Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-08, 12:33   #91
seclusion
Raczkowanie

Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)

Cytat:
Napisane przez zielona87 Pokaż wiadomość
Dobra, przyznam się wam do strasznej głupoty... ale wiem że źle zrobiłam, nie musicie mnie dobijac jeszcze... Więc... wróciłam do eksa... nabrałam sie kolejny raz na miłe słówka, piękne obietnice... uwierzyłam. I co? I już wiem że to był błąd. Boże, ja chyba po prostu sama sobie tak robię żęby mi było źle. Może jakiś masochizm?? Opowiem wam więcej jak przysiąde przed kompem na dłużej,ale... no... źle mi:/

Ja proponuję spotkanie w Krakowie!! Takie ładne miasto

Ostatnio pogoda taka piękna, ptaszki, pączuszki itp, a u mnie w głowie jakoś smutno.
Byłam szczęśliwsza jak byłam sama. Bardziej spełniona.
Tyję... tyję w oczach:/
Nie mogę na siebie patrzeć...
Jedna sesja nie zamknięta,a zbliza się kolejna....
O! Ale jestescie razem czy znowu sie rozstaliscie? Bo nie moglam wywnioskowac z Twojej wypowiedzi:P Bo z tego co zrozumialam to jestescie ze soba tylko Tobie jednak jest zle, ale chce sie upewnic czy dobrze zrozumialam:P

Skoro przyznajemy sie do glupot to ja wczoraj kupilam inna karte do telefonu i zadzwonilam do niego po to tylko zeby uslyszec "Slucham?". I wywalilam ta karte.
Jestem zalosna. Ale na szczescie on nie bedzie mial pojecia ze to ja
Wiecej grzechów nie pamiętam
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.
seclusion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-08, 13:03   #92
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)

Cytat:
Dobra, przyznam się wam do strasznej głupoty... ale wiem że źle zrobiłam, nie musicie mnie dobijac jeszcze... Więc... wróciłam do eksa... nabrałam sie kolejny raz na miłe słówka, piękne obietnice... uwierzyłam. I co? I już wiem że to był błąd. Boże, ja chyba po prostu sama sobie tak robię żęby mi było źle. Może jakiś masochizm?? Opowiem wam więcej jak przysiąde przed kompem na dłużej,ale... no... źle mi:/

Ostatnio pogoda taka piękna, ptaszki, pączuszki itp, a u mnie w głowie jakoś smutno.
i ciągle jesteście razem?
czokled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-08, 17:00   #93
soulone
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie poddawajcie się.
soulone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-08, 17:08   #94
syntagma
Zakorzenienie

zielona87, praktycznie kazdy blad idzie naprawic. Jak jest zle, to sie rozstac mozna znowu, po co tkwic w czyms co szczescia nie daje.
Stary 2009-04-08, 19:30   #95
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:

Kicia, moze lepiej sie rozstac?Jest sens sie meczyc? ..

Mozna dwa spotkania zrobic, jedno w Krk jedno u Soulone

Tez przytylam, ale u mnie to wskazane bylo, bo wazylam jeszcze w styczniu 42kg, przy wzroscie 160 :/Zielona na aerobik idziemy

Cytat:
Napisane przez seclusion Pokaż wiadomość
O! Ale jestescie razem czy znowu sie rozstaliscie? Bo nie moglam wywnioskowac z Twojej wypowiedzi:P Bo z tego co zrozumialam to jestescie ze soba tylko Tobie jednak jest zle, ale chce sie upewnic czy dobrze zrozumialam:P

Skoro przyznajemy sie do glupot to ja wczoraj kupilam inna karte do telefonu i zadzwonilam do niego po to tylko zeby uslyszec "Slucham?". I wywalilam ta karte.
Jestem zalosna. Ale na szczescie on nie bedzie mial pojecia ze to ja
Wiecej grzechów nie pamiętam
Wnioskuje, ze sa razem Ale sie Zielona meczy [w sumie sie nie dziwie].

Ja sie nie przyznaje do glupot, bo nic nowego nie wymyslilam ; ) Aha kroi mi sie spotkanie z K. ['adoratorem']. I tu pytanie: spotkac sie, czy tez nie?

Cytat:
Napisane przez soulone Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie poddawajcie się.
Jak tu sie nie poddawac..

Zgadnijcie co. Wczoraj sie dowiedzialam, ze mnie podobno zdradzil Podobno jezdzil w trakcie zwiazku ze mna do najwiekszej mieleckiej dziw**, z ktora spalo chyba wiekszosc facetow, malo tego! Ta panna wyglada jak gruba krowa [doslownie i w przenosni, chcecie moge Wam ja pokazac:/]. Na tamtegorocznych wakacjach bylismy na domkach ja, M, jego dwaj koledzy i moj najlepszy kumpel. I podobno dwaj koledzy M sie chwalili mojemu kumplowi, ze M z nimi jezdzil do tej panny na sex itd. KUR**!!!!!! Oczywiscie jak to uslyszalam, to az mi cisnienie skoczylo i nie omieszkalam opieprzyc M przez smsy i co? I sie wyparl wszystkiego :/ Dziewczyny nie mam sily. Najlepsi jego kumple by sciemniali do moich znajomych, zeby nas sklocic? Nie nielogiczne. Kumple tak nie robia, on mnie musial zdradzic

Przerwa swiateczna, poswiecona na nauke, nauke, nauke. Do matury ekhem 25 dni, a ja dalej nic nie umiem
dziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-08, 19:54   #96
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

a ja ostatnio żadnych głupot nie robię, może dlatego że nie mam ku temu sposobności. żaden eks do mnie nie chciał wrócić : P ale na tą chwilę nie potrafię jednoznacznie powiedzieć :'nie,nie wróciłabym'. zarówno jeśli chodzi o eksa, jak o Michała. głupia ja, no ale cóż
Zielona, napisz coś więcej! będzie dobrze, bądź silna. wiem,że to niełatwe bo ja bym pewnie postąpiła tak jak Ty. z tym że Twój to niezłe ziółko z tego co pamiętam dasz radę, jesteśmy z Tobą

kurczę, wyrwałabym se jakieś fajne ciacho, takiego ideała dla mnie
Stary 2009-04-08, 22:32   #97
seclusion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziuniaa Pokaż wiadomość

Zgadnijcie co. Wczoraj sie dowiedzialam, ze mnie podobno zdradzil Podobno jezdzil w trakcie zwiazku ze mna do najwiekszej mieleckiej dziw**, z ktora spalo chyba wiekszosc facetow, malo tego! Ta panna wyglada jak gruba krowa [doslownie i w przenosni, chcecie moge Wam ja pokazac:/]. Na tamtegorocznych wakacjach bylismy na domkach ja, M, jego dwaj koledzy i moj najlepszy kumpel. I podobno dwaj koledzy M sie chwalili mojemu kumplowi, ze M z nimi jezdzil do tej panny na sex itd. KUR**!!!!!! Oczywiscie jak to uslyszalam, to az mi cisnienie skoczylo i nie omieszkalam opieprzyc M przez smsy i co? I sie wyparl wszystkiego :/ Dziewczyny nie mam sily. Najlepsi jego kumple by sciemniali do moich znajomych, zeby nas sklocic? Nie nielogiczne. Kumple tak nie robia, on mnie musial zdradzic

Przerwa swiateczna, poswiecona na nauke, nauke, nauke. Do matury ekhem 25 dni, a ja dalej nic nie umiem
Masakra :|

tez sie zamierzam pouczyc..
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.
seclusion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-08, 23:01   #98
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Zielona - kopa w tyłek powinnaś dostać! A tak dobrze Ci szło... Unieszczęśliwiasz się tylko...
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-09, 16:18   #99
pieluchomajtek
Rozeznanie

hello
sorki, ze ja niezbyt czesto ostanio pisze ale od paru dni bardzo zle sie czuje (np. rzygam jak kot :|) i ogolnie czuje ie do
a z eksem po staremu. dalej jest popaprany i ma nasrane we lbie. jak to ktoras wizazanka miala w opisie "faceci dojrzewaja do 6. roku zycia. Potem juz tylko rosna" (jakos tak to bylo) i w sumie to chyba jest prawda :/
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-09, 16:57   #100
stasiek
Wtajemniczenie

hej dzioluszki,
stasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-09, 17:06   #101
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
hej dzioluszki,
o rany... : P
Stary 2009-04-09, 17:10   #102
stasiek
Wtajemniczenie

wiosna, zmiany, no co
Stary 2009-04-09, 17:18   #103
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:

wiosna, zmiany, no co
hah,niedlugo ciezko mi sie bedzie polapac w tych Waszych zmianach : P
a w ogole co tam dziewczyny? ja wczoraj wrocilam do domu na swieta... a teraz siedze i maluje paznokcie. nie moglam sie zdecydowac- czarny czy spopielaly roz wiec maluje obydwoma- ale bede miec smieszne paznokcie
a wieczorem wychodze do mojej knajpki- pewnie beda adoratorzy no i Michal
Stary 2009-04-09, 17:21   #104
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziewczyny
Ja po wczorajszej randce moge stwierdzić że nic nie będzie z tego
To nie ten, nie ma chemii, nie ma żadnych uczucć, miły facet ale nudny dla mnie ....

Szukam dalej
Stary 2009-04-09, 17:23   #105
soulone
Wtajemniczenie

A ja sobie ostatnio wydumałam, że paznokcie będę malowała w dwóch kolorach i w ogóle to strasznie mnie nakręciłaś z tym malowaniem i zaraz chyba skoczę do sklepu po jakiś ładny kolor . Tylko zastanawiam się na jaki mam ochotę ...
Stary 2009-04-09, 17:24   #106
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
hej dzioluszki,
Witomy w naszym piknym wontku :P
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-09, 17:25   #107
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
A ja sobie ostatnio wydumałam, że paznokcie będę malowała w dwóch kolorach i w ogóle to strasznie mnie nakręciłaś z tym malowaniem i zaraz chyba skoczę do sklepu po jakiś ładny kolor . Tylko zastanawiam się na jaki mam ochotę ...
bo to super sprawa jest następny raz postawię chyba na jakieś bardziej wiosenne, np. żółty i zielony. niezłe by były też paznokcie w kolorach rasta
Stary 2009-04-09, 17:36   #108
soulone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czokled Pokaż wiadomość
bo to super sprawa jest następny raz postawię chyba na jakieś bardziej wiosenne, np. żółty i zielony. niezłe by były też paznokcie w kolorach rasta
No to teraz mnie zainspirowałaś! Rasta będzie genialne na wiosnę. Zrobię sobie w poziome albo pionowe paski. Dzisiaj myślałam o czymś bardziej klasycznym, jednokolorowym. Jakiś bakłażan albo ognista czerwień... Hm... Nigdy nie malowałam paznokci także moje zbiory lakierów są znikome (mam tylko zestaw do frencha). Ale dzisiaj chyba sobie kupię jakiś kolorek. Albo jutro... Pomyślę
Stary 2009-04-09, 17:39   #109
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
No to teraz mnie zainspirowałaś! Rasta będzie genialne na wiosnę. Zrobię sobie w poziome albo pionowe paski. Dzisiaj myślałam o czymś bardziej klasycznym, jednokolorowym. Jakiś bakłażan albo ognista czerwień... Hm... Nigdy nie malowałam paznokci także moje zbiory lakierów są znikome (mam tylko zestaw do frencha). Ale dzisiaj chyba sobie kupię jakiś kolorek. Albo jutro... Pomyślę
ja chyba jutro wyposażę się w 'rasta set'
Stary 2009-04-09, 17:40   #110
stasiek
Wtajemniczenie

szalejecie z tym malowaniem
Cholerka, ja sobie kaca lecze i jeszcze nawet z lozka nie wstalam dzisiaj. Wymiatam
Stary 2009-04-09, 17:41   #111
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

To ja jetem nudna przy was, non stop french noszę
Mam ochotę zaszaleć z czerwienią
Dzisiaj pomaluję
Stary 2009-04-09, 17:43   #112
soulone
Wtajemniczenie

Cytat:
Cholerka, ja sobie kaca lecze i jeszcze nawet z lozka nie wstalam dzisiaj. Wymiatam
Ja też leczę, ale małego . Mam ochotę coś zrobić ze sobą. Potrzebuję odmiany
Stary 2009-04-09, 17:46   #113
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
To ja jetem nudna przy was, non stop french noszę
Mam ochotę zaszaleć z czerwienią
Dzisiaj pomaluję
widzę teraz wszystkie łapią za lakiery może napiszesz coś więcej o wczorajszej randce? : )
Cytat:
uu a gdzie popiłaś? fajnie Ci, ja od 1,5 miesiąca nie tknęłam alkoholu, mam problemy ze zdrowiem, no i lipa jest, w knajpach wodę mineralną żłopię
Stary 2009-04-09, 19:30   #114
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
hah,niedlugo ciezko mi sie bedzie polapac w tych Waszych zmianach : P
a w ogole co tam dziewczyny? ja wczoraj wrocilam do domu na swieta... a teraz siedze i maluje paznokcie. nie moglam sie zdecydowac- czarny czy spopielaly roz wiec maluje obydwoma- ale bede miec smieszne paznokcie
a wieczorem wychodze do mojej knajpki- pewnie beda adoratorzy no i Michal
A ja od rana sie czyms zajmuje, sprzatalm, gotowalam, uczylam sie, bylam chwile z kumpela, a teraz zasiadlam przed kompem i czekam az ciasto na pizze wyrosnie

Moj ulubiony kolor na pazkonciach to czerwien, jej wszelkie odmiany Aktualnie mam wymalowane na brudne srebro, wpadajace w popiel. Wieczor zas spedzam grajac w simsy. Mialam sie z Krzyskiem spotkac, ale stwierdzilam, ze mi sie jednak nie chce;D

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja po wczorajszej randce moge stwierdzić że nic nie będzie z tego
To nie ten, nie ma chemii, nie ma żadnych uczucć, miły facet ale nudny dla mnie ....

Szukam dalej
Ale przynajmniej spedzilas milo czas i zawsze to jakas odmiana byla Owocnych poszukiwan Ja bede szukac po maturze sialala xD

Cytat:
Na jakis zywy masz ochote Trzeba pokolorowac troche to szare zycie
Stary 2009-04-09, 19:42   #115
soulone
Wtajemniczenie

Dokładnie. Strasznie szare te moje życie, aż smutno.

Wczoraj byłam na imprezie urodzinowej mojej dobrej koleżanki. Był tam też jej chłopak i kilku znajomych. Było miło, śpiewaliśmy, śmialiśmy się i dyskutowaliśmy. W pewnym momencie wpada ta moja koleżanka cała zapłakana i rozhisteryzowana (ona i jej chłopak przez jakiś czas siedzieli oddzielnie od nas, poza altanką, na huśtawce). Okropnie się przestraszyłam, nie wiedziałam co się stało, ale domyśliłam się że ZNOWU się pokłócili. Pierwsze co zrobiłam to poszłam do niego i zapytałam co takiego powiedział, że ona aż tak płacze. Nie mogłam się z nim dogadać, wróciłam do reszty po czym około 30 minut spędziłam próbując ją uspokoić. Nigdy nie widziałam jej w takim stanie, wyglądała jakby ją coś strasznie bolało w środku. Do teraz nie wiem co takiego on jej powiedział, bodajże nie jest to pierwsza taka sytuacja, że ona tak cierpi. Piszę Wam o tym, bo nie mogę zrozumieć dlaczego niektóre dziewczyny pozwalają sobie na trwanie w takim związku pełnym cierpień, łez, nerwów. Ja tego nie rozumiem, ja wiem, że sama żyłam w toksycznym związku i różne sytuacje związane z nim doprowadzały mnie często do skrajnego wyczerpania psychicznego, ale bez przesady... Ja wtedy poza nim nie miałam nikogo, a ona ma w okół siebie przyjaciół, którzy tłumaczą jej, że ten związek jest chory i że powinna go zostawić. Ona jednak uparcie trwa przy nim, co się kończy takimi histeriami i innymi historiami. Co ja się od niej nasłuchałam to moje, ale nie wiem czemu ona nie wyciąga wniosków z tych sytuacji. Nikt nie jest chyba w stanie przemówić jej do rozsądku.

Przeraża mnie to jaki wpływ może mieć na człowieka drugi człowiek i jego zachowanie.
Stary 2009-04-09, 19:46   #116
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie. Strasznie szare te moje życie, aż smutno.

Wczoraj byłam na imprezie urodzinowej mojej dobrej koleżanki. Był tam też jej chłopak i kilku znajomych. Było miło, śpiewaliśmy, śmialiśmy się i dyskutowaliśmy. W pewnym momencie wpada ta moja koleżanka cała zapłakana i rozhisteryzowana (ona i jej chłopak przez jakiś czas siedzieli oddzielnie od nas, poza altanką, na huśtawce). Okropnie się przestraszyłam, nie wiedziałam co się stało, ale domyśliłam się że ZNOWU się pokłócili. Pierwsze co zrobiłam to poszłam do niego i zapytałam co takiego powiedział, że ona aż tak płacze. Nie mogłam się z nim dogadać, wróciłam do reszty po czym około 30 minut spędziłam próbując ją uspokoić. Nigdy nie widziałam jej w takim stanie, wyglądała jakby ją coś strasznie bolało w środku. Do teraz nie wiem co takiego on jej powiedział, bodajże nie jest to pierwsza taka sytuacja, że ona tak cierpi. Piszę Wam o tym, bo nie mogę zrozumieć dlaczego niektóre dziewczyny pozwalają sobie na trwanie w takim związku pełnym cierpień, łez, nerwów. Ja tego nie rozumiem, ja wiem, że sama żyłam w toksycznym związku i różne sytuacje związane z nim doprowadzały mnie często do skrajnego wyczerpania psychicznego, ale bez przesady... Ja wtedy poza nim nie miałam nikogo, a ona ma w okół siebie przyjaciół, którzy tłumaczą jej, że ten związek jest chory i że powinna go zostawić. Ona jednak uparcie trwa przy nim, co się kończy takimi histeriami i innymi historiami. Co ja się od niej nasłuchałam to moje, ale nie wiem czemu ona nie wyciąga wniosków z tych sytuacji. Nikt nie jest chyba w stanie przemówić jej do rozsądku.

Przeraża mnie to jaki wpływ może mieć na człowieka drugi człowiek i jego zachowanie.
Rok i 10mies tkwilam w takim bagnie. Dzien w dzien placz, nerwy. Dzien w dzien upokarzania, klotnie. Ale trwalam, bo mialam nadzieje, ze sie zmieni, ze sie poprawi. Dluuugo mi tlumaczyli, zebym go zostawila, wielu bylo przeciwko. M.in moi rodzice, siostra, myslisz, ze sluchalam? 3 ostatnie miesiace ukrywalam, ze z nim jestem. Jak wychodzilam do niego, mowilam, ze ide do kolezanki.. Teraz moja kumpela, ktora znam 3lata, tkwi w takim samym toksycznym zwiazku, z facetem, ktory traktuje ja jak lalke, tlumacze jej, zeby sie uwolnila, ze to nie ma sensu, nie slucha. Do takich jak ona, ja, czy Twoja kolezanka, to dotrze tylko i wylacznie, jak sie sparzymy tak, ze sie odechce zyc. Nikt nie jest w stanie tego wybic z glowy, niestety..

Edytowane przez dziuniaa
Czas edycji: 2009-04-09 o 19:47
Stary 2009-04-09, 19:49   #117
soulone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziuniaa Pokaż wiadomość
Rok i 10mies tkwilam w takim bagnie. Dzien w dzien placz, nerwy. Dzien w dzien upokarzania, klotnie. Ale trwalam, bo mialam nadzieje, ze sie zmieni, ze sie poprawi. Dluuugo mi tlumaczyli, zebym go zostawila, wielu bylo przeciwko. M.in moi rodzice, siostra, myslisz, ze sluchalam? 3 ostatnie miesiace ukrywalam, ze z nim jestem. Jak wychodzilam do niego, mowilam, ze ide do kolezanki.. Teraz moja kumpela, ktora znam 3lata, tkwi w takim samym toksycznym zwiazku, z facetem, ktory traktuje ja jak lalke, tlumacze jej, zeby sie uwolnila, ze to nie ma sensu, nie slucha. Do takich jak ona, ja, czy Twoja kolezanka, to dotrze tylko i wylacznie, jak sie sparzymy tak, ze sie odechce zyc. Nikt nie jest w stanie tego wybic z glowy, niestety..
Wiem o tym, dlatego przestałam jej tłumaczyć. Po prostu jestem przy niej kiedy mnie potrzebuje, ale to męczące patrzeć jak ona się kaleczy i płaszczy. Straszne.
Stary 2009-04-09, 20:42   #118
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

tak to jest jak się jest zaślepionym w związku... niestety,tak bywa,i to bardzo często.
a ja powiem Wam że bym się bardzo chętnie spotkała z eksem. żeby zburzyć w mojej głowie wizję Jego jako 'pana idealnego'. jak z Nim byłam to go za takiego nie uważałam, dopiero jak mnie rzucił zaczęłam świrować. i wiem,że to spotkanie pomogłoby mi uświadomić, że to tylko mój wymysł. : )
Stary 2009-04-09, 20:52   #119
soulone
Wtajemniczenie

Odłożyłam malowanie paznokci na jutro. Wymyśliłam sobie butelkową zieleń, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba powinnam zorganizować sobie jakiś spacer czy bieganie, bo siedzę w domu i słucham jak mi tyłek rośnie :/.
Stary 2009-04-09, 21:11   #120
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
Wiem o tym, dlatego przestałam jej tłumaczyć. Po prostu jestem przy niej kiedy mnie potrzebuje, ale to męczące patrzeć jak ona się kaleczy i płaszczy. Straszne.
I wlasnie dobrze robisz. Gadanie nic nie pomoze, a swiadomosc, ze jestes obok pomaga. Nawet nie wiesz jak bardzo..

Cytat:
tak to jest jak się jest zaślepionym w związku... niestety,tak bywa,i to bardzo często.
a ja powiem Wam że bym się bardzo chętnie spotkała z eksem. żeby zburzyć w mojej głowie wizję Jego jako 'pana idealnego'. jak z Nim byłam to go za takiego nie uważałam, dopiero jak mnie rzucił zaczęłam świrować. i wiem,że to spotkanie pomogłoby mi uświadomić, że to tylko mój wymysł. : )
Ja sie ze swoim spotkam w sierpniu jak wroci To juz jest ustalone, mamy 'kulturalnie zakonczyc rozdzial'.

Zaslepione zwiazki to koszmar i jakis horror. A normalnych facetow brak kuzwa!

Cytat:
Odłożyłam malowanie paznokci na jutro. Wymyśliłam sobie butelkową zieleń, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba powinnam zorganizować sobie jakiś spacer czy bieganie, bo siedzę w domu i słucham jak mi tyłek rośnie :/.
Kolor interesujacy;D

A tam kochanego ciala nigdy za wiele jak to moj szwagier mowi ;D Mi sie oponka robi, ale 2mies brzuszkow i bedzie znowu plasko, dopinguj mnie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości