![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: odchudzanie od 10.o3
Ja zrobiłam to samo co chłopak Madziulek, ograniczyłam jedzenie i zaczęłam zdrowo jeść dużo warzyw i ćwiczę!!!
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
KahlanAmnel - Biorę Therm Line bo bardzo dużo jak na siebie ćwiczę- 2 razy w tygodniu aerobik, raz joga, a w pozostałe dni ćwiczę w domu i to mi pozwala poprostu więcej spalać. Nie biorę tego jako wspomagacza do samej diety, chodzi mi głownie o ćwiczenia - w pewnym stopniu to zwiększa moją wydolność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Też bym chciała chodzić codziennie do klubu ale jestem biedną studentką i nie stać mnie na karnet open
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Jak brzuszek można zgubić??
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Pierwsze co mnie skusilo do kopenhaskiej, byla szybka utrata wagi, a ze jestem na studiach i nie mieszkam w domu wiec mama nie gotuje, sama ustalam co jem, poza tym jak wczesnie pisalam przed ta dieta stosowalam 1000-1200kcl, aby przyzwyczaicz zoładek, a teraz moim celem nie tylko jest zrzucenie kilosow ale rozwniez oczyszczenie organizmu, nie bedzie to tak efektywne, poniewaz jadlospis, ktory krazy w necie nie jest oryginalny, ale lepiej sie czueje na tej diecie, nie jest mi slabo, nie odczowam ssania jak to pisza, chce aby ta dieta byla wprowadzaniem w dalsze odchudzanie, jedzienie czesto ale malo...o i dzieki niej odzwyczailam sie od slodyczy i gum mamboa ktore uwielbiam....a dieta jak kazda inna, nie ma idealnych ani zdrowych jesli nie sa przez dietetyka opracowane indywidualnie do kazdego organizmu, bo przeciez aazdy jest inny, nie lamcie sie powodzenia!!
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- a brzuszek mozna zgubic brzuszkami...i przysiadami to najprostrzy sposob, ja mam z nim zawsze problem, ale to pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Brzuszek można zgubić ćwiczeniami
![]() ![]() Bieganie, pływanie, jazda na rowerze i gry zespołowe, wszystko się nada ![]() Zauważyłyście może, że autorka wątku nam zamilkła? ![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
ja zauważyłam ze wiekszosc kobitek zamilkala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
To fakt, ja jestem na jeszcze jednym wątku odchudzanie do wakacji! Zaczynamy! czy jakoś tak i tam jest dużo dziewczyn i dużo się pisze
![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
wiec moze tez sie przezuce...bo ten watek chyba wygasa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Ja nie zrezygnowałam :P Zawsze masz mnie
![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Co jak co dziewczyny ale ja też nie zamilkłam, a napewno nie zrezygnowałam
![]() No a co do tego brzucha to co jak co ale ja nie mam z nim problemów. Bez żadnych ćwiczen mi on spada wystarczy tylko dietka ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Madziulinek, tego że widać po buzi i brzuchcu to akurat zazdroszczę... ja jestem z natury pyza więc fajnie by było jakbym się wydawała mniejsza na buzi. A co do brzucha to ja czuję że spodnie mnie już tak nie opinają no i mam mięśnie, więc też trochę widać, ale akurat brzuch to najsłabsza część mojego ciała, więc jeszcze nad nim będę musiała ostro popracować...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
ja tez najpierw czuje po brzuchu....jem to rosnie, nie jem to spada, ale widze ze moje bluzeczki, nawet te do spania sa juz szerokie na mnie
![]() ![]() ![]() i tez mam problemy z nogami Madziulinek jak Ty i nie wiem jak mam je wyszczuplic, jak zaczne biegac to zrobia mi sie miesnie a mam strzasznie grube łydki, wiec to nie jest najlepsze rozwiazanie, moze macie jakis pomysl?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
kurde czytam o układaniu posiłków itd a nie umiem w praktyce tego zastosować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
najlepiej zrob sobie diete z ulozonym jadlospisem np 7 diowa to ci pozniej pomoze w ustalaniu jadlospisu i co najwazniejsze dostosowywaniu sie do niego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj kolejny piękny dzień naszej dietki ![]() No ja również schudłam główne z brzucha na twarzy też nie jestem już taka pyzata, ale to akurat nic dziwnego, bo tam było najwięcej tłuszczyku (brzuch) a twarz siłą rzeczy zrobiła się smuklejsza ![]() Ja ogólnie biodra mam dość szczupłe, ale za to mam taki strasznie brzydki przeskok na brzuch, taką banieczkę, która sukcesywnie wylewa mi się ze spodni i to jest mój wróg nr 1 ! ![]() ![]() Na tym drugim wątku wkleiłam swoje aktualne fotki, bo tak dziewczyny wymyśliły, więc żeby nikogo nie faworyzować tutaj też wrzucę i zachęcam Was do tego samego ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
w sumie fajny pomysl ja pozniej tez zrobie i wkleje, bo teraz wychodze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja słyszałam, że dzięki pilatesowi ciało staje się smuklejsze. Pamiętam, że pani z wfu w liceum mówiła nam dziewczyną, że po każdych ćwiczeniach (np. bieganie czy jazda raworze) najlepiej jest się właśnie rozciągać żeby te mięśnie nie rosły za bardzo. Ale czy to pomaga to nie wiem, chociaż warto spróbować
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Haaa...a to ja nie będe gorsza i też załącze zdjęcie z tym, że dopiero wieczorem bo teraz jestem u chłopaka
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
U mnie w klubie po każdych zajęciach 5-10 minut jestprzeznaczone na rozciąganie, mięśnie mi się raczej nie rozrosły a chodzę ponad miesiąc, więc chyba działa
![]() ![]() Madziulinek, nawet jak nie wrzucisz zdjęcia to gorsza nie będziesz ![]() ![]() Lilka fajnie, że Ci się spodobał ![]()
Lenię się ![]() Edytowane przez KahlanAmnel Czas edycji: 2009-03-24 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Ja sobie zrobiłam już zdjęcia "przed" jakiś tydzień temu, ale nie pokażę, bo jestem w bieliźnie
![]() ![]() Ja też chodzę do klubu miesiąc i nie zauważyłam jakiegoś rozrostu mięśni... aale zakoczeniem dla mnie było to, że ja te mięśnie mam, bo teraz widzę jak wychodzą sobie spod tłuszczu hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
No i o to ja
![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Madziulinek, Ty w spodnicy chodzisz<szok> wiec nie jest z toba zle....jak moglabys napisac swoja wage??ja bym chciala tak po diecie wygladac,,,ale to jeszcze kilka miesiecy
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- dziewczyny mozecie mi powiedziec jak dolaczacie zdiecia?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Lilka wyjęłaś mi to z ust
![]() ![]() Co do zdjęcia to bardzo ładnie wyglądasz na nim, a włosy takie naturalne czy farbowane? Ładne zdjęcie, ładna dziewczyna... Lilka mogę, tak jak w outlooku załączniki, jak naciśniesz odp, to pojawia Ci się pole do opowiedzi i tam na górze są różne przyciski i o czcionce i takie tam bzdety i jest SPINACZ naciśnij go i otworzy Ci się nowe okno w pierwszym polu daj przeglądaj i znajdź to zdjęcie i daj załaduj a poźniej na samym dole zamknij i daj wyślij odpowiedź ![]()
Lenię się ![]() Edytowane przez KahlanAmnel Czas edycji: 2009-03-24 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
[quote=lilka45;11603103]Madziulinek, Ty w spodnicy chodzisz<szok> wiec nie jest z toba zle....jak moglabys napisac swoja wage??ja bym chciala tak po diecie wygladac,,,ale to jeszcze kilka miesiecy
W spódnicy chodzę od dwóch lat ponieważ chłopak mnie namówił i przekonał, że wcale nie mam takich grubych nóg, no ale ja i tak wiem swoje ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- No a włoski to mam farbowane ![]()
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Jak ja bym chciała byś taka wysoka... zielona z zazdrości ;P
Coś o tym wiem, mój 2 lata temu też nie na spódniczkę namówił, teraz czeka w szafie aż schudnę do niej ![]()
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
No a ja bym chciała być tak o 5 cm niższa
![]() Wiecie co dziewczyny ostatnio mój Adam kupił mi u siebie w robocie takie napoje tzn to jest w takim proszku i to sie rozpuszcza w gorącej wodzie i trzeba poczekać aż wystygnie i dopiero się go pije. To jest o smaku bananowym, waniliowym i chyba truskawkowym. Jest to napój dla osób takich jak my czyli na diecie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Tak pomyślałam sobie, że chce jednak schudnąć do 68 kg ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ja też się trzymam
![]() Po prostu za dużo tych wątków w tym samym mniej więcej czasie powstało, a ja polubiłam dziewczyny z tych wątków i tak się teraz udzielam chyba w dziesięciu, wybaczcie ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o jakies pitko na odchudzanie to ja tez mam jakies przepis dziwwny, ale ponoc skuteczny. Moj mi dzxisiaj powiedzial ze jego mama pije zwykla wode tylko wczesniej wrzuca do niej skorki z pomaranczy i odstawia na jakis czas, ponoc spala tluszcz i talie tam, jeszscze dopytam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.