"Moment prawdy" - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-06, 15:02   #91
Lucka91
Wtajemniczenie

Dot.: "Moment prawdy"

Cytat:
Napisane przez niktona Pokaż wiadomość
Z tego co ja zrozumialam to przed programem zadaja ci 100 pytan i ty na nie odpowiadasz tak lub nie ale oni ci nie mowia czy odpowiedziales dobrzy czy wariograf wykryl klamstwo.
I jak oni ci wylosuja z 100 pytan 21 i ty odpowiadasz to nie wiesz do konca czy Twoja odpowiedz jest prawidlowa
czy jakos tak to bylo:P

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
To ja Ci wytlumacze: wariograf zarejestruje zmiany w oddechu, cisnieniu krwi itd. Co moze oznaczac ze ktos klamie. Rownie dobrze moze oznaczac ze ktos jest nerwowy, ale mowi prawde. Wariograf nie wykrywa klamstw i owszem, myli sie.
rownie dobrze wariograf moze zarejestrowac takie zmiany jak opisales w momencie gdy ktos uslyszy pytanie ktore jest dla niego trudne, i zaczyna sie zastanawiac. Pozniej moze odpowiedziec prawde, a wariograf zanotuje ze skłamał.
To jest moim zdaniem nielogiczne bo tam nie oplaca sie klamac. Nawet jesli sklamiesz tracisz wszystko, a ludzie itak dowiaduja sie jaka jest prawda. wiec tracisz nie tylko pieniadze, ale rownoczesnie przyznales sie do prawdy ;]
Stary 2009-03-06, 15:57   #92
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Ja jestem trochę zawiedziona wczorajszym programem. Wszystko wydawało mi się sztuczne. Po pierwsze, po co ta kobieta zastanawiała się nad odpowiedziami, jakby pierwszy raz słyszała pytanie(a przecież nie był to pierwszy raz)? Poza tym strasznie nienaturalne wydawało mi się zachowanie jej męża...
Stary 2009-03-06, 16:08   #93
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nieprzytomna Pokaż wiadomość
Ja jestem trochę zawiedziona wczorajszym programem. Wszystko wydawało mi się sztuczne. Po pierwsze, po co ta kobieta zastanawiała się nad odpowiedziami, jakby pierwszy raz słyszała pytanie(a przecież nie był to pierwszy raz)? Poza tym strasznie nienaturalne wydawało mi się zachowanie jej męża...
No żenada, żenada w polsatowskim stylu...
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 20:40   #94
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość

rownie dobrze wariograf moze zarejestrowac takie zmiany jak opisales w momencie gdy ktos uslyszy pytanie ktore jest dla niego trudne, i zaczyna sie zastanawiac. Pozniej moze odpowiedziec prawde, a wariograf zanotuje ze skłamał.
To jest moim zdaniem nielogiczne bo tam nie oplaca sie klamac. Nawet jesli sklamiesz tracisz wszystko, a ludzie itak dowiaduja sie jaka jest prawda. wiec tracisz nie tylko pieniadze, ale rownoczesnie przyznales sie do prawdy ;]
Ale na tym właśnie możesz coś ugrać. Powiesz, że wariograf kłamał
Jakiś czas temu oglądałam program na temat wykrywaczy kłamstw. Projektów i pomysłów jest dużo, ale najlepszy i najskuteczniejszy polega na badaniu próbek głosu. Komputer monitoruje i wykrywa wszystkie napięcia głosu, co ciekawe niektóre firmy to stosują podczas rozmowy kwalifikacyjnej Skuteczność wyrycia kłamstwa jest dużo większa niż wariografem.

A tak serio, uważam, że dlatego badania robione są kilka dni wcześniej, żeby sprawdzić, przetestować daną osobę jak reaguje na wariograf i wyeliminować te które są niepodatne. Sądzę że pytania układa psycholog, który wyłapuje te pytania, które będą sprawiały problem uczestnikowi, a przy okazji będzie większy show
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 20:47   #95
crippled
Wtajemniczenie

Wydaje mi się, że ten program szybciej znikinie z anteny niz się tam pojawił.
Stary 2009-03-06, 21:04   #96
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez crippled Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że ten program szybciej znikinie z anteny niz się tam pojawił.
Łaj ?
Stary 2009-03-06, 21:47   #97
Hultaj
BAN stały

Trochę tak nadęcie mi może zabrzmiało, tak naprawdę raczej nie obejrzę ze względu na czas. Gdybym miała przyglądać się każdej...
Przyznam, że mnie po prostu odzwyczaiła od przyglądania się pewnym dziwowiskom Drzyzga i Rozmowy, nie bawi mnie oglądanie baby na wizji zwierzającej się, że mąż jej nie dotykal od 4 dni; po prostu dla mnie formuła prania brudów już jest na tyle przejadła, że mi się nawet klikać;-) nie chce.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 21:55   #98
crippled
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Łaj ?
nie wiem, ale czuje to w kościach
Stary 2009-03-06, 22:18   #99
Fresa
Zakorzenienie

A zgłosiłybyście się do tego prgramu?
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 22:26   #100
crippled
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
nigdy w zyciu! mimo ze nie mam na koncie jakichś wybryków, które mogłby kogoś zbulwersować, dla mnie takie programy to robienie z siebie pajaca i obiekt kpin. Wydaje mi się, że trzeba byc dziwnym człowiekiem żeby sprzedawać najintymniejsze momenty z życia swojego i własnej rodziny .

Edytowane przez crippled
Czas edycji: 2009-03-06 o 22:28
crippled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 22:29   #101
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

W życiu bym się na to nie zgodziła. Nie rozumiem ludzi, którzy tak chętnie wywlekają swoje życie prywatne na widok publiczny. Pieniądze to nie wszystko
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 07:34   #102
sine.ira
BAN stały

Cytat:
No AŻ TAK pieniędzy nie kocham
Stary 2009-03-07, 08:34   #103
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Absolutnie nie Nie czuję potrzeby wywlekania moich sekrecików przed publiką.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 08:40   #104
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Nigdy w zyciu!

Cytat:
Napisane przez nieprzytomna Pokaż wiadomość
taaak... najpiekniejsze byly zdania pod koniec "no dość tych emocji, zrezygnuj, dość..." a po kobiecie w ogole emocji nie widac ;p tak sztuczne ze az smieszne...
Stary 2009-03-07, 09:12   #105
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A wy w ogóle wierzycie, że to jest naprawdę? Wg mnie ci ludzie są podstawieni Widziałyście kiedykolwiek ogłoszenie o tym programie - że szukają chętnych? Ja nie.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 09:16   #106
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Nie- po pierwsze cały świat nie musi wiedzieć,że boję się chodzić do wc o 12 w nocy i innych takich po drugie pewnie by coś na mnie znaleźli;-) chociaż nie mam niby nic na sumieniu...

sztuczne to wszystko, nie zdziwiłabym się gdyby byli podstawieni.
Stary 2009-03-07, 09:40   #107
Lucka91
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11320870]A wy w ogóle wierzycie, że to jest naprawdę? Wg mnie ci ludzie są podstawieni Widziałyście kiedykolwiek ogłoszenie o tym programie - że szukają chętnych? Ja nie.[/QUOTE]

Nie sądzę, że są podstawieni. Nigdy nie wierzyłam że ludzie w rozmowach w toku sami z siebie, z chęcią idą do telewizji żeby opowiadaż że nie układa im się z mężem czy z żoną w łóżku. Do momentu gdy wystąpił tam mój znajomy.
Po prostu zaczęłam wierzyć że są ludzie, którzy są gotowi uzewnętrznić się przed całą Polską.
Za pieniądze lub też za nic.
Stary 2009-03-07, 09:41   #108
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Nigdy w zyciu!

taaak... najpiekniejsze byly zdania pod koniec "no dość tych emocji, zrezygnuj, dość..." a po kobiecie w ogole emocji nie widac ;p tak sztuczne ze az smieszne...
Tez ta kobieta wydawala mi sie taka sztuczna. Tyle juz wywlekla niby ze swojego zycia, to co jej szkodzilo jeszcze na 3 pytanka odp.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11320870]A wy w ogóle wierzycie, że to jest naprawdę? Wg mnie ci ludzie są podstawieni Widziałyście kiedykolwiek ogłoszenie o tym programie - że szukają chętnych? Ja nie.[/quote]

Otoz to, ja nic wczesniej nie slyszalam. A przewaznie jest, zeby wyslac smsa, czy zglosic sie na casting. A w tym przypadku chyba nic takiego nie bylo.

Pozatym nie lubie Chajzera. Moglby jakos podkrecac atmosfere, wypytywac sie o szczegoly i zachecac do dalszego grania.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 09:43   #109
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patbar Pokaż wiadomość
Tez ta kobieta wydawala mi sie taka sztuczna. Tyle juz wywlekla niby ze swojego zycia, to co jej szkodzilo jeszcze na 3 pytanka odp.

Otoz to, ja nic wczesniej nie slyszalam. A przewaznie jest, zeby wyslac smsa, czy zglosic sie na casting. A w tym przypadku chyba nic takiego nie bylo.

Pozatym nie lubie Chajzera. Moglby jakos podkrecac atmosfere, wypytywac sie o szczegoly i zachecac do dalszego grania.

Wiesz, o te 3 pytanka mogła się bać, że odpowie źle bo to jest takie troche dziwne - niby nie chce kłamać, a wariograf notuje swoje. A jak by sie okazalo ze sklamala to traci wszystko. Dlatego mysle ze nie chciala grac (nie wiem czy jasno napisalam co mam na mysli ;p)

A co do Chajzera... porazka. Zamiast zachecac do grania to on jej mowi zeby przerwala ;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 09:46   #110
patbar
Zadomowienie

Aha, bo ja myslala ze te 75tys. ma juz gwarantowane
Stary 2009-03-07, 09:52   #111
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha, bo ja myslala ze te 75tys. ma juz gwarantowane
nie, jak zle odpowie albo nie odpowie to wszystko traci ;]
Stary 2009-03-07, 12:02   #112
Angeo
Raczkowanie

Powaliłyście mnie z tym Chajzerem
Cóż za drętwy program...zamiast zachęcać do odpowiedzi, namawia na rezygnację z gry
Pewnie nie stać ich na tak wielki wydatek jak wypłacenie ewentualnej nagrody O ile program ten nie jest w pełni reżyserowany

"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest."
— Kurt Cobain
Angeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 18:00   #113
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crippled Pokaż wiadomość
nigdy w zyciu! mimo ze nie mam na koncie jakichś wybryków, które mogłby kogoś zbulwersować, dla mnie takie programy to robienie z siebie pajaca i obiekt kpin. Wydaje mi się, że trzeba byc dziwnym człowiekiem żeby sprzedawać najintymniejsze momenty z życia swojego i własnej rodziny .
Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s Pokaż wiadomość
W życiu bym się na to nie zgodziła. Nie rozumiem ludzi, którzy tak chętnie wywlekają swoje życie prywatne na widok publiczny. Pieniądze to nie wszystko
Cytat:
No AŻ TAK pieniędzy nie kocham
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11320500]Absolutnie nie Nie czuję potrzeby wywlekania moich sekrecików przed publiką.[/quote]

Cytat:
Nigdy w zyciu!

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Nie- po pierwsze cały świat nie musi wiedzieć,że boję się chodzić do wc o 12 w nocy i innych takich po drugie pewnie by coś na mnie znaleźli;-) chociaż nie mam niby nic na sumieniu...

sztuczne to wszystko, nie zdziwiłabym się gdyby byli podstawieni.
No tak, ale...
...ale znajomym, koleżankom, przyjaciółkom czy w internecie to ludzie się z przeróżnych spraw zwierzają i nie mają żadnej gwarancji, że ich sekrety utrzymywane są w powierzonej komuś tajemnicy..., a tak to chociaż kasa by była
Stary 2009-03-07, 18:43   #114
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Po prostu zaczęłam wierzyć że są ludzie, którzy są gotowi uzewnętrznić się przed całą Polską.
Za pieniądze lub też za nic.
hehe dokładnie...zawsze mnie bawi kiedy ludzie nie mogąc pojąć głupoty i perfidii innych osób, od razu wysnuwają teorie, że to niemożliwe, ściema a wszystko jest wyreżyserowane. Otóż są na świecie cuda/ki, o których się filozofom nie śniło Trzeba przyjąć tę prostą prawdę do wiadomości.

Cytat:
No tak, ale...
...ale znajomym, koleżankom, przyjaciółkom czy w internecie to ludzie się z przeróżnych spraw zwierzają i nie mają żadnej gwarancji, że ich sekrety utrzymywane są w powierzonej komuś tajemnicy..., a tak to chociaż kasa by była
Ja jestem bardzo zachowawcza w zwierzaniu się...właściwie to wcale tego nie robię...mam na myśli naprawdę intymne i osobiste sprawy. No jakoś nie widzę sensu

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-03-07 o 18:44
Stary 2009-03-07, 20:38   #115
patbar
Zadomowienie

Cytat:
No tak, ale...
No kasa by byla, tylko ciekawe, czy bym miala dalej meza, rodzine itd
Stary 2009-03-07, 21:06   #116
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
nie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11320870]A wy w ogóle wierzycie, że to jest naprawdę? Wg mnie ci ludzie są podstawieni Widziałyście kiedykolwiek ogłoszenie o tym programie - że szukają chętnych? Ja nie.[/quote]
nie widziałam tego programu, jedynie jakąś reklamę i wydawało mi się to strasznie sztuczne...

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 21:09   #117
kennedy
Zakorzenienie

nie zglosilabym sie nigdy do takiego programu poniewaz uwazam to za upokarzajace.. robienie wszystkiego dla forsy
prywatnosc na sprzedaz itd
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-08, 10:21   #118
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem bardzo zachowawcza w zwierzaniu się...właściwie to wcale tego nie robię...mam na myśli naprawdę intymne i osobiste sprawy. No jakoś nie widzę sensu
Po tym, co chociażby można przeczytać w internecie to wszystko jest na sprzedaż. Tylko że ludzie nie zdają sobie sprawy, że sprzedaja swoją intymność za free
Bo takie pisanie o osobistych, in tymnych sprawach, problemach to nic innego jak kupczenie swoją prywatnością.
No, ja tak to widzę... bo dla mnie nie ma różnicy czy ktoś w necie napisze, że miał grzybicę czy w programie padnie takie pytanie...

Cytat:
No kasa by byla, tylko ciekawe, czy bym miala dalej meza, rodzine itd
To zależy, jakie masz tajemnice

Edytowane przez Fresa
Czas edycji: 2009-03-08 o 10:22
Stary 2009-03-08, 11:14   #119
Hultaj
BAN stały

w różnej maści szołach albo aktorzy i kłamstwa, albo ludzie którzy bezproblemowo wywracają swoją dupę na ręby.
Moim daniem i jedni i drudzy nie warci uwagi, aczkolwiek, ci drudzy, niewątpliwie umiejący czasem ;-) zadziwić jeszcze innych. No nie ma się co rżnąć na górnolotnych, bywa coś zabawnego, gdy przeciętna Kowalska zwierza się całej Polsce, że mąż ją posuwa raz na 2 tygodnie a częściej nie chce. 8-)

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2009-03-08 o 11:16
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-08, 12:42   #120
Annaluka
Zakorzenienie

Rozrywka niskich lotów.

Widziałam przypadkiem fragment, ale nie przykuł mojej uwagi na tyle, żeby mnie zatrzymać przy TV.

Nie zgłosiłabym się do tego programu. Nie wszystko jest na sprzedać. Jeszcze za tak marną kasę. Główna nagroda to chyba tylko 250 tys. zł
Kpina. Wyżej cenię swoją prywatność

Ale jak widać niektórym starcza niższa kwota. Ale to chyba też kwestia szacunku dla samej siebie - mogłabym nie mieć za co żyć, a i tak nie zgłosiłabym się do programu.

Miło zobaczyć Chajzera. Za dużo się nie zmienił. Czekałam na zonk
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości