POST O ŻYCZLIWOŚCI :) Wizażanka monyaa - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-10-29, 21:02   #91
svenja
Wtajemniczenie

Re: nowe wiesci - teraz z nas sie nasmiewa

Moni. NIGDY nie wolno otwierac zalacznikow od nieznanych osob. To jedna z podstawowych zasad uzytkowania internetu. Ja dostaje takie mejle codziennie (conajmniej dwa). Nalezy je od razu wywalic, tak jak wspomniala Kamila.
Tu akurat ta dziewczyna nie miala z tym nic wspolnego, wierz mi.

Stary 2004-10-29, 21:18   #92
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Przykra sprawa. Trafiłaś na bardzo nieprzyjemną osóbkę. Ta panienka naprawdę ma ciągoty do przestępczego życia… jej zachowanie można nazwać prześladowaniem ciebie i twojej rodziny. Takie maile rzeczywiście potrafią się same rozsyłać, ale dziwne jest to, że akurat teraz je dostałaś.
Nie rozumiem, z czego ona może się śmiać? Przecież to ona wyszła na tym najgorzej i ona okazała się osobą, z której można się pośmiać, bo płakać nie warto. Teraz będzie jej trudniej kogoś z wizażu naciągnąć...
Zablokujcie sobie jej nr. na g.g. i nie przejmuj się już tą sprawą, bo nie warto… (hymm… łatwo powiedzieć )
Pozdrawiam i ściskam cieplutko
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-29, 21:29   #93
Szpilka_
Raczkowanie

Bożsss, Moni!!!, Xanko!!!

Czytając wasze posty nóż mi się w kieszeni otworzył...
załamujące jest to, że tutaj, na Wizażu spotykamy takie prymitywne, bezczelne, chamskie osóbki...

Olunia to zwykła złodziejka i naciągaczka-żadne przeprosiny nie powinny paść pod jej adresem, bo zwróciła te pieniądze wyłącznie po tym, jak poczuła, że tak łatwo nie dasz się, Moni, wyrolować

Co do przypadku Xanki-takie zachowanie z jakim spotkała się Xanka faktycznie może raz na zawsze oduczyć ludzkiej życzliwości Nigdy nie potrafiłam zrozumieć fenomenu ludzi, którzy, jeśli się coś dla nich zrobi, zachowują się tak jakby im się to należało, a nawet jakby w ogóle zrobili łaskę, że zechcieli to coś przyjąć

A z tego postu płynie dla mnie jedna nauczka-ja także często wysyłam paczki, nie czekając na przelew, bo np. akurat mam coś do załatwienie na poczcie, albo mam pocztę po drodze-więcej tego robić nie będę.

I jeszcze jedno-polecam w takich sprawach jak przypadek Moni straszyc oddaniem sprawy na policję-niby sprawca może myśleć, że z powodu niskiej szkodliwości czynu sprawa zostanie umorzona, ale należy mu wówczas przypomnieć, że na stałe ma już swoje miejsce w policyjnej kartotece z adnotacja-oskarżony/a o kradzież/oszustwo/wyłudzenie etc.

Postępując w ten sposób udało mi się zmusić oszusta z Allegro do oddania mi pieniędzy za sprzet elektorniczny.

Niemniej jednak, żeby nawiązać do głownego tematu wątku-ja równiez spotkałam tu, na wizażu mnóstwo fantastycznych osób:
Bunię, Pal, Lejkę, Magę, Rzabbę, Agentkę, Misioczata, Mgiełkę, Smoczycę, Estellę, Jelonka, Helenę, Sistar, Gołąbka i wiele wiele innych, którym serdecznie dziekuje, ze sa i wspierja mnie czesto w różnych okolicznościach mojego życia (aha, kolejnośc przypadkowa )
Szpilka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-30, 11:46   #94
201608040942
Konto usunięte

tez tak mysle ze ona nie miala z tym nic wspolnego, ale podejzenia po tej celej sprwawie moga byc, no ale bylo minelo. Ja nigdy takich zalacznikow nie otwieralam tylko kasowalam maile , ale tym razem po tej sprawie cos mnie podkusilo, bo jak juz pisalam, ze skoro wysmiewajace wiadomosci zostawia mojej mamie na GG, to kto wie czy nie napusicila jakis osob zeby mi zycie umilili. Po tej calej sprawie wierze ze jest zdolna do wszystkiego. Niby chciala zeby ta sprawa byla juz zamknieta i byla by gdyby nie to GG.
svenja napisał(a):
> Moni. NIGDY nie wolno otwierac zalacznikow od nieznanych osob. To jedna z podstawowych zasad uzytkowania internetu. Ja dostaje takie mejle codziennie (conajmniej dwa). Nalezy je od razu wywalic, tak jak wspomniala Kamila.
> Tu akurat ta dziewczyna nie miala z tym nic wspolnego, wierz mi.
>
>
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-30, 11:51   #95
201608040942
Konto usunięte

amistad.k.m.s. teraz to ona mi zwisa i powiewa, juz sie nia nie denerwuje, tylko dziwi mnie ze wymagala zamkniecia tej sprawy przeze mnie i nie pisana juz postow na ten temat na plotkowym a sama sie do swojego nakazu nie stosuje. To musi byc tupet. Gdybym ja bala w takiej sytuacji i postawilabym komus ultimatum ,to zeby nie byc goloslowna, sama bym sie do tego podstosowala.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-30, 13:20   #96
paliziomka
Zadomowienie

GG do paliziomka

OOOO boże !!! szok !!! jeszcze grozi, ona jest jakaś nienormalna... na prawde... PSYCHOLKA podkreślam PSYCHOLKA !!! brak mi słów na jej takie zachowanie ... jeszcze przepraszać ją... takiej to tylko... wpier...papier, nawyzywać, skrzywdzić porzadnie zeby odechciało sie jej takich różnych !!! ok.. kończe.. bo mnie zaraz za bardzo poniesie! Pozdrawiam uczciwe wizażanki

http://znajdzfirme.org
paliziomka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-30, 14:58   #97
cattt
Mrs Mrau

Re: nowe wiesci - teraz z nas sie nasmiewa-WIARA W LUDZI

przeczytałam wszystko dosłownie w ciągu kilku minut i najprawdopodobniej mam przyspieszone tętno,aż sie krew we mnie zagotowała..
za każdym razem kiedy czytam cos podobnego moja wiara w ludzi spada do zera!!!.
ale potem czytam te wszystkie pokrzepiające posty napisane do Moni i aż mi cieplo w serduchu i wiara w ludzką zyczliwość "drastycznie"rosnie
mam nadzieje,że tez taka już pozostanie
ale kto tam wie jaka osoba czai się po drugiej stronie kabla?Moni się najlepiej o tym przekonała

błędne koło

jednak z tego co widac w tym wątku jest zdecydowanie więcej DOBREGO(wszystkie pocieszycielki i "wspieraczki") niż złego

dla wszystkich wizażanek z ciepłym serduchem i sumieniem
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-05-07, 11:07   #98
majag
Raczkowanie

Dot.: Re: chamstwa ciag dalszy

wizażanki drogie!
każda z nas dokonuje albo będzie dokonywać jakiśch większych lub mniejszych "transakcji" może żeby ustrzec się oszustów i związanych z nimi kłopotów zrobimy wątek coś w stylu ocen na alegro każdy kto z kimś robił jakieś wymiany będzie wpisywał jego nick j ocene np zwykły + lub - co wy na to?
majag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-08, 01:45   #99
Marzusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majag
wizażanki drogie!
każda z nas dokonuje albo będzie dokonywać jakiśch większych lub mniejszych "transakcji" może żeby ustrzec się oszustów i związanych z nimi kłopotów zrobimy wątek coś w stylu ocen na alegro każdy kto z kimś robił jakieś wymiany będzie wpisywał jego nick j ocene np zwykły + lub - co wy na to?
Jestem za! Może administrator coś w tym pomoże???
Marzusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-08, 07:30   #100
Justek
BAN stały

GG do Justek

Przeczytałam cały wątek i myślę, ze piszesz o dziewczynie która miała tu na wizażu również nick trancegirl i oszukała mnóstwo dziewczyn. Skojarzyłam to po nazwisku Hill i Sandomierzu. Myślę, że to nie koniec jej kontaktów z policją i dobrze, mam nadzieję, że dostanie solidną nauczkę bezczelna gówniara.

Edytowane przez Justek
Czas edycji: 2005-05-08 o 07:41
Justek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-08, 09:40   #101
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Re: nowe wiesci - teraz z nas sie nasmiewa

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba
Mama dzis mi napisala na gg ze Olunia wyslala jej wiadomosc i szybko sie zablokowala. Z wiadomosci mozna bylo dokladnie odczytac jak to ona sie z nas nasmiewa. Moja mama jest troche z6dziwiona takiem zachowaniem bo jak ktos ma taki tupet to powinien byc caly czas dostepny a nie wyslac i sie zaraz zablokowac, niedajac drugiej stronie nic powiedziec. Wiec skoro ma te 20 lat to ja sie nie dziwie ze rodzicie powiedzieli ze jest nieletnia skoro sie tak zachowuje. na dodatek dostalam 4 maile od nieznanych mi osob, ale mysle sobie moze to ktos z wizazu, otwieram jeden pisze tylko Hallo i nic wiecej ale jest zalacznik, co wydalo mi sie dziwnie, do nieznajomych sie niczego nie wysyla tylko pisze wiadomosc. Otwieram drugi, pisze tylko Hi i tez zalacznik. To sobie pomyslalam a niech tam zobacze co to. No i w momencie jak chcialam otworzyc zalacznik komp zaczal robic sie bardzo powolny, myszka zaczela sie wieszac. Niby nic dziwnego bo mam starego rupcia podlaczonego pod internet i nie zawsze da rade przerobic tyle danych, no ale te maile byly jakies takie podejrzane i jak sie okazalo byly to wirusy, ale moj nortonek odrazu sie za nie wziol i dlatego zaczelo sie wszystko wieszac, wiec szkod zadnych nie mam. Wiec, wiecie chyba kogo podejrzewam o ta akcje?
Chodz zastanawiam sie dlaczego nabijajace sie wiadomosci na gg pisze do mojej mamy?
Zajrzyj proszę tutaj:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...556#post366556
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-17, 12:16   #102
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: POST O ŻYCZLIWOŚCI :) Wizażanka monyaa

uwaga!
poszkodowane osoby proszone są o zapoznanie się z tym wątkiem:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...758#post382758

zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości