|
|
#91 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: maleńka wymianka
Witaj
![]() Zainteresowana bym była *pędzel kabuki Sephora (kupiony w marcu, użyty 3 razy, wyprany) Zapraszam Cię do mojego wątku, może coś Cię zainteresuje ![]() Poza wątkiem dwa nowe, nieużywane w ogóle pędzle do pudru sypkiego firmy Avon oraz Yves Rocher, kupione ok, tydzień temu, jeden i drugi w etui, nawet nie rozpakowane. Byłabyś zainteresowana? Pozdrawiam
|
|
#93 |
|
|
Serdecznie zapraszam, w razie czego po prostu krzycz
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie u Ciebie odlewki:
*olej z róży *olej śliwkowy Znajdziesz coś u mnie za któreś z nich? Poza wątkiem mogłabym zrobić odsypkę pudru bambusowego z jedwabiem
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabym też zrobić Ci odlewkę 8 ml hydrolatu z neroli z Mazideł, gdybyś była zainteresowana ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Jasne, rozumiem To może zrobimy tak. Znasz te przezroczyste opakowania z próbek hydrolatów z mazideł prawda? Mogłabym odsypać Ci pudru do kreseczki 5 ml ( to jest 1 g, tyle co sample w minerałach EDM), wtedy będziesz miała pewność ile dostaniesz A taka ilość wystarczy na dłuugo ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Wysyłka tak lekkich rzeczy jest taniutka, a ja z chęcią wypróbowałabym te oleje, bo poza BU nie planuję na razie żadnych zamówień, Ty chcesz wypróbować puder i ekstrakt, więc myślę że obie będziemy zadowolone z wymianki
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
odpisane
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1241666 6]odpisane
Nie jesteś zainteresowana wymianką nawet jeżeli odsypię Ci 2 razy większą ilość niż sie umawiałyśmy, czyli 10 ml pudru plus ekstrakt? Jeśli nie to ok, rozumiem i pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
dokładka: ekologiczny hydrolat oczarowy (Mazidła - 30ml)
|
|
|
|
|
#103 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,mnie ineresuje szampon,2x EDM, próbka Nuxe i hydrolat oczarowy.
Mam Avene krem 50+ ok. połowy (otwarty w kwietniu),emulsję SPF 20,Lirene Family 50+ ok3 x użyty (otwarty w maju br), wody termalne,różne opakowania po kosmetykach.... + to,co w wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 Zapraszam Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-05-28 o 08:23 |
|
|
|
|
#104 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
P.S. Mam też nieco pudru perłowego,mogłabym się podzielić.
Czy w ogóle nie jesteś zainteresowana wymianą ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- No witam i sorry,za te naciski Ale czemu tak mało wybrałaś? Ja mam 150ml Avene, niestety napoczętą,ale tylko kilka psików jej ubyło,a tego pudru to tak z łyżeczkę tylko. Czy z tego się coś poskłada na wymianę?Myślałam,że filtrem się z Tobą podzielę.... |
|
|
|
|
#105 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
To ja mam właśnie emulsję Avene SPF 20,mniej niż połowa z 50ml (w tubce to jest 1/3 od dołu,ale ta tubka się zdecydowanie rozszerza przy zakrętce). Jakby Ci pasowało,to już by było coś.
A opakowania mam różne,odkąd się wymieniam - nic nie wyrzucam ![]() Np. trzy szklane słoiki po kremach 50ml, plastik po sprayu Kerastase,po żelach ADermy plastikowe butelki,mini po próbkach... A Ty potrzebujesz do własnych wyrobów,tak? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Widzę to tak:
mogę oddać Ci 1) prawie całą termalkę Avene 150ml (parę razy psiknięta,ale nie umiem uczciwie oszacować ubytku), 2)emulsja Avene SPF20 w ilości 1/3 tubki (kiedy tubka stoi na zakrętce i wszystko "ściekło" ważne do 12.09 - to dziwne,bo kupiłam go po wakacjach,zmęczona wysokimi filtrami... Otworzyłam zimą (II/III jakoś tak... ważne 12mies od otwarcia) 3) niewielką ilość pudru perłowego z www.naturalne-piękno.pl Myślę,że jest jedna łyżeczka płaska,mała (tzn.kawowa) Nie chcę go wysypywać,bo będą straty!U Ciebie interesuje mnie najbardziej szampon,próbki EDM i odlewka hydrolatu,ewentualnie próbka balsamu Nuxe. Także powiedz,co o tym myślisz. Jeśli ja chcę zbyt dużo od Ciebie,to może coś dobierzesz jeszcze? Mam sporo minerałów poza wątkiem (już się wciągnęłam ![]() Miłego weekendu
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-05-30 o 10:07 |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1254825 9]Wszystko w pierwszym poście.[/quote]
Interesowało by mnie może tylko *filtr mineralny Lavera SPF40 dla cery wrażliwej (zostało ok. 80%) Ale nie mogę znaleźć ceny i nie wiem czy bu Ci się opłacało i czy byś chciała się wymienić za ten olej.I nie mogę znaleźć żadnych recenzji.Mogłabyś napisać coś o tym filtrze????Czy bardzo bieli,jaka ma konsystencje? Może jakaś większa wymianka?Nie znajdziesz ju7ż nic?Mogę Ci odsypać jeszcze świeżutkiego pudru perłowego z BU ewenlualnie?
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
jakie ilości Cię interesują? Mnie wystarczą odlewki, nie wiem ile kwasu kojowego się używa w formulacjach, czy robi się z niego tonik?
Telocapilu dodaje się kilka kropel do balsamu, mam w sumie ok. 10g i trochę bym chciała sobie zostawić (data do 31.12.2009). Pine Bark mam sporo (data do 31.07.2009). Półprodukty były przechowywane zgodnie z zaleceniami. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- polecam się na przyszłość
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
|
Witaj
![]() Moze cos u mnie za pedzel kabuki? Zapraszam
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Posiadam Telocapil 15gr 2010.06 P 4C 15ml 2010.08 SLP 25ml 2009.12 To wpadło mi w oko.. *olej z szałwii (6ml) *odsypka ekstraku z kasztanowca- odrobinka *alantoina- odrobinka *d-pantenol *olej z nasion czarnej porzeczki (6ml) możesz zrobić jeszcze jakieś inne próbki olei? ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Za śliwkę podziekuje, nie moge znieść jej zapachu, sama mam w domu 5ml ktore chce oddać |
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
dokładka:
+A-Derma Exomega - krem do skóry atopowej (tubka 5ml) + Avene łagodny żel oczyszczający (tubka 5ml) + Redermic LRP pod oczy (1,5ml) + Nutric LRP odżywczy krem regenerujący (2ml) + Żel do demakijażu LRP (7ml) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.