![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita i ...cyklon B
Cytat:
![]() Jedyne co mi się po głowie kołacze to, że: - ja nie mam smaku, bo oburzyło mnie Twoje porównanie; - musiałaś być mocno zmęczona pisząc to zdanie; a przynajmniej mam taką nadzieję; - mogłabym się teraz podpisać pod niżej wymienionym kawałkiem Twojej wypowiedzi: "świadomie chce zagrać na ludzkich emocjach po to, by uczynić swą recenzję bardziej efektowną." Ogólnie wrażenie cholernie przykre. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Mam pomysl: moze zakonczmy juz te dyskusje, bo nie prowadzi ona rzeczywiscie do niczego. Kazdy ma swoj poglad w tej kwestii i raczej bedzie sie go trzymal. Nie ma sensu nikogo na sile do niczego przekonywac. Skutki moga byc tylko takie, ze Wizazanki sie na siebie pooobrazaja i bedzie to widac w innych, zupelnie niewinnych dskusjach na temat zapachow. Jestem przeciwniczka stosowania odwetu, ale jak ktos sie do kogos uprzedzi, to o zlosliwosc juz bedzie latwo. Dlatego moze zakonczmy na tym, ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie w jakiejs kwestii i nalezy to uszanowac. Nie chcialabym, zeby ten watek przeszkadzal nam potem w innych dyskusjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się długo czy zabierać głos w tej sprawie,
na tyle długo, że ktoś już zdażył napisać, to co ja chciałam ![]() Mogę się teraz tylko podpisać obiema rękami i nogami Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
Zacytuję Kropkę75
"Już rozumiem dlaczego świat cały się z nas śmieje. Zakompleksieni Polacy, żyjący przeszłością i w każdym słowie dopatrujący się wielkiej krzywdy nam wyrządzonej, krzyczący o tym w prawo i lewo, jakbyśmy tylko dzięki temu mogli istnieć, że ktoś kiedyś gdzieś... " To właśnie bardzo zakompleksieni Polacy uwazają ,że cały świat się z nas śmieje. Ja mam przyjemność obracać się w świecie , który ma wielkie poszanowanie dla wszelakich zbrodni w całej historii świata. A było ich sporo . Nikt czy to w Polsce czy gdzies na swiecie nie ma z tego powodu ochoty smiać się do rozpuku. Miliony lat miną, a my dalej będziemy histeryzować na sam widok słów: Oświęcim, kwas pruski, Żyd, Holocaust, cyklon B itp. Może jeszcze zażądajmy od tamtego forum odszkodowania i przeprosin na łamach prasy..." Po co czekać miliony lat , można przecież już teraz bez histerii isć i nasikać na przykład na pomnik pomordowanych w czasie wojny polskich dzieci . No przeciez to tylko pomnik , to tylko czyjeś wspomnienia czyjś ból i łzy rozpaczy. Eeee tam , machnać ręką przecież to dawno było ,już nikt nie pamięta bo pamiętać to śmieszne jest , nie warto zawracać sobie głowy A i ubaw murowany . |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż mi proszę kto i w którym momencie pisał o tym, że Oświęcim to żarty i należy się z tego śmiać??? Albo nie należy pamiętać, bo to śmieszne? Albo że machnąć ręką?? I pomyśl zanim następny raz coś tak bystrego napiszesz, błagam Cię! ![]() O ile dobrze zrozumiałam nikt nie sikał na żaden pomnik, tylko się komuś kwas pruski z migdałowym aromatem Lolki skojarzył. Na temat tragedii II wojny światowej to proponuję na plotkowy iść albo dział historyczny założyć i tam ubolewać nad losem pomordowanych, bo to chyba niewłaściwe miejsce jest. ![]() ______________ Może jakaś modka nas tu odwiedzi, było by miło, bo chyba czas zamknąć ten wątek... Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-03-02 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
"Już rozumiem dlaczego świat cały się z nas śmieje. Zakompleksieni Polacy, żyjący przeszłością i w każdym słowie dopatrujący się wielkiej krzywdy nam wyrządzonej, krzyczący o tym w prawo i lewo, jakbyśmy tylko dzięki temu mogli istnieć, że ktoś kiedyś gdzieś... " posłużę się znów cytatem . Czy nie ironizujesz przypadkowo ? Nie mierzysz zbyt wysoko . Ja na przykład nie życzę sobie abyś za mnie oceniała czy jestem zakompleksiona czy nie , czy krzyczę na prawo i lewo z powodu wielkiej krzywdy . A i pamiętaj ,że każdy żyje poniekąd dzięki swej historii . cytat : "I pomyśl zanim następny raz coś tak bystrego napiszesz, błagam Cię! ![]() Bystrość czy nie bystrość moja odpowiedzią jest na Twoja ironię , żenującą cokolwiek. Jak sie do tego odnosisz nie specjalnie mnie interesuje. Tak zdecydowanie wątek zszedł na złe tory. Lolita - Cyklon B takie lekkie, infantylne porównanko. edit ; wytłusściłaś w mojej wypowiedzi to co dla Ciebie wygodne - ale to całość jest odpowiedzią na twoje zarzuty o śmieszności tych , którzy pielęgnują wspomnienia o bliskich i pamiętają choć jak twierdzisz jest to zabawne i histeryczne zachowanie Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-03-02 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Wątek zmierza w bardzo złym kierunku. Na prośbę użytkowniczek i dla spokoju sumienia zamykam go
![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.