|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: nowe wiesci - teraz z nas sie nasmiewa
Moni. NIGDY nie wolno otwierac zalacznikow od nieznanych osob. To jedna z podstawowych zasad uzytkowania internetu. Ja dostaje takie mejle codziennie (conajmniej dwa). Nalezy je od razu wywalic, tak jak wspomniala Kamila.
Tu akurat ta dziewczyna nie miala z tym nic wspolnego, wierz mi.
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Przykra sprawa. Trafiłaś na bardzo nieprzyjemną osóbkę. Ta panienka naprawdę ma ciągoty do przestępczego życia… jej zachowanie można nazwać prześladowaniem ciebie i twojej rodziny. Takie maile rzeczywiście potrafią się same rozsyłać, ale dziwne jest to, że akurat teraz je dostałaś.
Nie rozumiem, z czego ona może się śmiać? Przecież to ona wyszła na tym najgorzej i ona okazała się osobą, z której można się pośmiać, bo płakać nie warto. Zablokujcie sobie jej nr. na g.g. i nie przejmuj się już tą sprawą, bo nie warto… (hymm… łatwo powiedzieć Pozdrawiam i ściskam cieplutko |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Bożsss, Moni!!!, Xanko!!!
Czytając wasze posty nóż mi się w kieszeni otworzył... załamujące jest to, że tutaj, na Wizażu spotykamy takie prymitywne, bezczelne, chamskie osóbki... Olunia to zwykła złodziejka i naciągaczka-żadne przeprosiny nie powinny paść pod jej adresem, bo zwróciła te pieniądze wyłącznie po tym, jak poczuła, że tak łatwo nie dasz się, Moni, wyrolować Co do przypadku Xanki-takie zachowanie z jakim spotkała się Xanka faktycznie może raz na zawsze oduczyć ludzkiej życzliwości A z tego postu płynie dla mnie jedna nauczka-ja także często wysyłam paczki, nie czekając na przelew, bo np. akurat mam coś do załatwienie na poczcie, albo mam pocztę po drodze-więcej tego robić nie będę. I jeszcze jedno-polecam w takich sprawach jak przypadek Moni straszyc oddaniem sprawy na policję-niby sprawca może myśleć, że z powodu niskiej szkodliwości czynu sprawa zostanie umorzona, ale należy mu wówczas przypomnieć, że na stałe ma już swoje miejsce w policyjnej kartotece z adnotacja-oskarżony/a o kradzież/oszustwo/wyłudzenie etc. Postępując w ten sposób udało mi się zmusić oszusta z Allegro do oddania mi pieniędzy za sprzet elektorniczny. Niemniej jednak, żeby nawiązać do głownego tematu wątku-ja równiez spotkałam tu, na wizażu mnóstwo fantastycznych osób: Bunię, Pal, Lejkę, Magę, Rzabbę, Agentkę, Misioczata, Mgiełkę, Smoczycę, Estellę, Jelonka, Helenę, Sistar, Gołąbka i wiele wiele innych, którym serdecznie dziekuje, ze sa i wspierja mnie czesto w różnych okolicznościach mojego życia |
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
tez tak mysle ze ona nie miala z tym nic wspolnego, ale podejzenia po tej celej sprwawie moga byc, no ale bylo minelo. Ja nigdy takich zalacznikow nie otwieralam tylko kasowalam maile , ale tym razem po tej sprawie cos mnie podkusilo, bo jak juz pisalam, ze skoro wysmiewajace wiadomosci zostawia mojej mamie na GG, to kto wie czy nie napusicila jakis osob zeby mi zycie umilili. Po tej calej sprawie wierze ze jest zdolna do wszystkiego. Niby chciala zeby ta sprawa byla juz zamknieta i byla by gdyby nie to GG.
svenja napisał(a): > Moni. NIGDY nie wolno otwierac zalacznikow od nieznanych osob. To jedna z podstawowych zasad uzytkowania internetu. Ja dostaje takie mejle codziennie (conajmniej dwa). Nalezy je od razu wywalic, tak jak wspomniala Kamila. > Tu akurat ta dziewczyna nie miala z tym nic wspolnego, wierz mi. > > |
|
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
amistad.k.m.s. teraz to ona mi zwisa i powiewa, juz sie nia nie denerwuje, tylko dziwi mnie ze wymagala zamkniecia tej sprawy przeze mnie i nie pisana juz postow na ten temat na plotkowym a sama sie do swojego nakazu nie stosuje. To musi byc tupet. Gdybym ja bala w takiej sytuacji i postawilabym komus ultimatum ,to zeby nie byc goloslowna, sama bym sie do tego podstosowala.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
OOOO boże !!! szok !!! jeszcze grozi, ona jest jakaś nienormalna... na prawde...
|
|
|
|
|
#97 |
|
Mrs Mrau
|
Re: nowe wiesci - teraz z nas sie nasmiewa-WIARA W LUDZI
przeczytałam wszystko dosłownie w ciągu kilku minut i najprawdopodobniej mam przyspieszone tętno,aż sie krew we mnie zagotowała..
za każdym razem kiedy czytam cos podobnego moja wiara w ludzi spada do zera!!!. ale potem czytam te wszystkie pokrzepiające posty napisane do Moni i aż mi cieplo w serduchu i wiara w ludzką zyczliwość "drastycznie"rosnie mam nadzieje,że tez taka już pozostanie ale kto tam wie jaka osoba czai się po drugiej stronie kabla?Moni się najlepiej o tym przekonała błędne koło jednak z tego co widac w tym wątku jest zdecydowanie więcej DOBREGO(wszystkie pocieszycielki i "wspieraczki") niż złego |
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: chamstwa ciag dalszy
wizażanki drogie!
każda z nas dokonuje albo będzie dokonywać jakiśch większych lub mniejszych "transakcji" może żeby ustrzec się oszustów i związanych z nimi kłopotów zrobimy wątek coś w stylu ocen na alegro każdy kto z kimś robił jakieś wymiany będzie wpisywał jego nick j ocene np zwykły + lub - co wy na to? |
|
|
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
Przeczytałam cały wątek i myślę, ze piszesz o dziewczynie która miała tu na wizażu również nick trancegirl i oszukała mnóstwo dziewczyn. Skojarzyłam to po nazwisku Hill i Sandomierzu. Myślę, że to nie koniec jej kontaktów z policją i dobrze, mam nadzieję, że dostanie solidną nauczkę bezczelna gówniara.
Edytowane przez Justek Czas edycji: 2005-05-08 o 07:41 |
|
|
|
|
#101 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Re: nowe wiesci - teraz z nas sie nasmiewa
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...556#post366556 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: POST O ŻYCZLIWOŚCI :) Wizażanka monyaa
uwaga!
poszkodowane osoby proszone są o zapoznanie się z tym wątkiem: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...758#post382758 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.