![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: do kupujących na Allegro u CostumeJewellery
Czy ja go broniłam? poprostu nie lubie pastwienia sie na ludzmi przed finałem i czasami przez osoby, ktorych to nie dotyczy. Owszem popełnił bład ale nikt do konca nie wie czy to jego wtopiono czy zrobił to z premedytacja. Ja z obrotu sprawy jestem zadowolona. Oddał mi pieniądze i to za towar, ktorego juz nie miałam a czy jestem na jego liście to sie przekonam. Uważam, że pomimo całej afery wobec mnie gość zachował sie w porzadku. Fakt jaki mowi do ludzi " nie widze dalszej współpracy" rozwalił mnie na drobiazgi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Hmm...ze strachu przed odwetowym negatywem? Ten facet jest tak bezczelny, ze dla niego to nie problem - sprawiedliwy, niesprawiedliwy negatyw, nieważne. I zapewne ludzie albo olali sprawę w ogóle, albo wymęczyli zwrot i olali wystawianie komentarzy, albo nie chcą sobie paprać statystyk przez jakiegoś chama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Albo, jeśli o bigle idzie, wystawili komentarze zaraz po zakupie, nie wiedząc, że bigle nie teges, a teraz już drugich wystawić nie mogą.
Albo mają w domu TŻ, którego drażni, że są jeszcze jakieś komentarze do wystawienia, więc wystawia sam schematyczne pozytywy, bez konsultacji, byle było z głowy. Tak, tak, to akurat mój przypadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wolę kiedy bigle są sztywne ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
hajka, własnie trafiłam na ten wątek
Wiec w kwestii tych trefnych bigli to mialam telefon z Kalisza po zakupie. Tylko to było chyba jakoś koło wakacji, chyba, dokładnie nie pamiętam, dzwonił do mnie gościu z przeprosinami,że ich dostawca oszukał i sprzedał im bigle posrebrzane jako srebrne własnie, i ze te co kupiłam nie sa jednak srebrne i ze przy kolejnym zamowieniu oddadza mi kase i takie tam Teraz jak to czytam to pewnie dlatego dzwonil bo juz jakis wiekszy raban musial mieć, bo to sie juz widac trochę ciągło z tymi buglami, masakra. Ale ogónie to zawsze lubiłam tego sprzedawce, wszystko inne zawsze bylo ok. Na wszystkich jednak trzeba uważac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.