![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() Tzt kupuje Forbsa, Managera i Kulturystykę i Fitness ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- W sobote nie spałam do 3 w nocy, bo nie mogłam się oderwać. Wciaga na maksa, jak chodzenie po bagnach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po Elle od lat nie sięgnęłam...wydaje mi się że więcej tam zdjęć niż czytania ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam tą koszulkę na stronie F1
![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Cień wiatru" ma już ze 3 lata więc w sumie normalne że jest już w bibliotece .
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
eee tam, Gra Anioła w mojej bibliotece też jest
![]() ale jest tez rezerwacja 6 osób ![]()
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() O ja, myślałam że Was nadrobiłam a tu nowy wątek ![]() No to wracam do nadrabiania ![]() ![]() Weekend ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- No to wreszcie doczytałam do końca ![]() Po pierwsze, Sanetko, przepraszam że się tyle spóźniłam ale nie doczytałam wczoraj ![]() ![]() Po drugie, L_V, teraz już kciuki pewnie się nie przydadzą, ale i tak trzymam żeby wszystko się skończyło dla Ciebie bardzo pozytywnie ![]() ![]() Daj znać jak najszybciej. Czytałam Cień wiatru, bardzo mi się podobał, w związku z tym muszę w najbliższym czasie zakupić Grę Anioła, już się ciesze ![]() Haniu, Sapkowskiego to pochłonęłam całego w jakimś mega krótkim czasie, Wiedzmin boski, dialogi kapitalne po prostu ![]() Super że znalazłaś Mężowi tą koszulkę. Będzie przeszczęsliwy ![]() http://www.redplanet.pl/files/produk...bmw-2008-1.jpg ale na zamek a nie na guziczki, uwielbiam ją po prostu ![]() Miśku, żeby TŻ się tak starał już zawsze ![]() Kotku, żeby to zapalenie spojówek się "odplątało" szybciej niż się przyplątało. Diano, też sie zakochałam w Chloe ostatnio ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki żeby z teściami się wszystko poukładało ![]() Stokrotko, gratuluję zostania ciocią ![]() Poemi, a ja bym chyba założyła te buty do fajnych kryjących rajstop, tylko nie do cienkich ![]() Butter, ja mam "mazak" do frencha z którego jestem bardzo zadowolona także jeśli ogólnie lubisz tylko ten Essence Ci nie leży, to mogę polecić, z Sally Hansen, na allegro np ten http://www.allegro.pl/item549303293_...heer_pink.html Jest chyba tylko w zestawie, nie widziałam w każdym razie innego. A tak poza tym to kusicie strasznie tym malowaniem brwi, tyle że ja mam już same w sobie ciemne więc chyba nie ma sensu, układam je tylko takim żelem z Estee Lauder, fajny jest bo wygląda bardzo naturalnie i trzyma je uporządkowane cały dzień. Lecę na kolację i do kina ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-03-06 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć, ale się rozpisałyście... Nikt nawet nie zauważył, że mnie nie było
![]() Cytat:
Ja uwielbiam spędzać czas z moim TŻ i spędzamy mnóstwo czasu razem...ale czasem dalejmy sobie odetchnąć. TŻ ma swoją pasję, nigdy nie fochuję, jak chce porobić coś z tym związanego... ja się spotykam z kumpelami sama od czasu do czasu...i jest git...bo zawsze pod koniec spotkania już tęsknię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Słyszałam o tym Cieniu Anioła...muszę się zaopatrzyć, skoro tak polecacie ![]() Co do gazet, to moim zdaniem Twój Styl, Elle i cała reszta zeszły dość mocno na psy...ja czytam teraz już tylko Zwierciadło ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Zaro ![]() Cześć Butter ![]() ![]() Wpadłam tylko na chwilę, bo śpię dzisiaj u siostry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
fajny ten mazak do frencha az sobie zamowie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Z TŻ-em i moją przyjaciółką zgodnym chórem krzyczymy "jest taki piękny w swojej prostocie!"
![]() Cytat:
Padam. Ciocia już jest w domu, mama się uspokoiła i nie mówi, że czarno to widzi, za to łazi uśmiechnięta i gada "ciocia dojdzie chyba do siebie". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Wpadam po wiadości od L_V a tu kicha
![]() ![]() Butter a Ty gdzie się dzisiaj podziewałaś ? ![]() Idę włączyć wodę na kąpiel, mąż wraca z delegacji więc się przygotuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
ja też czekam na wiadomości od LV a tu pupa
![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Oświeciło mnie dzisiaj jaki tatuaż chcę mieć. Powiedziałam TŻ-owi...
... TŻ: nie pozwalam na tatuaż, opraw to sobie lepiej i powieś na ścianie ja: ale ja chcę! TŻ: ale nie na ciele! ja: ale ja to będę nosić TŻ: nie, nie będziesz! Lubię gdy jest taki stanowczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Byłam rano na Wizażu, zerknąć na wiadomości od L_V ![]() ![]() TŻ na meczu, dostał dziś ode mnie prezent urodzinowy (urodziny ma jutro) - karnet na Górnika Zabrze ![]() A propos książek, w ostatnim roku strasznie sie zapuściłam, aż wstyd. W dodatku dopiero teraz odkryłam Marqueza. Dwa - trzy lata temu kupiłam sobie "Sto lat samotności", ale jakoś nie umiałam się wciągnąć. Teraz dziwię się bardzo ![]() Pomalowałam dziś sobie brwi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny. widzę, ze duzo sie u was dzieje, a ja znowu zawalona nauka
![]() ale jestem na etapie załatwiania praktyk letnich w warszawie. trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cześć sobotnio
![]() Zaro, ten mazak do frenchu w ogóle mi nie podchodzi, więc daruję sobie. Wolę biały lakier i sama sobie robić paseczki ![]() Cytat:
Kupiłam wczoraj 3 lakiery do paznokci ![]() ![]() A dziś bym chciała iść do fryzjera...ale nie wiem czy się wcisnę, bo się nie umówiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Bry
![]() Dziś jest szansa że nie będę mieć wreszcie zaległości, jak miło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A dużo chcesz robić? Sobota to faktycznie ciężki termin żeby wpaść tak o i zażądać farby ![]() ![]() Też czekam na wieści od L_V, może wczoraj była już albo za bardzo zmęczona całym dniem nerwówki, albo zapiła sukces ![]() Dzisiaj teściowie wracają więc się przeprowadzamy, póki co jadę im zrobić zakupy jedzeniowe, potem po prezent dla koleżanki, potem wracam coś tu posprzątać i nas pakować. TŻ dziś w pracy więc mi nie pomoże ![]() ![]() Trochę jestem zmęczona i najchętniej posiedziałabym w domu ![]() A jutro chyba muszę się pouczyć, bleee, mam całą masę materiałów ze szkolenia i przydałoby się coś odświeżyć.
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
![]() Jak to miło że podzielasz mą miłość do Sapkowskiego.... a Pratchett'a lubisz? Ja właśnie choruję na tę koszulkę. Mam cichą nadzieję że mąż mi sprezentuje ![]() Cytat:
![]() Ja czytam właśnie po to żeby szybko zasnąć i zapomnieć o miziankach. Nastąpił totalny kryzys guganiowy ![]() Już jestem maksymalnie wściekła i bezsilna. ------------------------ Jadąc dziś do pracy trafiłam na kierowcą którego miałam ochotę pobić...masakra. Jechałam sobie spokojnie 2 pasmówką, widzę zielone światlo wiec przyśpieszam żeby zdąrzyć- a tu palant wyjeżdza z postoju prosto na mnie...bo po co patrzeć w lusterka podczas włączania się do ruchu ![]() Jechał przede mną całą droge do pracy...30 km/h ![]() W sumie aż dziwne że nie wiechałam mu w dupę..bo jestem totalnie niewyspana i zła.
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem co poradzić z tym guganiem. a wiesz czemu tak jest? jakieś kłopoty/stres? czy może chwilowe znudzenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie sieroty są chyba większym zagrożeniem na drodze niż kierowcy z zadatkami na rajdowca. Nie poradzisz....ani Ty ani nikt inny. Rozmowy były, czyny były, płacz i zgrzytanie zębami też. Nic skutków nie przynosi. Po prostu mąż ma mniejsze potrzeby niż ja. Dziś w nocy byłam tak wściekła że miałam ochotę mu oznajmić że jeszcze trochę i znajdę sobie lepszy model ![]() na szczęście ugryzłam się w język. Ale chyba go zmuszę do tej siłowni. Może to coś zmieni. Cytat:
Elką ?
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() z oczami juz lepiej ale nie rewelacyjnie, nadal mam swiatlowstret ![]() ![]() u mnie kryzys guganiowy trwa nadal i to z mojej winy.wiem ze to przez prace i lekki stres przyszlosciowy....oj Haniu ja to bym sie nadala z Twoim malzonem,bo chyba mamy podobny temperament ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Zara gratuluję nowej pracy ![]() lviątko trzymam kciuki i dawaj znać:ehem; U mnie hmm pies nam się rozchorował i niańczymy psa z TZ ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wnioskuję iż prócz tego że pies chory wszystko cacy ![]()
![]() |
#119 | |||||
Rozeznanie
|
No, wróciłam. Zrobiłam taki kilkuelementowy zestaw kosmetyków do ciała (peeling, sól, kula do kąpieli, jogurt do ciała, mleko i mydło) w sklepie z takimi naturalnymi kosmetykami, poszłam trochę na łatwiznę
![]() Cytat:
![]() ![]() Pratchett'a nie czytałam, kiedyś się czaiłam ale jakoś nie kupiłam. A co byś polecała na początek? Cytat:
![]() ![]() Haniu, a mąż w domu w weekend czy gra gdzieś po świecie? Cytat:
O kurczę... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze że z oczkami już lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() A co sie stało pieskowi? Dobrze że ma się nim kto opiekować ![]() Kurcze dziewczyny, byliśmy wczoraj w kinie (Watchmen, NIE idzćie na to przypadkiem, poszliśmy tylko dlatego że na IMDB- zawsze sprawdzamy jak dany film stoi w rankingu, jeszcze nigdy nas to nie zawiodło- miał 8,5 na 10. I niestety dosłownie porażka, i to jeszcze mega długaśna ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-03-07 o 12:42 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No może poza moimi wynikami z hormonów, ale medycyna poszła do przudo,może będe mamą ![]() Edynburg- super masz pracę ![]() Pieskowi to samo,co Twojemu Tz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.