![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: związki z żonatymi
Cytat:
chory uklad jak dla mnie a ty powinnas to zakonczyc bo jak czytam twoj watek to czuje ze on raczej jakos dziwnie ociaga sie z tym rozwodem.powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
mj
|
Dot.: związki z żonatymi
Niestety ale the_sania ma rację.
Jesteś niepoważna, dajesz mu miesiąc?! Czy dla Ciebie twój czas sie nie liczy?? Wiesz co może zdarzyć się przez miesiąc? W tym czasie mogłabyś kogoś poznac i stworzyć normalny związek, a Ty co? Robisz za laleczke. I możesz tupać ze złości, że jak to tu Dziewczyny moga mówić, że Ty lecisz na prezenty, a dajesz dowód, że jest inaczej? Twoje tłumaczenie, że on jest dobry bo Cie zabiera na kolacje, bo Ci daje błyskotki.....Jakbyś miała lat 14 to bym się nie dziwiła ale mając 21 to chyba nie tak trudno głową ruszyć? Nie chciałam być zbytnio bezpośrednia, ale Ty poprostu jesteś w tym wypadku głupia, bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że nie jest Ci źle, że ROZWALASZ małżeństwo, i obojętnie czy mają problemy czy nie, ale Ty nie powinnaś się w to mieszać. Jak mozna nie mieć szacunku do samej siebie.......Aż mi słów brak. Jeśli dajesz mu aż miesiąc to sorry będe okrutna, ale mam nadzieje, że wykorzysta Cie ile będzie mógł i zostawi, a jednocześnie że on skończy na dnie. A i bym nie zapomniała, obyś Ty jako żona też kiedyś posmakowała takiej sytuacji.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.