Wielbicielki Piękna - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 12:21   #91
anusiuniaa
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Farmony czy jakoś tak?
też go mam jesc cudowny !!
dokładnie ten
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:23   #92
2406kamila
Raczkowanie

nie ma go w KWC ciekawe czy znajde go w UK
to pewnie Polski produkt ...

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:25   #93
gabi k
Raczkowanie

Ja mam natomiast dwie największe obsesje choć zadbana lubię być po calości

1) Ciało więc w mojej kosmetyczce przeważają balsamy wszelkiej maści nawilżające brązujące ujedrniające na cellulit przeciwdziałające rozstępom wszystkie jakie się tylko da tu mam problem bo jak na co drugim opakowaniu pisze użyć dwa razy dziennie to muszę robić selekcje czy tego wieczora się nawilzamy brązujemy czy odchudzamy

2) Dłonie i paznokcie mam swoje bardzo mocne paznokcie z natury, ale że lubie mieć bardzo długie to na wszelki wypadek stosuję tabun odżywek wzmacniających utwardzaczy a na to zawsze jakiś kolor czy wzór. I parę razy dziennie krem do rąk ostatnio polubiłam Garniera

Twarz to moja masakra bo mam bardzo wrażliwą naczynkową skorę czego to ja już nie używałam

AA mam pyatanie i jeszcze jeden problem miała może któraś z Was blizny po depilatorze?? A raczej po wrastających włoskach??zostało mi parę i to jeszcze tylko po wewnętrznej stronie ud drażni mnie to niemiłosiernie nienawidzę takich defektównowych już nie mam dzięki Bogu tych zresztą też nabawiłam się na własne życzenia bo nawilżalam skórę po depilacji i nie złażą uparciuchy
gabi k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:25   #94
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2406kamila Pokaż wiadomość
niestety nie mam ! dlatego kupuje i kupuje nowosci z nadzieja ze wkoncu trafie na cos co naprawde sprawi ze moja twarz bedzie sliczna...
ostatnio sie troche opanowalam ... i tak tej twarzy nie maltretuje..
to chyba nie jest dobry pomysl zeby tak zmieniac co chwile kosmetyki dlatego od jakiegos czasu uzywam tylko kremu nivea visage...
twarz mi sie troche swieci po kilku godzinach ale po tym rzadko mam niespodzianki ...
ale co do mycia to jakos nie moge sie przelemac i stosowac tylko jednego kosmetyku
daj odpocząc skórze, bo niedość, że narobisz sobie szkody, to jeszcze zmarnujesz masę pieniędzy

Cytat:
Napisane przez itrusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny czym usówacie skórki paznokci?
Mam brzydki zwyczaj obgryzania (od dziecka) ale postanowilam walczyc z tym jakze obrzydliwym nalogiem i probuje jakos uporzadkwac te moje obgryzki.

Mam pytanie odnosnie forum
Dlaczego jak daje szybka odp to od razu przelacza mnie do ekranu normalnej odpowiedzi?
Dlaczego jak daje wielocytuj to cytuje mi tylko jedna odp i od razu tez przelacza do ekranu odp? Ktos moze pomoc? Moze ja mam cos zle ustawione? Albo to moj komputer szaleje
Musisz zaznaczyć tą ikonkę obok "cytuj" i tak przy każdym poście, który chcesz cytować, natomiast na końcu kiedy już więcej nie będziesz chciała cytować wciśnij przycisk "cytuj" i wtedy przełączy Cię do okienka odpowiedzi i tam będziesz miała wszystkie zaznaczone przez Ciebie posty
Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam.

Cytat:
Napisane przez 2406kamila Pokaż wiadomość
?
mozesz podac dokladna nazwe?
Farmona karmel&cynamon.
masło do ciała.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg farmona.jpg (11,9 KB, 37 załadowań)

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:26   #95
anusiuniaa
Zakorzenienie

chyba tak...

ja teraz szukam jeszcze czegoś czekoladowego, budyniowego albo ewentualnie wanilia...

a moja koleżanka przywiozła sobie ze stanow balsam o zapachu gumy do życia rewelacja, szkoda że u nas takich ne ma
Stary 2009-03-19, 12:29   #96
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi k Pokaż wiadomość

1) Ciało więc w mojej kosmetyczce przeważają balsamy wszelkiej maści nawilżające brązujące ujedrniające na cellulit przeciwdziałające rozstępom wszystkie jakie się tylko da tu mam problem bo jak na co drugim opakowaniu pisze użyć dwa razy dziennie to muszę robić selekcje czy tego wieczora się nawilzamy brązujemy czy odchudzamy

2) Dłonie i paznokcie mam swoje bardzo mocne paznokcie z natury, ale że lubie mieć bardzo długie to na wszelki wypadek stosuję tabun odżywek wzmacniających utwardzaczy a na to zawsze jakiś kolor czy wzór. I parę razy dziennie krem do rąk ostatnio polubiłam Garniera

Twarz to moja masakra bo mam bardzo wrażliwą naczynkową skorę czego to ja już nie używałam

AA mam pyatanie i jeszcze jeden problem miała może któraś z Was blizny po depilatorze?? A raczej po wrastających włoskach??zostało mi parę i to jeszcze tylko po wewnętrznej stronie ud drażni mnie to niemiłosiernie nienawidzę takich defektównowych już nie mam dzięki Bogu tych zresztą też nabawiłam się na własne życzenia bo nawilżalam skórę po depilacji i nie złażą uparciuchy
Ja też mam bardzo wrażliwą cerę i np. jak pójdę na solarium ,to muszę nakładać sobie chusteczkę na twarz, żeby broń Boże jej nie opalić bo potem mam wysyp krostek i okropnie to wygląda.
Co do depilatorów, dostałam od brata na urodziny użyłam 2 razy i odstawiłam, nie potrafię zapuścić się do takiego stanu, żebym mogła golić depilatorem
Wolę zwykłe maszynki, a depiluję się co 2-3 dni

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 12:29   #97
itrusta
Zadomowienie

messinka -no wlasnie robie tak, zawsze tak robilam i bylo ok, a teraz czy dam szybka odp, czy wielocytuj to od razu przelacza mnie do normalnej odpowiedzi
itrusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:30   #98
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabi k Pokaż wiadomość

a stosujesz nadal depliator? czy przestalas?
ja dostalam od TZcika na swieta... raz tylko uzywalam
i boje sie strasznie... bo uzywalam plastrow w okolicach bikini ... i OKROPNIE wrastaly mi wloski robilam peelingi ... masaz rekawica
nic nie pomagalo wiec wrocilam do maszynki... ale blizny tez nadal mam... i tez nie wiem jak sie ich pozbyc???
chcialabym na lato zaczac uzywac depilatora zeby miec spokoj na dluzej i nie martwic sie codzienna depilacja ...
znacie jakies sposoby na ladna skore po depilacji?
na te wrastajace wloski??

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

Edytowane przez 2406kamila
Czas edycji: 2009-03-19 o 12:32
Stary 2009-03-19, 12:30   #99
icebaby21
Raczkowanie

To ja też tu dołączam,2 dni nie miałam czasu pisać a tu takie zmiany, nowy wątek
Moje patenty na urode to mydełko bambino do mycia buzi i kremik bambino na noc zamiennie z oliwką HippKiedyś miałam oliwkę Miluś, była świetna ale już nie można jej nigdzie dostaćI raz w tyg. peeling St. Ives morelowy. Nie mam żadnych niespodzianek a kiedyś było ich naprawdę sporo jak używałam żeli i kremów Garniera, Vichy itd.
Do ciała tylko peeling Lirene, pomarańczowy taki, baslam Lirene brązujący, kawowy. Czasme Garnier żółty, bo lubię jego zapach. A teraz serum Eveline 3D.
Pazurki ostatnio mam ciągle żelki french, a jak ściągam to tylko lakier Miss Sporty kolor taki mleczny.
Raz w tyg. solarium na 8 minut (wiem wiem,za często:P)
Z włosami mam istną manię, mogłabym codziennie kupować nowe odżywki i co tydzień farbować:P
Stary 2009-03-19, 12:33   #100
aagusiaa88
Zakorzenienie

Ja tez mialam depilator, bo kuzynka nie uzywala pierwszy raz z nim byl po pijaku, co by bolu nie bylo czuc :P ale wloski tez mi wrastaly :/ teraz chetnie bym sobie kupila takie cos

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
To ja też tu dołączam,2 dni nie miałam czasu pisać a tu takie zmiany, nowy wątek
Moje patenty na urode to mydełko bambino do mycia buzi i kremik bambino na noc zamiennie z oliwką HippKiedyś miałam oliwkę Miluś, była świetna ale już nie można jej nigdzie dostaćI raz w tyg. peeling St. Ives morelowy. Nie mam żadnych niespodzianek a kiedyś było ich naprawdę sporo jak używałam żeli i kremów Garniera, Vichy itd.
Do ciała tylko peeling Lirene, pomarańczowy taki, baslam Lirene brązujący, kawowy. Czasme Garnier żółty, bo lubię jego zapach. A teraz serum Eveline 3D.
Pazurki ostatnio mam ciągle żelki french, a jak ściągam to tylko lakier Miss Sporty kolor taki mleczny.
Z włosami mam istną manię, mogłabym codziennie kupować nowe odżywki i co tydzień farbować:P
To mydelko faktycznie takie dobre? Zaciekawilas mnie tym musze przyznac.

Jezuuuuuuuuuuu, snieeeeeeeeeeeeeg sypie ;(((((((((((((
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:35   #101
messinka
Zakorzenienie

Wklejam moje guru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wp1.jpg (58,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wp2.jpg (27,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wp3.jpg (39,5 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wp4.jpg (17,7 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wp5.jpg (43,2 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wp6.jpg (31,5 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wp7.jpg (51,5 KB, 82 załadowań)

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 12:38   #102
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
messinka -no wlasnie robie tak, zawsze tak robilam i bylo ok, a teraz czy dam szybka odp, czy wielocytuj to od razu przelacza mnie do normalnej odpowiedzi
to niew wiem, jestem bezradna - to może pisz login dziewczyny i obok co chciałabyś napisać, nie wiem ?
Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
witamy, nie odzywałaś się troszkę na AG i zapomniałam Cię powiadomić, wybaczysz?

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Ja tez mialam depilator, bo kuzynka nie uzywala pierwszy raz z nim byl po pijaku, co by bolu nie bylo czuc :P ale wloski tez mi wrastaly :/ teraz chetnie bym sobie kupila takie cos

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

To mydelko faktycznie takie dobre? Zaciekawilas mnie tym musze przyznac.

Jezuuuuuuuuuuu, snieeeeeeeeeeeeeg sypie ;(((((((((((((
u mnie tak ,słoneczko ,za chwilę ciemno, ogromna zawierucha i deszcz ,a teraz znów słońce

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 12:44   #103
icebaby21
Raczkowanie

Jasne Messinka nic się nie stałodobrze,że tam link wkleiłyście
A mydełko bambino troszkę wysusza dlatego potem konieczny jest krem mocno nawilżający, mi pasuje bambino bo jest dosyć treściwy ale zawiera cynk. Nie nakładam go bardzo dużo, tak tylko żeby nie mieć uczucia ściągniętej skóry. I odkąd tego używam nie pamiętam, żebym miała jakieś krostki czy coś

pogoda już drugi dzień z rzędu robi mnie paskudnie w balona, bo budzi mnie słońce świecące prosto w oczy jak w środku lata, a jak pełna dobrego humoru skończe się ogarniać i szykuje się do wyjścia to...sypie śnieg :[

Edytowane przez icebaby21
Czas edycji: 2009-03-19 o 12:45
icebaby21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:48   #104
gabi k
Raczkowanie

Eh no odstawilam nie bylo wyjścia przynajmniej omijam już tamte rejony nie wiem dermatologa mam dopiero w maju a tu lato idzie wolałabym sie tego pozbyc

A mam obsesję depilacji nienawidzę mieć chocby jednego włoska na ciele i wkurza mnie maszynka to tak szybko odrasta

Też ją uwielbiam mam na dysku cała kolekcę więc się stopniowo podzielę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_0c8b34c5cf90214770eea3c42abd97e9.jpg (47,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_6aceaf09b710e38e900e7d345b842393.jpg (64,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_8e9eec6a80908495beaeec238343a626.jpg (31,4 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_90d2350bab5542ee37a25bfd7578cb8b.jpg (39,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_a6dc45ae4e6e2dc34c2ad3aeabeabe27.jpg (86,3 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_bfd5a6d4f4d0f7137b404fb983b35f86.jpg (104,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_c321f6db7e8e064cb76dad8a41075f35.jpg (33,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_c41db4076594453a814f4b61407570bf.jpg (40,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_ed37ad3082fc38d6b9517ea6a34df846.jpg (129,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_ff8c8e2bfe64c581da9906288fd0e05f.jpg (65,4 KB, 39 załadowań)
gabi k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:56   #105
aagusiaa88
Zakorzenienie

Śliczna jest

Dobra, uciekam do pracy paaaaaa piszcie duzo, piszcie, zebym miala co czytac
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 13:00   #106
2406kamila
Raczkowanie

ja tez zmykam na jazde milego dnia

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

Stary 2009-03-19, 13:07   #107
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Cytat:
Dziewczyny czym usówacie skórki paznokci?
Mam brzydki zwyczaj obgryzania (od dziecka) ale postanowilam walczyc z tym jakze obrzydliwym nalogiem i probuje jakos uporzadkwac te moje obgryzki.
Najpierw preparat do usuwania skórek na ok 5-7 min a potem usuwam drewnianym patyczkiem. Można też cążkami ale bardzo delikatnie i tylko jeżeli skórki są bardzo pogrubiałe i nie dają się odsunąć patyczkiem. Zresztą teraz już odchodzi się od używania cążków bo można sobie nieźle pocharatać skórki.

A co do blizn po wrastających włoskach- podobno działa maść z mocznikiem

I tak w ogóle dzień dobry w nowym wątku. Może i racja, że lepiej zacząć nowy

Z pasji do gotowania http://dietetycznie-fantastycznie.blogspot.com/
*MaYa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 13:10   #108
itrusta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *MaYa* Pokaż wiadomość
Najpierw preparat do usuwania skórek na ok 5-7 min a potem usuwam drewnianym patyczkiem. Można też cążkami ale bardzo delikatnie i tylko jeżeli skórki są bardzo pogrubiałe i nie dają się odsunąć patyczkiem. Zresztą teraz już odchodzi się od używania cążków bo można sobie nieźle pocharatać skórki.

A co do blizn po wrastających włoskach- podobno działa maść z mocznikiem

I tak w ogóle dzień dobry w nowym wątku. Może i racja, że lepiej zacząć nowy
dziekuje za odp
jutro kupie jakis preparat

osobiscie jako nowa osoba ciesze sie ze powstal nowy temat, poniewaz bede mogla sie w nim jakos odnalezc
Stary 2009-03-19, 13:11   #109
messinka
Zakorzenienie

Skoro Wy uciekacie, to ja powklejam dziś trochę zdjęć i zestawów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestaw1.jpg (27,6 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw2.jpg (28,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw3.jpg (27,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw4.jpg (28,6 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw5.jpg (39,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw6.jpg (42,4 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw7.jpg (33,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw8.jpg (35,6 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw9.jpg (29,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw10.jpg (46,1 KB, 73 załadowań)

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 13:12   #110
anusiuniaa
Zakorzenienie

O! wszystkie mi się podobają
Stary 2009-03-19, 13:17   #111
itrusta
Zadomowienie

Mnie sie najbardziej podobaja
1,2,3,5

ide pokrecic troche hh
Stary 2009-03-19, 13:18   #112
messinka
Zakorzenienie

zestaw ostatni = cudowne kolczyki ,widziałyście gdzieś takie? na allegro bądź w jakimś sklepie? Będę wdzięczna !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestaw11.jpg (33,6 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw12.jpg (29,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw13.jpg (28,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw14.jpg (33,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw15.jpg (32,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw16.jpg (33,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw17.jpg (24,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw18.jpg (37,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw19.jpg (39,2 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw20.jpg (42,5 KB, 75 załadowań)

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 13:20   #113
anusiuniaa
Zakorzenienie

ostatni zestaw- swietne butki
ostatnio podoba mi się zeberka

nawet na leginsch dody
Stary 2009-03-19, 13:21   #114
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Właśnie zachorowałam na różowe buty. Marzą mi się takie różowe lakierki na obcasie. Tylko nie mogę takich znaleźć A ten zestaw z różową sukienką jest boski

Stary 2009-03-19, 13:22   #115
messinka
Zakorzenienie

ja zachorowałam na czerwoną sukienko-tunikę z 2 zdjęcia i na cały zestaw ze zdjęcia 5 i 6
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestaw21.jpg (37,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw22bluzkaa.jpg (29,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw23.jpg (32,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw24.jpg (32,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw25 cudowny!.jpg (27,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw26 cudowny 2!.jpg (29,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw27.jpg (42,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (47,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (66,0 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5825.jpg (33,6 KB, 27 załadowań)

walczę o marzenia

Edytowane przez messinka
Czas edycji: 2009-03-19 o 13:24
Stary 2009-03-19, 13:27   #116
kasiaaczek
Zakorzenienie

messinka świetne zestawy

Dzień dobry U mnie znowu paskudna pogoda
Jutro mam zaliczenie, a nie mogę się do nauki zabrać więc nie wiem co to będzie. Ale bym chciała już wakacje

Musze kiedyś wypróbować to masło do ciała kamel i cynamon ale póki co mam z kolastyny truskawke i poziomke też pięknie pachnie

Ja używam do twarzy płyn do demakijażu, tonik i krem z Garniera -skóra wrażliwa i czasami żel -czysta skóra i ładniejsza mi się ta twarz zrobiła niż jak używałam serii nivea visage young czy tylko tych preparatów z garniera - czysta skóra
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 13:27   #117
messinka
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 77827.jpg (22,4 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 537739.jpg (28,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6493983.jpg (34,3 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5728383.jpg (35,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6495237.jpg (22,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9166733.jpg (33,5 KB, 23 załadowań)

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 13:28   #118
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość

zestaw ostatni = cudowne kolczyki ,widziałyście gdzieś takie? na allegro bądź w jakimś sklepie? Będę wdzięczna !
Na allegro widziałam tylko koła z napisem w środku. Ale chyba nie o takie Ci chodzi?

Stary 2009-03-19, 13:30   #119
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
messinka świetne zestawy

Dzień dobry U mnie znowu paskudna pogoda
Jutro mam zaliczenie, a nie mogę się do nauki zabrać więc nie wiem co to będzie. Ale bym chciała już wakacje

Musze kiedyś wypróbować to masło do ciała kamel i cynamon ale póki co mam z kolastyny truskawke i poziomke też pięknie pachnie

Ja używam do twarzy płyn do demakijażu, tonik i krem z Garniera -skóra wrażliwa i czasami żel -czysta skóra i ładniejsza mi się ta twarz zrobiła niż jak używałam serii nivea visage young czy tylko tych preparatów z garniera - czysta skóra
Dziękuję
Z czego zaliczenie? Wypróbuj to masło bo naprawdę cudownie pachnie, ja kiedyś znalazłam je w Rossmanie w promocji za 9,99 zł
Nivea Visage Young - dla mnie totalna porażka, za ostre są te kosmetyki dla mojej twarzy, mówię im stanowczo NIE

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez *MaYa* Pokaż wiadomość
Na allegro widziałam tylko koła z napisem w środku. Ale chyba nie o takie Ci chodzi?
A mogłabyś podesłać link? Byłabym wdzięczna, może mi się spodobają

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 13:31   #120
anusiuniaa
Zakorzenienie

jedyny minus tego balsamu to to ze gryzie sie ze wszystkimi perfumami dlatego jest bardziej na noc jak dla mnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości