![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?
wITAM!Stosuję od 11 dni ale jak do tej pory nie schudłam ani grama,jestem ciekawa na kogo to działa bo na mnie NIE.
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Ja stosuję 11 dni inic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Widze Mania że jedziemy na tym samym wózku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Witam!!!
Biorę FastSlim od tygodnia i narazie 5kg mniej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Spróbój diete kopenhaska tylko musisz stosowac ja bardzo rygorystycznie ! ona jest na przemiane materii w ciagu 13 dni schudłam na niej (jak pierwszy raz ja robiłam az 11 kg) za kazdym nastepnym razem juz troche mnie po 5-8kg i mozna ja robic tylko raz w roku! pozdrawiam nie załamuj sie ! ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
moja waga ciągle stoi w miejscu
![]() ![]() stosował ktoś może ODOVITAX ??? mówią ze można stracić nawet 20 kg w trzy miesiące .
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Dieta rozdzielna polega na nie spożywaniu podczas jednego posiłku "węglowodanów" z "białkami". Można za to łączyć węglowodany z neutralnymi albo białka z neutralnymi. Nigdy nie węglowodany z białkami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
dzięki czarna a jaki miałaś efekt jak skończyłaś tą diete?Ja wole chyba MŻ
![]()
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Do wszystkich zainteresowabych produktem FastSlim, nie kupujcie tego, to jedno wielkie oszustwo!! Zakupiłam ten produkt zjadłam całe opakowanie i przytyłam 1,5kg,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny i chłopaki!!
![]() nie mam nadwagi, z tego co przeczytałam to są tu osoby z dużym problemem zdrowotnym... ![]() matko! jak mi ulżyło po napisaniu tego!! ![]() jak będę już po tygodniu zażywania 'cudownych' tabletek to napiszę jak się czuję i czy coś dają. nie mam co prawda wagi w akademiku ale po ubraniach mam nadzieję będzie czuć czy działają. pozdrawiam Was gorąco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
hej Mania, napisz mi na czym polega ta dieta kopenhaska
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
PRosze bardzo oto jadłospis i uwagi! robisz ja tydzien i od nowa powtarzasz do 13 dnia i koniec!
DZIEŃ 1+8 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy Lunch : 2 jajka na twardo, gotowany szpinak, 1 pomidor Obiad : 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną (filet lub schab) DZIEŃ 2+9 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną, 1 świeży owoc Obiad: 1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3+10 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: gotowany szpinak, 1 pomidor, 1 świeży owoc Obiad: 2 jajka na twardo, 1 plaster szynki, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4+11 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 jajko na twardo, 1 tarta marchewka, małe opakowanie twarożku (serek wiejski) Obiad: 1 mała puszka mieszanego kompotu z owoców, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego ( ugotować kompot ) DZIEŃ 5+12 Śniadanie: 1 duża tarta marchewka z cytryną Lunch: 1 chuda ryba z cytryną - sok z cytryny dodać do pieczenia Obiad: 1 duży befsztyk, brokuły lub sałata DZIEŃ 6+13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: 1 cały kurczak (gotowany), sałata z olejem i cytryną Obiad: 2 jajka na twardo, 1 duża marchew DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Lunch: 1 kawałek zgrilowanego chudego mięsa, 1 świeży owoc Obiad: nic Chuda ryba - dorsz lub pstrąg Gruby plaster - 10 dkg wędlina musi być chuda Kawa może być rozpuszczalna lub z ekspresu, zaleca się pić 2 litry wody dziennie. UWAGA: Lunch i obiad można zamieniać miejscami jeżeli będzie to miało miejsce tego samego dnia. Dieta zmierza do zmiany przemiany materii co sprawia że po dniach można jeść normalnie bez efektu tycia, przez pierwsze dwa lata. Nie jest to więc żadna dieta odchudzająca lecz dieta zwiększająca przemianę materii dlatego spokojnie działa nawet po zakończeniu kuracji. Jeżeli kurację przeprowadza się niewolniczo zgubisz nadmiar tłuszczu 7-20 kg. Kurację przeprowadza się przez 13 dni ani 1 dzień mniej ani więcej. Jeżeli podczas kuracji wypijesz lampkę wina, piwo, zjesz słodycz, albo żujesz gumę jesz dodatkowe jedzenie to od razu przerywasz kurację i w związku z tym ginie efekt. Jeżeli kurację przerwiesz przed upływem 6 dni można ją powtórzyć od nowa po 3 miesiącach. Ukończonej w całości diety nie powinno się powtarzać wcześniej niż po dwóch latach! Mozna braĆ różne Witaminy ponieważ przy tej diecie wiele osobą kreci sie w głowie, słabo sie czują... ja tak miałam ale jakos dałam rade ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- acha i zalecam jesc posiłki o odpowiednich porach np: sniadanie : 9:00 lanch: 13-14 obiad: 17-18
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że z Fast Slim-u przeszłyście na kopenhaską
![]() Ja już chyba nie dam się nabrać na żadne Clarinole ani Fasty Slimy ani Therm Line! W tamtym roku schudłam dzięki diecie i ćwiczeniach ponad 8kg. Fakt, że stosowałam jeden jedyny specyfik tylko w dni treningowe (lecz jego skład jest nielegalny w Polsce) . A w aptekach można go znaleźć w lekach dla astmatyków... ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Co do diety rozdzielnej to jest to jedna z lepszych diet!! Podobnie jak dieta plaż południowych! Polecam oby dwie!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Koleżanka w tydzien schudla 3 kg . Sama zastanawiam sie nad zamowieniem . Schudla mimo ze nie ćwiczyła ! Ale mowila ze strasznie sie po tych tabletkach czlowiek poci . wiec widac musi podnosic temperature .
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!!!
Jeśli chodzi o FAST SLIM to rzeczywiście będzie lipa, u mnie też waga stoi jak zaklęta (a miało być tak pięknie ![]() ![]() ![]() ![]() A co do diety kopenhaskiej( norweskiej itp.) uważajcie dziewczyny!!!! Fakt, że chudnie się po niej w oczach. Ja schudłam 10kg w 14 dni ![]() Proponuję jednak lżejsze diety i bezpieczniejsze, może wolniejsze w działaniu , ale nie targają zdrowia. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
hm mi kg po kopenhackiej nie wróciły :P
![]() ![]() ![]() ale wczoraj byłAM u rodzinki i usłyszałąm od kazdego ze "schudłam" podniosło mnie to na duchu ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- acha ! słuchajcie kobitki jak by któraŚ była chętna to zaczynam dietę kopenhaską 25.05 -< data taka ponieważ wcześniej mam komunie w rodzinie nawet dwie a wiadomo jak to jest na komuniach ;p wiec jak by któras miała zamiar robic ze mna to piszcie zawsze to lepiej ![]() PS. ide pobiegac trzeb akanapki zrzucic ![]()
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
nie co ty nie musisz ;p mozesz pic jaka chcesz rozpuszczalna albo parzoną gorzką z cukrem z mlekiem tylko chudym :P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Witam . Ja jestem po diecie kopenhaskiej. Tak stosuje ją co dwa lata wprawdzie wracam do swojej wagi, ale i tak przez jakiś czas czuje się lepiej. Też myslę nad zastosowaniem jakiejś diety bo mam co zrzucić z siebie przy wzroście 169 ważę aż 78 kg czyli o 4 kg mniej po diecie kopenhaskiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Na zwrot kasy za ten chłam nawet nie liczę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#115 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No tu się akurat nie zgodzę.Już ją kiedyś stosowałam i w efekcie 6kg mniej przez tydzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!!
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- jeżeli chcecie schudnąć chociaż troszkę bez wielkich wyrzeczeń i żeby efekt utrzymywał się dłużej to polecam taką 'dietę' : rano należy zjeść śniadanie 1-2 kanapki z szynką, żółtym serem, twarożkiem (latem dobrze jest zrobić sobie ser biały półtłusty z kefirem, rzodkiewką i szczypiorkiem), sałatą, pomidorem, ogórkiem, papryką- z czym tylko dusza zapragnie. nie polecam dżemu. do tego oczywiście herbata, latem może być woda. nie pije się słodzonych napojów bo to ukryte kalorie których się nie czuje a wchodzą w boczki idealnie. soki również radzę odstawić a herbaty i kawy nie słodzić. nie polecam również substytutów cukru bo jak później raz posłodzicie to wszystko się natychmiastowo wchłonie i przerobi na fałdki. śniadanie należy zjeść obowiązkowo do 2 godzin po przebudzeniu, najlepiej przed wyjściem do pracy. porządne śniadanie jest podstawą do tego, żeby nie podjadać wieczorem. na drugie śniadanie należy zjeść jogurt, może być owoc, warzywo. latem można jeść ogromne ilości pomidorów, ogórków- mają mało kalorii i dużo wody więc można się nimi 'zapchać' obiad należy zjeść koło 16-17. tutaj pozostawiam wolną rękę. radzę jednak zastępować zwykłe produkty tymi pełnoziarnistymi: jeżeli chcesz zjeść makaron to owszem ale pełnoziarnisty i ugotowany al dente, to samo tyczy się ryżu. z ziemniaków można zrezygnować. do każdego obiadu należy zjeść dużo warzyw- różne sałatki, surówki, najlepiej aby były robione z oliwą z oliwek (szopska np). do obiadu polecam raczej mięso smażone czy też gotowane- jest ono lepsze niż spagetti czy zapiekanki. na kolację należy zmiksować banana ze szklanką kefiru. najlepiej aby była ona nie później niż o 19. w ciągu dnia do godz. 19. można robić przekąski- warzywa, owoce, pić dużo wody i unikać słodyczy. raz w tyg. można pozwolić sobie na jakiś przysmak- są w życiu sytuacje jak imieniny czy komunie kiedy wypada się poczęstować ciastem. zatem raz w tyg można. moja wymyślona dieta jest bogata w błonnik i zawiera większość potrzebnych związków odżywczych ( zależy jakie owoce i warzywa wybierzecie). nie jest drastyczna, dosyć łatwo jest się do niej przyzwyczaić (1-2 dni) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Maniu ja jestem od dzisiaj na diecie 13-dniowej. jutro już będzie drugi dzień, wiec najgorsze chyba za mną
![]() ![]() Mam nadzieję, że mi się uda. Oczywiście jak przystało na lekomankę muszę mieć jakiś suplement bądź wspomagacz ![]() Czy któraś/któryś z Was tez ma problem z tymi wspomagaczami jak ja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
to naturalne że ludzie są leniwi i szukają wspomagania czegokolwiek (w tym przypadku odchudzania) za pomocą środków chemicznych, bo tak jest przecież łatwiej i nie trzeba się wysilać. sama tak mam
![]() ![]() zapomniałam dodać, że warto jeść dużo pomidorów, bo zawierają leptynę (odpowiedzialną za uczucie sytości) cały dzień na cudownym środku... nic się nie wydarzyło. nie jestem głodna wieczorem...może po prostu mam taki dzień, nie koniecznie przypisywałabym to tabletkom...zobaczymy jak będzie jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.