|
|
#92 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymianka malutka :)
[quote=milena72;12257531]
Cytat:
dziękuje---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Zestaw dla ogrodniczki i Mango - żel są aktualnie jak najbardziej , tylko masło postanowiłam przeznaczyć na własnych rąk ratowanie - makabrycznie mnie ostatnio wysuszyło !
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko nie wiem jak to się kwotowo ma do siebie powiedz mi na ile wyceniasz obie rzeczy ?? nie chciałabym żebyś stratna była
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja to traktuję na zasadzie co mi sie przyda jest bardziej cenne od tego co mi raczej zalega w szufladzie
.Zestaw jest śliczny, czasem go sobie oglądam ale nie ma co ukrywać nie są to wielkie pojemności - choć balsam do stóp i krem do rąk wyyydajne są ( mam do stóp pełnowymiarowy i już prawie rok go morduję a do rąk miałam i był świetny w działaniu). Z tego co pamiętam w przeliczeniu byłby wart ok. 40 zł a żel pewnie 20 parę .
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie wiem co jeszcze cię interesuje.Czym Cię skusić ??
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz , chętnie oddam Ci te rzeczy w zamian za cienie bo takich kolorów szukam.
Jeżeli masz jakis drobiazg do dodania to ja owszem cos mogę jeszcze jak ta sroka złapać ![]() Ale tak napradwdę i uczciwie to niewiele potrzebuję - może jakis demakijaż oczu masz na zbyciu, bo to się zawsze przyda.
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mleczko do demakijażu 6ml tubka Toleriane Toleriane podkład 3ml tubka i kilka saszetek Lipikaru czy Isourea i na naczynka Rosaliac Jeśli odpowiada Ci taka opcja pisz na PW
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
hop
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
hop hop
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
niestety nic nie znalazlam... pozdrawiam |
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Hej podoba mi się u Ciebie
- AVENE Cleanance - tonik matujący - NOWY NIE OTWIERANY!!!. 200 ml.Najchętniej wymienię na tonik Biodermy bezalkoholowy, - VICHY normaderm - krem na dzień 30 ml (2x po 15) - nigdy nie otwierane - NOWE, jeden leci do marei Ale to mogę wymienić na samą maseczkę. Pozdrawiam |
|
|
|
#105 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
interesowalby mnie blyszczyk MAC
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Hej u Ciebie podoba mi się Teracotta w sumie tylko,ale dla Ciebie jest to raczej nieopłacalne.Mam jeszcze żel pod prysznic TBS Mango nowy 250ml.
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Hej tak jak pisałam u Ciebie podobają mi się pryzmy ale nie wiem czy taka wymiana będzie Ci odpowiadać ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
A ten podkład to z pędzlem masz ?? Jaki kolor ??
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie wymieniłabym tą Terracottę na coś, co mi się przyda
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Puder świeżo dostałam od tompoli, ale niestety jest dla mnie jednak za ciemny (beige1). Pędzla w zestawie brak.
|
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1890 Posiadam jedną śliczną opaskę szeroką czarną z kwiatem z kryształków z River Island dałam za nią chyba z 70 zł,ale obcięłam włosy i się nie przydała niestety nie mam aparatu żeby zrobić zdjecie. Później ewentualnie próbki.
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Daj mi pół godzinki na namysł
|
||
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj, pisałaś u mnie w wątku.
Podoba mi się to: Błyszczyk MAC Lusterglass kolor pinkarat użyty 3 razy kupiony tydzień temu. Body Shop masełko do ciała 50ml nowe do wyboru albo truskawka albo grejfrut. Czy obydwa masełka są na wymianę? ![]() |
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masełka są oba do wymiany nie wiem tylko czy nie wymienie ich na coś innego.Dzisiaj do południa sprawa się powinna wyjaśnić więc dam znać za jakieś 3-4 godzinki
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda... bo mam chrapkę na MACa...
Przybliż proszę jaki to odcień (błyszczyka L'oreal) i co chcesz bym Ci dorzuciła za niego. Ale zapraszam zajrzyj jeszcze raz do mnie - może coś Cię jeszcze skusi za MAC |
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#119 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Jeśli nie jesteś zainteresowana to Cię nie namawiam może innym razem
|
||
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

dziękuje
.

Zapraszam

niestety nie mam aparatu żeby zrobić zdjecie. Później ewentualnie próbki.