|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
nie ma go w KWC
ciekawe czy znajde go w UK to pewnie Polski produkt ...
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam natomiast dwie największe obsesje choć zadbana lubię być po calości
1) Ciało więc w mojej kosmetyczce przeważają balsamy wszelkiej maści nawilżające brązujące ujedrniające na cellulit przeciwdziałające rozstępom wszystkie jakie się tylko da tu mam problem bo jak na co drugim opakowaniu pisze użyć dwa razy dziennie to muszę robić selekcje czy tego wieczora się nawilzamy brązujemy czy odchudzamy![]() 2) Dłonie i paznokcie mam swoje bardzo mocne paznokcie z natury, ale że lubie mieć bardzo długie to na wszelki wypadek stosuję tabun odżywek wzmacniających utwardzaczy a na to zawsze jakiś kolor czy wzór. I parę razy dziennie krem do rąk ostatnio polubiłam Garniera Twarz to moja masakra bo mam bardzo wrażliwą naczynkową skorę czego to ja już nie używałam AA mam pyatanie i jeszcze jeden problem
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam. Farmona karmel&cynamon. masło do ciała.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak...
ja teraz szukam jeszcze czegoś czekoladowego, budyniowego albo ewentualnie wanilia... a moja koleżanka przywiozła sobie ze stanow balsam o zapachu gumy do życia rewelacja, szkoda że u nas takich ne ma
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do depilatorów, dostałam od brata na urodziny użyłam 2 razy i odstawiłam, nie potrafię zapuścić się do takiego stanu, żebym mogła golić depilatorem ![]() Wolę zwykłe maszynki, a depiluję się co 2-3 dni
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
messinka -no wlasnie robie tak, zawsze tak robilam i bylo ok, a teraz czy dam szybka odp, czy wielocytuj to od razu przelacza mnie do normalnej odpowiedzi
|
|
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dostalam od TZcika na swieta... raz tylko uzywalam i boje sie strasznie... bo uzywalam plastrow w okolicach bikini ... i OKROPNIE wrastaly mi wloski robilam peelingi ... masaz rekawica nic nie pomagalo wiec wrocilam do maszynki... ale blizny tez nadal mam... i tez nie wiem jak sie ich pozbyc??? chcialabym na lato zaczac uzywac depilatora zeby miec spokoj na dluzej i nie martwic sie codzienna depilacja ... znacie jakies sposoby na ladna skore po depilacji? ![]() na te wrastajace wloski??
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś Edytowane przez 2406kamila Czas edycji: 2009-03-19 o 12:32 |
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
To ja też tu dołączam,2 dni nie miałam czasu pisać a tu takie zmiany, nowy wątek
![]() Moje patenty na urode to mydełko bambino do mycia buzi i kremik bambino na noc zamiennie z oliwką Hipp Kiedyś miałam oliwkę Miluś, była świetna ale już nie można jej nigdzie dostać I raz w tyg. peeling St. Ives morelowy. Nie mam żadnych niespodzianek a kiedyś było ich naprawdę sporo jak używałam żeli i kremów Garniera, Vichy itd.![]() Do ciała tylko peeling Lirene, pomarańczowy taki, baslam Lirene brązujący, kawowy. Czasme Garnier żółty, bo lubię jego zapach. A teraz serum Eveline 3D. Pazurki ostatnio mam ciągle żelki french, a jak ściągam to tylko lakier Miss Sporty kolor taki mleczny. Raz w tyg. solarium na 8 minut (wiem wiem,za często:P) Z włosami mam istną manię, mogłabym codziennie kupować nowe odżywki i co tydzień farbować:P
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mialam depilator, bo kuzynka nie uzywala
pierwszy raz z nim byl po pijaku, co by bolu nie bylo czuc :P ale wloski tez mi wrastaly :/ teraz chetnie bym sobie kupila takie cos ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Jezuuuuuuuuuuu, snieeeeeeeeeeeeeg sypie ;((((((((((((( |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam moje guru
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Jasne Messinka nic się nie stało
dobrze,że tam link wkleiłyście![]() A mydełko bambino troszkę wysusza dlatego potem konieczny jest krem mocno nawilżający, mi pasuje bambino bo jest dosyć treściwy ale zawiera cynk. Nie nakładam go bardzo dużo, tak tylko żeby nie mieć uczucia ściągniętej skóry. I odkąd tego używam nie pamiętam, żebym miała jakieś krostki czy coś ![]() pogoda już drugi dzień z rzędu robi mnie paskudnie w balona, bo budzi mnie słońce świecące prosto w oczy jak w środku lata, a jak pełna dobrego humoru skończe się ogarniać i szykuje się do wyjścia to...sypie śnieg :[
Closer - Kings of Leon - Only By the Night Edytowane przez icebaby21 Czas edycji: 2009-03-19 o 12:45 |
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Eh no odstawilam nie bylo wyjścia
![]() A mam obsesję depilacji nienawidzę mieć chocby jednego włoska na ciele i wkurza mnie maszynka to tak szybko odrasta ![]() Też ją uwielbiam mam na dysku cała kolekcę więc się stopniowo podzielę
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna jest
![]() Dobra, uciekam do pracy paaaaaa piszcie duzo, piszcie, zebym miala co czytac ![]() |
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
ja tez zmykam na jazde
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do blizn po wrastających włoskach- podobno działa maść z mocznikiem I tak w ogóle dzień dobry w nowym wątku. Może i racja, że lepiej zacząć nowy
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro kupie jakis preparat osobiscie jako nowa osoba ciesze sie ze powstal nowy temat, poniewaz bede mogla sie w nim jakos odnalezc
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro Wy uciekacie, to ja powklejam dziś trochę zdjęć i zestawów
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
O! wszystkie mi się podobają
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Mnie sie najbardziej podobaja
1,2,3,5 ![]() ide pokrecic troche hh |
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
zestaw ostatni = cudowne kolczyki ,widziałyście gdzieś takie? na allegro bądź w jakimś sklepie? Będę wdzięczna !
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
ostatni zestaw- swietne butki
![]() ostatnio podoba mi się zeberka ![]() nawet na leginsch dody |
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zachorowałam na różowe buty. Marzą mi się takie różowe lakierki na obcasie. Tylko nie mogę takich znaleźć
A ten zestaw z różową sukienką jest boski
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
ja zachorowałam na czerwoną sukienko-tunikę z 2 zdjęcia i na cały zestaw ze zdjęcia 5 i 6
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() Edytowane przez messinka Czas edycji: 2009-03-19 o 13:24 |
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
messinka świetne zestawy
Dzień dobry U mnie znowu paskudna pogoda ![]() Jutro mam zaliczenie, a nie mogę się do nauki zabrać więc nie wiem co to będzie. Ale bym chciała już wakacje ![]() ![]() Musze kiedyś wypróbować to masło do ciała kamel i cynamon ale póki co mam z kolastyny truskawke i poziomke też pięknie pachnie Ja używam do twarzy płyn do demakijażu, tonik i krem z Garniera -skóra wrażliwa i czasami żel -czysta skóra i ładniejsza mi się ta twarz zrobiła niż jak używałam serii nivea visage young czy tylko tych preparatów z garniera - czysta skóra
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Na allegro widziałam tylko koła z napisem w środku. Ale chyba nie o takie Ci chodzi?
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z czego zaliczenie? Wypróbuj to masło bo naprawdę cudownie pachnie, ja kiedyś znalazłam je w Rossmanie w promocji za 9,99 zł Nivea Visage Young - dla mnie totalna porażka, za ostre są te kosmetyki dla mojej twarzy, mówię im stanowczo NIE ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
jedyny minus tego balsamu to to ze gryzie sie ze wszystkimi perfumami dlatego jest bardziej na noc jak dla mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

ciekawe czy znajde go w UK

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)