![]() |
#91 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Moment prawdy"
Cytat:
![]() Cytat:
To jest moim zdaniem nielogiczne bo tam nie oplaca sie klamac. Nawet jesli sklamiesz tracisz wszystko, a ludzie itak dowiaduja sie jaka jest prawda. wiec tracisz nie tylko pieniadze, ale rownoczesnie przyznales sie do prawdy ;]
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem trochę zawiedziona wczorajszym programem. Wszystko wydawało mi się sztuczne. Po pierwsze, po co ta kobieta zastanawiała się nad odpowiedziami, jakby pierwszy raz słyszała pytanie(a przecież nie był to pierwszy raz)? Poza tym strasznie nienaturalne wydawało mi się zachowanie jej męża...
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakiś czas temu oglądałam program na temat wykrywaczy kłamstw. Projektów i pomysłów jest dużo, ale najlepszy i najskuteczniejszy polega na badaniu próbek głosu. Komputer monitoruje i wykrywa wszystkie napięcia głosu, co ciekawe niektóre firmy to stosują podczas rozmowy kwalifikacyjnej ![]() A tak serio, uważam, że dlatego badania robione są kilka dni wcześniej, żeby sprawdzić, przetestować daną osobę jak reaguje na wariograf i wyeliminować te które są niepodatne. Sądzę że pytania układa psycholog, który wyłapuje te pytania, które będą sprawiały problem uczestnikowi, a przy okazji będzie większy show ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że ten program szybciej znikinie z anteny niz się tam pojawił.
![]() |
#96 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Trochę tak nadęcie mi może zabrzmiało, tak naprawdę raczej nie obejrzę ze względu na czas. Gdybym miała przyglądać się każdej...
Przyznam, że mnie po prostu odzwyczaiła od przyglądania się pewnym dziwowiskom Drzyzga i Rozmowy, nie bawi mnie oglądanie baby na wizji zwierzającej się, że mąż jej nie dotykal od 4 dni; po prostu dla mnie formuła prania brudów już jest na tyle przejadła, że mi się nawet klikać;-) nie chce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
A zgłosiłybyście się do tego prgramu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
nigdy w zyciu! mimo ze nie mam na koncie jakichś wybryków, które mogłby kogoś zbulwersować, dla mnie takie programy to robienie z siebie pajaca i obiekt kpin. Wydaje mi się, że trzeba byc dziwnym człowiekiem żeby sprzedawać najintymniejsze momenty z życia swojego i własnej rodziny .
![]() Edytowane przez crippled Czas edycji: 2009-03-06 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
W życiu bym się na to nie zgodziła. Nie rozumiem ludzi, którzy tak chętnie wywlekają swoje życie prywatne na widok publiczny. Pieniądze to nie wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Nigdy w zyciu!
Cytat:
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
A wy w ogóle wierzycie, że to jest naprawdę? Wg mnie ci ludzie są podstawieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Nie- po pierwsze cały świat nie musi wiedzieć,że boję się chodzić do wc o 12 w nocy i innych takich
![]() sztuczne to wszystko, nie zdziwiłabym się gdyby byli podstawieni.
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11320870]A wy w ogóle wierzycie, że to jest naprawdę? Wg mnie ci ludzie są podstawieni
![]() Nie sądzę, że są podstawieni. Nigdy nie wierzyłam że ludzie w rozmowach w toku sami z siebie, z chęcią idą do telewizji żeby opowiadaż że nie układa im się z mężem czy z żoną w łóżku. Do momentu gdy wystąpił tam mój znajomy. Po prostu zaczęłam wierzyć że są ludzie, którzy są gotowi uzewnętrznić się przed całą Polską. Za pieniądze lub też za nic.
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11320870]A wy w ogóle wierzycie, że to jest naprawdę? Wg mnie ci ludzie są podstawieni ![]() Otoz to, ja nic wczesniej nie slyszalam. A przewaznie jest, zeby wyslac smsa, czy zglosic sie na casting. A w tym przypadku chyba nic takiego nie bylo. Pozatym nie lubie Chajzera. Moglby jakos podkrecac atmosfere, wypytywac sie o szczegoly i zachecac do dalszego grania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, o te 3 pytanka mogła się bać, że odpowie źle ![]() ![]() A co do Chajzera... porazka. Zamiast zachecac do grania to on jej mowi zeby przerwala ;p
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Aha, bo ja myslala ze te 75tys. ma juz gwarantowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
nie, jak zle odpowie albo nie odpowie to wszystko traci ;]
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Powaliłyście mnie z tym Chajzerem
![]() Cóż za drętwy program...zamiast zachęcać do odpowiedzi, namawia na rezygnację z gry ![]() Pewnie nie stać ich na tak wielki wydatek jak wypłacenie ewentualnej nagrody ![]() ![]()
![]() |
#113 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
...ale znajomym, koleżankom, przyjaciółkom czy w internecie to ludzie się z przeróżnych spraw zwierzają i nie mają żadnej gwarancji, że ich sekrety utrzymywane są w powierzonej komuś tajemnicy..., a tak to chociaż kasa by była ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-03-07 o 18:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
nie
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11320870]A wy w ogóle wierzycie, że to jest naprawdę? Wg mnie ci ludzie są podstawieni ![]() nie widziałam tego programu, jedynie jakąś reklamę i wydawało mi się to strasznie sztuczne...
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
nie zglosilabym sie nigdy do takiego programu poniewaz uwazam to za upokarzajace.. robienie wszystkiego dla forsy
prywatnosc na sprzedaz itd
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo takie pisanie o osobistych, in tymnych sprawach, problemach to nic innego jak kupczenie swoją prywatnością. No, ja tak to widzę... bo dla mnie nie ma różnicy czy ktoś w necie napisze, że miał grzybicę czy w programie padnie takie pytanie... To zależy, jakie masz tajemnice ![]() Edytowane przez Fresa Czas edycji: 2009-03-08 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
w różnej maści szołach albo aktorzy i kłamstwa, albo ludzie którzy bezproblemowo wywracają swoją dupę na ręby.
![]() Moim daniem i jedni i drudzy nie warci uwagi, aczkolwiek, ci drudzy, niewątpliwie umiejący czasem ;-) zadziwić jeszcze innych. No nie ma się co rżnąć na górnolotnych, bywa coś zabawnego, gdy przeciętna Kowalska zwierza się całej Polsce, że mąż ją posuwa raz na 2 tygodnie a częściej nie chce. 8-) Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-03-08 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Rozrywka niskich lotów.
Widziałam przypadkiem fragment, ale nie przykuł mojej uwagi na tyle, żeby mnie zatrzymać przy TV. Nie zgłosiłabym się do tego programu. Nie wszystko jest na sprzedać. Jeszcze za tak marną kasę. Główna nagroda to chyba tylko 250 tys. zł ![]() Kpina. Wyżej cenię swoją prywatność ![]() Ale jak widać niektórym starcza niższa kwota. Ale to chyba też kwestia szacunku dla samej siebie - mogłabym nie mieć za co żyć, a i tak nie zgłosiłabym się do programu. Miło zobaczyć Chajzera. Za dużo się nie zmienił. Czekałam na zonk ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.