Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-06, 14:28   #91
memka87
Raczkowanie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość

olka@@@
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!

ja chyba sobie poczekam jejku dzis 25dc a ja glupia znowu tescik noi co?no nic jak ostatnio mam tylko ladna temperaturke bo 37,3potrzebuje chyba pocieszenia co tu myslec czy ta tempka cos tam znaczy?pozdrawiam
no to jestesmy w podobnej sytuacji tylko ja 31dc... tempka tez powyzej 37... nie przejmuj sie testem! pewnie za wczesnie sprobuj za 3 dni.... trzymam kciuki!!!

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez memka87 Pokaż wiadomość
no to jestesmy w podobnej sytuacji tylko ja 31dc... tempka tez powyzej 37... nie przejmuj sie testem! pewnie za wczesnie sprobuj za 3 dni.... trzymam kciuki!!!

roza26 witamy!!
memka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 14:28   #92
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Witam!jestem tu nowa-dziś się zalogowałam czekam 5 dni na @ i miałam cichą nadzieję ale dziś ranoz robiłam test i neistety negatywny-staramy sie już 10 cykli i nic mam małą nadżerkę-może to ona stoi na przeszkodzie a może moje ciągle myślenie o dziecku bo naprawde bardzo go pragnę,już prawie 15-ta ale @ jeszcze nie przyszła-jednak czuję ją coraz bliżej!Cieszę się że jest takie forum jak to i wiele innych na tym portalu-będę uczestniczyć w nim pilnie-napisze jak dotrze do mnie @!Pozdrawiam Was serdecznie
witamy
jak fajnie że grono nam się powiększa tzn. zeby nie było chodzi mi o to że jak nam jest zle to wiecej osób nas pociesza a to pomaga i to jak bardzo
Cytat:
olka@@@ gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!

ja chyba sobie poczekam jejku dzis 25dc a ja glupia znowu tescik noi co?no nic jak ostatnio mam tylko ladna temperaturke bo 37,3potrzebuje chyba pocieszenia co tu myslec czy ta tempka cos tam znaczy?pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
no dzis jest 24 dc...
to zależy też jakie twoje cykle są długie, napisze na moim przykładzie: moje cykle trwają 34dni , dziś mam 23 lub 24dc (sama juz nie wiem musze isc sprawdzic) i gdybym zrobiła dziś test to napewno wyszedłby negatywny bo za wcześnie ( nawet nie wiadomo czy doszło go zagnieżdżenia sie zarodka)
a jak jestes przed ternimem @ to test też si ę może mylic wychodząc negatywnie , bo moze masz za niski poziom hcg
więc głowa do góry

Edytowane przez ula 87
Czas edycji: 2009-03-06 o 14:30
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 14:34   #93
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:

olka@@@
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!

tak , ta tempka oznacza, że jesteś w fazie lutealnej kiedy występuje podwyższona temp podstawowa ciała. przed @ lub w dniu jej przyjścia spadnie. jeśli jest ciąża to temp się utrzyma. uspokój się. z takim nastawieniem zwariujesz. test za wcześnie , już ci pisałam, że pewnie dzidzia się dopiero implantuje.

Cytat:
Witam!jestem tu nowa-dziś się zalogowałam czekam 5 dni na @ i miałam cichą nadzieję ale dziś ranoz robiłam test i neistety negatywny-staramy sie już 10 cykli i nic mam małą nadżerkę-może to ona stoi na przeszkodzie a może moje ciągle myślenie o dziecku bo naprawde bardzo go pragnę,już prawie 15-ta ale @ jeszcze nie przyszła-jednak czuję ją coraz bliżej!Cieszę się że jest takie forum jak to i wiele innych na tym portalu-będę uczestniczyć w nim pilnie-napisze jak dotrze do mnie @!Pozdrawiam Was serdecznie
witamy

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 14:38   #94
roza26
Raczkowanie

właśnie @ przyszła-jestem załamana
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 14:39   #95
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czesc

ja sie melduje jako kolejna staraczka....wlasnie czekam do 16 marca czy przyjdzie @ czy nie
buziaczki
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 14:40   #96
roza26
Raczkowanie

właśnie przyszła @-jestem załamana
Stary 2009-03-06, 14:40   #97
martaN23
Zadomowienie

wiecie co bardzo wam WSZYSTKIM DZIEKUJE naprawde to mi bardzo pomaga ze tu jestem noi fajnie tak sobie pogadac nastepny tescik zrobie w poniedzialeknie wiem jak dlugi bedzzie ten cykl bo to dopiero pierwszy po odstawieniu tabletek
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 14:41   #98
roza26
Raczkowanie

zuzanna 12 jak dlugo sie już staracie??
Stary 2009-03-06, 14:50   #99
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

do roza 26

w sumie jest to pierwszy cykl staran..wczesniejszych nie licze bo nie byly to w sumie starania
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 14:55   #100
Lisica1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
witamy
jak fajnie że grono nam się powiększa tzn. zeby nie było chodzi mi o to że jak nam jest zle to wiecej osób nas pociesza a to pomaga i to jak bardzo

to zależy też jakie twoje cykle są długie, napisze na moim przykładzie: moje cykle trwają 34dni , dziś mam 23 lub 24dc (sama juz nie wiem musze isc sprawdzic) i gdybym zrobiła dziś test to napewno wyszedłby negatywny bo za wcześnie ( nawet nie wiadomo czy doszło go zagnieżdżenia sie zarodka)
a jak jestes przed ternimem @ to test też si ę może mylic wychodząc negatywnie , bo moze masz za niski poziom hcg
więc głowa do góry

Moje cykle sie wahaja miedzy 29 a 31. Moj test na pewno wyjdzie negatywny, poniewaz jestem po zastrzyku ,a tak jak mowila araczki to po tym test nie wykaze dobrze.A zreszta i tak nie mam testu kupionego,ale mialam chec kupic bo codziennie przechodze wracajac z pracy kolo apteki A poza tym mam do niej jakies 2 min. drogi,wiec w kazdej chwili moge kupic.
Jeszcze ok tygodnia i bede wiedziala czy jest cos czy nie

A allisanka miala mi dac odpowiedz w zwiazku z ta temp. ??
Czy cos wywrozylas hehe
Lisica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 14:57   #101
roza26
Raczkowanie

zuzanna12-to trzymam kciuki za Ciebie-przede mna kolejny miesiac starań
Stary 2009-03-06, 15:00   #102
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
roza nie płakusiaj. Wiem że łatwo tak mówić, ale chyba każda z nas przechodzi co miesiąc to samo. Troszke trzeba się pożalić, ale jutro już bedzie na pewno lepiej.

Czy podczas poprzednich cykli mierzyłaś tempke?? prowadziłaś obserwacje??

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 15:05   #103
roza26
Raczkowanie

nie mierze temperaturki-kiedys próbowałam ale jeden dzień zapomniałam,potem kiedyś też i tak jakoś wyszło,śluzu płodnego niestety nie widze u siebie-mam nadzieje że chociaż gnieździ się tam w środeczku-mysle o kupieniu olejku z wiesiołka ale sama w sumei boję sie brać różnych specyfików chociaż to pewnie nie jest zbyt szkodliwe-kochamy się w czasie owulacji-w inne dni również od 10 cykli-co miesiąc żyje nadzieją,lekarz mówi że z konkretnymi badaniami zaczekamy do roku starań-sama już nie wiem co myśleć
Stary 2009-03-06, 15:09   #104
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
nie mierze temperaturki-kiedys próbowałam ale jeden dzień zapomniałam,potem kiedyś też i tak jakoś wyszło,śluzu płodnego niestety nie widze u siebie-mam nadzieje że chociaż gnieździ się tam w środeczku-mysle o kupieniu olejku z wiesiołka ale sama w sumei boję sie brać różnych specyfików chociaż to pewnie nie jest zbyt szkodliwe-kochamy się w czasie owulacji-w inne dni również od 10 cykli-co miesiąc żyje nadzieją,lekarz mówi że z konkretnymi badaniami zaczekamy do roku starań-sama już nie wiem co myśleć
Roza , Gooha ci odbrze radzi, mierzenie tempki da ci poczucie, że coś robisz, że nie siedzisz i nie czekasz za założonymi rękami , ale coś się dzieje. trochę siebie poobserwować jest naprawdę dobrze. mi to bardzo pomogło po poronieniu wrócić do równowagi .
Olejek z wiesiołka to super sprawa. napewno nie zaszkodzi. brać i nie czekać- od pierwszego dnia cyklu ( czyli no dziś lub jutro ) do owu potem nie.
kochana, lepiej daj sobie szansę, bo inaczej kolejne dwa miesiące zanim zaczniecie staranka upłynął ci na tym samym płakaniu jeśli @ się pojawi.
Moim zdaniem lepiej zacząć coś już robić, dać sobie poczucie, że walczysz, że nie akceptujesz tej sytuacji. a zawsze potem wykresy możesz zabrać do lekarza i pokazać.
trzymam kciuki za kolejny cykl!!!!!!!!!!!!

PS: kwas foliowy oczwiście łykasz?

Stary 2009-03-06, 15:14   #105
roza26
Raczkowanie

dziękuje za dobrą rade-kochana jesteś!w takim razie dziś śmigam do apteki po olej z wiesiołka-a powiedz mi jest jakaś różnica czy to tabletki czy nie??ps.folik oczywiście biore dziękuje że podniosłaś mnie na duchu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 15:17   #106
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
bardzo mi przykro , każda z nas wie co teraz przeżywasz
ja też czekam na badania , zaczne je w kwietniu
staramy sie od pazdziernika , tylko że się martwie bo przez długi czas ( 2 lata) kochałam sie bez zabezpieczenia ( stosunek przerywany to żadna antykoncepcja) więc jak by było wszystko w porządku to bym już kiedyś wpadła ( chyba) dlatego moja gin juz w kwieyniu zaczyna robic mi badania
jak wyobrażam sobie dwudniowy pobyt w szpitalu to już mi gęsia skórka sie pojawia
Stary 2009-03-06, 15:20   #107
roza26
Raczkowanie

ulka mnie też to wszystko przeraża-mys taramy się 10 cykli-wcześniej też stosowaliśmy przerywany stosunek wiec jestesmy w podobnej sytuacji-trzymam kciuki za Ciebie-mam nadzieje że nam się w końcu uda-buziaki
Stary 2009-03-06, 15:24   #108
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
ulka mnie też to wszystko przeraża-mys taramy się 10 cykli-wcześniej też stosowaliśmy przerywany stosunek wiec jestesmy w podobnej sytuacji-trzymam kciuki za Ciebie-mam nadzieje że nam się w końcu uda-buziaki
uda się uda , zobaczysz ... ja juz widze jak wszystkie staraczki wyglądają z brzuszkiem ( takim ładnym - zaokrąglonym) jak zakładamy super bluzeczki żeby było brzuszek lepiej widac i jak nasi TZ głaskają i całują nas po brzucholku
ale mam super wizje
Stary 2009-03-06, 15:26   #109
roza26
Raczkowanie

to świetnie że masz takie nastawienie-ja niestety mniej optymistyczne ale cóż-mam nadzieję że dzięki Wam(jestem tu od dziś) będę lepiej znosić niepowodzenia albo będę z Wami cieszyć się powodzeniami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 15:31   #110
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje za dobrą rade-kochana jesteś!w takim razie dziś śmigam do apteki po olej z wiesiołka-a powiedz mi jest jakaś różnica czy to tabletki czy nie??ps.folik oczywiście biore dziękuje że podniosłaś mnie na duchu
nie mam pojęcia, ja łykałam w pastylkach bo tak było łatwiej, tylko pamiętaj, łykamy to tylko do owu, a mierzenie temoki pomoże ci określić kiedy owu była.

wiem, że ci ciężko. wyobrażam sobie. ale wierzę, że z każdej trudnej sytuacji możemy wyjśc zwycięsko, silniejsi niż wcześniej. moje poronienie całkowicie mnie załamało, postawiło moje myslenie o świecie od góry nogami, przestałam ufac i rozumieć moje ciało. czułam się przez nie zdradzona. dziewczyny z forum, mój kochany mąż, przyjaciele, bardzo pomogli, a to byłą moja walka z samą sobą.
i chyba się udało. zaczęłam się uśmiechać, zrobiłam tyle badań i le tu mogłam ( mieszkam w Holandii, co za dziwny kraj, tu się nie ratuje wczesnej ciąży , jak zaczynasz krwawić to nikt cię nie przyjmie żaden lekarz...) w Polsce odwiedziłam ginekologa, zaczęłam mierzyć tempkę, mąż zaczął brać witaminki i kiedy przyszedł czas zaczęliśmy znów starania..i ku naszemu zdziwieniu... mamy dziś Okruszka....

myslę o Tobie ciepło. nie poddawaj się smutkowi i zrezygnowaniu, to najgorsze co możesz zrobić! zacznij myśleć pozytywnie, uśmiechać się, zrób coś dla siebie i walcz o ciążę

Ula , bawo za pozytywne nastawienie!! będziesz miała ten śliczny brzuszek jak nic!!!!!!!

Stary 2009-03-06, 15:35   #111
roza26
Raczkowanie

dziękuje NIKUŚ za to co napisałaś-przykro mi że już tyle wycierpiałaś-na pewno było to bardzo trudne dla Ciebie-ja bym chyba tego nie przeżyła-to poronienie to byla Twoja pierwsza ciąża??dobrze że miałaś wokół tylu miłych i pomocnych osób którzy pomogli Ci wrócić do szczęśliwego życia-gratuluje dzidzi-a ile Twok Okruszek ma miesięcy/lat? buziaki i dziękuje za wsparcie
Stary 2009-03-06, 15:43   #112
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje NIKUŚ za to co napisałaś-przykro mi że już tyle wycierpiałaś-na pewno było to bardzo trudne dla Ciebie-ja bym chyba tego nie przeżyła-to poronienie to byla Twoja pierwsza ciąża??dobrze że miałaś wokół tylu miłych i pomocnych osób którzy pomogli Ci wrócić do szczęśliwego życia-gratuluje dzidzi-a ile Twok Okruszek ma miesięcy/lat? buziaki i dziękuje za wsparcie
Roza, tak to była moja pierwsza ciąża, to było dwa miesiące po ślubie, kiedy zaczęliśmy się starać o dzidzię. Płakaliśmy oboje. Ale to doświadczenie zbliżyło nas do siebie bardziej niż nasz ślub.

Nasz okruszek jutro zaczyna 10 tydzień w brzuchu mamy jak klikniesz na link w moim podpisie to go zobaczysz.

Będziemy zawsze mieć w sercu nasze pierwsze dzieciątko.

Trzymaj się. Będzie dobrze!

Stary 2009-03-06, 15:43   #113
ula 87
Zadomowienie

wiem że kiedyś będę miała ten piękny brzuszek
mam takie piękne nastawienie ( aż się sama sobie dziwie) bo jestem po owulacji , moje myślenie zmieni sie jak @ przyjdzie , pózniej będzie żal do całego swiata , nadzieja , staranka i znów bujanie w obłokach i tak dalej...i tak dalej
mam nadzieje że bociany co przelatywały obok mojego domu to znienią i już @ nie przylezie
Stary 2009-03-06, 15:45   #114
roza26
Raczkowanie

NIKA 1980 gratuluje ślicznej fasolki i trzymam kciuki!miłego weekendu-ja uciekam do domku do kochanego męża!dziękuje za pomoc!pozdrawiam serdecznie
ULKA nam też się uda-zobaczysz-trzymam za nas kciuki i modle się-buziaki-do następnego wpisu
Stary 2009-03-06, 15:49   #115
ula 87
Zadomowienie

mój mąż dziś wraca już jest w Polsce, będzie za godzinke ale mi niespodziankę zrobił , tylko ja nie mam obiadu idę szybko coś upichcic
ale się cieszę
Stary 2009-03-06, 15:52   #116
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
mój mąż dziś wraca już jest w Polsce, będzie za godzinke ale mi niespodziankę zrobił , tylko ja nie mam obiadu idę szybko coś upichcic
ale się cieszę
super wieści, leć gotować kochana!!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2009-03-06, 16:47   #117
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

olka@@@ - GRATULACJE
sOREJNA- DBAJ O SIEBIE I MALENSTWO
ROZA- WITAM

A JA TEZ UWAZAM, ZE PRZYTULANKI TO SPONTANICZNA I JAK MA BYC TO BEDZIE! WLASNIE ZAMOWILAM MEZOWI PIZZE BO DZIS NIE MAM SILY GOTOWAC, JUTRO ZROBIE COS DOBREGO NA OBIADEK
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 16:54   #118
dra
Zakorzenienie

witajcie
ale się rozpisalyście,czytam i czytam,aż końca nie widać ale już koniec

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość

A mnie dzis w nocy zalalo Prosze o zmiane terminu @. To juz 5 cykl
I zeby bylo smieszniej wczoraj tempka byla 36,7 i zanim spadla pojawila sie w nocy @. Dzis rano 36,3.
kochana nie załamuj sie i na ciebie kolej przyjdzie w końcu i nam sie uda

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość

Ja stwierdziłam że ani metoda co dwa dni, ani metoda co dzien nie przynosi skutków to teraz obieram taktykę bez obliczania dni płodnych, bez mierzenia tempki. tylko poprostu kiedy sie ze chce
Jakoś tak odetchnełam z ulgą bez tej pracy.Nic minie teraz nie pogania kiedy bedzie to będzie
tak dac na luz to najwazniejsze

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość

Dziewuszki trzymam za wszystkie i przesyłam okruszkowe fluidki od mojego Okruszka, jak wszystko będzie ok w poniedziałek na usg to wyślę wam prawdziwe fluidki a póki co :

* * * * * * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * *

* * * * *
łapie fliutki

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość

@ nadal nie ma a dziś 29dc a cykle mam 28dniowe ale mierzyłam dziś temp. (fakt nie zaraz po obudzeniu) ale była znowuż niższa(mierzone doustnie) więc podejrzewam najgorsze...

wczoraj w 28dc znowu robiłam test i znowu negatyw.

Więc albo te wszystkie testy są do d** i temp. też...albo lada dzień dostane wredną małpę!

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

a tak w ogóle to mam doła! Moja mama powtarza żebym sie z dzidzią niespierzyła i więcej luzu nabrała..bo jestem jeszcze młoda i mam czas...moim koleżankom nagminnie zdarzają sie wpadki po których są szczęśliwe że się tak zdarzyło a mi choć chce taka wpadka się nie zdarza!
Mąż ma 2 dni wolnego (przypominam że pracuje na codzień 200km odemnie) a pojechał dziś z bratem gdzieś..po coś ..znienacka i mnie zostawił!! Zamiast spędzić ze mną o te kilka godzin więcej to on zrobił sobie wycieszkę K**
A na domiar złego czas tak szybko leci już piątek a w poniedziałek znowu do roboty..Praca fajna ale towarzystwo z***ne i do tego to towarzystko jest mega małe..bo oprócz mnie 4 osoby ,a tak naprawdę nie mam zabardzo do kogo gęby otworzyć. Każdy chce cię podkopać i pokazać swoją wyższość nad tobą i jaki to jesteś głupiutki, niezdarny i maluczki w porównaniu do niego... K**
a ja też głupia bo nie umiem się "odszczeknąc" ...jestem jakaś taka żę zawsze kulturalna a to trzeba by na nich z gębą i mocnym charakterem..A ja jestem zbyt wrażliwa i zbyt grzeczna przez co sama niejako pozwalam im na takie traktowanie a przecież jestem bardzo inteligentna i do tego kobieta z wyższym wykształceniem, która skończyla truuudne studia! Powinnam się zmienić i być twardsza i bardziej wyszczekana a ja przez te kilka lat się mieniłam i tak nie umiem... Brzydkie odzywki utkwilyby mi w gardle "bo to niekulturalne"..a to świat kulturalny nie jest !!!
Pogoda też nie pociesza....
jednak @ nie ma jest nadzieja
a facetem się nie martw oni tak zawsze
a w pracy uuu ja tez mam problem,bo widze jak tu na kursie ja kulturalna nikomu nie chce ubliżyć,ale chyba warto nieraz być pyskatą a ja to bardzo wrażliwa jestem ,ale trzeba nad tym popracowac

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość

Mówiła też, że meżczyźni mający siedzącą pracę - zwłaszcza kierowcy, mogą mieć problemy z płodnością ze względu na przegrzewanie jąder. Również kucharze, których "klejnoty" często umiejscowione są na wysokości piecy...Ciekawe zatem, mają robić pary, gdy facet ma taką a nie inną pracę Chyba musieliby zmienić fach albo wziąć dłuuugi urlop....
tak prawda,mój jest kierowca i też moja ginka powiedziała,ze nie za fajnie ,ale spojrzeć z drugiej strony kumpel mojego R też jest kierowcą,a już ma 2 dziecko ah różnie to bywa
ja ubolewam,że mój jest kierowcą,ale co tu zrobić,nie da się

Cytat:
Napisane przez memka87 Pokaż wiadomość
kurde chyba jednak nie jestem... kupilam sobie test do zrobienia nawet 5dni przed spodziewana a ja mam ok 1dzien przed i mi wyszla jedna ochydna krecha!!!! a lewy jajnik to mi chyba wyskoczy! no i nie wiem co mam myslec! dzisiaj mam wolne a malz pracuje i to jest chyba najgorsze co moze byc bo ja nie wiem co mam ze soba zrobic a nie ma mnie kto na ziemie sciagnac!
nie sugerujcie się testem,bo one nie zawsze wychodza

Cytat:
Napisane przez sorejna Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny
mało się udzielam ale cały czas obserwuje Wasz wątek
we wtorek zaczęłam plamić. a w środę byłam już w szpitalu. całe szczęście z fasolką wszystko jest ok. jeszcze we wtorek miała 5,5mm a dziś 12mm! dla mnie to było coś niesamowitego i do tego te maciupenieczkie serduszko beta wzrasta prawidłowo , biorę luteinę. dziś mnie wypisują. przez kolejne 2tyg. mam odpoczywać, dużo spać.
a ja zakochałam się ... chciałabym mieć usg w domu i codziennie ją widzieć...
ogólnie czuję się dobrze. nie mam żadnych objawów. na początku trochę się tym martwiłam. ale teraz wiem, że nie ma czym ona tam jest
aha termin mam już ustalony 23pażdziernik może to być jeszcze waga lub już skorpionik.
wagi znam (cała moja rodzinka wraz z tatusiem fasolki ale skorpionów nie znam podobno ciężki charakter...eh)
pozdrawiam i trzymam za Staraczki
hej to fajnie,ze juz dobrze
o skorpionik ja jestem skorpionikiem
a jestem bardzo spokojna(no kiedyś za czasów młodych diabełek )
a charakter to uparciuchy uuu

Cytat:
Cytat:
u mnie dziś 33 dc i smutno mi bo wiem że dostane a tak chciałabym aby w końcu nam się udało-wiem że do niektórych z Was moje 10 miesięcy starań to nic bo czytam troszke już te forum i wiem że niektóre dłużej się starają-oby nam się udało...
kochana zobaczysz i nam sie uda,nie można sie poddac

Cytat:
ale się cieszę
ale ci niespodzianke zrobił to miłego spedzenia czasu

aha a z tym podgrzewanie jąder to sa tacy co specjalnie to robią,znajomy mojego R mówil,ze to robi,bo nie chce na razie dzieci,ale chyba wogóleświadomy nie jest do czego doprowadza
Stary 2009-03-06, 17:08   #119
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Cześć dziewczynki

zuzanna12 Witamy w naszym gronie widzę,że w tym samym czasie spodziewamy się tej wrednej @ mam nadzieję że nie przylezie bądźmy dobrej myśli

martaN23 głowa do góry jak nie masz jeszcze @ to szanse zawsze są mocno 3mam a jakie długie masz cykle???

Lisica1 nic dodać nic ująć wszystko Ci napisała ula87 podpisuje się też pod tym

ula87 będzie o.k te bociany muszą coś oznaczać

roza26 tak mi przykro...
ale pomyśl sobie,że nie jesteś sama z tym problemem niestety jest nas znacznie więcej ja też staram się o fasolkę już około 16 cykli a na liście mam podane 5 cykli ponieważ miałam robioną laporoskopie w sierpniu i na razie tez nic ,ale nie tracę jeszcze nadziei i walczę do końca a to forum mi bardzo pomogło przejść na luzie do następnego cyklu starań i czekam teraz na ta wredną@ czy przylezie oby nie i tego życze wszystkim starającym się o tą upragniona fasolkę 3mam mocno
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 17:14   #120
dra
Zakorzenienie

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 36 staraczek:

KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone
Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone
kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone

dana260 - (Marzena, 31 lat, Warszawa), cykl 1, last @ 8.11
"N@sty" - (Ania, 25 lat, Manchester) cykl 9, last @ 18.11
Sylwiaaa88 - (Sylwia, 20 lat, Włocławek) cykl 3, last @ 6.12
Koona - (Ewa, 27 lat, Kujawianka w Warszawie) cykl 1, last @ 9.01
martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 1, last @ 10.01
whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01
kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 2, last @ 25.01
Agusia_a9 - (Agnieszka, 19 lat, Trzebnica) cykl 2, last @ 25.01
Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01
magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 2, last @ 2.02
edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 2, last @ 5.02
flowerspower - (Ewelina, 23 lata, Częstochowa) cykl 3, last @ 3.02
memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK) cykl 3, last @ 4.02
Sweet_jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 3, last @ 6.02
aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 7, last @ 6.02
gusiec - (Agnieszka, 27 lat, Buenos Aires) cykl 19, last @ 6.02
anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02
dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 10, last @ 9.02
edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 5, last @ 9.02
ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 5, last @ 11.02
Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 8, last @ 11.02
smerfeta01 - (Kasia z Cieszyna) cykl 1, last @ 12.02
brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02
dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02
zuzanna12 - ( Magda,26 lat, Canada ) cykl 1, last @ 14.02
DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 7, last @ 20.02
kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02
pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 1, last @ 23.02
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02
yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 7, last @ 25.02
gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 3, last @ 26.02
pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 27.02
fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02
karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 2, last @ 2.03
celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03
olka@@@ - (Olka,30lat,Bydgoszcz) ?

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 26 zafasolkowane:

maugoszatka gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009)
Karola_82gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009)
gosiaczekdmgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009)
*kaalinaa*gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009)
Cassandra 23 gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009)
Ania0104gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009)
erysipelothrixgratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009)
Gizmiatko gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009)
adaikakagratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009)
BASIA3333gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009)
czekoladka21gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009)
DDosiekgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009)
Foka29gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009)
Ainka11111gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
aassssiiiikkkkgratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
magdzia50gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
IwonkaAnna83gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
precious_81 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
Milibiligratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
Nika1980gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
sweetpinkygratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach
malin30gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 13 października 2009)
dramaturgia prostactwa gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009)
miss.hot gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
sorejna gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października)

Na liście występuje kolor biały:
dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]

Edytowane przez dra
Czas edycji: 2009-03-06 o 18:14
dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości