![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Hello
![]() Monka znalazlam kurs Wizazu we Wroclawiu, ale szukam jeszcze kursu kosmetycznego. Chce robic makijaze i proste zabiegi na twarz typu: maseczki, pillingi, usuwanie zbednego owlosienia na twarzy. Tam gdzie robilam kurs stylizacji paznokci umowilam sie na kurs pediciure i parafine. Znasz moze jakies kursy kilkudniowe z podstawowymi zabiegami na twarzy ?? Juz nie koniecznie Opole ;-) Doridee fajnie, ze Alicja w takim wieku ma juz dobra kolezanke ![]() ![]() ![]() Zancia pokazesz zdjecia nowego mieszkanka, jak sie juz urzadzicie ?? ![]() Coraz bardziej podoba mi sie " nowy " Wizaz ![]() Ja juz po cwiczeniach na Orbim, teraz ide ogarnac chatke. Ostatnio jak cwiczylam na Leg Magic´u to zakwasy mialam 2 dni, ale takie ostre, ze szok. Dzisiaj znowu bede cwiczyc, ale tylko 2min. i codziennie bede zwiekszac o min. bo jak przeholuje, to nie bede umiala po schodach wejsc ( jak ostatnio ) ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-03-10 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny lepie pierogi i robią krokiety ,a ja ostatnio mam faze na naleśniki.
Z tym ,ze ja jem troszkę ,Oskar dużo ,a Nina w cale . Musze pomyśleć tylko nad jakimś innym nadzieniem niz twaróg ,dżem i nutella. Żancia- fajnie ,ze sie przeprowadzacie.oczywisci e zdjecia z nowego miejsca pokazesz. Doridee- super ,ze Ala ma koleżnkę i na pewno będzie jej łatweij w przedszkolu jesli będą razem . Moja gwiazda za to od soboty idzie na randkę z Huberem ( 170 wzorstu i 12 lat-kolega Oskara). Bierze telefon i dzwoni -Hubert -przyjdziesz na randkę ?- Ja osoatnio nic nie oglądam ,zaliczyłam tylko Mała Moskwę i teraz czekam na cos nowego. Bardzo bym chciała obejrzec Oszukaną . A teraz będę robić pierwszy album -zobaczymy co wyjdzie. Wyszło -wkleiłam kilka zdjec z różnych okresów. Edytowane przez gosiula Czas edycji: 2009-03-10 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Gosiula boskie foty!!! Królowa w worku wymiata, czyj to pomysł?
![]() ![]() Ja naleśniki lubię jeszcze z parówką i serem, albo szynką i serem. Do twarogu ostatnio daje rodzynki i cynamon i wychodzą też pyszne. Śnieżynko czyli co, mozna Leg Magica kupować??? Jak go oceniasz? Będą efekty? Chyba dużo miejsca nie zajmuje??? Fajnie z tymi kursami, z tym że najważniejsze to i tak dużo ćwiczyć. Masz na kim?
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Nina w piątek została z moim bratem i kuzynką ,która jest przedszkolanką stad to przebranie. jeszcze miała berło ,ale gdzieś przepadło na zdjeciach.
mamusia w tym czasie siedziała z rozdziawioną gębą u dentysty , zrobiłam ostatni ząb i narazie luz.a 18-tego do ortki jadę . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
No dziś wizaż o WIELE lepiej wygląda - przynajmniej po oczach tak nie daje.
Nie oglądałam nic z tych filmów co mówicie, zresztą - nie mam kiedy jakoś, no i chyba oduczyłam się oglądać film w całości - bez reklam ![]() ![]() Dobrze, że neta już mam ![]() Teraz tż znów po pracy robi jeszcze przy domu w warsztacie, także przed 22gą go w domu nie ma. Tyle fajnie, że w południ przychodzi na chwilę na kanapki ![]() gosiula Ninka BOSKA ![]() ![]() Moja mama robi czasem tort naleśnikowy ze szpinakiem i serem i do tego jakiś sos ![]() Doridee super, że Ala ma taką dobrą koleżankę już ![]() zancia też jestem ciekawa mieszkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Śnieżynko, Gosiula, Edytcia pokażę
![]() ![]() Doridee pytasz co tam musimy zrobić, a więc najważniejsza jest podłoga (kładziemy panele) ściany są już pomalowane i są meble w kuchni. Kupiliśmy już pralkę i zmywarkę a zaraz jedziemy po lodówkei kuchenkę. Cały czas szukam łózka do Oskarowego pokoiku. Angielskie pokoje są straszliwie nie ustawne - prawda Monka ![]() Mam mnóstwo pomysłów w głowie.... np.: http://www.thekidswindow.co.uk/html/results2.asp http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S19837491 (Doridee, chyba Aluta ma takie, tak? http://direct.tesco.com/product/images/?R=901-2080 http://www.mykidsbed.co.uk/thuka-max...er-p-1063.html a te już wogóle wymiata...tylko ta cena ![]() http://www.mykidsbed.co.uk/thuka-sho...er-p-1137.html no i tak to mniej więcej wygląda nie wspominając o sofie albo narożniku do salonu itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Doridee na moje oko to ten Leg jest rewelacyjny, ale na poczatku trzeba spokojnie. Moj TZet biega po 15 km, bez wiekszego wysilku a po tym mial tez takie zakwasy, jak i ja. Wiadomo, przy bieganiu i Orbitreku pracuja zupelnie inne miesnie, ale kurcze ten Leg wymiata
![]() Odnosnie kursow i testow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiula na zdjeciu, gdzie siedzicie przy torcie Ninka wyglada, jak lalka ![]() ![]() Edytcia pokaz jakies nowe fotki Zosi ![]() mam gosci....ajjjjjjjjjjjjjjj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
zancia fajna stronka z tymi mebelkami dla dzieci.
Ja właśnie pomysłu szukam, to znaczy wiem co bym chciała, tylko trzeba to dopracować, a tż zrobi wszystko. JA bym wybrała to http://www.thekidswindow.co.uk/html/results2.asp tylko dłuższe, to znaczy, żeby miało długości materaca tak 190cm. ![]() Fajne jest, bo jest stolik, ale można go też schować, no i ile rzeczy się zmieści pod spodem ![]() Nie mogę linka jakoś wkleić - wybrałabym THUKA, to w serii mebli Cabin/Loft beds trzecie od końca ![]() Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2009-03-10 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Gosiula rzeczywiście Ninka to mała Ty
![]() cyt. "Śnieżynko, Gosiula, Edytcia pokażę ![]() ![]() Żancia ja także jestem ciekawska jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Zanciu te lozko z Mamut´a jest okay, ale jak bedziesz chciala sie polozyc obok Oskara to nie wiem czy sie zmiescicie, troche waskie jest
![]() Kurcze, ja co chwile gosci mam. Teraz byla tesciowa i ta polka, co tu w opiece jest... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Witka
Gosiula nie moge sie odniesc do fotek bo albumu nie widze ![]() Sniezynka ladna kondyche ma twoj tz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciesz sie ze masz kogo kto cie moze odwiedzic , gorzej jak jest to zaczeste hehe , to ta polka o ktorej kiedys pisałas? hehe Zancia wlasnie ja tez sie przymierzam do kupna wyrka i tak jak mowisz , przez te zadupiale pokoje ciezko jest, bo te sypialnie wieksze sa git , ale jak juz zrobia maly pokoj to ni w pietruszke ni w gruszke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bylismy na basenie ![]() ![]() I zmilych rzeczy to zakupilam sobie tele z netkiem ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-10 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Monka wlasnie pochwalilam swego chlopa
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, to ta Polka o ktorej kiedys pisalam, teraz przychodzi srednio raz w tygodniu ![]() ![]() ![]() Jak u Was te p0okoje wygladaja, ze takie prblemy macie ??? ![]() Dzisiaj TZet sie ze mnie smial, bo mowi ze kazdego dnia co wraca z pracy pachne na cos nowego ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-03-10 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynko dzieki za opinie co do Leg'a, idę zaraz szukać na all solidnego sprzedawcę, bo od tego Twojego juz nic nie kupię
![]() Daj znać kiedy będziesz w PL to co nieco jeszcze Ci podeślę do testów z perfum ![]() Ja czekam na wiosennego powera i też bym sie wzięła troche za siebie ![]() Monka czemu nie pływałaś?? Nie umiesz, nie lubisz?? Ja uwielbiam ![]() Żanciu my z Mamuta mamy komodę i szafę. Łóżko wybrałam inne bo do Mamuta nie przyczepisz barierki, a to było u nas konieczne. Kurcze, ale podrożał Leg Magic! Śnieżynko kupowałam Ci za 119 + przesyłka a teraz kosztuje 169 + przesyłka. Nie kupuję na razie..
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2009-03-10 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a co to za maraton, kto organizuje? na rzecz czegos? czy w ramach rekreacji
![]() ![]() ![]() ![]() Doridee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lubie plywac , umie, ale ja w stroj nie wskakuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Doridee- ja do Polski jezdze do moich rodzicow, tescie mieszkaja tutaj
![]() Wybieramy sie najprawdopodobniej 28 marca i przed Wielkanoca wracamy. Moze masz rozne probki podkladow, chetnie bym odkupila. Naturalnie koszty wysylkie tez pokryje ![]() ![]() ![]() Monka- jak sie przeprowadzalam do Niemiec to balam sie, ze bede sama, jak palec, kiedy TZet bedzie w pracy. A tu prosze nie ma dnia, zeby Opa czy Oma nie weszli na polgodzinna bajere ![]() ![]() ![]() ![]() Powaznie wstydzisz sie wskoczyc w kostium ????? Matko jedyna ja mam ponad 8dych i sie nie wstydze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj sroda idziemy na basen ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-03-11 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Ale beznadziejna pogoda dziś, deszcz, deszcz, deszcz...
monka myślę jak Śnieżynka, że nie masz się co szczypać z kostiumem na basenie, tym bardziej, że i tak prawie cały czas jesteś w wodzie, a nie jak na plaży. Śnieżynka słyszałaś o tej masakrze w Niemczech w szkole? http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._w_szkole.html Uważajcie. Byłam dziś zanieść spodnie do reklamacji, takie czarne z kantem. Super leżą, ale się strasznie obierają od wszystkiego, i dzięki temu wyglądają, jak krowie z d... ![]() ![]() Będę dziś robić muffiny chyba, żeby na słodko było, a na obiad kluski śląskie i gulasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Doridee i Edytcia mam pytanie jak zrobiłyście, ze można przez podpisy u Was wejść do albumów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Edytcia slyszalam, slyszalam o tej strzelaninie. Ode mnie 100km. Mowia, ze poki co 12 osob nie zyje. Kurcze, co to sie dzieje, szok.
U nas tez pogoda do kitu, bez przerwy leje deszcz. Poszlabym w koncu na jakis spacerek z mala a nie calymi dniami w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Magda trzeci suwaczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby wstawic ten link musisz napisać tekst, zaznaczyć go, wejsć na taka ikonkę w oknie wiadomosci (kula z okularami), wkleić link i gotowe ![]() Śnieżynko wiem, ze masz w PL rodziców ![]() ![]() Nie mam próbek podkładów, mogę Ci jedynie przelać ze swoich ![]() ![]() ![]() Aaaa, wiecie, że ta cała historia z porywanie dzieci w centrach handlowych to podobno plotka... W wielu miastach puszczono taka plotkę, policja tego absolutnie nie potwierdza. Niby porwania miałyby być aby wyciać nerkę. Matki bardzo panikują, nie chcą zabierać dzieci do sklepów. Ciekawe czy faktycznie to plotka ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2009-03-11 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Magda będę druga GRATULUJĘ zafasolkowania!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Doridee też już to czytałam, że to ponoć ściema z tymi porwaniami. Z tą nerką to nie chce mi się wierzyć, ale wiem, że teraz jest dość desperatów, co dzieci mieć nie mogą. Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2012-08-26 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Magda
![]() ![]() ![]() Który to tydzień, bo nie zdążyłam wypatrzyć w suwaczku ![]() ![]() ![]() Długo nad tym pracowaliście??????? ![]() Fajnie, że Iza będzie miała brata lub siostrę ![]() Śnieżynka, zrobiłam krokiety! Wyszły mi super. Tylko jednak za mało kapuchy miałam i wyszły bardzo mięsne i bardzo grzybowe, bo dodałam i pieczarek i grzybów suszonych. Ale są naprawdę spoko!! Monka, bez jaj, wskakuj w kostium i na basen. Kto Cię tam będzie oglądał?! Tylko Kartal i mężulo, no chyba, że inni, brzydcy, obrośnięci, rudzi Anglicy. I pewno się ślinić będą na potęgę. Pamietaj, wszystko jest w naszych głowach. Inni widzą nas o niebo lepiej ![]() Zresztą, Kartal będzie miał ogromną radochę, że może się z Tobą wybawić w wodzie. Gosiula, musimy się zaprzyjaźnić, żebym mogła zobaczyć Ninkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
![]() Sniezynka to bujasz dwa dni po mnie do PL ![]() MAGDA OSZZZZ TY PINDO JEDNA GRATULACJE NOOOO, jak sie czujesz opowiadaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee , mowisz ze plotka? ![]() Gosia(i reszta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . Moj tz ostro wstaje z ranca haha a ja leze i az sie boje ze w tym wyrku zgnije hehe, za to on pada wczesnie ok 1 bo juz taki spiacy, teraz widzi że jak wstaje o 12 w poludnie to spac sie niechce az do 4 czy 5 rano. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-11 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ale jaja Magda gartulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee sorki, zle przeczytalam ![]() Kurs wizazu podstawowy: Program kursu:
Kurs wizazu I stopnia: Kurs wizażu I stopnia przeznaczony jest dla osób początkujących, które szukają intensywnego, krótkiego i przystępnego cenowo szkolenia na bardzo wysokim, profesjonalnym poziomie. Program kursu:
Kurs wizazu II stopnia Program kursu:
![]() ![]() ![]() Monka bedziesz w Opolu ??? ![]() ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-03-11 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka nie wiem czy bede wtedy, ale wiem ze bede
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Magda
![]() ![]() Monka pewnie, że powiem co i jak ![]() ![]() Śnieżynko fajne te kursy ![]() ![]() Gosiula zapomniałam wczoraj napisać, że jak oglądałam Twój album to po pierwszych dwóch zdjęciach otworzyło się kolejne z Ninką, ale zawachałam się czy to czasem nie Ty na nim jako dzieciątko jesteś. Ninka to istna kopia mamusi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Zancia uu dzieki
![]() ![]() Sniezynka ile te kursy w sumie trwa? bom sie pogubila, chyba troche zabulisz ![]() Gosia a ogladałas SLUMDOG-a?. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-11 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Monka na szczęście panele połozy Tzecik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Zancia to podbijam jeszcze raz, co z lazienka i wc? tez panele? czy wykladzina czy kafle a w kuchni co macie? tez panele dajecie? i jak u was z rurami, sa na zewnatrz czy wewnatrz scian? Fajowo ze ci tz to polozy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Monka w lazience jest już jakas taka podłoga jakby to powiedziec hmmm może to gumowy leon a może jakas kauczukowa wykładzina, i tosamojest w kuchni. Jak zrobimy już wszystko to zajmiemy się tym, myślałam o panelach takich specjalnych do łazienek
![]() ![]() No ale napewno wujaszkowie zrobią Ci chatkę jak marzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Zancia mam to samo w kuchni haha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.