![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 93, wybierający się do lo we Wrocławiu
przecież Ty ceci też jesteś bardzo ładna. aż mi głupio przed Wami z tym moim kiepskim zdjęciem ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Na Dawida?? :O... dziewczyno zdemoralizują Cie tam... :P
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Dlaczego kiepskim.. śliczne ?? prosze Cie ja ładna?? nie żartuj :PP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Aguś, witamy, widzę że jesteś moją imienniczką
![]() nie opisujemy się z wyglądu, po prostu właśnie podałyśmy sobie swoje konta na nk ;p też mam dość długie proste włosy, ale ciemny blond. dupsko pewnie szersze niż Ty. a rozszczepioną osobowość w jakimś tam stopniu ma właściwie każdy. ;P też wybieram się do 9, na szczęście nie robimy sobie konkurencji bo mnie interesują głównie klasy H i E (hiszpańskie)... jeśli zależy Ci na niemieckim to nie wolisz F (regionalnej z niemieckim właśnie)? też mieszkam pod Wrocławiem, a właściwie bardziej pod Oleśnicą, ale raczej nie mam problemu z dojazdem (autobusy podmiejskie i pociągi) więc internatu nawet nie biorę pod uwagę ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- haha i zaczęło się typowe babskie słodzenie "boże ale Ty jesteś śliczna!" "jaaa? no daj spokój, masakra. to Ty jesteś śliczna" ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Ej! Nie lubisz tego?? Bo ja uwielbiam :P można sie podbudowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
nie no, nie przeszkadza mi, bo to dosyć miłe, ale traktuję to z dystansem ;P bo niby co innego odpowie mi osoba której właśnie powiedziałam że wygląda super (marudząc jednocześnie że ja nie)? no właśnie, usłyszę że ja też, jakim bym nie była paszczurem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Yhhh... detali się czepiasz:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak serio, czemu tak uważasz? ![]() Hipersomia nie koniecznie to zależy czy jesteś Agnieszka, czy Agata ![]() I nie zdegustujcie się tym słodkim nickiem, bo jest żałosny, ale nie mogę go zmienić :P co do konta na nk no to nie widzę Was (?) na pw sobie podawałyście? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
No chyba każda z nas wie jaka wspaniała szkoła znajduje się na dawida... i ajkie osoby są tam w internacie.. przynajmniej z tego co się orientuję to nie zaciekawie tam jest..ale Twój wybór :P... no na privie ... :P:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Wy już macie siebie w kontaktach, a ja tylko Asię
![]() Wyślijcie mi linki na priv ![]() Albo ja wyślę ;D
Edytowane przez minka170 Czas edycji: 2009-04-05 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
haha, rzeczywiście, w sumie nie pomyślałam. ja jestem Agnieszka
![]() mój nick też mi się nie podoba. gdy go zakładałam byłam pod wpływem tekstów o przeróżnych choróbskach - hipersomnia to wieczne niewyspanie, którym się cechuję ;D w sumie mogłam tu zacząć pisać pod nowym nickiem, ale niespecjalnie wtedy mi się go chciało zakładać. teraz na pewno miałabym inny, ale skoro nie można zmieniać to chyba dam sobie spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
minka wyslałaś mi pustą wiadomość :Pp.. albo nie umiem odczytać
![]() a mój nick to czysty przypadek... jakieś opakowanie po czymś leżało i sobie wziełam kilka literek :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
A ja mam wszędzie taki nick
![]() To jaki nowy temat? ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Yhhhh... mam już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
No i ekstra
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Nommm... musze wam powiedziec że dawno się tak nie nudziłam... nienawidzę niedziel...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
A ja jadę z koleżankami na przejażdżkę rowerową
![]() Odwiedzę Was wieczorem ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Ja mam mnóstwo roboty i jak zwykle zajmuję się tym, czym nie powinnam
![]() ![]()
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedyś mialam na nk ponad 150 zdjęć, ale usunęłam ![]() Mówiłam, ze pisać Asia, a nie pełny nick ! ![]() Dziewczyny, zaraz zwariuje ^^ hipersomnia to Agnieszka, jeśli dobrze pamiętem ? ![]() A która to Martyna, a która Monika ? ![]() Ps. Agnieszka, a skąd Ty znasz Majke (tzn. Marysie D.) ? ![]() Agata (agusiencja) wyślij nam na prv (bynajmniej mi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Ok ! Już wiem ![]() minka170 to Monika, a ceci to Martyna! ![]() Dobrze ? ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
tak, ja to Aga
![]() a z Majką mieszkałam na jednym osiedlu w szczeniackich prawie-najmłodszych latach życia ;P a wiesz że miałam chodzić do jedynki? moja mama tam uczyła, ale przestała akurat gdy szłaś do 4 klasy, a być może uczyłaby Cię matmy ![]() ceci, ja uwielbiam niedziele (choć nie tak, jak soboty, bo nieubłaganie zbliża się poniedziałek), i uwielbiam się lenić. nie umiem się nudzić, bo zawsze mam coś do roboty jak Agata, i oczywiście tak samo - robię wszystko poza tym co powinnam ;P tak, dobrze, akurat już Ci pisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja wrócilam z dworu i by się przydało zabrać za lekcje, yhhhh.
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
wróciłaś z dworu. przynajmniej coś robiłaś.
a ja od rana czuję się totalnie zmulona, lenię się i boli mnie głowa. no ale cóż, wypadałoby się zabrać do nauki. bo u mnie poniedziałek to najcięższy dzień ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
U mnie też najgorszy poniedziałek, ale ja zawsze mam co robić^^
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Dajcie spokój poniedziałek jest fatalny ;| Same ciężkie i BAAARDZO nudne lekcje ;|
Ale się wyjeździłam ![]()
![]() |
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja z Majką do jednej klasy chodziłam. No patrz. I pomyśleć, że mogłyśmy się znać od podstawówki ![]() U mnie najcięższy jest piątek. Okropne lekcje i na każdej zawsze ejst kartkówka. Poprostu zawsze ![]() ![]() ![]() Ogólnie to ja mam zrypany plan lekcji... Bo od pon-czw. kończe o 15.00. tylko pt o 13,20, ale za to są ciężke lekcje ![]() Ale się rozpisałam ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
haha piątek. jak myślę o tym dniu to mi się śmiać chce, bo co prawda zaczynamy o 7:30, ale poza niemieckim nie ma nic ciężkiego albo niefajnego
![]() my właśnie w poniedziałek zawsze coś mamy - jak nie z chemii to z fizyki (brrr), polskiego (to akurat luz) albo matmy (to też nie takie złe). zresztą na chemii zawsze drżę, bo często pyta, i na dodatek pyta swoich "ulubieńców" - tzn. osoby które nic nie potrafią;D przypuszczam że jutro mnie zapyta ;p ojej, jak masz fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Ehh.. ja mam jeszcze jutro matematykę dodatkową.. Ale szczerze mówiąc to ostatnio tak szybko mi matma leci, że... ;DD A moja wychowawczyni jest w ciąży (od matematyki) i ma zagrożoną i chyba zostanie w domu, także... ;| Połowa klasy nie zda ;p
O nie ! Nasz polski jest naajgorszy, ziewam jak zwariowana ![]() Ja codziennie o 13;30,a we wtorki o 14,25 ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
nasz polski jest całkiem fajny, ale jak się człowiek wyłączy to niewątpliwie zaśnie;P chociaż w sumie robi dużo sprawdzianów i testów, ale to jest na tyle losowe że już nikt się tym nie przejmuje. no właśnie u nas biolożka jest w ciąży i nasze oceny są pod wielkim znakiem zapytania;d
nawet mnie nie denerwujcie że tak wcześnie kończycie, wrrrr ;( zupełnie inaczej się żyje jak się ma jeszcze pół dnia na wszystko. jak czasem nie pójdę na basen albo mamy skrócone lekcje, to aż czuję że żyję ![]() Edytowane przez hipersomnia Czas edycji: 2009-04-05 o 16:41 Powód: dopisanie kilku słów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
A u mnie polski jest fajny.
Chociaż wiadomo, że nie każdego to interesuję, bo czytanie jakiś opowiadan i ich analizowanie nie każdmeu przypada do gustu. Piekę jakieś ciastka z makiem żydowskie, bo jutro mam przyniesc na historie i dostane za nie ocene;d Gdyż pare osob ze skzoly jedzie na jakies dni w jakims lo i tam musze przedstawic wszystkie potrawy żydowskie. Ceci, widzę, że masz włosy bardzo pdoobne do moich, tlyko, ze jaśniejsze ![]() Co do lekcji to ja mam różnie, codziennie na 8 i do 14.25, tylko w piątki do 12.30 ![]() Pozatym też chodzę, na kolko dziennikarskie, dodatkową fizykę, chemię i na wolontariat...
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj do 2 piekłam katarzynki... bo dupne ciasto najpierw wyszło i musiałam się kilka godzin babrać;P i jeszcze wyszły zbyt intensywnie korzenne (lubię tak, ale to co wyszło to naprawdę przesada) ;] ostatnio tak mnie wzięło właśnie na gotowanie i pieczenie, mimo że kompletnie nie mam na to czasu... właściwie to pewnie dlatego. żeby robić dokładnie wszystko poza nauką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Hehe
![]() Agnieszka mam dokładnie tak samo ![]() Powinnam iść się uczyć biologii, ale mi się nie chce... Wygońcie mnie jakoś ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.