|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
Skoro przyznajemy sie do glupot to ja wczoraj kupilam inna karte do telefonu i zadzwonilam do niego po to tylko zeby uslyszec "Slucham?". I wywalilam ta karte. Jestem zalosna. Ale na szczescie on nie bedzie mial pojecia ze to ja ![]() Wiecej grzechów nie pamiętam
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie poddawajcie się.
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
zielona87, praktycznie kazdy blad idzie naprawic. Jak jest zle, to sie rozstac mozna znowu, po co tkwic w czyms co szczescia nie daje.
|
|
#95 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mozna dwa spotkania zrobic, jedno w Krk jedno u Soulone Tez przytylam, ale u mnie to wskazane bylo, bo wazylam jeszcze w styczniu 42kg, przy wzroscie 160 :/Zielona na aerobik idziemy ![]() Cytat:
Ale sie Zielona meczy [w sumie sie nie dziwie].Ja sie nie przyznaje do glupot, bo nic nowego nie wymyslilam ; ) Aha kroi mi sie spotkanie z K. ['adoratorem']. I tu pytanie: spotkac sie, czy tez nie? Jak tu sie nie poddawac.. Zgadnijcie co. Wczoraj sie dowiedzialam, ze mnie podobno zdradzil ![]() Przerwa swiateczna, poswiecona na nauke, nauke, nauke. Do matury ekhem 25 dni, a ja dalej nic nie umiem |
||
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja ostatnio żadnych głupot nie robię, może dlatego że nie mam ku temu sposobności. żaden eks do mnie nie chciał wrócić : P ale na tą chwilę nie potrafię jednoznacznie powiedzieć :'nie,nie wróciłabym'. zarówno jeśli chodzi o eksa, jak o Michała. głupia ja, no ale cóż
Zielona, napisz coś więcej! będzie dobrze, bądź silna. wiem,że to niełatwe bo ja bym pewnie postąpiła tak jak Ty. z tym że Twój to niezłe ziółko z tego co pamiętam dasz radę, jesteśmy z Tobą kurczę, wyrwałabym se jakieś fajne ciacho, takiego ideała dla mnie
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez sie zamierzam pouczyc..
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Zielona - kopa w tyłek powinnaś dostać! A tak dobrze Ci szło... Unieszczęśliwiasz się tylko...
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
hello
sorki, ze ja niezbyt czesto ostanio pisze ale od paru dni bardzo zle sie czuje (np. rzygam jak kot :|) i ogolnie czuje ie do a z eksem po staremu. dalej jest popaprany i ma nasrane we lbie. jak to ktoras wizazanka miala w opisie "faceci dojrzewaja do 6. roku zycia. Potem juz tylko rosna" (jakos tak to bylo) i w sumie to chyba jest prawda :/
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dzioluszki,
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() wiosna, zmiany, no co
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
hah,niedlugo ciezko mi sie bedzie polapac w tych Waszych zmianach : P
a w ogole co tam dziewczyny? ja wczoraj wrocilam do domu na swieta... a teraz siedze i maluje paznokcie. nie moglam sie zdecydowac- czarny czy spopielaly roz wiec maluje obydwoma- ale bede miec smieszne paznokcie ![]() a wieczorem wychodze do mojej knajpki- pewnie beda adoratorzy no i Michal
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja po wczorajszej randce moge stwierdzić że nic nie będzie z tego ![]() To nie ten, nie ma chemii, nie ma żadnych uczucć, miły facet ale nudny dla mnie .... Szukam dalej
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sobie ostatnio wydumałam, że paznokcie będę malowała w dwóch kolorach i w ogóle to strasznie mnie nakręciłaś z tym malowaniem i zaraz chyba skoczę do sklepu po jakiś ładny kolor
. Tylko zastanawiam się na jaki mam ochotę ...
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
|
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
następny raz postawię chyba na jakieś bardziej wiosenne, np. żółty i zielony. niezłe by były też paznokcie w kolorach rasta
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
szalejecie z tym malowaniem
Cholerka, ja sobie kaca lecze i jeszcze nawet z lozka nie wstalam dzisiaj. Wymiatam
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jetem nudna przy was, non stop french noszę
![]() Mam ochotę zaszaleć z czerwienią ![]() Dzisiaj pomaluję
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może napiszesz coś więcej o wczorajszej randce? : )Cytat:
fajnie Ci, ja od 1,5 miesiąca nie tknęłam alkoholu, mam problemy ze zdrowiem, no i lipa jest, w knajpach wodę mineralną żłopię
|
||
|
|
|
|
#114 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moj ulubiony kolor na pazkonciach to czerwien, jej wszelkie odmiany Aktualnie mam wymalowane na brudne srebro, wpadajace w popiel. Wieczor zas spedzam grajac w simsy. Mialam sie z Krzyskiem spotkac, ale stwierdzilam, ze mi sie jednak nie chce;D Cytat:
Owocnych poszukiwan Cytat:
Trzeba pokolorowac troche to szare zycie
|
|||
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. Strasznie szare te moje życie, aż smutno.
Wczoraj byłam na imprezie urodzinowej mojej dobrej koleżanki. Był tam też jej chłopak i kilku znajomych. Było miło, śpiewaliśmy, śmialiśmy się i dyskutowaliśmy. W pewnym momencie wpada ta moja koleżanka cała zapłakana i rozhisteryzowana (ona i jej chłopak przez jakiś czas siedzieli oddzielnie od nas, poza altanką, na huśtawce). Okropnie się przestraszyłam, nie wiedziałam co się stało, ale domyśliłam się że ZNOWU się pokłócili. Pierwsze co zrobiłam to poszłam do niego i zapytałam co takiego powiedział, że ona aż tak płacze. Nie mogłam się z nim dogadać, wróciłam do reszty po czym około 30 minut spędziłam próbując ją uspokoić. Nigdy nie widziałam jej w takim stanie, wyglądała jakby ją coś strasznie bolało w środku. Do teraz nie wiem co takiego on jej powiedział, bodajże nie jest to pierwsza taka sytuacja, że ona tak cierpi. Piszę Wam o tym, bo nie mogę zrozumieć dlaczego niektóre dziewczyny pozwalają sobie na trwanie w takim związku pełnym cierpień, łez, nerwów. Ja tego nie rozumiem, ja wiem, że sama żyłam w toksycznym związku i różne sytuacje związane z nim doprowadzały mnie często do skrajnego wyczerpania psychicznego, ale bez przesady... Ja wtedy poza nim nie miałam nikogo, a ona ma w okół siebie przyjaciół, którzy tłumaczą jej, że ten związek jest chory i że powinna go zostawić. Ona jednak uparcie trwa przy nim, co się kończy takimi histeriami i innymi historiami. Co ja się od niej nasłuchałam to moje, ale nie wiem czemu ona nie wyciąga wniosków z tych sytuacji. Nikt nie jest chyba w stanie przemówić jej do rozsądku. Przeraża mnie to jaki wpływ może mieć na człowieka drugi człowiek i jego zachowanie. |
|
|
|
|
#116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-04-09 o 19:47 |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
tak to jest jak się jest zaślepionym w związku... niestety,tak bywa,i to bardzo często.
a ja powiem Wam że bym się bardzo chętnie spotkała z eksem. żeby zburzyć w mojej głowie wizję Jego jako 'pana idealnego'. jak z Nim byłam to go za takiego nie uważałam, dopiero jak mnie rzucił zaczęłam świrować. i wiem,że to spotkanie pomogłoby mi uświadomić, że to tylko mój wymysł. : ) |
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Odłożyłam malowanie paznokci na jutro. Wymyśliłam sobie butelkową zieleń, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba powinnam zorganizować sobie jakiś spacer czy bieganie, bo siedzę w domu i słucham jak mi tyłek rośnie :/.
|
|
|
|
|
#120 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To juz jest ustalone, mamy 'kulturalnie zakonczyc rozdzial'. Zaslepione zwiazki to koszmar i jakis horror. A normalnych facetow brak kuzwa! Cytat:
A tam kochanego ciala nigdy za wiele jak to moj szwagier mowi ;D Mi sie oponka robi, ale 2mies brzuszkow i bedzie znowu plasko, dopinguj mnie
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

dasz radę, jesteśmy z Tobą 

To juz jest ustalone, mamy 'kulturalnie zakonczyc rozdzial'.