sie boje brać jak jest po terminie.
Stary 2009-03-17, 15:40   #96
Ally_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
wiem, wiem.Zastanawiam się , bo na olejki mam dużo chętnych,a tego pudru trochę sie boje brać jak jest po terminie.
Spoko Rozumiem A możesz mi mimo wszystko podać jakieś namiary na te olejki...bo mnie strasznie zainteresowały

Mogę Ci podać wieczorem kod z pudru Helenki? Może uda Ci się sprawdzić na jakimś kalkulatorze jego datę.
Stary 2009-03-17, 16:14   #97
DorotkaPsotka
Rozeznanie

podoba się
  1. MAYBELLINE expertwear - długotrwały róż do policzków kolor 53 sweetheart rose. Zużycie znaczne, widoczne na zdjęciu. Zestaw z pędzelkiem. (zdjęcie post #79)
L'OREAL True Match - podkład dopasowujący się do koloru skóry. Kolor W3 Golden Beige. Końcówka - na wypróbowanie [dużo tej końcówki?]

L'OREAL Glam Shine 6h - długotrwały błyszczyk. Kolor 103 Forever Nude (ten z reklamy). Użyta kilka razy. Ubytek oceniam na 10%.

L'OREAL mineral make-up - użyty kilka razy także zużycie niewielkie. Kolor Golden sand W5. Ciepła beżowa tonacja.
Stary 2009-03-17, 21:08   #98
Ally_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DorotkaPsotka Pokaż wiadomość
podoba się
  1. MAYBELLINE expertwear - długotrwały róż do policzków kolor 53 sweetheart rose. Zużycie znaczne, widoczne na zdjęciu. Zestaw z pędzelkiem. (zdjęcie post #79)
L'OREAL True Match - podkład dopasowujący się do koloru skóry. Kolor W3 Golden Beige. Końcówka - na wypróbowanie [dużo tej końcówki?]

L'OREAL Glam Shine 6h - długotrwały błyszczyk. Kolor 103 Forever Nude (ten z reklamy). Użyta kilka razy. Ubytek oceniam na 10%.

L'OREAL mineral make-up - użyty kilka razy także zużycie niewielkie. Kolor Golden sand W5. Ciepła beżowa tonacja.

Ciężko powiedzieć W buteleczce mimo tego, że szklanej nic nie widać. Ale myślę, że starczy jeszcze na kilka użyć...

Z rezygnuję chyba jednak z wymianki. Przeczytałam sobie opinie na KWC na temat balsamu i nie jest polecany, a za sam krem do rąk nie opłaca się wymieniać.
Stary 2009-03-18, 20:12   #99
Nicole
Zakorzenienie

Przekupka: 77 pkt / 99% pozyt.

Witam

Za mojego Smackersa Waniliowego i krem Under Twenty mango chciałabym
L'OREAL mineral make-up - użyty kilka razy także zużycie niewielkie. Kolor Golden sand W5. Ciepła beżowa tonacja
Co Ty na taką wymiankę?

Nicole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-18, 22:00   #100
nanaaaaa87
Zadomowienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

witaj, niestety w watku nic dla siebie nie widze, pozdrawiam
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 19:03   #101
Ally_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nicole Pokaż wiadomość
Witam

Za mojego Smackersa Waniliowego i krem Under Twenty mango chciałabym
L'OREAL mineral make-up - użyty kilka razy także zużycie niewielkie. Kolor Golden sand W5. Ciepła beżowa tonacja
Co Ty na taką wymiankę?
Smackers i kremik Erisa to jednak trochę za mało za prawie nowy puder mineralny L'oreala. Sama przyznasz, że wartość pudru jest wyższa niż obie te rzeczy więc nie bardzo mi się to opłaca. Jeżeli więc nie wyszukałaś sobie nic innego to będę musiała podziekować
Stary 2009-03-19, 19:12   #102
Nicole
Zakorzenienie

Przekupka: 77 pkt / 99% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Ally_ Pokaż wiadomość
Smackers i kremik Erisa to jednak trochę za mało za prawie nowy puder mineralny L'oreala. Sama przyznasz, że wartość pudru jest wyższa niż obie te rzeczy więc nie bardzo mi się to opłaca. Jeżeli więc nie wyszukałaś sobie nic innego to będę musiała podziekować
Ok, może innym razem znajdę coś dla siebie rozumiem i pozdrawiam

Nicole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 20:39   #103
_kapryska_
JESTEM ONA

Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
Dot.: DOKŁADKA - L'Oreal, Revlon, INGLOT, AVON, Bourjois...pielęgnacja włosów. ZAPRAS

Ally
Mam brązową kredkę do brwi i powiek, Max Factor, wypróbowana 1x na powiece.
Interesuje mnie sypki cień sliwka Avon i może coś jeszcze

edit: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309301to mój wątek

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Ally
Wstawiłam fotki Lacoste i L`oreal w 1szym poście- jakośc przy lampce i zrobione kamerką z lapka- także na chwilę obecna nie najlepsza, ale da sie zobaczyc

Odnośnie filtra mogę napisac , że ma postac półpłynną z 'kuleczką ' w środku, i chcę wymienic tylko dlatego , że ... jest dla mnie za ciemny, bo ja bardzo blada jestem.Op. ma bardzo malutki dziubek do nakładania , także nie istnieje szansa na wydostanie się większej ilości niż byśmy potrzebowały.

Z chęcią wypróbowałabym Miracle, jednak niespecjalnie widac ilośc płynu we flakoniku

A cień za kredkę zgadzam się

Reszta do negocjacji jak najbardziej

.

Edytowane przez _kapryska_
Czas edycji: 2009-03-19 o 19:24
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 21:17   #104
Ally_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _kapryska_ Pokaż wiadomość
Ally
Mam brązową kredkę do brwi i powiek, Max Factor, wypróbowana 1x na powiece.
Interesuje mnie sypki cień sliwka Avon i może coś jeszcze

edit: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309301to mój wątek

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Ally
Wstawiłam fotki Lacoste i L`oreal w 1szym poście- jakośc przy lampce i zrobione kamerką z lapka- także na chwilę obecna nie najlepsza, ale da sie zobaczyc

Odnośnie filtra mogę napisac , że ma postac półpłynną z 'kuleczką ' w środku, i chcę wymienic tylko dlatego , że ... jest dla mnie za ciemny, bo ja bardzo blada jestem.Op. ma bardzo malutki dziubek do nakładania , także nie istnieje szansa na wydostanie się większej ilości niż byśmy potrzebowały.

Z chęcią wypróbowałabym Miracle, jednak niespecjalnie widac ilośc płynu we flakoniku

A cień za kredkę zgadzam się

Reszta do negocjacji jak najbardziej
Kochana jest go malutko....może jakieś 10-15 ml w porywach. Na wypróbowanie. Na L'oreala chyba również się zdecyduję. Do kiedy jest ważny? Zachował jeszcze swoje właściwości?

Powiedz co chciałabyś dobrać do wymianki jeszcze.

Pozdrawiam
Stary 2009-03-19, 21:25   #105
_kapryska_
JESTEM ONA

Cytat:
Kochana jest go malutko....może jakieś 10-15 ml w porywach. Na wypróbowanie. Na L'oreala chyba również się zdecyduję. Do kiedy jest ważny? Zachował jeszcze swoje właściwości?

Powiedz co chciałabyś dobrać do wymianki jeszcze.

Pozdrawiam
Filtr jest z zeszłego roku, ma znaczek od otwarcia 12 miesięcy. jestem alergikiem i rzadko z czym można dogodzic mojej cerze, a jego użyłam w tym roku 2x( stąd takie zastanawianie się nad oddaniem do wymiany) i nic się nie dzieje, spełnia swoją rolę, tyle , że jak wspomniałam zbyt ciemny dla mnie, niestety.

Wstępnie jak miałaby wyglądac nasza wymiana?

.
Stary 2009-03-19, 21:35   #106
Ally_
Raczkowanie

Cytat:
Filtr jest z zeszłego roku, ma znaczek od otwarcia 12 miesięcy. jestem alergikiem i rzadko z czym można dogodzic mojej cerze, a jego użyłam w tym roku 2x( stąd takie zastanawianie się nad oddaniem do wymiany) i nic się nie dzieje, spełnia swoją rolę, tyle , że jak wspomniałam zbyt ciemny dla mnie, niestety.

Wstępnie jak miałaby wyglądac nasza wymiana?
A powiedz mi który kolorek AVONa Cię zainteresował? Bo ja jutro wysyłam ten czekoladkowy do jednej wizażynki, a nie określiłaś mi dokładnie o który Ci chodzi (muszę zaktualizować pierwszy wątek).

Mogłybyśmy zrobić zatem tak.
Ja: Cień AVON, perfum Lancome Miracle + żel i balsam z tej linii (całość w oryginalnym pudełeczku które jest przecudne i chętnie bym sobie go zostawiła, ale oddam całość jako gratis)
Ty: kredka Max Factor, L'oreal, Lacoste touche of pink. Jeżelibyś się zgodziła to dobrałabym sobie mgiełkę AVONa be kissable.

Daj znać co Ty na to
Stary 2009-03-19, 21:47   #107
_kapryska_
JESTEM ONA

Kolor śliwka ( pisałam ) - czy on ma inne opakowanie, niż te, które widziałam na stronie Avonu?

Mgiełka jest raczej na 100% do wymiany uszykowana, tyle , ze Wizażanka może dopiero później wysłac przesyłkę i dlatego jeszcze jest w wątku.

L`oreal i Lacoste musze przemyslec, ponieważ niekoniecznie jestem zainteresowana żelem i balsamem

Cytat:
A powiedz mi który kolorek AVONa Cię zainteresował? Bo ja jutro wysyłam ten czekoladkowy do jednej wizażynki, a nie określiłaś mi dokładnie o który Ci chodzi (muszę zaktualizować pierwszy wątek).

Mogłybyśmy zrobić zatem tak.
Ja: Cień AVON, perfum Lancome Miracle + żel i balsam z tej linii (całość w oryginalnym pudełeczku które jest przecudne i chętnie bym sobie go zostawiła, ale oddam całość jako gratis)
Ty: kredka Max Factor, L'oreal, Lacoste touche of pink. Jeżelibyś się zgodziła to dobrałabym sobie mgiełkę AVONa be kissable.

Daj znać co Ty na to

.
Stary 2009-03-19, 22:11   #108
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

BIELENDA SEXY LOOK - serum wygładzające okolice ust - etap I - 100% naturalny kolagen. NOWY! (zdjęcie post #79)

coś u mnie?

Pozdrawiam,
Stary 2009-03-20, 12:35   #109
Ally_
Raczkowanie

Cytat:
Kolor śliwka ( pisałam ) - czy on ma inne opakowanie, niż te, które widziałam na stronie Avonu?

Mgiełka jest raczej na 100% do wymiany uszykowana, tyle , ze Wizażanka może dopiero później wysłac przesyłkę i dlatego jeszcze jest w wątku.

L`oreal i Lacoste musze przemyslec, ponieważ niekoniecznie jestem zainteresowana żelem i balsamem
Oj przepraszam Kochana w takim razie musiałam to pominąć Wybacz, mój błąd.
W razie czego mam jeszcze w wątku zapach Davidoff Cool Water gdybyś była zainteresowana, poza wątkiem mogę zaproponować odpsik (15 ml) Angela TM....mam 100ml butle i chyba nie zużyje do końca świata
Jeżeli chodzi o opakowanie to jest to ta nowsza wersja. Poprzedni cień (ten czekoladkowy) kupowałam ze świątecznego katalogu i był jeszcze w takiej buteleczce ze szpikulcem. Ten świkowy jest nowszy (zamawiałam go jakoś na początku tego roku) i przyszedł już do mnie w takiej nowej buteleczce

Z ciekawości przejrzałam katalog on-line na stronie AVONu ale nie widzę tych cieni w tym katalogu.

OK, to zastanów się co i jak i daj mi znać
Stary 2009-03-20, 13:28   #110
kisssek
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.

BOURJOIS Blush - róż kolor 32 Ambre d'Ore cos u mnie?

kisssek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 13:36   #111
bianeczkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.

1. INGLOT - cienie integra trio. Kolor różowy. Zużycie: najbardziej widoczne w najjaśniejszym kolorze, lekkie wgłębienie w średnim, lekko muśnięta góra w najciemmniejszym. Zestaw z pacynką. (zdjęcie post #79)
  2. BIELENDA SEXY LOOK - serum wygładzające okolice ust - etap I - 100% naturalny kolagen. NOWY! (zdjęcie post #79)
  3. REUTTER Super Deo - Antyperspirant 100% naturalny. Jedyny składnik to: Ammonium Alum. Mega wydajny, na mojej skórze niestety się nie sprawdził. Użyty zaledwie kilka razy. Zainteresowane odsyłam do opisu na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6499,super-deo.html Chętnej na niego Wizażynce oczywiście zetrę górę kryształu. (zdjęcie post #79)
GARNIER odżywienie i komfort - odżywczy krem na noc dla skóry suchej i wrażliwej. Zawiera miód - zostało ok. 90% (zużycie widać dokładnie na zdjęciu)
  1. GAL odżywka kreatynowa - 24 kapsułki. Oddam całość lub część. Ważna do 10.2009. Cudowne na rzęsy, paznokcie. Megawydajne...ja niestety nie zdołam zużyć
Davidoff Cool water - oryginalny, zakupiony na bezcłówce, z kartonikiem. Ilość perfumu widać na zdjęciu. Oceniam na jakieś 15-20 ml. Wymienię tylko i wyłącznie na inny zapach!

xoś u mnie?

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 13:53   #112
_kapryska_
JESTEM ONA

Ally
No coś Ty - nie ma za co, i bardzo dobrze że wolisz się upewnic czy o dany kosmetyk chodzi

Tzn. strona wyświetliła wszystkie cienie jakie mają w ofercie- po wpisie nazwy cieni i marki. i te cienie były właśnie jeszcze z dłuższym aplikatorem.

Mam obawy , że Angel mnie 'zabije' , ale coś wymyślimy
Przejrzę wszystko u Ciebie i tak teraz na szybko pomyslałam , jeśli nie uda się wymiana z zapachami to reszta jak najbardziej i wtedy będę szukała za podkład- filtr. Może tak byc?

edit: A może masz jeszcze coś ( zapach i inne ) poza wątkiem ?

Cytat:
Oj przepraszam Kochana w takim razie musiałam to pominąć Wybacz, mój błąd.
W razie czego mam jeszcze w wątku zapach Davidoff Cool Water gdybyś była zainteresowana, poza wątkiem mogę zaproponować odpsik (15 ml) Angela TM....mam 100ml butle i chyba nie zużyje do końca świata
Jeżeli chodzi o opakowanie to jest to ta nowsza wersja. Poprzedni cień (ten czekoladkowy) kupowałam ze świątecznego katalogu i był jeszcze w takiej buteleczce ze szpikulcem. Ten świkowy jest nowszy (zamawiałam go jakoś na początku tego roku) i przyszedł już do mnie w takiej nowej buteleczce

Z ciekawości przejrzałam katalog on-line na stronie AVONu ale nie widzę tych cieni w tym katalogu.

OK, to zastanów się co i jak i daj mi znać

.

Czas edycji: 2009-03-20 o 20:15 Powód: dopisek
Stary 2009-03-20, 14:31   #113
Ally_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
BIELENDA SEXY LOOK - serum wygładzające okolice ust - etap I - 100% naturalny kolagen. NOWY! (zdjęcie post #79)

coś u mnie?

Pozdrawiam,
Cytat:
Napisane przez kisssek Pokaż wiadomość
BOURJOIS Blush - róż kolor 32 Ambre d'Ore cos u mnie?
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
  1. INGLOT - cienie integra trio. Kolor różowy. Zużycie: najbardziej widoczne w najjaśniejszym kolorze, lekkie wgłębienie w średnim, lekko muśnięta góra w najciemmniejszym. Zestaw z pacynką. (zdjęcie post #79)
  2. BIELENDA SEXY LOOK - serum wygładzające okolice ust - etap I - 100% naturalny kolagen. NOWY! (zdjęcie post #79)
  3. REUTTER Super Deo - Antyperspirant 100% naturalny. Jedyny składnik to: Ammonium Alum. Mega wydajny, na mojej skórze niestety się nie sprawdził. Użyty zaledwie kilka razy. Zainteresowane odsyłam do opisu na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6499,super-deo.html Chętnej na niego Wizażynce oczywiście zetrę górę kryształu. (zdjęcie post #79)
GARNIER odżywienie i komfort - odżywczy krem na noc dla skóry suchej i wrażliwej. Zawiera miód - zostało ok. 90% (zużycie widać dokładnie na zdjęciu)
  1. GAL odżywka kreatynowa - 24 kapsułki. Oddam całość lub część. Ważna do 10.2009. Cudowne na rzęsy, paznokcie. Megawydajne...ja niestety nie zdołam zużyć
Davidoff Cool water - oryginalny, zakupiony na bezcłówce, z kartonikiem. Ilość perfumu widać na zdjęciu. Oceniam na jakieś 15-20 ml. Wymienię tylko i wyłącznie na inny zapach!

xoś u mnie?

Kasza Manna, kisssek niestety nic nie znalazłam

bianeczkaa muszę mieć więcej czasu, żeby na spokojnie przeglądnąć Twój wątek, bo na pewno coś znajdę. Dam znać wieczorkiem, OK?
Stary 2009-03-20, 18:13   #114
Anitka11
Zakorzenienie

Przekupka: 227 pkt / 100% pozyt.
GG do Anitka11

Kolor cienia to brąz.
U Ciebie podoba mi się YVES ROCHE Jardins du monde - zapach Pomarańcza z Florydy - NOWY
I może masz cos jeszcze po za wątkiem?
Np, smackersa, jakis balsam do ust, błyszczyk ale bardzo jasniutki róż (chłodny)?
Stary 2009-03-21, 08:17   #115
bianeczkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.

bo są zarezerwowane te już miały być wymienione, ale wizażank się nie odzywa, a co by cie interesowało?

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-21, 21:17   #116
Ally_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anitka11 Pokaż wiadomość
Kolor cienia to brąz.
U Ciebie podoba mi się YVES ROCHE Jardins du monde - zapach Pomarańcza z Florydy - NOWY
I może masz cos jeszcze po za wątkiem?
Np, smackersa, jakis balsam do ust, błyszczyk ale bardzo jasniutki róż (chłodny)?
Smackersa posiadam truskawkowego. Chętnie go wymienię, bo jakoś nie przypadł mi do gustu. Jeżeli chodzi o błyszczyk to mam w wątku właśnie jaśniutki róż. Widziałaś?

Co do cienia to jeszcze się zastanowię bo dużo mam brązów, ale na mgiełkę jestem chętna

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
bo są zarezerwowane te już miały być wymienione, ale wizażank się nie odzywa, a co by cie interesowało?
interesowałyby mnie właśnie te dwie rzeczy (zarezerwowane) zapach elisabeth i schwarzkopf. Masz coś poza wątkiem? Byłabym zainteresowana większą wymianką, a widzę, że dużo rzeczy sobie u mnie wyszukałaś

Davidoff na razie jest zarezerowowany, ale pozostałe są wolne
Stary 2009-03-21, 21:21   #117
madeleine91
Zadomowienie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.

coś za paletkę isa dora?
madeleine91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 09:53   #118
Ally_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madeleine91 Pokaż wiadomość
coś za paletkę isa dora?
Isadory już dawno nie ma

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Ally
No coś Ty - nie ma za co, i bardzo dobrze że wolisz się upewnic czy o dany kosmetyk chodzi

Tzn. strona wyświetliła wszystkie cienie jakie mają w ofercie- po wpisie nazwy cieni i marki. i te cienie były właśnie jeszcze z dłuższym aplikatorem.

Mam obawy , że Angel mnie 'zabije' , ale coś wymyślimy
Przejrzę wszystko u Ciebie i tak teraz na szybko pomyslałam , jeśli nie uda się wymiana z zapachami to reszta jak najbardziej i wtedy będę szukała za podkład- filtr. Może tak byc?

edit: A może masz jeszcze coś ( zapach i inne ) poza wątkiem ?
Z zapachów mam już jedynie jakieś próbeczki. Z innych rzeczy może coś by się znalazło....pytanie czego szukasz
Stary 2009-03-22, 14:57   #119
_kapryska_
JESTEM ONA

Cytat:

Z zapachów mam już jedynie jakieś próbeczki. Z innych rzeczy może coś by się znalazło....pytanie czego szukasz
Zawsze przyjmę Physiogel żel myjący hipoalergiczny, również krem tej marki.

Może tusz kolor ciemny fiolet, wydłużający i pogrubiający , ale tylko nowy
i róż mineralny w jasnym odcieniu ciepłego różu, najlepiej nowy ( kupiłam i... odcień trochę nie taki jak chciałam )

Wszystko co związane z noworodkiem i ew. próbka E. Blossom, gdybyś miała.

To teraz przyszło mi do głowy...

edit: gdybyś jednak nie miała nic z powyższych, to chyba wrócę do Twojej wersji pierwotnej - tylko mam prośbę - czy tubki nadają się np. na prezent- bo tubka z żelem prześwituje i nie jest pełna- przepraszam za to pytanie, ale tak widzę - może one tak mają i czy mogłabyś zrobic fotkę flakonikowi tak, by mozna było ocenic ilośc w ml plus minus- bo jednak 5, 10 czy 15 ml to jest różnica Mam nadzieję , że nie jestem zbyt kapryśna
I jakiś drobiazg bym dobrała do tego. Daj znac jak to widzisz

.

Czas edycji: 2009-03-22 o 16:51
Stary 2009-03-22, 18:26   #120
Anitka11
Zakorzenienie

Przekupka: 227 pkt / 100% pozyt.
GG do Anitka11

O to ja jestem chetna na smackersa truskawkowego, a blyszczyk chyba mi jakos umknal
To jak?
Wymiana?
Cień mogę dorzucić gratis.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości